Скарахме се и тя не ми пише. Да я чакам или да забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Скарахме се и тя не ми пише. Да я чакам или да забравя?
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 6833 пъти
Здравейте, искам да ви споделя моята история. Аз съм момче на 19 години, живея извьн Бьлгария, но скоро ще се прибирам ( 1 до 2 месеца ). Запознах се с едно много страхотно момиче, което наистина много ми харесва. Тя е мила с мене, много забавна аз и казах, че много я харесвам и че като си дойда скоро в БГ, аз искам да се запозная с нея (тя живее в София, а аз в Казанльк, но това не е проблем, аз ще уча в София тази година ). След като ? казах, че ми харесва , тя просто ми каза добре. Попитах я, като се върна в БГ, ще ми даде ли шанс да се помъча да бъда с нея, казах ?, че бих дал абсолютно всичко, за да бъде тя с мене, тя ми каза "Ще видим" ( стана ми тъпо ). На другия ден я попитах дали поне малко ? харесвам ( тя не ми отговори ). На втория ден, ние се сдърпахме за нещо незначително ( и двамата бяхме виновни ). Сега тя ми е сърдита и не ми пише както и аз не ? пиша и се надявам да ми пише, за да разбера дали поне малко ме е харесала. Моля ви кажете ми какво да правя - да я чакам ли да ми пише или да превъзмогна мисалта, че няма да мога да бьда с нея... Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1e82b0cb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   И как се "запознахте" - със снимчици по нета? Кой знае каква дърта чанта седи зад тези снимчици (аз съм мъж и мога да ти пратя снимки на мое страхотно бившо гадже отпреди 20 години, като ти се представя за нея, същевременно тя вече е лелка с корем... ).
Абе младежи, с какви глупости се занимавате, егати? Дори да е реална, я си представи че е някоя отвратитка, дето и 2 часа няма да я издържиш? Хубави, здрави връзки се изграждат в учебна или работна среда, когато хората имат достатъчно време (месеци или години) да се опознаят в известна степен, преди да се влюбят, особено когато нямат достатъчно житейски опит преди това.
Избийте си ги тия фейсбуци и скайпове от главата - това е пълен шит и 100%-ва гаранция за жестоки разочарования!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4e694fc2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Един въпрос - трябваше ли да я питаш дали те харесва? ? ? Ако не те харесваше дори като приятел мислиш ли, че щеше да се съгласи да излезе с теб? Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f86320a2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ама ти киборг ли си, та не можеш да се запознаеш лично с момичето, да го видиш, да го прецениш? Как така ще се влюбиш в снимка? ! И даже ще съжаляваш, че ти е отговорила така... Живей в реалността, бе момче!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 523ae2e8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Тук гледам големи отворковци дават мнение, при това са нелюбезни... но както и да е! По повот твоята история това е нож с две остриета, понякога не се получава и 90% от нет запознанствата не стават и нямат бъдеще, но искам да ти кажа, че аз пък точно така си намерих случайно половинката преди 6 години и до сега сме си неразделни, щастливи и влюбени, така, че давай смело и каквото стане:)Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ad9ed4abe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Съмнявам се, че си на 19, но ако си значи за 1-ви път харесваш момиче. :) 1-вия коментар е много верен. Ако държиш... пиши и. в 2 изр., кажи какво ти е и и дай да разбере, че искаш среща с нея. Заинтригувай я с нещо. Ако и тогава не стане кажи : довиждане, беше ми приятно, чао.
Аз съм момиче и ти казвам честно какво е хубаво да направиш. :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f15debd3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Та така.. по принцип съм против интернет запознанствата, но те съветвамм да не стоиш и да чакаш, тя да ти пише... Просто й пиши ти! Аз съм момиче и ако бях на нейно място не бих ти писала аз.. Ако наистина я харесваш, както твърдиш, трябва да й пишеш, дда се интереуваш от нея.. Да разговаряте по различни теми, да се опознаете (доколкото е възможно в интернет), но не и да я питаш "харесваш ли ме", "интересуваш ли се от мене" и т.н.(това звучи много нахално и не на място!! Само от едни снимки ?!) или пък да й казваш,че я обичаш примерно като не си я виждал нито един път! Айде успех ! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fea867ed99
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Ще направиш така както ти искаш, така както ти го чувстваш. Ако искаш да опиташ да оправиш нещата или просто да я видиш, знаеш какво трябва да направиш. Ако не изпитваш желание да я видиждаш, или губиш интерес, просто не се тормозиш с мисълта.

painbooster

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 008ab8cd5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   не мога да разбера едно, защо трябва да си разкриваш чувствата си пред нея, казваш и аз те харесвам а, у и... какво се случва отдръпва се... защо? защото си и в краката и вече и се чувства притисната до някаква степен, бъди наблюдателен и остави нещата сами да се случват а не да ги насилваш. Другото нещо е, което е хубаво е да се видите да излизате и да видиш какво ще се случи, все пак ако те харесва ще ти покаже по някакъв начин, и като излезнете няколко пъти, тогава направи някаква крачка. Примерно да посегнеш да я целунеш или нещо от тоя сорт. Хората са казали деля трябват, а не думи!
Пък ако не ти върже, следващата:))))))
Никога не прави тази грешка да и се обесняваш в любов от рода харесвам те ала бала... и на тази и на която и да била:)))
Бъди наблюдателен и успех:)))))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c420ff187c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз казах на един, че го обичам, понеже усещах, че той ме обича а си мълчи... стана така, че отпуших парата и вече не ми е толкова напрегнато! Като обичаш даден човек, защо трябва да се криеш??
Този въпросния ми тръшна вратата, каза, че обичал друга! Ми нека си я обича.... важното е, че му казах какво ми беше и ме тормозеше!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker