Просто аз (ненормалната) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто аз (ненормалната)
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3237 пъти
Аз имах ужавсни детски години, сейството ми докарваше много стрес. Спомням си, че първи клас ми беше първото припадане, от страх. Първите две години в училище ( и 2 клас) бяха отвратителни. Бях обект на подигравки и огромно унижение.

Родителителите ми постоянно ми викаха и крещяха за всичко (още от малка), караха ме да се натъжавам. В трети клас се записях на плуване по искане на баща ми, а аз колкото и да са ме съсипали ги слушах и нямах думата. В училище никой не проявяваше интерес към мен, имах чувството, че ме мразвха учителите. Но защо? Аз съм толкова примерен ученик. Но с оценките бях зле... и знаете ли защото, защото бях под постоянно притеснение, злоба и нерви ( които получавах от вкъщи).

Минах си изпитите 4 клас. В пети беше още по гандно, никой не ме зачита, на никого не му пука за мен, всеки ме гледа на криво. Завъших с една 4 по математика, защото на контролните пак бях изнервена и притеснена.

За летата не ми се обяснва. Сега съм към края на 6 клас. Страх ме е, мъчно ми е, че няма да отида в хубава гимназия след 7-ми клас. Страх ме е за бъдещето ми. От 6 години не съм била радостна, не съм била поне малко щастлива.

Нямам никакви прители, с които мога да изляза, нито такива с които само мога да сиговоря. Страх ме да играях баскетбол (макар, цхе съм 1. 75). В началото на 6 клас с едни големи мъки и депресии, страх и притеснение успях да се откажа от плуването, на което ходих насила. Баща ми ме преследваше насила и всяка вечер правеше скандали. И всичко това в едни момент спря от тяхна страна. Сега обаче аз съм почредена психически и физически. Знам, че съм ненормална и харесвам мн. странни неща, но не ми пречи. Истинския ми проблм е че нямам прители, имам хубави оценки, но дори една задача не мога да реша. Цяола седмица само рева. Чувствам се излишна и искам да сложа край на жалкия си живот, не помня нещо хубаво от него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5925d71a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иди на психолог не е толкова страшно, там по добре ще ти помогнат за това. Успех

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ac8174218d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-тъмно е преди зазоряване... Ще дойдат и твоите добри дни, не се отчайвай!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bd91fb6aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти да не мислиш, че всички известни личностти (депутати, чалгаджийки, бодещи и т. н. ) са имали хубави оценки и за това са се издигнали? ! Ту първа ще срещнеш и разочерования от любовта и още много трудности, но трябва да ги преминеш и да се справиш. Ще видиш, че щастието ще дойде и за теб. В гимназията ще откриеш малко по различен свят, тогава ще пораснеш. Там нещата са малко по различни от началното училище. Не се отчаивай и гледай само напред ! ! ! Mary Jane

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5be7a43f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номет 1, а кой ще и плати психолога. Незнам какво да те посаветвам гледай по весело и ведро на всичко, мислиш негативно за всичко, опитай се да промениш мисленето си (не си казвай, че неможеш да решиш задачата а казвай АЗ МОГА)
Проблема ти е дошъл че родителите си нямат и на представа как трябва да се държът с едно дете и никаква идея как се гледа и възпитава. С извинение но родителите ти са малоумници. Всичките ти проблеми идват от тях. Дълбоко се съмнявам, че ще се променят... Затова се хващай в ръце кайи си че можеш всичко сядай си на задника и учи (7-ми клас е важн ако ще кандидатстваш сега) УСПЕХ

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: fd2cd75c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мило момиче, недей да се отчайваш, съсредоточи се върху важните за теб неща, мисли само позитивно и се харесвай и обичай, ако искаш съм сигурна, че можеш да си намериш приятели стига да имаш желание, сигурно имаш роднини, баба и дядо, посещавай ги, намери си близки хора, които да те обичат, когато получаваш любов, ще си щастлива и ще имаш стимул да учиш, мисли само за хубави неща и най -важното действаи, прави нещо което ти харесва, Успех ! ! ! :)))))))))))

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7525d6e2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също сега съм 7 клас и много се притеснявам. Психически се чувствам много зле. У нас страшно лошо ме депресират. Имам брат на вече 22 години, а още не се е изнесъл от вкъщи. Той постоянно ме съди за дребни нещица и прави от мухата слон. Понякога вече толкова ми дотяга, че започвам да викам и да му казвам какво мисля.

А аз по този начин съм го "дразнел" и ми вика че ще ме пребие. Аз съм много изнервен и емоционален човек точно заради това. От една страна е добре, защото не съм арогантен, жесток и т.н. Жал ми е за другите хора и не искам да се разстройват заради мен.

Има още много да говоря, обаче пиша много бавно на телефон и не мога да си следя мисълта. Вероятно не можете да ме разберете, но просто исках ей така да споделя нещо.. Понеже няма кой да ме изслуша..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 214d0bae4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Родителите ти много грешат. Но ти трябва да мислиш от добрата страна спокоино някои ден и при тебе ще доиде радоста просто не се отчайваи.. и щом е така с родителите ти.. вземи живота в свой раце ако стила на обличане и прически не ти е добре и за това те отбягват промени го! ако си срамежлива и притеснителна недеи промени го! и вземи живота в свои раце защото каквото си направиш сам цяло село не може да ти го напраеи.. ако си сама на този сеят и никои не ти помага помагаи си сама направи нешо за себе си.. и не гоби кораш.

Aз те разбирам много добре наще не ми крещят постояно или нещо такова обаче никога не ми помагат никога не са като другите аз в момента живея в чужбина и гледам хората с каква култура са с какав начин на живот.. и ми е гадно докато наще С ЕДНА ДУМА ЗА МЕН НЕ ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО! нито имат ред на нещо нито ядат здралословно и по реда си нито нищооо! и още един път не губи надежда.. ;]]

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker