Дали харесах правилното момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали харесах правилното момиче?
преди: 7 години, 29 дни, прочетена 2314 пъти
Здравейте на всички! Искам да ви помоля за съвет. Преди месец се запознах с една корейка. Излизахме, говорихме си и аз започнах да я харесвам... много. Казах на майка ми за нея и тя не реагира много добре. На шега каза, че ние сме по-хубавата раса и тези малки очи как не и харесват, и т. н. Каза ми, за приятел добре, но да не задълбочавам нещата между нас, а аз искам :Д. Ако тръгнем няма да се откаже от мен( все пак ми е майка и уважава моите решения), но ще е един вид разочарована. Моля дайте съвет какво да правя?
Благодаря предварително, мили хора! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 29 дни
hash: 115f917c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, животът си е твой, също и решенията, но от друга страна не е хубаво да размиваш кръвта си. Смесвайки се, ти унищожаваш както своята раса и култура, така и расата и културата на другия. От друга страна, е престъпление спрямо природните закони, защото ако природата е искала да бъдем безрасови, е щяла да създаде нещата по този начин.
Потърси информация в интернет защо не е редно да се смесват расите като те съветвам да го направиш на английски, защото има повече информация. Може и да потърсиш и мнението на Мухамед Али в Ютуб, което според мен е много вярно.
Но! Генералното решение го взимаш ти!

Black Sabbath

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 76f0b96826
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оф, хора, спрете за всяко нещо да се допитвате до маминка. Един ден нея няма да я има и о, ужас! ще трябва да взимате решения сами. Чакай мама да ти избира гаджета, гащи, специалност и прочее.
Харесваш ли мацката? Харесваш я. Това е всичко, което трябва да те интересува.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 0ce6ff0aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   На колко си години, че майка ти определя живота и ти казва какво да правиш? За повечето майки никоя не е достатъчно добра за синчетата им. Познавам много такива дето станаха стари ергени по тази причина. Важното е ти какво искаш. Момичето ако е свястно какво значение имат някакви дребни недостатъка във външността й. А пък това с висшата раса твърде хитлеристко и тъпо звучи. Опомни се и се дръж като мъж! И не позволявай да те манипулират така лесно!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: 7db0293d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   На*укай й го на корейката и й бий камшика... айде "топни си" и заради мен един път!

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 3d78e753b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Майките никога не харесват снахите, не и обръщай внимание а си гледай момичето. Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 7a25afcdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   По принцип човек така е устроен, че си харесва неговия си вид, когато стане въпрос за нещо сериозно.... Но пък от друга страна всичко е и индивидуално. Направи така, че майка ти да види това момиче, да разговарят... може и да го хареса. И тогава няма да е от значение от къде е.

Моят син така се хвана с една виетнамка. Отначало, когато ми говореше за нея имах резерви.... мислех си, това пък сега, че е някакво временно увлечение. Тук толкова други момичета има европейки-живеем в чужбина. (почти няма българки)... Но честно да си кажа, когато за пръв път видях момичето страшно ми хареса и външно и в поведение... направо ме отвя. Още като я видях я харесах. Толкова мило, красиво, беличко, очарователно, лъчезарно, естествено, добро, уважително и всичко това на едно място.... Тяхната връзка се задълбочи и те се ожениха, вече от 3г. са заедно, щастливи са. Нищо лошо не мога да кажа.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: a80649afc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако момичето е свястно и добро не виждам проблем да не станете гаджета. Нали не е циганка това е най- важното! Синът на кръстницата ми пред 6 -7 години се ожени за монголка, тя много обича снаха си, като своя дъщеря. И двамата са много щастливи заедно и имат прекрасен 4 годишен син.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: a80649afc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Оф номер едно и какво лошо има не виждам имам съученик наполовина виетнамец съвсем нормално момче синът на кръстницата ми е женен за монголка и двамата имат прекрасно 4 г. момченце? Ходи си търси някоя арийка и си трай!

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 4d94b28448
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Азиатките, са особено верни и почтенни. Масово европейците се хващат с филипинки, индонезийки, малайзиики, виетнамки и тайландки. Точно, те като че ли имат вродено чувство за дълг и почит, и дори да не те обича, ще прави всички възможно да задоволява нуждите ти. А де не говорим, ако си и помогнал с нещо, дори и тогава, ще ти я вярна до гроб. Имам лични впечатления, от индонезийка, която работи, както много други, като прислужница в Сингапур. Шефът и е строг, не почтен, но тя го гледа като бог и едва ли не го боготвори, само защото и е шеф.
До сега не съм срещал някой, който да има контакти точно с корейка, но едва ли ще е много различно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 28 дни
hash: 5bf99714c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Майка ти е права, че ние сме по-хубавата раса.
Ако ще не хитлеристки, ами не знам си как да звучи, това е положението. На който не му харесва да се сърди на природата, че така ни е създала.
Но все пак решението си е твое!

 
  ...

...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 905c8813b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И без това повечето българи са мешани, за какво унищожаване на раса може да стане на въпрос? А и да не говорим, че най-хубавите и здравите деца са от смесени бракове...
Расизма и национализма не са за поощряване.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: aa41373e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 1. Човешката раса е homosapience нали? Не съм чувал другите раси да са с различно подразделение. Колкото до Михамед Али... той е мюсюлманин и неговата раса забранява връзки с други раси, а той беше вярващ човек нали? За това защитава становището по тази тема. Прегледах и аз от любопитство какво пише за смесването на раси, не е нищо страшно, все пак две пети от населението е смесено от всякакви раси!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 27 дни
hash: 115f917c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 11, никъде не се говори за расизъм. Ако обичаш научи значението на думата и тогава я използвай. Колкото до национализма - не виждам нищо лошо в това да си националист. Обичаш и уважаваш нацията си и не си толераст! Българите с кои други сме мешани? С черни и жълти ли? Или само с хора, които са що годе близки до нашите гени? А това, че най- здравите деца били от смесени бракове е пълна глупост, с която се промиват мозъци. Всяка раса си има своите характеристики, приспособени за нейната среда и нейният начин на живот. Смесвайки се, голяма част от тези характеристики не пасват. Да не говорим за унищожаването на самите раси и техните култури. Природата ни е създала различни, за да бъдем такива и за да не се смесваме.
Номер 12, да, хората са Хомо Сапиенс, но това не пречи да сме три отделни раси. Никъде не съм говорила за подразделения, а за РАЗЛИКИ. Расите са бяла, черна и жълта, ако не знаеш, и има очевадни различия между тях. Като се почне от чисто физическите характеристики, до начинът на поведение, който е много индивидуален при трите раси, и се стигне до културат, като културата е основана на начина на живот и мислене на дадената раса. Ако сравниш културата и държавите на белите, жълтите и черните, ще видиш колко сме различни. Расовото смесване ще заличи тези разлики. Кое му хубавото на безрасовото общество с унищожена култура, която предците ни са съхранявали векове наред, а ние сме съсипали с нашето лекомислие? !
Мухамед Али може и да е мюсюлманин, но е прав. Много християни и атеисти също са против расовото унищожаване.
А относно намирането на информация - не става въпрос само да влезнеш в първия сайт и да прочетеш колко е прекрасно да унищожиш гените си, а да четеш и да търсиш в продължение на време. За съжаление, подобна информация се намира трудно, защото умишлено се крие. Предното лято разполагах с достатъчно време да намеря подобна, но сега съм заета с учене. Ако я намеря пак, ще дам линкове тук.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 836e7d8e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ех, как ти завиждам. Няма нищо по-хубаво от това да си намериш партньор кореец. А и какъвто и да е партньор от друг народ.

Никога не съм разбирала хората. Смятат, че негрите или "жълтите" едва ли не са от друга планета. Ако някой е внимавал поне малко по история ще разбере, че предците ни са били смесени и с монголоидната раса. А и сериозно? Да не би всеки втори да се жени за китаец или някой африканец, че расите да изчезват. Ама че глупости. От такива бракове се раждат деца. Съвсем нормални деца, които даже са късметлии, че биват научавани на повече от една култура. А и бялата раса да била по-хубава? За това ли има хиляди хора, които смятат например корейците за супер атрактивни? Аз много "бели" хора съм виждала да са грозни. И сега какво? Да не говоря, че никой например европеец не е напълно бял и е малко смешно, когато наистина жълтите хора са в бялата раса.

Накратко - да не ти пука, ако майка ти се размрънка й кажи че любимия й хладилник, стоящ в кухнята е на корейската марка samsung. (или примерно телефон, компютър, телевизор)

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 5bf99714c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Това е голяма глупост, че смесените деца били по-хубави!
Тогава защо всеки иска в Европа да живее или в САЩ - при белите хора? Никой не иска в джунглата в Африка, където ядат маймуни.
Това е защото белите са най-добри. Приемете го.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 1bdd21d18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Искам само да кажа, че Мухамет Али е най-компетентният човек по този въпрос. Той е изучавал човешките раси 3 десетилетия и има диплома по еволюционна биология. Определено трябва да го послушаме.

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 115f917c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   15, точно така! Интересно как всички се изсипват в нашите страни. Всяка раса е уникална, но белите хора, с някои изключения, са дали най- много на света.
"Жълтите хора са в бялата раса", подобна тъпотия скоро не бях чела... Има очеизгаращи разлики между белите и жълтите, а ако не знаете термините "бяла", "жълта" и "черна" се използват за да се знае за коя раса се говори. То е повече от ясно, че никой не е жълт, напълно бял или напълно черен. И циганите са мургави, но са от бялата раса.
Доколкото аз съм чела, проозходът на българите вероятно е северноирански с незначителен монголоиден примес, а Иран се намира в югозападната част на Азия, но населяващите я хора са предимно бели. В превод Иран означава "Земя на Арийци" (въпреки стереотипът, че арийците са руси и синеоки, всъщност староарийските родове не изглеждат по този начин). Този незначителен монголоиден примес не означава, че трябва да продължаваме да се смесваме.
Учените смятат, че до 2050 белите вероятно ще бъдат малцинство, защото ако тук смесените двойки се срещат рядко, то в другите страни в някои градове са доста често срещана гледка. Защо не се замислите каква "култура" ще остане, ако се смесим, както е тръгнало. Расите, които са съществували до момента, дори и при незначителни примеси, ще изчезнат или са застрашени от изчезване. Лично мен ме стряска това.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 5bf99714c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   17, как са ни нацъкали единичките обаче, като нямат аргументи това им остава - да цъкат минуси.
И най-смешно ми е, че тия дето защитават другите раси са виждали негър или арабин само по телевизията. А тези които са имали контакти с такива хора и ги знаят какво представляват въобще не искат и да чуват за смесване с други раси.
Ето, само за тази седмица имаше 2 атентата и убийците бяха мюсюлмани азиатци, а жертвите - бели хора. Това е защото ни мразят и те са истинските расисти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 25 дни
hash: 115f917c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   18, много правилно! Аз също не харесвам масата черни, азиатци, цигани, араби и индийци! Но не ги слагам под един знаменател. Никога не са всички. Както сред тях има и свестни, така и сред нас белите европейци има упадък. Но е факт, че си оставаме различни.
Въпреки всичко, не смятам че трябва да живеят в нашите страни! Изградили сме си цивилизация за нас, а не за тях! Някакво изключение може да се направи за хора със семейства, които НАИСТИНА бягат от война (истинските бежанци), но след войната е желателно да им помогнем да се приберат по страните си и да си стъпят на краката, защото след война всичко е изравнено със земята.
В момента от мигрантите единици са истински бежанци, всичко останало е способно да изгони и стадо с животни, благодарение на дивотията си, но това е друга тема. Избягвам да мразя другите раси и техните разновидности. Самият Дейвид Лейн (ако знаеш кой е) казва, че не е конструктивно да се мразят расово различните. Не съм националсоциалист, но се уповавам на думите му.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 115f917c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   До номер 8 (сега го прочетох). Първо, няма как да си намеря арийКА, защото съм момиче и не съм лесбо. Второ, вероятно българите идват от Северен Иран, а Иран в превод означава "Земя на арийци". Българите са тези, които са близо до Староарийските родове, не германците. Като пишете тъпи коментари, поне се интересувайте от собствебият си произход! Трето, НИКЪДЕ не съм казала, че мелезите са ненормални! Казвам, че не е нормално да размиваш в кръвта си и да вървиш срещу природата! Не стига, че не ви пука за собственият ви произход, ами и сте неспособни да четете правилно!
Колкото до мен - споко, аз ще си намеря българин, така че трай ти!

Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 7 години, 24 дни
hash: aa41373e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От автора- Мерси много за коментарите!
Black Sabbath ти си заклет расист. Заклевам се xD По-голям от скинарите които познавам, да не си от Нападки? ... нямам думи.
Аз не харесвам негри и араби и никога не бих искал да имам връзка. Азиатците са толкова възпитани и културни хора, нищо лошо няма да кажат. И тя притежава душа. На тази земя е, не мисля, че трябва да я плюя в лицето заради хубавите и дръпнати очи или "жълтата" им кожа. Не знам добре или зле е да се смесват раси, знам само че не са ни забранили по новините : ВНИМАНИЕ НИКАКВИ КОНТАКТИ С ДРУГИ РАСИ, ВРЕДНО Е ЗА ДЕЦАТА. За бога аз съм на 18 години-тя на 19. За какво правене на поколение става на въпрос?
Но знам от дядо, че азиатките обичат мъжа си и са много верни за това бих искал да имам бъдеще с нея :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: 5bf99714c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Black Sabbath, радвам се, че има момичета като теб!

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 115f917c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Авторе, доколкото знам съвременното значение на думата расизъм е омраза и дискриминация към другия, защото не е от твоята раса, а аз никъде не обидих другите раси, нито ги дискриминирах. Напротив, казах, че не е конструктивно да се мразят, но ето че неграмотността е налице и понякога може да бъде доста обидна.
Колкото до очеизгарящите чисто физически и културни расови разлики - те съществуват, независимо дали ти харесва или не и изясняването им не ме прави расист. Неоспорим факт е че сме различни. Същото важи и за изясняването на факта, че расовото смесване заличава самите раси.
Относно корейката не съм казала абсолютно нищо нито за дръпнатите ѝ очи, нито съм спорила с теб дали притежава душа или не. Ако не си забелязал, не съм казала нищо конкретно за нея, а през цялото време говорех най- общо за расите.
Знам за уникалната азиатска култура, защото съм общувала с азиатци, да не говорим, че три години тренирах японско бойно изкуство, така че може да си сигурен, че изпитвам уважение към културата им. Но дори и това не е причина за извънрасова връзка и реакцията на майка ти е абсолютно естествена. Причината се корени в това, че в хората имат лека антипатия към расово различния, защото това е естественият стремеж на природата да запази съществуването на трите раси. Не омраза, а антипатия, но мултикултурализма, който почна да се утвърждава и в България, успешно успява да я унищожи.
Лично мен много ме съмнява да познаваш истински скинари и просто го казваш така. За да си скинар, не е достатъчно само да псуваш циганите и да вдигаш ръка, трябва и да си националсоциалист по политически виждания. Всички истински националсоциалисти биха били против тази връзка.
Но щом искаш да си расов предател - твое решение! Свършиха ли се белите момичета!?
ПС: аз също съм на 18, почти на 19. Не си казал годините си и няма как да ги знам.
22, и аз се радвам, че има хора като теб. Допреди година и нещо и аз бях толераст като много хора, но промених вижданията си!

Black Sabbath

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 5bf99714c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Авторе, не разбирам за какъв расизъм говориш. Тези заучени фрази "ти си расист, ти си скинар" и т. н. не са никакъв аргумент. Пак ще питам, защо всички тези мигранти и бежанци искат в Европа, а не в техните си държави? Ми защото белите сме много по-добри и при нас се живее много по-добре, затова. България е една от най-бедните държави в Европа и пак е много по-добре от дупки като Афганистан, Ирак, Сомалия и другите африкански и азиатски държави. Развитите европейски държави като Германия и Франция пък са светлинни години по-напред. Единствените държави които не са бели и се живее нормално са Япония, Южна Корея и Сингапур, аз за други не се сещам! Може би и Дубай (но в Дубай всичко е построено от бели инженери и архитекти, шейховете са платили, но белите са го построили, имай го предвид, и това е само един град, дори не е държава). В Китай, където са повече от милиард население, работят по 16 часа за една шепа ориз. Това са роботи, не хора. И китайските стоки са най-големите боклуци. Ще ти дам най-простия възможен пример - каква кола предпочиташ да имаш, Мерцедес или някоя китайска? Отговорът е ясен.
Не виждам къде има расизъм, това са факти! Не сме ние виновни, че те не са способни. И само да ти кажа, че никога не съм бил расист, имал съм приятели негри и турци, дори цигани и сирийци и не съм казал никога лоша дума за тях, но това не променя факта, че белите сме по-добри във всяко отношение. Аз не те карам да мразиш другите, просто уточнявам, че сме по-добри! Защото майка ти това ти е казала, че сме по-хубавата раса, а не че трябва да мразиш другите, нали така? Ами вярно ти е казала жената.
Май гледаш много американски филми. Там сега е "модерно" бял мъж да ходи с азиатка, а бяла жена с негър. Утре може да ти кажат, че е "модерно" да ходиш с куче. Ще им се вържеш ли? Мисли малко и тогава действай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: 90e249e4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Не съм коментирал в темата, само ми се мярна коментара на 24, който е написал откровени глупости и очеизвадно не е излизал от село.

Приятел, като ги говориш тези неща, виждали ли си ги изобщо или си чул-недочул от някъде? Очевидно не го знаеш от първо лице.

Най-голямата глупост, която прочетох е, че китайците работели за шепа ориз. Братче, това, дето работеха за шепа ориз беше преди 20-30 г. Ти наясно ли си, че в Китай 7% икономически ръст за година се смята за провал? За сравнение белите държави си бият гъза у тавана при 1, 5-2%. Айде сметни сега за 20 г. по 8-10% и повече ръст с геометрична прогресия. В моята фирма дойдоха китайчета инженери да монтират една инсталация и повярвай ми в Китай далееееч не работят за шепа ориз и теб ще те продадат 10 пъти. И това не са някакви супер специалисти, а обикновени инженери на по 20 и няколко години. Заплатите им са доста по-големи от на бъгларските им колеги. А те дори не живеят в голям град. А това, че китайските стоки били боклуци, говори, че ти наистина не си излизал от село.

Китайските стоки в България наистина са боклук, защото и пазара ни е боклук (малък и неплатежоспособен), но я отиди в САЩ и купи там китайска стока. В Америка умират за китайски стоки, защото по качество не отстъпват, а произвеждат по-евтино. На Бай Ганьо как да му продават качествени стоки, като няма пари и има 5 ганьовци на кръст в цялата му държава и не може да реализира икономии от мащаба (ако ти говори нещо)? Помисли малко.

А ОАЕ не е единствената развита арабска страна - само виж Кувейт и Катар. Дори в една Турция да отидеш - те са си доста развита страна. Поне до Истанбул се разходи да видиш малко цивилизация. В Истанбул има 3 международни и огромни летища. Дори и в Африка има страни, които са по-развити от България. А това че арабите само плащали - ами малко ли е? Ако в България имаше толкова петрол, знаеш ли колко щяха да плащат - нищо. Мутрите щяха да го ограбят и да оставят страната бедна както е в Русия. Така че в разпределянето на благата пак се иска акъл и морал, каквито много бели нямат.

Освен това до голяма степен развитието на белите се дължи на колониите, от които едно време са крали. Ако не бяха крали, сега далеч нямаше да са това, което са. Белите лежат на стари лаври, а бъдещето е в Азия, която се развива 6 пъти по-бързо от Европа. Китай вече е втора икономическа сила и скоро ще стане първа, а ти все още вярваш, че китайците работят за шепа ориз. Е айде кажи ми не си ли изостанал в информацията си.

Поне в нета да беше видял информация за заплатите в Китай, перди да се излагаш тук по форумите.

Най мразя такива като теб, дето чули-недочули, не видели (щото са излизали само до табелата на селото си), си повярвали и тръгнали да убеждават хората, които са далеч над тяхното ниво. Ама то като не си виждал нещо повече от табелата на село, как да знаеш, че има и друга реалност?

 
  ...

...
преди: 7 години, 23 дни
hash: f3202e977f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   " Единствените държави които не са бели и се живее нормално са Япония, Южна Корея и Сингапур, аз за други не се сещам! Може би и Дубай (но в Дубай всичко е построено от бели инженери и архитекти, шейховете са платили, но белите са го построили"

Според някой германски и норвежки "неолиберали" и "нео крайно дясни" (да, срещал съм и от двата края), Българите, не сме "точно" бели. Нито поляците, нито цяла източна Европа, Испания и Италия. Имало нужда, да си "изчистим" расата, докато не било "много късно".
Просто искам да знаеш, че някъде, има групи от хора, които мислят, че ти не си с правилната кожа. Някой от тях са по-бели, други са по-черни. Някой те мрази, защото имаш някаква специфична пигментация и черти на лицето.

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 5bf99714c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   25, цитирам те:
"... и теб ще те продадат 10 пъти... "
Говори за себе си, ако обичаш.
Аз не те коментирам като не те познавам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: b78e9c6a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   27, ти и китайци не познаваш, но ги изкарваш най-големите прошляци. Аз поне говоря на база коментар, а не стереотипи.

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: aa41373e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   ХОРА СПРЕТЕ СЕ! Момчето прости иска да сподели едно младежко любовно чувство. Вие отворихте интерконтинентални, екзистенциални теми между расовите отношения! Разбрахме, че всички сте дървени философи и разбирате от всичко.
Момче, следвай сърцето си. Не си изпускай възможността. Млад си виж как е. Надявам се да е добро момиче и да се чувстваш все добре около нея. Напук на тези философи и Мухамет Али бъди с нея ако това искаш!
Стискам палци и успех в живота!

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 115f917c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   26, за съжаление говориш за едни крайно неграмотни и незапознати елементи (да не кажа друга дума), които все още вярват, че Хитлер е искал да изчисти от лицето на земята всеки, който не е висок, рус и синеок. Поне аз така те разбирам. А истината е, че част от хората му не отговарят напълно на този фалшив стереотип, а някои изобщо. Много от постерите, правени по Хитлерово време, включват брюнети с кафяви очи:

http://s32.postimg.org/a1a55724l/SEnxc0_O.jpg

http://i.imgur.com/NfhatIh.jpg

http://i.imgur.com/sM7gGdg.jpg

http://www.germanautographs.de/home/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/e/gericke_front_germ_knights_cross_ritterkreuz_signed_unterschrift.jpg

http://i.imgur.com/HHxs6bV.jpg

http://i.imgur.com/evzj1Hz.jpg


Някои от хората на Хитлер:

Йозеф Дитрих:
http://www.nndb.com/people/171/000087907/sepp-sm.jpg

Карл Дьониц:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/0e/cb/25/0ecb257ed5905af78f44683c8160c8ab.jpg

Та дори и самият Йозеф Менгеле не е бил рус и синеок:
http://orig03.deviantart.net/c902/f/2012/085/d/e/josef_mengele_ii_by_decoengel-d4tvbw9.jpg

Дали ако този фалшив стереотип за Арийската раса беше верен, тези хора и постери щяха да съществуват? Даже самият Хитлер би се боядисал в русо, за да прилича повече на "Ариец", но ето че разни "националисти" и "националсоциалисти" вярват в тази лъжа.
И интересното е, че за техен най- голям ужас свастиката съществува от хилядолетия, символизира късмета и е взета не откъде да е, а от... Индия! Да, от страна на недостатъчно бели, която около V - VI век гони най- нисшата си каста и тя се заселват по нашите земи около XIV век - циганите.
Друго, което тези заблудени душици не знаят, е че точно германските народи нямат нищо общо със старите арийски родове като език, култура и гени, просто Хитлер се е борил за чиста нация. Но това не означава, че е мразел другите раси. В крайна сметка Тристранният пакт е бил Германия, Япония и Италия. Вярно, че всяка държава си гледа интереса, но ако Хитлер беше толкова фанатизиран, дали щеше да допусне съюз между "недостатъчно белите' италианци и хора от друга раса? Същото се отнася и за черните, защото е имало черни, които са се били редом с белите в Хитлерова Германия и са били зачитани за абсолютно равноправни. Те също са участвали в Берлинските спортни олимпиади.
Един от враговете на Хитлер са били евреите, които всъщност му обявили икономическа война.

http://rense.com/general84/jewsdeclarewar.jpg

Преди някои да ми каже, че съм хитлерист - не, не съм, просто защитавам истината, която в случая личи доста. Естествено, не приемам нищо на 100%, но едно е сигурно и то е, че са казани много лъжи (включително за 6- те млн. убити).
Има още много какво да се напише по темата, но не ми се занимава повече да, защото съм много изморена. Все пак успях да намеря част от информацията, на която бях попаднала преди. Който иска, може да я погледне, няма да изгуби нищо, нито да ослепее.



https://www.youtube.com/watch?v=xGyJrMdwDv4

https://www.youtube.com/watch?v=X28PvRg6qT4

http://sparotok.blog.bg/politika/2010/01/02/istinskite-ariici-i.465039

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/koi-vsyshtnost-sa-arijcite-1322448

http://politikata.net/43595/

http://www.webcafe.bg/id_2068645327_arena

http://smoloko.com/?p=9389


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 115f917c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Ами, 29 не са интерконтинентални и екзистенциални теми, а просто факти. Никой никъде не е казвал, че знае всичко и ако обичаш не споменавай думи, които не са изричани тук. Не казвай на хорат дали да "спрат", защото всеки има право на мнение и ти не си нещо повече от другите да заповядваш! Ако мнението на някой от тук не ти харесва, не го чети! Авторът не е дошъл да "сподели" любовно чувство, а пита дали е харесал правилното момиче, защото явно нещо отвътре му казва, че извънрасовата връзка не е нещо хубаво.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: a5a9c7e315
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Black Sabbath, може ли да ми кажеш къде ти промиват мозъка, за един преАтел питам.

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 850e56ce16
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   На някои хора обаче продължава да им се привижда расизъм навсякъде. Сигурно и шопската салата е расистка, защото е шопска (българска), а не... интернационална салата, примерно? Все пак краставици и домати има на много места, не е само в Софийско :D Това е в кръга на шегата.

Ще ви дам друг (прост) пример. Някои от вас сигурно имат куче. Немска овчарка, хъски, лабрадор или друга хубава порода. Бихте ли го омешали с някой бъхлясал уличен помияр? Не? Защо? Това е расизъм!
Същото е и с хората. И при нас има различни раси. И някои раси са по-добри от другите. Това не е расизъм. Расизъм е примерно да кажа "мразя този циганин защото е черен". Това наистина е омраза. Аз не съм казал такова нещо. И между другото почти всеки път когато има етнически сблъсъци в България става въпрос за група цигани които се събират и бият българи. Циганите винаги се събират повече и тогава скачат. Не съм ви видял да крещите "расизъм, расизъм"? Или на тях им е позволено? Винаги само българите обвинявате в расизъм, а ние сме най-толерантния народ на света. Никога никой не е бил преследван в България заради произхода или религията си, въпреки че сме били 500 години под турско робство и имаме историческо право. През Втората световна война успяваме да спасим евреите си от Хитлер. Коя друга европейска държава успява да го направи? Така че скрийте се със заучените си фрази за "расизъм", защото в случая става въпрос за нещо съвсем различно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 22 дни
hash: f3202e977f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Има хора, които просто те мразят, защото си източно европейка - втора класа човек, които не става за нищо и заслужава само черна работа. Според тях, ние не сме толкова недоразвити, колкото африканците, но определено ни липсва много. Приемливи сме за бачкатори във фабриките. Те винаги ще имат своите причини, и винаги ще смятат, че са прави, без значение, колко линка ще поставиш тук.

А и попитай поляците, как се чувстват, когато някой спомене думите окупация и Германия в едно изречение. На тях не им пука особено за евреите, но определено са изпитали расизмът на свой гръб. Имало е план за заличаването им. Може би евреите са излъгали и тях. Може би масовите гробове да са монтаж, създадена във филмово студио, а Аушвиц е бил просто увеселителен парк на ужасите, но хората си мислят, че е истински.


"но ако Хитлер беше толкова фанатизиран, дали щеше да допусне съюз между "недостатъчно белите' италианци и хора от друга раса" - Имало е и пакт за ненападение на Германия и Съветския Съюз или Пакт Рибентроп-Моловотов, но много добре знаем, как завърши той. Немците са изчаквали правилния момент. Ако бяха успели, да завладеят Съюза, Италия е щяла да бъде единствената сравнително независима сила. Но тя вече е изиграла своята роля. Помогнала е на Германия да постигне чат от целите си и не се е съюзила с враговете ѝ. Остава само да бъде премазана, като всички други страни преди нея.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 115f917c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   32, на твоя преАтел му дай линковете да си "промие" и неговият мозък, щом толко' иска. Информация бол, ти решаваш в какво да вярваш.
33, съгласна съм с теб, но понеже циганите са от нашата раса, но друг етнос и култура, не мисля че може да се говори за расизъм. По- скоро е омраза на етническа основа или нещо такова.
34, за съжаление моите знания по темата не са достатъчни. На този етап съм спряла с търсенето на информация, защото искам да завърша с прилични оценки и да кандидатствам и почти цялото ми време е обременено с даскало... А търсенето на такива неща изисква по- специално внимание и мислене.
Извинете, че разширих полето на темата по този начин, най- вече моля автора да ме извини.

Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 7 години, 21 дни
hash: 850e56ce16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Обаче аргументи против моята теза и тази на Black Sabbath все още липсват. Цъкате си единички, пускате някой друг заядлив коментар (от сорта на "къде ти промиват мозъка") и дотам. Това ви е нивото. Нямате капацитет за повече. Но иначе сте големи "умници".

Айде сега пуснете си някоя чалга и викайте "всички сме равни" докато се кълчите на Азис. За да е по-автентично може да си сложите забрадка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 21 дни
hash: 905c8813b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Аргументи против "тезата" ви няма. Защо? Загуба на време и нерви е. Никой не се занимава с вас за да може темата да умре набързо - каквото и да ти се каже 33/36, ти ще продължиш с великите си мъдрости от рода на "не сме расисти, но ние сме по-висшата раса", докато сравняваш породите кучета с расите на хората. "Бъхлясъл уличен помияр"? Уау, без думи съм. Black Sabbath със сигурност е поне малко по-добре от теб, въпреки странните си налудничеви приказки за расови и културни предатели. Вие винаги ще си останете най-правите и най-умните - глупаво е да се спори с такива хора.

 
  ...
преди: 7 години, 20 дни
hash: 115f917c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   37, аз пак ще го кажа - никой никъде не е казвал, че е най- умен или най- прав. Нито аз съм го казвала, нито 36 и едва ли някой тук го мисли. Втори път го пиша и ти сериозно ли още не го схващаш, защото е доста елементарно за разбиране.
Изявяването на аргумент срещу нашата теза (без кавичките), би утвърдило вашата позиция и би доказало на нас защо ние не сме прави или поне би ни накарало да се замислим, но уви такъв все още липсва. Защо ли?
Уточняването на расовите разлики не прави расист никой, нито това, че бялата раса е най- висшата. Това не е расизъм. Досега бялата раса се е доказала като най- развитата и е дала най- много на света, но това не означава, че другите две не струват или че трябва да бъдат наши роби и подценявани. Напротив, всяка раса е дала нещо на света и всяка раса има качество, което другите две нямат или е по- слабо развито. Но, да, това пак е расизъм... Ок!

Black Sabbath

 
  ...
преди: 7 години, 20 дни
hash: 850e56ce16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Добре бе, 37. Като не сме най-умни, нито най-добри, нито нищо... защо тогава всеки арабин и негър се бута да живее в Европа? Защо никой не иска в техните държави? Ти би ли отишъл/ла да живееш в Бангладеш или в Сиера Леоне? Не? Защо не, нали сме еднакви? Това, че там ядат маймуни и са болни от Ебола е културна особеност, ще свикнеш :) И не се бъзикам, наистина ядат маймуни. Има цял филм за това в YouTube.
Всичко в съвременния свят е измислено от бели хора. Колата която караш, телефонът с който говориш, компютърът и интернетът заради които сега си пишем, самолетът с който ходиш на почивка, апартаментът в който живееш - това е измислено от бели, не от черни. Вече и японци, китайци, корейци произвеждат коли, телефони и друга техника, те също спадат към умните нации, но тези неща първо са били измислени от бели и после азиатците са ги копирали. Учете малко история, хора, тогава коментирайте.
Я виж най-добрите писатели, художници, учени, лекари - всички са бели, тук-таме има някой азиатец. Защо няма черни, нали сме равни? Очевидно някои раси са по-добри от другите.
И аргументи срещу тезата ми няма просто защото наистина няма.
Обаче трябва да призная, има нещо в което черните са по-добри - бягат по-бързо. Май и на баскетбол са по-добри. Това е. Иначе дори най-добрият рапър е бял - Еминем, а рапът е негърска музика. Толкова по въпроса.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker