Не съм щастлива! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм щастлива!
преди: 7 години, 19 дни, прочетена 1472 пъти
Здравейте, пише ви едно момиче което не е щастливо от живота си. Постоянно ми е скучно, просто живея в малък град и няма много голям избор за развлечения. Нямам фейсбук, нито никаква социална мрежа, просто не искам да имам. Никога не съм била от много общителните в смисъл не съм от тези които имат много приятели и се разбират със всички (зодия скорпион съм), но когато намеря човек на който да се доверя и с който да си пасна съм отдадена напълно във връзката ни без значение дали е приятелка или гадже. Та така имах само 1 приятелка, хванах си гадже, така се случи че тя ми изневери с него... след това тя изобщо не ме потърси, той много съжаляваше чувстваше се страшно зле наистина, простих му. Но след това аз нямаше с кой да излизам освен с него и рядко с приятелите му. Скучно ми е.. от училище в къщи, вечер с него и това е. Не ми харесва този начин на живот, при положение че преди съм излизала всеки ден с часове. Моля ви посъветвайте ме нещо, някакво занимание или каквото и да било. Благодаря ви за времето което отделихте. (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 18 дни
hash: b607f361f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Запиши се на нищо от сорта на фитнес, танци или потърси за някакви кражоци в града ти към които би могла да се включиш ☺

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 3629975bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи си фейсбук, не си длъжна да качваш снимки, слагай някаква картинка по тъмблър с някакъв текст за профилна и си добави там стари приятели с които си излизала, хората от класа ти, училището ти и така постепенно ще завържеш нови контакти. И аз бях така, но аз не само че не исках фб и други социални мрежи, ами направо ненавиждах всички тези сайтове. Ама.. останах си и аз в скучното ежедневие и направих точно това което ти написах по-горе. Сега съм на 16 и имам фейсбук от повече от година и вече може да се каже, че съм друг човек, участвах в разни групи и ходех по организирани събития и организации, които ми излизаха във фейсбук и така се запознавах и с още хора и направо не знам защо толкова много мразех социалните мрежи. Всеки с особеностите си хД. Ще видиш как ще се променят нещата, това е временно. Айде успех.

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: b653995d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен се раздели с приятеля си. Как така ще ти изневери с най-добрата ти приятелка и ти си ги приела обратно??? Раздели се и с двамата и си търси други приятели. Той направил ли го е веднъж, пак ще го направи. Поздравления за това, че не се занимаваш със социалните мрежи. Защо не се занимаваш с някакъв вид изкуство? Така ще ти е интересно, а и ще срещнеш нови хора.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 17 дни
hash: 2802cfccab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Вземи си домашен любимец..

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 3ff0589ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като чета историята ти, ми се струваш самотна. Аз лично бих ти препоръчала ако имаш възможност, да започнеш да се занимаваш с нещо, където да се срещаш с повече хора. Например - запиши се на някакъв спорт. Така ще се запознаеш с нови хора, ще разшириш контактите си, а и е полезно за теб самата. Или си намери някакво хоби. Нещо, което да те прави щастлива. Ако не знаеш какво точно ти се иска - експериментирай. За всеки човек е различно. Пробвай да свириш на някакъв инструмент - приятно е и разтоварва, повярвай ми, свиря на два! Може пък и рисуването или писането да ти се отдава? Само ти можеш да отговориш на този въпрос, но пробвай! Просто пробвай нови неща и все ще откриеш нещо, което ти прави удоволствие. Мисля, че за теб ще е добре и да започнеш да се срещаш с повече нови хора. Но ако не си падаш много по компания, имаш милиарди възможни неща, които можеш да правиш сама. Например вземи някоя книга и я прочети. Мисля, че ще ти подейства добре. А и колкото и да е скучен градът ти, опитай се да промениш това. Излез навън и започни да се вглеждаш в малките неща. Открий неща, които не си виждала досега. Опитай да направиш снимка под по-особен ъгъл. Или просто си представи, че си там за първи път и тепърва го опознаваш. Надявам се, да откриеш нещо, което те прави щастлива!

 
  ...


...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 86b6c6df22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мила, всеки сам си кове съдбата, прави това което ти доставя удоволствие, и не се оковавай в вериги който сама си поставяш, живота е един :) Не ни го определят другите а самите ние :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 дни
hash: dabe84ddf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката: Благодаря на всички за съветите ви, ще опитам!
До номер 4 аз приех само приятеля си, нея не.

 
  ...
преди: 7 години, 9 дни
hash: 324d2a0e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ти трябва фейсбук. Чети книги, не спирай да четеш, ще ти е от полза! Като завършиш иди да продължиш учението в по-голям град. Постави си цели, следвай ги, не се отказвай! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker