Неадекватен учител по български език - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Неадекватен учител по български език
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1526 пъти
Здравейте. Тази година се преместих в нов клас и всичко е ок, като изключим нередовния автобус и лудият ми учител по български. Той е един дърт комплексар, който явно има тежка диагноза. Винаги е надменен и арогантен. Дори когато го поздравяват той вика и се държи грубо. В часовете непрекъснато обижда хората и има голям мерак да пише двойки. Набелязал си е един от класа и ще го остави на изпит. Винаги пише и слаби оценки. Когато ни изпитва на стихотворение винаги прекъсва през средата и пише 3-ка. Понякога и цялото ако кажеш пак пише 3-ка. Но така е само с някои хора от класа. Както пише 3-ки на някого, така и 5-ци на друг, а ние сме го научили еднакво добре. Несправедлива работа. Не веднъж се е случвало и да се подиграва с Баташкото клане. Непрекъснато заплашва с бой и дори и да го прави на майтап се вижда, че си е чист психопат. През часа ако го питаме нещо почва да блъска по бюрото и да се тръшка. Забравих да кажа, че и в 95% от случаите когато влиза блъска дневника на бюрото. Не забравя и обидните коментари. Не знам кой ги назначава тия шизофреници, но ми скапа успеха и ще сменям училището, защото ако направи същия номер и в 12-ти клас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: ff85323e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такива учители изобщо не трябва да се назначават на работа. Наистина не знам кой ги подбира и вече си мисля, че преминават през конкурс дали са психично болни, за да ги наемат само ако са такива. Аз имах такъв по английски и беше ужасен. Нямаше един спокоен час, само ни се подиграваше и то някакви глупави шеги, които целят да те обидят. С мен се заяждаше най-малко ама мълчах, защото го виждах какъв е, но имаше такива дето му отвръщаха. Доста пъти ходи в дирекцията заради оплаквания, но пак го оставиха. Имало е случаи, в които е блъскал хора от нашия клас, обиждаше ни, викаше, че нищо не става от нас и да не сме се били раждали. Едва го понасях този човек и в часовете му чак лошо ми ставаше. Обичаше просто да си изкарва комплексите. Не беше женен, сам живееше и като цяло един психопат дето не разбираше от нищо обаче обиждаше. В крайна сметка завърших и той тогава взе, че напусна и той и сега другите имат късмет, че не им предава, хаха. В университета е по-зле. Сега има един подобие на него обаче освен психопат е и извратеняк и става още по-интересно с него. Обаче се свиква с такива. Те просто от толкова години вече не знаят къде се намират, но поне да не ги вземат в училищата. Иначе не му обръщай внимание, надали ще се задържи там дълго.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c8f000dc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз в 6 и 7 клас имах подобна учителка. От нищото започваше да ни крещи, ако и отговорехме грешно на въпрос и когато имахме блок часове ни ги сливаше, като на всичкото отгоре ни изяждаше половината от следващото междучасие беше 95 минутен кошмар с нея имала съм чувството, че в часовете и времето не минава. Понякога сме плакали когато ни е крещяла. И най- лошото е, че още е в училището и продължава да стресира и други дечица! Не знам защо някой родител не се е оплакал в инспектората от нея! Тази вещица трябваше отдавна да бъде уволнена дисциплинарно! Такива като нея НЯМАТ моралното право да бъдат учители! После, когато бях в другото ми училище госпожата по - български там беше нейна пълна противоположност - мила добра и спокойна и аз се родих по БЕЛ, след като ги нямаше виковете и крясъците. Говорете с директора/ката ви е ако е свестен/на ще вземе мерки да уволни дисциплинарно този човек. Ако ли не заснемете го тайно как се държи с вас и пратете клипа в Господари на ефира като ги подгонят медиите няма как да не вземат мерки срещу него!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 83959e64e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Поговори с родителите си, а после и с клансия ръководител. Нека заедно да говорите с учителя по Български, за да се разреши този конфликт.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fb48e8b7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз имам един такъв, в гимназия съм. Но класа ми като цяло е устат и се получават едни разправии. Моята класна примерно винаги пита има ли някакъв проблем относно това. Вярно, не е най-милата класна и тя си има изблиците, но пита. Кажете на класния повечко хора, ние така сменихме 3ма миналата година. 2ма по един предмет и 1 по друг

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker