Жена, която ражда не я прави майка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Жена, която ражда не я прави майка.
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1456 пъти
Пиша с надеждата че ще ми олекне, понеже ми е много тежко. Майка ми е жена която е жива и здрава но за мен тя е умряла. Вече не чувствам никаква любов към нея. На 16-години съм. Точно в този период имам нужда от човек на който да подражавам. Този човек трябва да е майка ми нормално нали? Хаха.. Тя никога не е давала добър пример на мен и на по-голямата ми сестра. Ние сами се учим. Всичко това започна като бяхме в София, майка ни беше грижовна жена. Готвеше, чистеше и най-важното ни обръщаше внимание. Тогава бях мъничка на около 7-годинки горе-долу. Бяхме бедни, баща ми работеше до-късно имахме много заеми и проблеми дори в банката. Но ние с сестра ми бяхме щастливи и не чувствахме липса от нещо си. Имаше период в който майка ми взимаше мен и сестра ми от училище къпеше ни и излизаше навън.. Не ни казваше къде отива. Един ден като ни взе от училище видяхме мъж в нас и този мъж го виждахме вече всеки ден. Той беше любовникът на майка ми. Спомням си че той обличаше дрехите на баща ми.. Завивките в спалнята бяха намачкани. Аз и сестра ми знаехме че ако кажем на баща ми за нея че ще убие майка ни. Мълчахме си, аз и сестра ми бяхме нещастни. Майка ни за нас беше една курва.. Заемите ни бяха големи баща ми отиде да работи в Брюксел. Ние все още виждахме онзи човек продължи с години.. Баща ни прати пари да идем и да почнем нов живот, за кратко време бяхме щастливи. Без онзи човек.. а майка ни беше точно като преди грижовна и до нас всеки ден. След време тя си намери друг приятел и старата песен на нов глас както се сещате. Майка ми все по надолу слизаше от очите ми.. Вече я мразех не я чувствах като майка, отвращавах се от нея. Любовникът й дори бе казал някои неща на сестра ми че я харесва. Сестра ми веднага каза на майка ми, тя го изостави ужким.. Мина се време и майка ми отново с друг любовник до ден днешен. Идва ранно-сутрин и ни готви и чисти после отива при него. Не ни пита как сме, не знае от какво имаме нужда. Може да ни е родила но това не я прави майка. Много ми е тъжно че е такава. Мразя я много.. тя никога не би се променила. Дори никой от вас не би могъл да ми даде съвет. Толкова много имам нужда да ме разбере някой. Дали някой от вас знаят какво е това проклето чувство?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 3b7d5ebd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моята си избива комплексите върху нас и системно нанася емоционално травми на мен и брат ми. Така че се радвай, щом не те закача и не те засяга пряко, готви ви, чисти ви, осигурява ви материално и се грижи за вас, най-малкият ти проблем е с кого спи.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 10c1749dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При мен е някак си по- сложно... Преди майка ми да се събере с баща ми е била омъжена за друг. Този човек до ден днешен не излиза от ума на майка ми. Постоянно говори за него, колко пари имал, тя как щяла да бъде по- щастлива с него, а баща ми се трепе като дивак, за да я крепим някак си. Не че и той е цвете за мирисане. От както загубих двама близки за мен хора живота ми се промени. Сега ме бият и ме наказват за щяло и не щяло. По- добре, че не те закача. Повярвай ми.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c6c4fc7ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Странното е, че ви готви и чисти. Моята и това не прави. Ти да знаеш моята пък колко ме е размазвала от бой като малък, а когато пораснах малко настройваше лудия ми баща който ме разсипа, като куче ме е бил и ме е ръгал с нож. Психическият тормоз беше денонощен. Не си толкова зле ако това ще те успокои. Просто няма, какво да я мислиш тая к*рва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 083481ef17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз също съм на 16 г. и винаги съм живеела без баща.
Майка ми работеше денонощно за да гледа мен и брат ми. Цял живот брат ми е по болници, а майка ми с последния си лев се е опитвала хем да го лекува и хем да ни осигури храна и подслон.
Баща ни е алкохолик и биеше майка ми, а тя го хранеше, продаваше мебелите и дрехите на мама за ботилка ракия.
Но знаеш ли мама винаги ни е обичала и се е борела за нас. Не сме богати, живеем при баба ни от както се помня и винаги съм била щастлива, а мама не.
Сега тя също си е намерила мъж, който я обича и я цени.
Ся верно, че само за него говори, но пък се радвам, че е щастлива. Недей да нарачаш майка ти "кур*ва", защото тя не прави секс за пари. Опитай се да поговориш с нея, питай я как е минавал живота й преди да има деца, дали е щастлива с любовника й или е с него само за секс.
Майка ти може би не ти обръща достатъчно внимание, защото може би си мисли, че си голяма и нямаш нужда, но й кажи, че имаш нужда от нея.
Тя те обича и те оверявам, че и ти ще си върнеш любовта към нея.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 784693b2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Чисти ви, готви ви т. е. има някаква грижа за вас, детската ти главица и все още липсата ти на опит, показват че не можеш да осмислиш какво реално си случва. Освен да мачка чаршафи те, тя се грижи за вас. Не ти пита как си, но ти с каква враждебност се отнасяш към нея. Идеални семейства няма, какво се случва между майка ти и баща ти не е ваша работа. Явно са се разделили, но очевидно все пак се интересува от вас. Не я съди толкова строга, защото не знаеш утре на теб какво ще поднесе живота. Недей да мислиш, че ще дойде принца и той ще е идеалният и единственият. Нещата са много сложни, живота също. Гледай си живота, уроците и не мрази. Утре и ти ще имаш деца надали на 100 % ще им харесва твоето поведение.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f1cf0f7896
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тя поне се грижи за вас макар и само по задължение. Моята и това не прави. Един ден просто си събра багажа и си тръгна. Остави баща ми да се грижи за мен и по-малката ми сестра. Искам да кажа че не си сама. Има майки които пет пари не дават за децата си. За жалост нашите са от тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker