Аз ли нещо бъркам или момчетата са говеда? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз ли нещо бъркам или момчетата са говеда?
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 5734 пъти
Здравейте на всички! :)
Аз съм момиче на 15 години.
Проблемът ми е следния:(ще дам пример с последния ми приятел :))
Така, след КАТАСТРОФАЛНА връзка, се запознах с едно много мило и добро момче. Всичко вървеше супер, чувствах се добре с него, не ми липсваше нищо, но като започнахме да се опознаваме по-добре и имах чувството, че той (както и предишните ми гаджета) ме мисли за странна.

Когато излезнем някъде, нали се предполага, че момчето трябва да плати сметката нали е кавалер дъра бъра... обаче аз не мога така. Да знам, че той си харчи парите заради мен... ами не ми е удобно просто. Казах му, че няма нужда той все да плаща и т. н. и той каза "Добре. "(ми то к'во да каже :Д).

После дойде "Св. Валентин" и нали знаете валентинки, подаръци това онова. Купих му подарък и тръгнах към тях (после щяхме да излизаме на кафе, но първо искахме да си подарим там квото сме си купили) Отивам аз... . и той като ми изтърси една голяма кутия, опакована и с панделка. Като я видях сърцето ми се сви (един вид :Д).

Зарадвах се че ми е купил такъв хубав подарък, но пък и ми стана гузно, че си е изхарчил парите за мен. Казах си "Нищо де, купил го е защото ме обича. "Целунах го и така. Сега ще кажете какво толкова, за к'во мрънкаш. Да но той започна да злоупотребява.

Веднъж беше решил да ми купи едно герданче с буквата "И" (първата буква от името му). Аз го взех прегърнах го и му благодарих, а той ми каза "Нали не искаш нищо да ти копувам, защо го взимаш тогава? "Стана ми много гадно като ми го каза. Не знаех какво да направя, той забеляза, че съм объркана и тръгнахме на там на където се бяхме запътили и нищо повече не спомена по въпроса.

След няколко седмици се запознах с приятелите му. Тогава той прекали. Започна да ме обижда пред тях и те най нахлно се смееха в лицето ми. Разказваше им как ме бил ч*кал, не съм можела да стоя и 5 мин. без него (само да кажа, че не сме правили секс и незнам защо изобщо го каза това). Аз не можех да издържа и си тръгнах.

Мисля, че всеки себеуважаващ се човек нямаше да търпи това. На другият ден реших да поговоря с него(реших да не се ядосвам и да изясним нещата). Попитах го защо се държи така. А той ми каза"Ами не знам дразниш ме. "Не можех да повярвам, че го каза, после продължи "Дразниш ме с тая твоя невинност. Дразниш ме като се правиш на добричка. И още куп причини има, но най вече ме дразниш, че се правиш на светица и не искаш да спиш с мен. "И т'ва като ми го каза му забих един шамар и го зарязах. Не мога да разбера къде сгреших, за да се държи така с мен. И предишните ми приятели бяха така, но този беше... .

Сега ме е страх да не се повтори всичко това, но с някой друг.
Кажете аз ли не съм наред, в мен ли е проблема или момчетата на тази възраст 15-18 са пълни тъпаци. Само забравих да кажа, че той беше на 16.
Моля ви дайте ми съвет какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2fdbb03aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Точно сега е в пубертета, объркан е и незнае какво прави. Иска да прави секс и да се хвали пред приятелите му. Момчетата правят какво ли не за да им пуснеш, един ден ти се вричат в любов, а друг ти казват, че ако не правите секс ще те оставят. А и както знаеш момичетата се развива ме по бързо, такаче неговите 16г. се равняват на 12г. По-добре ходи с някои по-голям. Mery Jane

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 924d8f410a
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Нищо не прави. Продължавай да държиш на самоуважението. Много са малки още момчетата на 16. Не са като момичетата на 16. Ще си намериш някай по-голям, но тогава пък има риск да е по-хитър и да те омотае с обещания и лъжи. Просто бъди себе си. Не допускай да те лъже някой или да се държи грозно. С времето нещата се наместват. Спокойно.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a854606e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Без спор момчетата на тази възраст са си пълни тъпаци и говеда, които не оценяват човека до себе си ( естествено има и изключения ). Гадно е постъпил с теб, но точно заради това не трябва да страдаш за него, защото си личи, че той не е човек за теб и ако наистина уважаваш себе си, значи си направила правилното решение.. Колкото до шамара - евала ти правя! Поставила си го на мястото му, но е имало опасност да ти отвърне ако е още по-голямо говедо. Успех и знай, че има време за всичко! ще намериш човека за теб спокойно :).
E. K.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3447770834
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   струва ми се, че има само женски коментари, та ако може да разчупя малко положението с мъжките си разсъждения...

Mary Jane, по какво точно отсъди, че момичетата се развиват по-бързо ми е много интересно? отдавна не съм на 16, но това го приемам като много лична обида. нали знаеш, че за всяка жаба си има гьол - колкото момчета има 'непораснали' толкова и жени се навъртат около тях. аз такива неориентирани и заблудени в корените хора съм виждал и на 10 и на 20 и много над. просто смятам, че такива крайно феминизирани изказвания, особено в днешно време, са толкова ненужни колкото и безумни.
номера 2 и 3 същата гайда навиват... не знам какво е това поколение, но когато аз бях на тези години (15-16) и момчетата и момичетата си бяхме деца, всеки с глупостите си.

и като сте такива критици, ми е много интересно какво според вас е 'сериозен' човек? авторката например, е на 15 и вече говори за 'няколкото й бивши' гаджета. това нормално ли е според вас? като тръгнеш така да се гаджосваш и да се правиш на интересна от 15 годишна после ще се върнеш тук в другите постоянни теми "Къде е романтиката... Останаха ли свестни момчета... бла бла бла" и пак мъжете са виновни.

скъпа авторке - истината е една - каквато си ти, такива и привличаш. ако имаш проблеми с държанието на околоните с теб, първо потърси причина в себе си, а после обвинявай на посоки. себеосъзнаването, самооценката и смиреността те прави по-добър човек, не изпадането в преднаписаните норми на масовките.

М.

П.П. питай баща си или друг мъж в семейството, дали е бил тъпак на 15-18г, виж той какво ще ти каже;)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 87f77183c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Аз съм момче, първо и преди и аз не съм знаел какъв съм и какво искам, да секс и глупости ми се въртяха в главата и е такива неща но верно че ние момчетата сме такива-" таа ако ти падне ше я опънеш ли" " онаа ако ти падне ше я опънеш ли"
Честно казано е така при нас и така е при тея по-младите и така до 18 години или поне колкото му е нужно на дадено момче да разбере от къде духа ветъра и накъде отива. Даже аз на 18 съм и честно казано неколко месеца след като ги навърших осъзнах какви са всъщност момичетата и какво искат и различни неща свързани с любовта и живота и се осъзнах какво всъщност искам от живота и вече даже ми не пука и не ме притесняват неща като това че не съм си имал до сега приятелка и че съм следователно девс... .. нали? :D
Но вече съм охладил страстите и знам какво искам и от какво да се пазя. Тъй че нормално е тоя твоя така да е правил и запомни че когато си намери и такова некое момиче и така неколко пъти, и ше улегне и ше почне по некое време да си търси вече свестно момиче, но него ше почнат да го късат понеже така се е отнасял към момичетата едно време и ще се зарадвам ако се сети за теб и за това какво прекрасно момиче е имал-такова момиче което рядко се среща!
Но продължавай напред и бъди себе си, недей да се променяш заради други и така някой ден ще откриеш свестно момче което знае какво иска и не е зарди единия секс.
(една ръчна и нещата се успокояват, за тва се чуда за къде секи се е разбързал да спи с тая и оная? ? ? :D )

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 80221dd220
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Драги номер 4, явно си пропуснал часовете по биолигия където се учи, че мъжете се развиват по-бавно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 924d8f410a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм Н2. Обръщам се към" мъжкото мнение" на Н4. Немога точно да схвана какво иска да каже. Да не би да оправдава поведението на момчето в коментираната случка? И няма нужда да се казва на черното- бяло. Имам предвид, че момчетата се развиват в действителност малко по-късно : ФАКТ! ! ! Няма защо да се дразни, това си е доказано и не мисля, че е феминистко изказване. Когато той бил на 15-бил дете. Нали именно това казваме, че на 15 сте деца момчетата. Виж, момичетата на 15 вече на са деца. И разбира се, че има хора, които никога не порастват и си остават неосъзнати идиоти, но това далеч не е масово явление.

Жена на 36

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 61af87f5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм жена, и подкрепям №4! От написаното от авторката на историята излиза, че на нейните 15 години вече има доста богат опит с момчетата, дори като я чета аз която съм почти с десет години по-голяма май съм имала по-малко връзки от нея! ! !
Момиче бих те посъветвала малко да поокротиш топката, да изчакаш да поотмине малко буйният пуберитет и тогава да си търсиш гадже. Хем и момчетата ще са поотраснали умствено, хем и ти, и няма да пишеш такива смешни и несериозни истории!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f545cb6820
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   аз съм пропуснал по биология? Н 7, мисля, че съм се изразил достатъчно ясно, но ако ти не ме разбираш... какво да кажа? " момичетата на 15 не са деца" а какво са тогава според теб? успели кариеристки ли? или учени и астронавти... със сигурност не са онази масовка която се вижда всеки ден по улиците които се чудят на коя звезда/поп/фолк певица да подражават. нееее изобщо не е така! на 15 те знаят какво е да имаш връзка, знаят какво е да си сменяш партньорите като носни кърпи, знаят как се предават венерически болести и тн и тн. авторката например пише тук защото защитава докторантура в Харвард и прави социално проучване, а в това време момчетата - които още са недоразвити - висят по дърветата и си чоплят въшките.
също така, Н7 кое е ФАКТ? ФАКТ е, че момиче на 10 може да забременее, но това нормално ли е според теб? ФАКТ е, че една жена достига физическото си развитие за износване на плод след 18 годишнина, а до тогава един мъж може да си е посял семето на 3000 места. или ти за психическото развитие ми говориш? като си падаш по ФАКТИ, ето ти един от последни проучвания в България - все повече момичета, та дори и на 15-16 искат силикони за подарък. това значи че са много пораснали и са се развили ментално нали?
ако коментара ми изобщо мине филтра на модераторите, замисли се малко Н7, а и авторката също...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7ad005bcc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Видно е, че цензурата работи с пълна пара.
Не разбирам обаче, защо мнението ми не бе публикувано.... В него нямаше цинизъм, нито агресия, бе добронамерено....

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2fdbb03aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До №4! Това, че момчетата се развиват умствено по-бавно от момичетата е научно доказано от психолози, прочети в интернет, там всичко е обяснено. Аз от личен опит съм се обедила в това. Когато бях на 15г. и разговарях с мой връстник изобщо мисленето ни беше различно, той гледаше още на всичко по децки. А когато разговарях с някой на 19, просто бяхме на един ъкъл. Многократно съм се обеждавала в тази разлика и не че обиждам момчетата по някакъв начин, но това е истината. Понякога има и различни случай. Авторката сега навлиза в този свят на гаджетата и е нормално, не е тръгнала да спи с тях, докато вече на по 12-13г. момичетата се хвърлят в леглата на някой батковци, за съжаление. Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7ad005bcc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Mary Jane, моля те, обърни внимание на правописа. Не е заяждане, добронамерена съм.
Хубав ден!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4d69f2eb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката:
Благодаря на всички, които ме подкрепиха и ми дадоха съвет.
А за другите, които ме изкараха едва ли не най-голямата к*рва, защото съм казала, че съм имала и други приятели.
Вие какво искате и бройката ли да ви кажа... и после да започнете да ме упреквате, че съм се хвалила и т. н.
Тоя боклук за който ви разказах, ми беше третия приятел. МНОГО ЛИ Е? И сега съм сигурна, че някой от вас ще кажат" Еми те ся са 3 ама както си тръгнала ще станат повече." Мога само да ви кажа, че не сте прави за мен и дълбоко съжелявам, че изобщо пуснах тази тема. Реших, че ще ме разберете и ще ми дадете съвет, но...

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3447770834
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   скъпа авторке - на края на тирадите си питаш дали ти не си наред или момчетата са пълни тъпаци. какъв отговор/помощ искаш? ако ти кажем, че ти не си наред - ние сме тъпаци, че те съдим. ако кажем, че момчетата са си тъпаци, а ти си самото олицетворение на Майка Тереза - ние пак сме тъпаци. аз ти дадох съвет - опичай си акъла. ако някой иска да е с теб само за да те метне в леглото - махай го и дръг път мисли преди да се загаджиш с първия сладур.

Mary Jane, наистина си следи правописа... аз дето на Български не съм учил от 10 години, пак (малко) по-добре се справям:/ това какво говори за развитието ни? (ех... малко се заядох тук, сори)
а що се касае тези изследвания в интернет... и аз от личен опит съм се Убедил, че в интернет е пълно с всякакви изследвания и проучвания които нямат никаква стойност. не искам да се заяждам за това, но проучи как се правят изследвания по принцип, какъв е статистическия подход, метода за оценка, извадката, мястото на провеждане, екипа от изследователи, причината за изследването, спонсорите... пък после ще си говорим кой кога и как се развива. ок? *_*

М.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 61af87f5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторке, аз съм № 9! Не те познавам и не зная до къде си стигала с тези твоите трима, но определено не е малко за възрастта ти. Имай предвид, че аз не съм няква 45 годишна лелка, която чете морал и нравоучителства във виртуалното пространство, просто съм минала вече през този период и гледам от друг ъгъл на нещата!
От това, което прочетох не знам дали съм права, но останах с впечатлението, че ти искаш да имаш гадже просто ей така, вероятно защото твоите приятелки си имат и ти да не останеш по-долу от тях, а не защото наистина имаш някакви чувства към момчетата!
Пределно ясно ми е как момечетат се държат на тази възраст, но и момичетат не са много по-различни. И вие си мислите, че на 15 морето е до колене и искате да изпиете живота на един дъх и да опитате от всичко!
Пак ще те посъветвам да не бързаш да търсиш ново гадже! Разбира се не казвам да си играеш с кукли, но има много други начини да се забавляваш на твоите години. Нужно ли е на всяка цена да имаш гадже, което да ти къса нервите? Няма да ти избяга любовта. Старай се да бъдеш дете колкото се може по-дълго, защото повярвай това време ще го търсиш след няколко години, но то няма да се върне.
Пожелавам ти успех, каквото и да правиш от тук нататък. Като за последно само ще те посъветвам да не си търсиш някай по-голям от теб, защото повярвай ми той само ще те използва, с тази разлика, че ще го прави по-галантно от връстниците ти и по този начин ще те омайва, а ти в същото време ще си мислиш, че има сериозни намерения към теб!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2fdbb03aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Тук вече почнахме да се заяждаме и да отклоняваме темата. Всеки си има мнение, аз само споделих моето виждане по въпроса. №4, като не си съгласен с мненята на другите, просто напиши твоето. Не е нужно да се заяждаш и да става един спор. Към напатките ти към мен, аз също мога да отвърна остро и да си спориме, но не това е начина. Ти имаш мнение, хубаво, аз го уважавам и немога да го промения, както и ти неможеш да промениш моето. Ще обърна внимание на правописа си. Авторке, вече ти казах какво мисля по темата. :) Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3447770834
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Jane, аз написах своето мнение, но съм готов и за спор. спорът си е вид дискусия /споделяне/ и по презумпция този сайт го поддържа. не искам да те нападам, но някой от вижданията ти не ми харесват - не го приемай като лична обида. аз мразя да се карам с хора, но обожавам да споря, стига и от двете страни да има стойностен противник разбира се. и когато видя изказвания от сорта 'всички момчета на 15-18 са тъпаци', а момичетата са пораснали жени... няма как да не се възмутя:) това е същото ако кажа че всички жени между 45-55 са побъркани вещици - заради менопаузата, а мъжете тогава са побелели мъдреци.
цялата тази 'джендър' битка е толкова безсмилена... Jane, не ми се сърди. не можем всички да сме на едно мнение, но поне можем да отстояваме своето - докато не ни омръзне и отидем заедно на кино:)

М.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: be47b080f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не се притеснявай има още доста да говорят за теб, че си спала с някой (въпреки, че не си) и да се хвалят и т.н. няма да обръщаш внимание на такива момчета!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 86df7ad60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Здравейте ! Като гледам доста се е исписало по темата чак и до спорове на моменти се стигаше във коментарите. Аз съм на 21 години, голяма част от това което исках да ти кажа го прочетох във коментарите по-горе. Ако желаеш (за да не се повтарям 1 към 1) може да ми пишеш на скайп: boby_fireflame да си поговорим (АКО ЖЕЛАЕШ!) иначе желая ти успех и умната :) Ще се справиш !!!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 80221dd220
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   До номер 10. Ако не си на 18-19 години безмисленият ти гняв определено би доказал че си в развитието си на толкова. А колкото до това със засяването на семето си пийни една студена вода и си успокой коплексарсктоо мислене

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e4ffea4cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Еми хората са идиоти, повярвай ми рядко има свестни хора от двата пола.. аз вече 3 години се опитвам да си намера свестно момиче и без късмет за сега (на 17 съм).. та късмет :)

-Death_Blade

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a6d0769de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   спокойно, , проблемът не е в теб.. , , то и аз се срещам едни и същи, , но имай надеждата че някога ще срещнеш този, който наистина те обича и цени! ! !

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5da497eac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Към автора. Аз съм на 15 но се държа добре с момичетата. Не всички сме такива. Просто си намери, някой, който ще те цени и въпреки да казваш че не искаш нищо пак да ти вземе" нещо" . А... и аз лично не запознавам приятелките си с приятели те ми, защото те са" ГАДНЯРИ" . Така че спокйно я давай на пред
*Радо.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 65d47be4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Към авторката:Не всички момчета са тъпаци на тази възраст. просто вие избирате тъпаците. Извинявай, че ти го казвам, но си е чистата истина. Когато сте още на тази възраст 15-16 години вие халал хабер си нямате от чувства, защото всичко в главата ви м мътеница заради пубертета. Гледате предимно държането на другия пол и съответно физиката. Склонни сте да обърнете внимание на по-развитите физически момчета, които се занимават с някакъв спорт например от колкото зубъра на класа с очила по-големи от него. А същият този зубър може мило и драго да дава за вас и всъщност без да знаете да е влюбен до уши във вас. Но вие момичетата на тази възраст никога не се събирате с такива момчета, защото ви е страх, че приятелките ви ще ви спукат от подигравки. А тези по които тичате са кретените, които една дума не могат да обелят, но само заради по-нахаканото им поведение ви допадата. От там те виждат, че вие тичате след тях и започат да си мислят, че винаги ще е така и продължават да се държат по този начин и да ви излагат, да се подиграват з вас, знаейки че няма къде да избягате и пак ще тичате след тях. Похвално е обаче, че ти си поставила един такъв на място. Със сигурност следващият път като срещне друга вече ще я уважава. А съветът ми към теб е да търсиш момчето, за което копнееш около себе си. Нарочно ти дадох примера със зубъра. Замисли се... .. :-)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 87f77183c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Номер 26 е абсолютно прав, така като действате, действате глупаво и то много.

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9deca59af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Аз пък съм на 12. До сега съм имала 2 гаджета имам 3-то. И 2-те бяха като твоето и на 2-те бих шута. С 1-вия издаржахме цял месец. Сварих го да се целува с най - добрата ми ФР. Казах му само чао, ми то кво друго. Та за него даже и не ревах (така де аз съм човек с три операции за гърба си.. живота ме е научил да бъда силна.. за някво чалнато подобие на момче ли да цивря). С 2-рия издаржахме само един ден. Бих му шута не беше мой тип (само ми опяваше за обицата на пъпа ). Сега 3-то ми е на 14 и има обица на веждата с него сме си мноого добре. Единствения му проблем е че е мнооого перверзен, но вече свиквам. Та проблема в миналите ми две гаджета беше че бяха чалнати от всякъде (за 3-то не знам още ). Извода е че сама тряа да прецениш дали проблема е в тебе колкото и да е трудно. Късмет. ;) ;) ;)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a098c46af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Незнам как точно да ти обясня, но в пубертета хората се стараят да експериментират, да подражателстват на модата винаги да са най-готини. Всички хора сме тъпаци в известна степен важното е да се осъзнаем(тъпак, който знае че е тъпак вече не е тъпак)Правил съм много глупости имал съм и разправий с полиция даже, но всичко това ти помага да се осъзнаеш. Да разбереш какво искаш от живота и що за човек си. Натискал съм се с момичета целувъл съм ги барал каде ли не, но нищо неможе да се сръвни с любовта. Опит грешка-така е през целия ни живот и благодарение на това еволюираме. Не се притеснявай ще намериш подходящия на тази възраст това е много трудно, но в никакъв случей не означава да се откажеш от любовта. Ще срештнеш още много разочарования колкото и да не ти се иска такъв е живота. Любовта е сериозно нещо не просто да се фукаш че имаш гадже пред приятелите си(това е нещо много глупаво)ако не искаш да страдаш просто изчакай подходящия има многовреме целия живот е пред нас тинейджърите. Ех да можех да си намера момиче като теб :(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 47d8763141
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   хей хич да не ви пука аз съм на 13 и вече съм го разбрала няма истински момчета има само бебета те са глупаци но си мисля че някой ден ще излезе някой който вместо първата му дума дай снимка с. да е здравей! ! !

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ee78f624a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Номер 4, явно не ти е ясно. Момичетата действително се развиват по-бързо, това е физически заложено. 14 годишните момичета са много по-порастнали и узрели от 14 годишните момчета. Ти още мислят за колички и скейбордчета за пръсти... Учителка съм, виждам какви са момичетата и момчетата. Наистина има разлика. Затова 14 годишните момиченца точат лиги по 16-17 годишните батковци, защото ги смятат за големи. А ти пък им обръщат внимание, защото техните връстнички съответно тичат след 20 годишните. Към 20- годишнината момчетата доста бързо израстват и горе-долу се изравняват с момичетата.

НО наистина има мъже на по 10 зрели, на по 40 - деца. Както и за жените. Всичко е индивидуално.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5dd1484a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Наред си, не си странна. На 15 ако не се правиш на светица, то кога? ! Днешните 15 годишни понякога бая ви бива. Как директно си го зарязала, което е точното решение.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 650f7f4438
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   ами евала че си го зарязала, а не си продължила да му ходиш по гъза, да се ч*каш с него ( повечето го правят само за да не ги зареже момчето) та към въпроса ти всички момчета ли са говеда? - НЕ! говеда са тия дето се правят на големи, отворени и т. н. веднага давам пример. Попринцип си падам точно по тези говеда дето са от най-говедата, но пък най- добрия ми приятел е едно наистина супер свестно момче - рус, хубав, умен, знае много, мисли трезво, но уви точно този тип някак си не ме привлича

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8c8b748a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Момче на 17 съм и съм съгласен с номер 26. Не те знам каква си, но факт е, че в днешно време повечето тийнейджърки избирате момчетата по външен вид и обръщате повече внимание на глупости-кой имал по-големи мускули, кой какви дрехи носел и т. н., а не гледате характера. Аз съм добър и скромен и съм самотен-на такива никоя не им обръща внимание, да не е луда. Същата работа и за зубрите. Предпочитате фукльовци и гъзари, които може външно да изглеждат добре, но вътрешно са пълни простаци. Помисли си как да постъпваш отсега нататък, но ти ще ти кажа, че по-добре е да търсиш скромни, самотни и подигравани момчета, отколкото някакви добре изглеждащи лигавета и после да се оплакваш.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f3feea553f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Въпреки, че съм момче си мисля, че и мъжкия и женския пол са си един дол дренки... единия обвинява другия и другия обвинява единия... и никой нищо не прави по въпроса да се промени и да стане по-добър.... баща ми ми казваше... "ако иксаш да промениш другия първо промени себе си". Не можеш да изискваш от някой, ако сам ти правиш същите грешки. Господ е казал: "Погледни гредата в свойте очи, тогава виж сламката в окото на другия. " Не се връзва човек да ходи по дискотеки, кафета и т. н. , да разпуска колкото си иска, да живее охолно и след това да казва къде са свестните хора... Всичко опира до липса на борба със страстите... липса на вяра в Бога... в Господ Иисус Христос! Уви това привличане към плътта и парите с всеки изминал ден става все по-голямо... Докато липсва истинска вяра в Бога и добродетелен живот всеки ще си задава по-често въпросът, "останаха ли свястни хора...? "...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 47d8763141
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   да прав си!!! аз мечтая за едно нормално момче

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 10459f6a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Номер 4. направо ви сви сърмите на всички момичета ето това е човек, който разбира какво да си говорим повече!!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7126a3c843
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Не... ти не бъркаш нищо... момчетата наистина са говеда... от личен опит го знамм ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6145b96a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   До тук ме доведе нещо общо и аз писах за говедата ето тук:
http://zaw12929. blog. bg/politika/2011/07/03/. 775719
но ме заинтригува и авторския материал и коментарите, защото са искрени. Ще добавя неказано: Ако целта се измества, от приятелство към секс, такава цел не съвпада с Вашата, правилно е да се разделите. Няма значение възрастта, все пак ще признаем, че жените и мъжете са различно устроени. Мъжете имат потребност от секс всеки ден и даже по често. Но... за тинейджърите, не е така, те още не са пълноценни жени и мъже и не трябва да се насилват, както го правят циганите- минават на секса, после в родилното, а родителите им се радват, вместо да ги пращат да крадат по улиците или да просят- получават социални помощи, стават машина за раждане и не успяват да станат хора грамотни, с професия и знания,
Момчетата не са говеда, но... написано е в горните коментари. Затова, следвайте целта на живота си, а тя за всеки нормален човек е знания, професия, доброта... а преждевременния секс, ще е като камък на пътя ви и колкото по бързо, толкова по скоро- до погубването!
http://zaw12929. blog. bg/politika/2011/07/03/mishka-jaba-i-celta-na-choveka. 775701
откопирай, каквото желаеш.
Поздравления за откровения постинг!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9a2d5f1c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Браво на номер 4.. е това е пост. Замислете се малко какви глупости пишете.. момчетата били гадняри момичетата били кифли и тн... зависи си от човека.. стига сте ревали и се сабудете от тъпите ви мозъци и поумнейте малко.


-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9a2d5f1c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Към 31... момичетата ФИЗИЧЕСКИ се развиват по-рано от момчетата... възрастта няма НИКАКВО значение колко е умен човека... аз съм на 17 хората по чатовете ( тези които не ме познават ) ме мислят за 40 + годишен. Виждал съм идиоти на всякакви възрасти както и умни осъзнати хора на всякакви вързасти.. стига с тези полови глупости ако обичаш. Като чета повечето постове ми става жал колко много тъпи хора има на този свят :(

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6145b96a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Младежи, мили, възхищавам ви се! Светът е, за да бъдем различни млади и стари, всякакви.
Казват, "може" и "неможе" са братя. Да природата си знае работата, тя предпазва всеки брат, да не се заплесва по жената на брат си...
Ако пък някъде това се случва, то трябва майката е кръшнала и те са полубратя... не се шегувам. Добре, сега е модерно да живеят на семейни начала и да се раждат деца. Но в САЩ даже и за женените бащата признава детето, ако се доказва с ДНК тест...
Ум и разум... колко различно... различността крепи света... само добротата му дава шанс, а ума криле

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 79b7e83ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Здравейте,
Отдавна не е писано по темата, но все пак реших да пиша. Аз съм момче на 14 години. По темата: вероятна ти си се опитвала да му благодариш като си скромничила. Това, че той не го оценява си е негов проблем. Според мен, си постъпвала правилно. Той какво иска? Да нахалстваш ли? За шамара и зарязването си постъпила правилно. По другия въпрос: до авторката не си откачена, но не съм съгласен с тази полова дискриминация. Това, че някое момиче се е хванало с някое момче и то я е наранило не значи, че всички са така! :-) Това ти го казвам с най-приятелски чувства. Напълно съм съгласен с номер 26 и 35. Въпреки, че в стария ми клас, та то и в новия де, аз съм този зубър. Всички ми си подиграваха, бутаха и дразнеха. Момиче не ме е поглеждало (освен на контролните, когато всички ми стават приятели). Не бързайте да обвинявате другия пол. Замислете се първо какво да промените в себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2b35f12e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   О повярвай ми не се бъркаш! Момчета са на тази възраст са пикльовци които избиват собствени комплекси като обиждат другите и се държат гадно!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 59fd5e0514
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   до 45 абе брат много си зле... аз съм на 14 и никой не може да ме обеди че с момчетата от моя клас сме с един акъл. Те са деца мислят не за момичета а за ебане, а ако не дай си боже ги подтикнеш наистина да те целунат бягат.... ей тва е малко грубо го казвам ама така си е.... беше писа;а няква госпожа е вслушвайте са в ней...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker