Дори не зная какво искам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дори не зная какво искам!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2441 пъти
Аскам да плача! Толкова съм слаба! Не съм наясно със себе си, а давам съвети на другите...Не знам какво ще стане от мен и на къде искам да вървя. Не знам дори да поискам, дали ще успея да тръгна на там. Не съм наясно с нищо от бъдещето си и сякаш съм се оставила по течението, надявайки се просто всичко да премине от самосебе си! 12 клас съм и ми предстои да кандидатствам, но дори не зная какво искам. Решила съм какви ще са ми матурите, уж се готвя, но все си мисля, че не е достатъчно, но не мога повече..все си мисля, че няма да се справя. Не знам и не съм решила какви и дали да полагам изпити, а времето си лети...исках да вляза с оценката от матурата, но ако се проваля и на нея?! Въобще не зная какво ще стане от мен...и наистина като се размисля започвам много да се притеснявам и депресирам, а в сл;едващия момент съм супер спокойна и си казвам "какво да се занимавам, то така или иначе ще стане..."

А дори не искам да уча! За какво ми е...нищо не ме влече...искам да създам семейство и да имам деца...това е целта ми в живота. Но всичко по реда си, нали..трябва да им осигуря бъдеще, така че трябва да уча...Излишни пари за корумпирано и фалшиво обучение....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3b6c0ff1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля че трябва да разбереш какво ти е приятно и да не се самосъжеляваш. Има хора, които нямат тази възможно да учат дори. Така че успех на матурите и мисли положително!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 55c449c774
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притеснявай толкова много. И аз много често съм се чувствала така, бях много депресирана. Ставах сутрин и си лягах вечер без да знам защо. Ходех на училище и попадах в рутината му, без да усещам някаква убеденост, че правя нещо смислено, нещо, което наистина желая.
Относно кандидатсването, не се притеснявай чак толкова. Мисълта, че ТРЯБВА да следваш нещо е насадена в главите ни и в повечто случай това не е вътрешна убеденост. След училище можеш да правиш толкова много неща. Според мен е много добра идея да си вземеш една година почивка, да участваш в различни младешки орагнизации, които се занимават със социални или екологични проекти и ти дават възможността да пътуваш в различни страни и да помагаш на места, където хората се нуждаят от теб. Потърси в интернет и ще намериш много различни организажии. След това ще имаш може би по-ясна представа какво искаш да правиш, ще си поставиш нови цели, нови мили ще влязат в главата ти.
Запознавайки се с млади активни хора винаги действа много положително и сигурно ще те мотивира да направиш нещо.
Не си внушавай, че си тъжна, депресирана, самотна и неразбрана. Отвори сетивата си и си помечтай кое би било най-прекрасното и за теб сега най-невъзможното нещо, което искаш да направиш. След това седни и помисли как можеш да го постигнеш, потърси помщот от хора, които имат опит.
Не стой сама вкъщи и не се самосъжалявай! Ти си млада, здрава и бъдещето е пред теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker