Избор! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Избор!
преди: 7 години, 15 дни, прочетена 1273 пъти
Здравейте! Ще ви разкажа направо пред каква дилема съ и надявам се да няма злобни коментари. Идва момент в живота, в който може би всичко се променя, особено когато те първа ще трябва да се избира къде ще уча след гимназията. Вариянтите ми са два: Пловдив и София. Мога да си ги позволя, но не това е и дилемата ми. Имам си приятел, който има сериозни намерения към мен. Наистина е страхотен, макар и да има своите моменти. Връзката ни е силна и се превръща в красива любов, и ако сме заедно догодина, сто процента ще живеем в Пловдив, където ще уча. Проблема обаче е, че преди да се запозная с приятеля ми ( да го наречем А1) имаше едно момче, с което се виждах и си обещахме да съберем пари и да си направим екскурзия до Токио за седмица. Опитах да си избия това момче, но не се получава и от два месеца сериозно го виждам как планира това пътешествие с мен. Ако избера него, след това ще ме вземе в София със себе си.
Честно казано не знам какво да правя, защото и двамата са на място и когото избера, ще определи бъдещето ми. А честно казано е много страшно, особено тази дилема. Опитах да се отскубна от двамата, или поне само с А1 да съм, но просто не става. Трябва да избера до края на Август. Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 14 дни
hash: aa2d783a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да пишем злобни коментари, но май ти ще ги приемеш за такива. На 18 г си и си имаш сериозен, страхотен приятел. Не вярвам връзката ви да е само платоническа, все пак си голямо момиче вече. Освен това ти си се виждала с друго момче преди да се запознаеш със сегашния си приятел. Не ми се вярва и тази ти връзка да е била платоническа. Защо не вярвам ли?? Защото ако отидете заедно до Токио не мисля, че ще спите в различни стаи, а щом бъдете в една стая, на едно легло, без секс няма да се размине. Това пък ми подсказва, че ти правиш секс сега и с двамата. Не, не злобея към теб, но ми изглеждаш на доста обиграна ученичка. Нищо ново в 21 век, всички момичета са такива. Приятно пътуване до Токио.

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: e34b3c0a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи тук говорим за някакви рационални избори, как евентуално да протече животът ти, защото нищо сигурно няма. ЗА ЛЮБОВ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА И ДУМА НИТО КЪМ ЕДИНИЯ, НИТО КЪМ ДРУГИЯ. Т.е. няма как да обичаш и двамата, а само единия. Та ако го има това чуство към някой от тях, просто нямаше да пускаш такава тема тук. Явно го няма-ти не обичаш нито единия, ти просто си практична и се чудиш, с кой ще ти е по-приятно и животът ти ще е по-добър.
И що за двойнствена история, ходиш с единия, пък с другия планираш екскурзия. Курвенска работа, не ми се обиждай, но е точно така. Не го осъзнаваш, но си точно такава.

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: d06de618fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисли за бъдещето си то е по - важно мъже бол! Не си заслужава да си съсипваш бъдещето заради някой друг! После ще съжаляваш, че не си учила ама ще е късно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 14 дни
hash: bf7b89e217
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ми се обяснява на дълго и широко, но бъдещото ти няма да бъде повлияно от нито едно от тези момчета. Сега така ти се струва, но ще видиш. Обаче бъдещето ти пряко зависи от мястото, на което ще учиш и това, което ще учиш. Затова, вместо да се чудиш коя от двете ти истински любови е по-истинска, избери мястото, което ти дава по-добра перспектива. Пък с момчетата - както дойде.

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 37d072e706
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе мани ги момчетата, но пътуване до Токио е страхотна възможност, за която много хора могат само да мечтаят. Всяка екскурзия, дори само за седмица, ти отваря очите за една съвсем различна култура и те обогатява много (ако знаеш как да си оползотворяваш времето, разбира се). Колото до дилемата дали да учиш в София или Пловдив, трябва да кажеш какво по-точно ще учиш, за да ти дадем съвет.
Момчетата трябва да са ти последната грижа в момента. Не оставяй бъдещето си в ръцете на някой, дето утре може да го няма в живота ти. Изобщо изборът, който ще направиш (къде да учиш), може да определи целия ти по-нататъшен живот, така че е по-важно да мислиш в кой град ще имаш по-обещаващи перспективи за развитие и реализация.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker