Дъщеря ми дали е лесбийка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дъщеря ми дали е лесбийка?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 6848 пъти
Здравейте! :)

Имам дъщеря (за нея ще споделя), на 15. Преди много си споделяхме, искаше да й помагам с уроците, забавляваме се, излизахме, има си малко братче (на 7 месеца), тя много му се радва, но изведнъж почна да се държи странно. Не й обръщам толкова внимание както преди, но пак имам време за нея, достатъчно. Но тя се промени, откакто има един приятел (той е гей). Не ми споделя толкова много, но си призна, че пуши (не й се карах, само й обяснява колко са вредни и т. н. ), но тя не спира, а пушила от скоро. Смени си паролата на телефона (преди я знаех, тя сама ми я каза) и си сложи парола на някои приложения.. (изглеждат ми като сайт (май е за запознанства), заключи си галерията, музиката, YouTube, Google и календара (в него си отбелязване дати на които е станало нещо, мисля си, че си отбелязва кога е правила секс.. не знам, дано не), и си заключи всички социални мрежи, а след приложенията сложи парола на телефона си която не знам. Тръгва късно за училище, но казва, че стига на време. Прибра се веднъж пияна, започна да обновява много гардероба си (ходи по-разголено), като се прибра един ден се похвали за новото си бельо (харчи си парите за прашки), видях в телефона й неини снимки само по бельо, или покрита само с одеало. Праща ли ги на някой, не знам, надявам се, че не. А сега е решила, че ще взима А1 (което е за мотор), вече го е харесала и не мога да я разубедя. Лъже ме често. Закъснява, почти всяка нощ се прибира по-късно и дори не се извинява. Наскоро си купи жартиери. Като започнах да я наказвам се изнервя и ме коментира с приятелите си. Изведнъж се сдоби с много приятелки от други градове и заради тях е само на телефона. Реших да я заплаща с наказание, за да не седи толкова на телефона, но на нея не й пука, има втори който й е от баща й и таблет от чичо си, които крие и не мога да намеря. От както има тези много приятелки почна непрекъснато да говори за секс, ама женски секс. И ме разпитва дали ще я приема, ако е лесбийка. Е, ще се разочаровам, но.. не знам.. не знам. На телефона й на заключен екран е някакво женско дупе, а на отключен (един път беше оставила телефона отключен) са някакви момичета които се целуват по краката. Ако можете да ми дадете някакъв съвет - Дали е такава или просо си въобразявам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 76b1d61e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Не знам дали момичето е лесбийка г-жо, но определено е попаднало в лоша компания и ако не вземете мерки ще деградира още повече!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c249bed685
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Здравей, аз съм момиче на 15 години и всички имаме пароли на телефона ,защото не искаме да ни навлизат в личното пространство! На тази възраст не знаем какви сме и какво искаме, а и е напълно да се променяме и да пробваме нови неща. А дори да харесва момичета това не е нещо лошо , тя решава какава да бъде.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3a84b381af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Тревожиш се за нещо, което не трябва да те касае и омаловажаваш нещата, които би трябвало да те разтревожат...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 98ae1ce8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Ти току-що описа що за партал е дъщеря ти и единственото нещо, за което се чудиш е... дали... е... лесбийка... Ама ти сериозно ли

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 70a372872c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   В момента е в побертета и ако тръгнете да и се карате ще стане по-зле. Просто я наблюдавайте какво прави. Проверете проблемите да не идват от училище или от компанията. Не знам какви са тези приятели от други градове но не е нормално. Стегнете я малко но не като и викате а просто седнете и си поговорете по-женски. Задавайте и въпроси но по-така да не е твърде рязко и бързо. Звъннете на класната и и я питайте как е във училището и дали има проблеми с държанието и така нататък. Надявам се да съм помогнал :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c1f577da23
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Аз съм на 16 г. и също мисля, че имам такива наклоности.
Според мен човек не може да избира сексуалноста си. Мен например мъже не ме възбуждат и няма как да ме правят щастлива.
Не я наричай направо лесбийка, защото тя може да не е такава, може би просто е бисексуална или това просто е някаква фаза.
Термина лесбийка означава, че такива момичета дори се отвръщават от мъже.
Просто бъди с нея и не я предавай, тя има нужда от теб.
Аз няма на кого да споделя за това и много ми тежи.
Ако искаш да ти сподели кажи, й че и теб някога са те превличали жени или пък се прави, че говориш по телефона за това и тя ще се допита до човек с опит.
Прочети тук - там по нещо и не я съди.
Ако се получи нещо кажи резултата :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5b48d08b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Има голяма вероятност да е, но не това е проблема, може да е каквато си иска. Проблема е с поведението и всичко е зле, за нормално мога да приема, само че си е заключила телефона, все пак си има личен живот и обличането не е голям проблем, все пак е на тази възраст, но голите снимки и пиенето са много зле

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7f46357fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момичето е в лоша среда попаднало, а вие ДРУГАРКО с вашите наказания -- типичен подход от времето на соца -- само я отчуждавате от себе си. Така тя се чувства повече окуражена да търси подкрепа у мними приятели.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ab628ad555
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Според мен да е лесбийка е нещо напълно нормално! Всеки е уникален и избира да извърви живота си по различен начин. Това че и ровиш в личното пространство, въпреки, че сте жени е твърде ненормално... разбираемо е ако е на 10-12... но на 15 извинявай! 60% от момичетата днес пушат и пият така, че това е нещо нормално... Все пак живеем в България. А ти ако просължаваш с тези глупости да и се караш и да я отблъскваш заради нейните избори, тя никога няма да ти споделя нищо, нито ще те обича, или пък камоли да те има за близък човек. Обичай си я така каквато е и я подкрепяй в това, което е избрала да се превърне!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3d7a26f2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Баща няма ли това момиче? Не й бъркай телефона, тя се възприема като по-голям, отделен човек вече и иска да има лично пространство. Най-вероятно не е лесбийка, но е попаднала в компания, която й обърква мисленето, но може да е бисексуална.

За съжаление така става, когато жените не обичат мъжете, от които имат деца. Ако проявяваш повече любов и интимност към мъжа си, това подсъзнателно ще рефлектира на дъщеря ви по позитивен начин. Сега въпросът е (понеже спомена че има братче на месеци, а тя е на 15), да не би да си сменяла мъжа - тогава нещата още повече се задълбочават и се получава абсолютно типична омраза към майката на подсъзнателно ниво.

Ако си сменяла мъжа, задължително трябва да знаеш, че всички проблеми при дъщеря ти са от това и трябва да покажеш разбиране и да й го споделиш. Ако не си сменяла мъжа, трябва да започнеш да демонстрираш повече интимност, а най-добре и искрена любов към мъжа си.

Децата са продукт на ЛЮБОВТА между мъжа и жената, и ако такава любов всъщност липсва (както е по-често, за съжаление), на децата им липсва връзка с дълбините на душата, и самите те не могат да се разберат; действат импулсивно и на пук на родителите си, защото искат да ги накажат. Но тъй като наказанието на родителите от децата им е забранено, т. е. табу, те избират да ги накажат по единствения начин, по който могат - като се провалят самите те.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7b2309b0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Здравейте! Поведението на дъщеря Ви е леко тревожно, като за 15-годишна. Не знам какво да Ви посъветвам, но Ви моля, дори дъщеря Ви да е хомосексуална да не я нападате и да я приемете каквато е, дори това да се окаже само фаза от развитието й. Аз съм в семейство, което го тресе хомофобията, и Ви уверявам, че е наистина ужасно родителите ти да не те приемат. То щяха да се отказват от мен, да ме гонят от вкъщи..
Ще следя темата, разкажете какво се случва.
Kitty

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: cc91c66be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не е задължително. Тези снимки може да са просто начин да се чувства секси, гледайки и подражавайки им. Многото приятелки също не означават нищо. Проблемът, който виждам у Вас е, че сте прекалено обсесивна. Нормално е на 15 да желае да бъде по-самостоятелна. Времето между "ела да си играем заедно в детската ми стая" и "не искам да те виждам повече в стаята ми! " е едва няколко години. Спрете да се ровите в живота на дъщеря си. Нямате правото да четете кореспонденцията й. Старайте се да бъдете неин приятел. Давайте насоки щом усетите нещо нередно. Другото е следене, което само би задълбочило проблемите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c0b675b6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   За приятеля й ако е гей защо не го хареса аз сэщо мисля че имам такива наклонности приятелката ми не знае че съм гей веднъж й казах тя го прие нормално аз съм на 24 и излизам само с мъже така че нормално е - добре че майка ми не знае

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 519a229575
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Не мисля, че трябва да се притеснявате за сексуалната ѝ ориентация, а за поведението ѝ. От написаното се разбира, че не е възпитана добре или я ограничавате прекалено много и тя прави забранените неща напук. Може просто това да я възбужда, няма нищо лошо да има някакъв фетиш.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4013bc06ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   От авторката: Здравейте. Дъщеря ми, започна да се прибира с едно момиче и да се заключват в стаята й.. така няколко дена, а сага води друго момиче.. Аз заради такива неща си я мисля за хомосексуална. Но мен ме притеснява, че момичетата които води в нас са по-големи. Първата беше на 21, а сега тази е на 18 и тя дойде от друг град и щяла да почва да живее в нашия заради дъщеря ми. И ми твърдят че са най добри приятелки.. посред нощ ги чух в банята.. заедно нещо си при казваха, но щом се разплака малкия и те изчезнаха и отидоха в спалнята на дъщеря ми и тя пак заключи. Пък и аз няма да й се карам каква е.. просто да ми каже. Как си говорихме с нея като я за разпитах дали си има гадже тя само си завъртя очите, а като я питах за момичетата които води "От къде са? " "От кога сте приятелки? " тя ми отговори, че не ме интересува и си отиде в стаята.
До номер 5 - С дъщеря ми си поговорихме, тя каза че няма да се държи вече така.. но всеки ден ми мирише на цигари, но не знам, принципно съм я учила да не лъже.. надявам се да спре да се държи гадно. А и тя каза, че ще спире с простотиите

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0cbd52b79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Моите съученички така ходеха на гости на други момичета, които живееха извън нашия град. Първоначално криеха своята сексуална ориентация, но в последствие се разбра. Мислехме, че "ходят" само с момичета, но в последствие се оказа, че са бисексуални, просто контактите им с момичета бяха много по-чести и явно по-приятни и вълнуващи. След като завършихме спряхме да имаме контакт, не зная в момента с какви предпочитания са, но факт е, че едната имаше връзка с момче 1 г., а втората се омъжи и чака дете. Не се притеснявай за дъщеря си. Били сте много близки и отново ще бъдете. Тази фаза ще премине и при нея, мисля, че е просто любопитство или се прави на бисексуална, защото иска да се впише в групата (както едно момиче от съседния клас в нашето училище). Не я осъждай, не губи доверието ѝ, не забравяй да ѝ поговориш за полово предаваните болести! Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f828758182
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   https://youtu.be/UpS1zKLNSZ4
Ето една подобна история макар и с друг отенък. Просто си загубила връзката с дъщеря си, всичко е в комуникацията. Вместо да се правиш на агресор и строга, поговори с нея.
Гледам всички истории на психоложка та Ани Владимирова помагат ми да подредят пъзелът в главата си.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Дъщеря ви и да е с момичета и да има полови контакти с тях е напълно нормално на нейната възраст. Сега е тинейджър, пробва различни неща. Пък и да остане с момиче до края на живота си нищо ни пречи пак да има деца. А и нали все пак е по-добре да бъде с някой който иска, не с някой който трябва. А вие не се притеснявайте по-скоро си по говорете за това, но спокойно, не й викайте. По-често момичетата който си падат само и единствено по момичета имат някаква причина, ако тя няма може да е бисекдуална. Вие бъдете до нея, може би тя иска да ви каже, но щом я наказвате и й се карате...Може да я е страх да не я накажете.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Ужас!!! Ако дъщеря ти е лесбийка казвай на баща й и я набийте след това я накажете та да й дойде на място мозъка й.
Мойта сестра като твърдеше че е обратна като я хванах ме с баща ни здрав пе. дах и от тогава не съм я виждал да се натиска и докосва с мацки.
Казвам ти един бой и ще я поправиш.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   От авторката:
Към номер 6: Говори ли сме по много теми. Когато тръгнем да говорим за хомосексуални изживявания тя просто мъка и не иска да говори с мен. Казва, че няма да говорим за такива неща. Говори ли сме два-три пъти и тя много се зарадва, но от скоро спря да говори щом й отворя тази тема. Каза "Да не съм луда да ти говоря с теб за женски с*кс".
Към номер 8 - Аз наскоро я попитах, дали има нещо интимно с някой мъж, а на нея все едно й прилоша и каза "Не си наред, аз и мъж", затова питам дали не е лесбийка
Към номер 12 - Сменяло съм мъжа, от две години сме заедно и дъщеря ми се разбира перфектно с него. Много си говорят. А не вярвам дъщеря ми да иска да се провали. Тя се побърквам да учи по Английски език, защото лятото ще се записва за тестове и има надежда да замине. Не вярвам на си провали мечтите напук на мен.
До номер 21 - Няма да посегна на дъщеря си заради ориентацията. Не ми е нормално да я пребия заради това. Просто се чудех дари е такава и защо не ми споделя.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: dfa93844a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Добре историята е нова така че ще коментирам.

Аз съм две години по-голяма от дъщеря ви.

Част съм от ученическия съвет и доброволец за обществени дейности.

Голяма сестра отговорна с добри оценки и добра компания. Обичам да чета. Никакъв алкохол никакви цигари никакъв секс. Ученик за пример.

И не съм хетеро.

Това, което се опитвам да ви кажа, е че сексуалната ориентация на никой не ги определя като личности.
Предположението ми е че дъщеря ви е осъзнала че не е хетеро. Почувствала се е уплашета неразбрана и напълно сама.

Помня чувството. Параноята че някой може да ми прочете мислите и да ми каже колко съм грешна и така нататък. Как съучениците ми ще ме тормозят и особено момчетата ще искат да ме 'поправят'.

Дъщеря ви е направила това което повечето от нас правят в този момент. Искала е разбиране и е потърсила други от общността ни. От там е приятелите от други градове.

Няма нищо лошо в това. Просто искам да знаете че по принцип това че има приятели от другаде не означава нищо лошо. Не означава че е нещастна или каквото и да си мислите вие възрастните като видите дете на телефона си. Аз също съм забита на телефона си постоянно. (Дори сега пиша от телефона съжалявам за печатните грешки autocorrect не работи и пиша бързо) Най-добрата ми приятелка не е от моя град и господи толкова се усмихвам като си пиша с нея прави ме адски щастлива. Но както и да е.

Според мен проблемът идва от това че е попаднала на неподходящите хора. (Не казвам че най добрата й приятелка е такава. Защото от това което казахте ми звучат близки. 18 не е толкова голяма всъщност.) Във всяка група от хора има такива които не са точно примерни но това не е цялата ЛГБТ общност както много от хората най-вероятно мислят.

И от самия начин по който вие сте написали историята си излиза че вините всичко това на сексуалната ориентация на детето. А с извинение това е просто глупаво. Към кого си привлечен е просто една част от теб.

Както например това да си левичар. Хората които са левичари имат малък еднакъв житейски опит като например лесно се порязват защото повечето белачки са за десничари.

Но това не ги прави абсолютно еднакви личности.

Много от хората в общността споделят същия страх в началото на живота си но в последствие едни стават лекари адвокати а други пропиляват живота си. Както си е и с другите хора.

Не мисля че повечето (има изключения разбира се) деца на тази възраст които не са хетеро са из българските сайтове.
Нашето поколение знае английски и си намира само пътя към сайтовете които са безопасни за нас (tumblr е доста...спокоен и те кара да се чувстваш като част от нещо по малко самотен и не е опасен стига да си улучиш средата) . Дори не съм сигурна какво правя в сподели.нет може би просто исках да подам ръка на някой от по младите.

Честно казано след втори прочит на историята ви и на допълненията ви ми звучи сякаш дъщеря ви...Е добре точно като мен когато майка ми реши да говори с мен. И аз не обичам да говоря с майка си за това. Странно е. Просто не знаеш какво да очакваш от възрастния и понякога изръсвате такива простотии че просто не е за вярване... Просто не я питайте за стереотипите. Ужасно е.

Разровете се из интернет и прочетете как се чувстваме ние когато се разкриваме. Информирайте се добре и говорете с нея. Ще го оцени наистина много. Казвам го защото знам че аз ще го оценя яко моята майка го беше направила. Някъде четох че в този случай ролите се обръщат и детето става учител защото трябва на учи родителя на толкова много неща.

Или й напишете писмо. Понякога е по добър вариант защото имате възможността да съберете мислите си и да изкажете всичко. И емоции няма да застават на пътя ви и няма как да се скарате.

Много е важно за едно лгбт дете (или което и да е дете) да има стабилна система за подкрепа. Ако не се чувства подкрепяно в семейството детето тръгва да търси хора които ще го подкрепят ( в което няма нищо лошо също. Имам много приятели от други градове които обожавам но е гадно когато семейството ти, тези които са обещали да те подкрепят, се отметнат.) . И има деца които наистина не получават нужната обич от семействата си заради нещо толкова глупаво като ориентацията им. Но вие очевидно сте загрижена за дъщеря си.

Ако не я приемате все още опитайте се да я разберете. Проблема идва от неинформираност в повечето случай.

Дръжте ума си отворен за нова информация и не я отхвърляйте веднага.

Първия път в който видях нещо което не приемах а знаех че трябва просто изчетох всякаква информация която можех да открия докато не го разбрах и всичко е наред сега.

Просто питайте нещата които ви интересуват за нея. Обяснете й че се опитвате да разберете и и че за това са нужни и двете страни да участват. Били сте близки сигурна съм че бихте могли да говорите с нея отново.

Просто не я питайте дали:

1 Старите й приятелки не ги е страх че може да им скочи да им се натиска. Не ги е страх. Както вие не сте привлечена към всеки мъж така и тя не е и те сигурно го знаят.
2. Дали не е просто фаза. Не е. Дори да е фаза се случва и чувствата й са истински.
3. Не се дръжте сякаш каквото и да става е някаква мръсна тайна за която не трябва да се говори в никакъв случай. Или не е голяма работа и не трябва да мисли прекалено много. Специално майка ми не разбира че това е част от мен е аз мисля за това за бъдещето ни за дискриминацията за малките. Че чуването на едно 'педал' понякога ми идва в повече и просто искам и да пищя и плача защото просто не е честно. Не става въпрос специално за мен. Това е общност с причина просто си помагаме това не е някакво забутано чекмедже в ъгъла на съзнанието ми.
4. Не я питайте дали нещо я е направило лесбийка. Ние се раждаме със сексуалната си ориентация и просто я осъзнаваме по късно.
5 Господи не я питайте за секс! Връзката не е само секс. Естествено че няма да иска да говори за секс! И хетеро да беше нямаше да иска! Не я образовайте за секс. Има си интернет за всичките подробности и от които ще се нуждае да знае. Секса е за обсъждане между нея и партньорката й! И приятели с които се чувства комфортно да говори за това.

Разпитайте я за приятелките й. От къде са какви са хобитата им любимите им сериали книги семейното им положение в смисъл връзката родител дете.
И не го казвам в смисъл родителски контрол (както на нея най вероятно й е прозвучало. Защото когато моята майка ми пита за приятелката ми тя ме пита за възрастта външния вид и родителите й. Нищо за самата ми приятелка. ) а да опознаете хората които са близки на дъщеря ви.

Кажете й да не бърза с партитата от сега. Има си го времето за това пък и е далеч по хубаво да започне стабилна връзка като порастне малко отколкото това сега. Или ако почне връзка да е поне с някое момиче към което има чувства и е на найната възраст или поне не много по голямо. (Не знам по хубаво чувство от това да получаваш всяка сутрин Good morning, sweetie.) Запознайте се с момичето. Разпитайте я за нея не само за дъщеря ви.
Предполагам и сами можете да проведете разговора за алкохола и цигарите. И наистина си надявам да престане.

Много често съм забелязала че родителите или просто възрастните се държат сякаш това да си гей или лесбийка или би или някоя от останалите сексуални ориентации е края на живота на човека. А това не е. Просто началото на един живот който на родителите им е нов и неочакван. Но той не е толкова различен колкото си мислят.

Покажете на дъщеря си че разбирате или че се опитвате. Пък и понякога е трудно да го кажеш. Просто се разровете и прочетете истории и ще разберете колко е трудно.
А на нея и английския бих и препоръчала да поразрови tumblr и ao3. Единия е социална мрежа и просто от това че имам профил и съм сред хора които не са хетеро се чувствам по спокойно в кожата си И повечето хора не са от България така че всичко е на английски. А ao3 е просто сайт със истории писани по книги или филми от феновете на английски. Магията която ме научи на английския език.

Моля ви споделете какво става с дъщеря ви по-късно. Винаги съм готова да помогна на случаен член на обществото ни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: a93ac184b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Момиче на възрастта на дъщетя Ви съм. Видях, че с нея сме на една възраст и реших, че ще е полезно ако прочетете и мнение от някой, който е от нейната възрастова група.
Дъщеря Ви може просто да се чувства неудобно и за това да не Ви казва. Вината не е във Вас - просто темтата е чувствителна. С майка ми сме много близки и все пак дори аз не й споделям някои неща, защото ми е неловко. Явно просто не е готова да говори за това - изчакайте малко, не я притискайте и й дайте известно време. Плюс това, момичето може изобщо да не е лесбийка. Напоследък да се правиш на обратен е страшен, , тренд'' измежду нас тийновете. Основно го правят за да се чувстват различни. :Д
Друга причина за бурната й реакция може да са самите години - тя е на 15, хормоните бушуват. Естествено е на тази възраст децата да започнат да се отдръпват от родителите си да се държат по - потайно. Повече ме притеснява компанията в която е попаднала. В колко часа се прибира дъщеря Ви, ако мога да попитам?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   От авторката:
До номер 23 - Благодаря. Ще се поразровя. Ще видя дали ще говоря с нея или ще я изчакам да си признае. Но аз просто все още си очаквам от нея споделяне. А друго което ме притеснява, че се прибира понякога със смучки и като я питам тя отговаря "А една приятелка" след това мълчи, мълчи и казва "Ама само ей тъй, да не си помислиш нещо!" и естествено си отива в стаята.
До номер 24 - Аз уж познавам хората с които се събира, всички са забавни и никой не прави като нея, само няколко момичета да пушат, това е. Иначе компанията която аз познавам са чудесни, добри и т.н. А относно прибирането й, всички път е различно. Най-малко закъснява с 15-20 минути, а най-много (до сега 3 пъти й се случва) закъснява с 1:30 часа.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   От 21. Соред мен най-добре ще я оправите с бой. Като се е*е с женски да си носи последствията. Като я набиеш ще разбере че е грешно и ще се спре. Не е толкова трудно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3d7a26f2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   до авторката-22 от 12: Ами ето защо се случва всичко. Вие мразите част от дъщеря си, тъй като тя е продукт на мъж, който не харесвате, и тя се самоотхвърля. Вие си мислите, че много я обичате, всъщност сте едно заблудено Его, което не може да прозре подсъзнателната динамика, дори от стила ви на писане си личи, че нямате дълбочина на разбирането. Whatever.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   А бе дъщеря ти просто иска да я чукат, ама ако го направи с мъж ще разбереш и тя затова с жени :, |)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   И да си пада по момичета, не е проблем, държанието е. Може приятелката й да я подтиква към такива неща, щом приятелите й са добри.
По говорете си с нея, няма да попречи. Може да реши да ви сподели, тъкмо ще разберете всичко. Но не й викайте, не я на казвайте, няма да има голям ефект. Най-Много да ви се ядоса и да почне да прави много неща напук.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   До номер 21
Защо е нужно да на бият дъщеря си. То това няма да помогне, ще намрази майка си за дари това. Пък това, че твоята сестра не е доближила жена пред теб и баща ти не значи, че все още не си пада по.жени и че не ходи с някоя.
До авторката
Вземи си поговори с това дете за държанието й. Притеснявате, че се заключва с разни мацки в стаята си, нали? Ами вземете си по говорете и за това. Когато бях колкото нея, бях същата. Но майка ми дойде и си поговорихме, оправих си държанието, пък и тя спря да ме наказва и да ми се кара. След време даже й признах, беше разочарована, но решени, че ще е по-добре да ме подкрепя в изборите ми отколкото да се окаже от мен или да ми се скара и да я намразя. А тя дъщеря ти ще си признае, пано или късно. Просто сигурно я е срам да ти каже, ако знае каква ще ти е реакцията или ако отстъпи назад от нея или й забравиш да излиза с момичетата с които е и т.н. Надявам се разбра.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a01b83e4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Аз мисля че трябва да се опиташ да разговаряш с нея обясни и че няма да я съдиш че ще я приемеш такава каквато е .Опитай се да поддържаш отношение с нея за да може да ти споделя повече.Сега е в такава фаза и е доста чувствителна и много лесно се ядосва,така че бъди внимателна , да не стане по -зле. Надявам се да съм помогнала.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a22e22b823
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Модераторите не ви разбирам. Писах коментар към номер 26, не го публикувате, но пускате коментари от рода, че родителите трябва да бият децата си? ! ...
До авторката - пишете как се развиват нещата.
Kitty

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

34.   От авторката:
Дъщеря ми продължава да не ми споделя. Но наскоро като говорихме относно секса, тя каза, че й се повдига при мисълта да се легне с мъж и просто стана и излезе.. и това още повече ме кара да мисля, че тя харесва момичета.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: dfa93844a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

36.   Господи Номер 23 съм. Мисля че е очевидно че дъщеря ви не иска да спи с мъже и най вероятно харесва момичета. Да не чакате ви каже 'Аз съм лесбийка! '? До ден днешен не съм го казвала на глас а минаха години откакто го осъзнах и почти една откакто казах на родителите си че 'Няма да имам нищо против да се оженя. ' Просто от това което казвате мисля че е най-добре да разкарате идеята за мъж и дъщеря ви заедно. Не знам за нея но когато моите родители кажат мъж като съм им казвала че не ги харесвам просто се ядосвам адски много. Игнорират очевидното само за са си запазят техните представи за правилно.
И не я питайте само за секс. Защото никой тийнейджър не иска да говори за секс със родителите си. Питайте я за чувства повече вероятност има да ви каже нещо.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7b2309b0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Не повдигайте повече въпроса за интимни отношения с мъже. Съветвам Ви да не я притеснявате с тази тема, за да не я отчуждите от себе си.
От това, което споделяте си личи, че никак не й е приятно да говори и мисли за това. Казвам Ви го от личен опит.
Препрочетох историята Ви, казвате, че ще сте разочарована, ако дъщеря Ви е лесбийка. Защо? Това в никакъв случай не означава, че няма да има деца, ако това Ви притеснява. Или Ви тревожи какво ще кажат хората или как ще реагира съпруга Ви? Споделете.
Kitty

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   От авторката:
До номер 37 - Ще бъда разочарована, защото съм си представяла дъщеря ми с нормално семейство. Но щом е такава ще я приема, все пак ми е дете. Но спорен мен това е от възрастта.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: dfa93844a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Нормално семейство няма нищо общо с пола на родителите, госпожо... Бих убила за гей родители стига да се обичат да ме обичат и да не си викат или викат на мен постоянно. Нормалното семейство​ е това в което се чувстваш в безопасност.
И това е възрастта в която децата осъзнават ориентацията си. Силно се съмнявам да се бунтува срещу вас. Малко деца го правят наистина просто родителите обичат да смятат че пубертета причинява всичките проблеми защото не обичат да признават че и те допускат грешки при отглеждането на децата си.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: dde08cd293
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Какво ненормално намирате в това, някой ден дъщеря Ви да създаде семейство с друга жена? Казвате "щом е такава ще я приема", сякаш нямате друг избор, сякаш ще го направите само, защото ви е дъщеря. Тя не е избрала да бъде такава. Това не е избор.
От кой град сте? Споменавате, че едно от момичетата ще се мести, заради дъщеря Ви. Нещо по този въпрос знаете ли? Виждат ли се още?
Kitty

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   От авторката:
Дъщеря ми редовно почна да ми говори за едно момиче, да ми я описва, като й звънне тя и забравя за другите и си ходи в стаята. Скоро я доведе в къщи, да се запознаем. Седяха в стаята й около 3 часа преди да отключат и да излязат, душове си взимаха (минаха ми плачеш ти мисли през главата, както винаги). Аз си говорих с това момиче за малко. След като си тръгна, дъщеря ми много държеше да кажа какво мисля за нея, харесвам ли я, как ми се струва и т. н. (и това ме доведе пък до мисълта, че може би са двойка)..

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

42.   Приемете го, дъщеря ви е с жена... вярно, не е лесно ама трябва да се пробвате. Щом ви пита дали я харесвате, това значи нещо за нея

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3c537486c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   В това да си хомосексуален няма нищо лошо! Любовта не познава половете, всеки може да обича който си иска. Ако това момиче прави дъщеря ви щастлива, радвайте се и вие. Може пък и с времето да ви сподели, може би сега тя ви прави само намеци, защото не е готова да ви го каже направо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7798d4b61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Със сигурност е обратна малката, или поне бисексуална. Аз съм на 30 и също на 14-15 осъзнах, че съм лесбийка. Тя определено се издава доста, но това е защото е още малка и не умее да се прикрива. Само едно ще ти кажа, остави хлапето на мира, дай и свобода, не я притискай за нищо. Повярвай, тя не иска да е такава, не си го е избрала тя. Но това не я прави в никакъв случай по-малко стойностен човек. Ако това ще те успокои, еднополовите връзки са доста по-спокойни и безпроблемни. Е, има го проблема с постоянното криене, но лично за мен е повече емоция отколкото пречка. :) Нека малката бъде щастлива, радвай се за нея. Какво по-голямо щастие за един родител от това детето му да е щастливо. :) Освен това, другото което забелязах е, че тя винаги се допитва до теб и иска мнението ти, търси одобрението ти. Това показва, че е силно привързана към теб и мнението ти е важно за нея. Това трябва много да те радва, защото аз на нейната възраст например, правех каквото си искам без да ме интересува какво мислят родителите ми. Бъди до нея и я подкрепяй винаги, независимо от всичко. Нека усети, че в твое лице има не само родител, но и приятел, човек, които я разбира и я обича такава каквато е. Това е най-добрия съвет който мога да ти дам. Успех :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e81a50475
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Дъщеря ти определено е обратна. Вземи я заведа на психолог, та това е психически проблем. Вместо да има свястно семейство, какви са тея глупости да е с жена? Ако моята дъщеря беше такава, на психолог веднага. Ако предпочиташ дъщеря си нормална, то моя съвет е заведи я без да я питаш

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7054f6f1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   Уважаеми млади пишещи в този сайт, не се оставяйте да ви "водят за носа". Под hash 9е81а50475 пишат хем майката, хем човек защитаващ дъщерята, хем човек критикуващ я - виж постове 20, 21, 22. Е няма как да стане това, освен ако не става въпрос за раздвояване или разтрояване на личността. Първият случай се нарича шизофрения, а вторият оставям психиатрите да назоват. Нека пускащите подобни теми се съобразяват с това, че в сайта влизат и нормално мислещи хора.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: b1d59ef11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   до 46

25, 26, 29, 30, 31, 34, 38, 41, 42, 45 също са нейни коментари. В някои е авторката, в други подкрепя дъщеря и, в трети я криткува, в четвърти си отговаря сама на себе си. Жалка работа.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 23dddf249b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Може би майката и дъщерята пишат от един компютър, като дъщерята се представя за друг.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 675c34cd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   46 Даже много жалка работа :(

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7054f6f1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   От 46. Исках само да заостря вниманието на добронамерените участници в този сайт, които отделят от времето си, и наистина се опитват да помогнат, за разлика от други с користни цели. Руснаците имат такъв девиз- "Доверяй и проверяй. "

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 96abb52322
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Шизофрения?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c93e67df75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   а замисляла ли си се че може тези дати които си отбелязва да са датите на които и е дошъл цикъла??? !!
и аз забелязах, че hash-а е един и същ, тва или тая тема е пързалка, или майката явно се е побъркала от мисълта че дъщеря и е лесбийка и е получила раздвоение на личността ;д

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0cafc0fbf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   А бе, един здрав бой и тотални ограничения докато влезе в релси! Айде стига с това разбиране и извращения. Долно племе остана само. Никакви пари, телефони и социални мрежи, а де се хване да работи нещо и да чете. Само гейове, лесбийки и мамини синчета. Е, това създадоха хората с '' разбиране".

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dfe772cd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Аз не мога да разбера едно нещо. Тук има доста "моралисти", какво сте тръгнали да давате съвети на тийнове в тоя форум? А и някои въпроси са доста тъпи да им се отговаря. По-добре сами да стигнат до изводите ако ще и по трудния начин.

Доста грешно е някой непознат от някакъв форум да ти дава съвети..

Но понеже този е написан от майче, ще кажа като номер 3. Оставете да си имат свой живот ако ще и да се пробват с други момичета пред свои познати това си е тяхна работа, те си знаят компаниите! Освен ако не се стигне до тормоз, за който може да се хване въпросното момче за вратлето и да се поговори с него, за всяко друго нещо намесата е грешна!

От прекалено много мамини се става путьовци

А тук такива консерви от соца тръгнали да дават акъл

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker