Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да постъпя?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1146 пъти
Здравейте!
Запознах се наскоро с едно момче. Той веднага започна да проявява интерес към мен. На следващия ден ми писа, а една приятелка ми каза, че много ме е харесал и само й е говорел за мен колко съм красива и тн. Принципно не вярвам много на мили думички, но звучеше искрен. Но реших да му отговоря и така си писахме 2 седмици. Един ден се засякохме и си говорихме известно време. Покани ме на среща, а аз приех. Излязохме след това като първоначално бяхме двамата с още едно момче и едно момиче. След като останахме само двамата той ми каза, че е чакал те да ди тръгнат. Говорехме си за много неща и много ми допадна като за първа среща. Обаче по едно време вмъкна в разговора темата за бившата му половинка. Говори доста за нея, което ме притесняваше, защото си личеше, че още е влюбен в нея. Но си помислих, че ако се получи между нас, мога да му помогна да я забрави. Обаче същата вечер ми каза, че се е събрал с нея. Стана ми много гадно, защото се почувствах накакси използвана. Сякаш съм му резервен вариант, което и вероятно съм. След това ми каза, че сме само приятели и че мога да го търся, когато искам. Казах му че е по добре да не си пишем, защото има приятелка, а той отговори, че тя знае за мен и не иска да спира. Държах се малко грубо, но пак ми пише. Не знам дали да останем приятели и дали ще мога. Приятелките ми ми казват, че ще си изгубя достойнството, ако поддържам връзка с него. Това, че са се събрали за втори път ме кара да си мисля, че ще се разделят пак. Обаче пък така ставам трето колело, защото той пак ще е влюбен в нея. Не е редно да им се меся във връзката, но нещо не ми дава да си тръгна.
Ще се радвам на съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: f28a7c660a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те. И аз мисля, че може да си му 2ра ръка. Остави го. Той губи не ти. Можеш да си живееш живота и без него. Добре ще да си му приятелка, но по добре не бъди 2ра ръка за гадже.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 312ec4ecdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи сега ще ти кажа нещо била съм в две ситуации. Първата беше-
Бях с едно момче във връзка но той хареса друга и ме заеба, но аз какво мога да направя той така е решил... а втората е подобна на твоята само че аз се падам в ситуацията на момчето. Хванах си ново гадже но не спрях да мисля за бившия вс сравнявах с него и самата аз се чувствах ужасно ама страшно ужасно че използвам новото ми гадже само за да забравя първото. И да се върна към темата това е нормално в момента разбирам как се чувстваш рано или късно ще отмине. Не знам на колко години си защото не си споменала но сигурно още си малка и има още много момчета които ще те забележат и биха дали всичко за теб

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker