Никога не съм била бита толкова жестоко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96806)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22768)
 Секс и интимност (11244)
 Тинейджърски (20205)
 Семейство (4850)
 Здраве (7809)
 Спорт и красота (4070)
 На работното място (2159)
 Образование (5924)
 В чужбина (1297)
 Наркотици и алкохол (931)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1502)
 Други (13139)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никога не съм била бита толкова жестоко
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 3008 пъти
Здравейте! Преди седмица ми се случи нещо страшно!
От София съм и от около месец имам приятел който е кюрд от Ирак. Както си стояхме на спирката, видях една група скинари които вървяха на другия тротоар, но като ни видяха, хукнаха направо към нас. Започнаха да бият приятелят ми много жестоко с палки и боксове. Колкото и да им се молех, не спираха да го удрят и ритат а мен ме бъснаха на страна. Така зверски го биеха, че направо бяха като обезумяли. На спирката имаше и други хора, но никой не само че не си мръдна и пръста, но един от тях, не млад човек извика; Не пускайте курвата да избяга, счупете и краката на тази арабска подлога". Имаше и други подрбни коментари и насърчавания. По едно време моя приятел успя да се откопчи и избяга, но тогава те почнаха и мен. Избиха ми два зъба и се опитаха да ми счупят и краката но не успяха. На края едва успях да се домъкна до нас. Като ме видя майка ми, направо с изкара акъла - цялата посинена, одърпана и окървавена. Като отидох в банята да се измия и оправя разбрах че съм се и подмокрила и дънките ми бяха целите подкиснати. От тогава моя прятел не ми се е обаждал, а и аз не съм излизала от къщи, защото скинарите ми казаха че ако ме видят отново, цялата ще ме начупят и ще ми отрежат ушите и носа.
Никога преди това не съм мислела че има толкова расизъм и омраза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0404ef0bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Ти за полиция не си ли чувала? Ако приятелят ти е легален у нас, защо не извикахте полицията? Или май е без документи и не иска да го регистрират у нас, за да не изпусне Германия?
И още странно - защо приятелят ти те е оставил сама да те бият? Това нормално ли е за мъж?
Носи си сълзотворен газ друг път, продават в оръжейните магазини, не се иска позволение, но не мога да разбера действията ви - нито викате полиция, нито мъжът те защитава, а после се криете. От какво се криеш? Ако беше викнала полиция, нямаше да имаш от какво да се криеш. Сигурно е имало камери и тези гамени щяха да са закопчани, а и родителите ти също не са се обадили на полицията - браОс.
Според мен приятелчето ти е избягало, просто защото не е искал да си има общо с полицията - да не би да изпусне следващия караван за Германия.
Не сте виновни вие, но моят съпруг никога не би ме оставил сама да ме бият тези ненормалници - би се обадил на полицията, би умрял, за да ме спаси, но да избяга и да гледа как бият жената? Що за култура е това.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5894163c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Първо се обърни към полицията - опиши всичко. Ако не реагират, се свържи с Българския хелзинкски комитет. Виж сайта им, там има информация за контакт. Крайно време е да спрат подобни извращения.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2d50643cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Айде стига сте пускали подобни глупости... Нито на полицията се обадила, нито някой помогнал... кучето ми щеше да го измисли по-добре. Кой изобщо одобрява такива измишльотини? !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2e61da9027
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Май май си измисляш нещо

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1c9f3fb57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Иди на лекар и си извади медицинско за телесните повреди, които са ти причинени. И подай жалба в полицията. Ако онези скинари ги видиш отново и те са агресивни им кажи, че ще си имат работа с полицията.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c9882eb6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Това е абсолютна лъжа, такъв случай няма. Някой лъже и то много нагло!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c9882eb6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

10.   И като има расизъм заминавай за Ирак с твоя приятел! Никой не те кара насила да стоиш в България.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8d0f3dbd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   това е измислена история! твърде схематично и в същото време фантастично е представена историята. да се бяха спречкали в дискотека, по-можех да повярвам. но ей-така без нищо да нападнат и всички да им ръкопляскат, да бе.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 27f15021f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Обади се в полицията и го зарежи този твой приятел, как ще те остави да те бият, не е нормално. Когато излизаш гледай да не си сама, но не и със приятеля си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b80501074f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Правилно са ти казали.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 51063d8876
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

15.   Бой по скапаните араби и техните подлоги

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c019eaa277
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Заслужила си си го даже малко ти е било! С кой акъл се хващаш с арабин като знаеш каква им е културата и какво им е отношението към жените? Свършиха ли се свестните български момчета? Щом те е зарязал в това положение е ясно колко е държал на теб. Ти какво искаш момиченце, да те подлъже да тръгнеш някъде си с него и после да му станеш доживотна робиня ли? Колкото до биячите те нямаше да те закачат ако беше минала покрай тях с някое нормално българско момче.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ddd7134558
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   Ако знаеше малко по-добре бъларската история, щеше да знаеш защо това се е случило. Кюрдите заедно с Турци, Албанци, Татари, Черкези, Боснянци, Иракци, Иранци, Тукмени, Сирийци и други араби са съставлявали тази част от турската армия наречена БАШИБОЗУК, съставена изключително от мюсюлмани. Те са биле най-свирепите диваци отгворни за голямата част от кланеата и грабежите над българския народ през въстанията. Тяхната жестокост и диващина са пословични и ненадминати. Сега техните пра-пра-внуци идват в България и с цялата си наглост се натискат да живеят тук у нас. Ти може и да не знаеш нашата истoрия, но други са много добре запознати с нея. Ето за това се е случило това.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ee348b1ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Не си измисляй драга, голяма лъжа си написала.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9fc34e910a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Как ще знае тези неща номер 23, като навярно е прекалено заета да си рови в телефончето по цял ден проверявайки дали арабинът и е писал вместо да учи и то си личи по неграмотното писане? Всеки интелигентен човек знае, че в българския език няма дума подкиснати, а подгизнали.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 12fb2f0cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Веднага извади медицинско и бягай от такива! Обади се и в полицията

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ddd7134558
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   Ако твоите прадеди можеха да те видят от другия свят, че си легнала с пра внуците на най-върлите душмани на българския народ, които са ги драли живи, клали като добитък и са избивали децата им като са ги държали за краката и със замах, с все сила са удряли главите им в камъните и стените, щяха в гроба да се преобърнат и да те прокълнат.
Чудя се как можа да свикнеш със смръднята на кюрда/иракчанина, защото всеки път като мина покрай някой от тях, миризмата която ме удря в носа е отвратителна. Миришат по лошо и от нашите цигани.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: eecf32e478
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Ти не виждаш ли заради тези араби какво става в Европа и у нас? Непрекъснато създават проблеми, не желаят да се интегрират, искат да се налагат с вяра, традиции, обичаи, нападат и изнасилват беззащитни момичета. Ами хората от района на Овча купел, Лъвов мост, от Харманли, Елхово и граничните села питаш ли ги какво им всеки ден да живеят в страх от тези пришълци? А ти си се хванала с един от тях ми нормално покрай него да си изпатиш както ти казах по - нагоре скинарите изобщо нямаше да те отразят ако беше минала с българин покрай тях! Ти да не мислиш, че в техните страни няма расизъм и религиозна омраза? На тях им е насадено, че всеки, който не изповядва е неверник. Ако твоя хубавец те беше замъкнал в Ирак или беше направила грешката да заживееш с него набързо щеше да ти покаже истинското си лице, да ти вземе паспорта, за да не можеш да се прибереш обратно, да ти надене фереджето, да те мачка заедно с цялата си фамилия и не му ли се подчиняваш да те бие. Това ли искаш? Благодари се, че не си ми дъщеря, защото ако ми беше и знаех, че се виждаш с подобен индивид щях да те напердаша едно хубаво!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ba7462cc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   То пък расизъм, расизъм, ама чак толкова... Иначе после се жалвате, че по целия свят наричат нас българите " цигани".. Хайде малко по-съвременно да мислим. Познавам кюрди, добре интегрирани и живеещи отдавна на наша територия, трудещи се нормални хора. Нима трябва да ги заклеймим като такива и онакива, заради собственото си тесногръдие!? Насилници били, диктатори и т. н!? Има и такива разбира се. А нима всяка втора жена не яде редовно бой от така " добрия " си съпруг и насилник - българин, или боят от сънародници не се брои за бой?? Гледайте собствените си грешки и животи. Светът е шарен, а кой с кого си ляга, живее и излиза - не е ваша работа :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ddd7134558
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   Но. 32
Кюрдите, както 99% от арабите са мюсюлмани, Не виждаш ли по тлевизията и интернета какво правят с християните в тяхните страни? Тормозят ги по всякакъв начин и ги ибиват. Идват в Европа за по-добър живот, но след като се концентрират на едно място и броят им нарастне, започват да тормозят местните. Насадената в главите им омраза към християните от "толерантната" им релгия вече изиза на яве. В началто за да заблудят хората, се правят на мирни и че искат да се интегрират и живеят в мир. За да замажат очите а нормалните, по-наивни хора, започват да говорят че по-голямата част от мюсюлманите са умерени и само малка част са радикални. Това са пъли глупости и безочливи лъжи!!! И едните и другите четат една и съща книга КУРАН и вярват в същите неща. Само трябва да видите какво е написано в нея и ще видите на какво ги учи. Нямам време да цитирам откъси от КУРАНА, но в общи лиии е да избият и унищожат последователите на всички останали религии и исляма да управлва света. Днес ви заблуждават че те са умерени, а не радикални, утре като започнат да ви секат главите, може би тогава ще си сомните думата БАШИБОЗУК.
Запомнете че лявото крило, и дясното крило принадлежат на една и съща птица. Защо мислите че хората в цяла Европа вече се настроиха сещу тях и не ги искат повече в държавите си. Докат са част от ЕС те не могат да направят нищо, но точно заради това евросъюза започна да се разпада и краят му вече се вижда. В момента в който европейските държави се освободят, ведната ще изхвърлят тези пришълци обратно там от където са дошле. Никой повече няма да им търпи циганията; да избиват с бомби, коли и кмиони и групово да изнасилват не само жени но мъже и деца. На хoрата им е дошло до гуша от тези диви БАШИБЗУЦИ. Хората помнят историята си! Когато България излезе от ЕС, първото нещо ще е да ги репатриират тези"бежанци" заедно гупавите българки които са направил грешката да се омъжат за тях, заедно с децата им.
Никой в Европа не иска да живее в шерият!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ba7462cc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Номер 33, 32 в съм. Първо да си наясно, че не се пише " кУран" а " кОран ", второ - в Турция и Сирия около 50 – 60 хиляди кюрди са християни, но не религията ни прави хора. Нима нашите цигани тук не ни тормозят, не крадат, не изнасилват стари жени!?? Кой има право да решава кои са добри и кои лоши. Защитавам ги донякъде понеже познавам кюрди отблизо и смея да твърдя, че нямам лоши впечатления и предварителните нагласи, които имах към тях (не особено добри) не се оправдаха, напротив. Човек " виждал " толкова, колкото знае, а не особено просветените са винаги най-компетентни. И не, никой не забравил българската история, уважавам я, но не може вечно да живеем в миналото. Да, вярно е, че много от придошлите бежанци по нашите земи си позволиха волности, и все пак не можем да съдим по тях за всички, и те не идват тук от хубаво. Някои българки са женени от дълги години за кюрди и то в България. Хайде съдете ги, наричайте ги предателки, че са щастливи, никой не им е наложил исляма ( от тези, които го изповядват) имат семейства и мъжете им се трудят в държавата ни, не разчитат на помощи, нито пък носят на главите си фереджета. И турците са ви супер омразни, но им ходите на екскурзии в държавата, снимате се в джамии и се хвалите с това! Всичкото ви е едно псевдо родолюбие и национализъм!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 21c1fe3def
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   До №38
Това дали се пише КОРАН или КУРАН няма абсолютно никакво значение - аз ще го пиша както си искм. Това което наистина има значение е, на какво учи последователите си тази религия! Нали всеки вижда, че всички терористичи актове по света са извршени от тях. Последователите на никоя друга религия, не са тръгнали да тормозят и да убиват всеки който не е от тяната вяра. Не случайно Уинстън Чърчил каза; "Исляма при хората, е също като бяса при кучетата". Това че някои от новопристигащите мюсюлманите още не правят золуми, не означава нищо. Много от терористичните актове в Европа са извършени от второ, трето и четвърто поколение родени и израстнали в приелите ги християнски държави. Това че бащата е седял мирно, не значи че децата ще са същите. Погледни на какво ги учи тяхната религия; "Мюсюлмани, не вземайте за приятели не-мюсюлмани и ги избивайте при всеки удобен случай".

Талибари 9;113
.... Третирай жените добре защото те са като домашни животни...
Ето някои други учения на мохамеданската религия;
Ако жената не слуша, бий я!
Един мюсюлманин може да се ожени за 4 жени.
Един мюсюлманин може да се ожени за момче което още не е влязло в пубертета.
Мюсюлманите могат да правят секс със военнопленниците(гей).
Свидтелството на жената, важи само половината от това на мъжа.
Жената наследява само половината от това което мъжа ще наследи.
Жената в исляма, в никой случай не е равна на мъжа.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 26b2e29371
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Корана е доста по-хуманен от Библията, но зависи кой и как го тълкува. В момента просто историята с кръстоносните походи се повтаря, но с друга религия. Колко жени са умрели заради църквата и масовата истерия на гоненето на магьосници и нвещици. В Корана е казано, че преди да стъпят в брак мъжът и жената трябва да са равни, те ако единият е девствен то и други трябва да е. А не като в християнство жената ако е спала с някой е човек пето качество. А и мъжът има право на толкова жени, колкото може да издържа и е длъжен да им оказва еднакво внимание. И в Корана и в Библията има доста неморални и сексистки неща от днешна гледна точка, но и двете религии като замисъл и основна идея не са лоши или проблемни. Такива стават когато попаднат в ръцете на хора които ги следват както им е угодно и проповядват фанатизма. А това, че всички мюсюлмани били едикаквиси е все едно да кажеш, че всички немци са нацисти, всички англичани благородници и шотланци, и ирландци червенокосо, тъпо и ограничено е.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 21c1fe3def
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   МЮСЛМАНСТВОТО и ХРИСТИЯНСТВОТО са две напълно противоположни и несъвместими религии, между които няма никакви допирни точки.
Християнството проповядва;
-Толерантност
-Прошка
-Ненасилие
-Безкориста любов
-Саможертва

Исляма проповядва;
-Война и насилие
-Омраза
-Нетолерантност
-Неавист към жените
-Подтисничесво
-Педофилия

Коран; 9;5 - "Бий и убивай немююлманите където и да ги намерите, вземайте ги затворници, тормозете ги, скрий се и ги изчаквй в засада използвайки всяка военна стратегия. "
Коран 65;4
В исляма, изнасилване, брак и развод с деца в пре-пубертетна възрст е азрешено.
Коран 5;51 - "Мюсюлмани! , не се сприятеляайте с Християни и Евреи. "
Др. Али Гомаа - Гранд Муфтия на Египет- "Мюсюлманите ТРЯБВА ДА УБИВАТ невениците където и да са, освен ако те приемат исляма. "
Талибари 9;113 - "Третирай жените добре, защото те са като домашни животни. "
Разликите между Мюсюлманството и Християнството могат грубо да се израят само с няколко думи;
Християнството; "Ако имаш две ризи, дай едната на този който няма и една. "
Мюсюлманството; Ако видиш че някой има една риза и е по слаб от теб, набий го и му я вземи. "

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d9d5df3af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Кюрдите е са араби, егати неграмотниците сте. И как така решихте, че историята е измислена? Точно толкова сте противни, колкото и мюсюлманите, които ненавиждате.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: a90cda8f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Повече от ясно е че скинарите са човешки отпадък. Преди ги харесвах, но като видях нагледно за какво лицемерие става на въпрос, ги намразих. Повечето от тях се бият в гърдите, че са националисти, а всъщност са едни алкохолизирани и безмозъчни откачалки. Твърдят, че са расисти и хомофоби, а като се напият, въртят кючеци на Фики и Азис. Животите им нямат нищо общо с истинския национализъм - не спортуват, нямат дисциплина. За повечето от тях национализъм или "националсоциализъм" е футболно хулиганство, дрога, алкохол, наркотици, к*рви и "Sieg Heil 14/88", написано по пейките и стените. Не разбират, че национализмът трябва да гради, а омразата руши. Пълна пародия. Скачат на бой на хора, които смятат за "подчовеци", а те самите са такива. Скачат на жени, скачат по много хора на един или няколко човека, а ако са движат по един, са по- тихи и от пръднята ми. Напиват се и търсят с кого да се заядат. Абе, пълни цифки. Понякога слушам НС блек метъл, но това не пречи да презирам тези гнусни подобия на хора. Естествено, има и националисти, които знаят защо са такива, но те са малко и тук не включвам тях.


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker