Говоря много бавно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120502)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Говоря много бавно
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2161 пъти
Здравейте! Може би на някой от вас проблемът ми ще ви се стори глупав, но ми трябва помощ! Момиче съм (7 клас) и няколко момчета ми казват бавнярка, флегмо или нещо от сорта, защото говоря бавно! Иначе не съм флегматичка, защото си правя всичко бързо, не съм някаква бавноразвиваща или с някакви проблеми... За това ако има някакъв начин да се науча да говоря по-бързо и да спрат с подигравките ми кажете. Но мисля, че дори и да се науча да говоря по-бързо, те ще продължават да ми казват бавнярка, защото това им се е набило в главите... Слава на Бога с това нещо ми се подиграват само няколко човека, защото ако ми го казваха повече щеше да ми стане много кофти! Понякога дори плача у нас, защото ми е много неприятно и приемам нещата много навътре! Моля ви, помогнете ми!

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 732530baf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мила напълно те разбирам в училището винаги е било пълно с агресия и насилие. Та сега по темата говори с родителите си сподели им проблема може пък да има изход? Не знам за пръв път чувам такъв проблем но наистина има всякакви хора. И не забравяй, че всичко може да се поправи само смъртта не може! Има два изхода за тебе или спира да ти пука или отиваш при родителите си и търсите ляк за това. Само не се предавай само на горе и напред! Вече какво ли не измислиха хората сигурна съм че ще ти се помогне УСПЕХ!

- Лейди Гага

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a1896d1ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   А пък аз говоря много бързо понякога. Тебе поне те разбират какво говориш. Ако можеш да започнеш да говориш по-бързо го направи. А ти си 7-ми клас и с тези хора си последно в един клас. После вече няма да ги виждаш и няма как да ти се подиграват.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9ba1bf10bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. Аз също съм 7 клас и знам какво е да ти се подиграват за неща, които не зависят от теб. Както ти самата каза, те няма да спрат, каквото и да направиш. Отговорът е в това дали ти се притесняваш и се чувстваш неудобно от това, че говориш бавно или от тези, който ти се подиграват. Ако не се харесваш за начина по който говориш за съжаление не мога да ти помогна за това , но ще ти кажа, че не е нужно да взимаш подигравките им толкова навътре. Те са просто хора и ще си отидат. Оставаш ти. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a90af986a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ние, ти ще си помогнеш сама. Вземи книга и започни да четеш, най-добре пред огледалото. Постепенно ще вдигнеш и скоростта.
успех

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4d2809eacf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хич не им се връзвай на тия пикли !Скоро и без това ще се разделите и повече може и да не се видите никога . Сигурно и те имат недостатъци и няма да им стане приятно ако някой им се подиграва заради тях . Какво като говориш по - бавно , понякога това е хубаво , защото хората успяват да те разберат много по - добре , отколкото ако говориш бързо и нищо не ти се разбира . Ако решиш да ставаш учителка или преподавателка в университет ще ти е предимство . В първи курс имах една преподавателка , говореше доста бавно според моя приятелка приспивно , но на мен пък ми харесваше бавното и говорене обясняваше много ясно, точно и спокойно нещата и аз ги запомнях още на лекция , което няма как да стане с някой преподавател говорещ бързо , неразбираемо и мразещ да повтаря . Горе главата няма да си скапваш настроението заради едни лигли ! Аз такива бих и респектирала с някой друг шамар !

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: adb1ea4dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Миличка не се притеснявай за това, онези тъпанари нарочно го правят за да те травмират. Моята сестра и тя е като теб много бавно говори обаче тя е 5 клас и е на 10 Една вечер тя се прибра страшно разстроена беше подигравана от 2 момчета от класа й и тя много плака.
Обаче тя има и здравословни проблеми а ти нямаш.

Но разбери и нея тя е в същото положение като теб, обаче има и проблеми. Според мен и сестра ми ти си едно хубаво и нормално момиче Твоя клас са се подиграли, защото те не виждат колко си по умна от тях, няма кой да им затвори устите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: edf97bbf5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Предрочитам за говоря бавно от колкото бързо защото повечето не ме разбират. Мисля че си за логопед. Дано ти помогне. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: dbcc99ea7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Значи да говориш по-бързо не знам, но има един начин да спрат да ти се подиграват. Просто им бий няколко шамара и спират, ама не да ги галиш, а силно.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 20d7369bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей, работя в медия, когато ни учиха как се говори пред микрофон ни казаха, няма да бързаш, трябва да изговаряш всички думи точно и ясно. Ако говориш бързо, няма да те разбират дадени хора, така че по-важно е да говориш правилно и бавно, отколкото бързо и да смотолевяш думите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b8f0d450df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък винаги съм говорила трърде бързо и често ми се налага да повтарям. Ако се фокусирам върху речта си, мога да говоря и по- бавно, така че предполагам, че и ти ще можеш да говориш по- бързо ако се замисляш. Иначе наистина решение може да бъде четенето на книги или логопед. Поговори и с вашите, но ако не намираш проблем с гововта си и ае се чувстваш комфортно, не променяай нищо.
Успех!

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b67b38ebc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вземи книга със стихове, които ти харесват.. чети, всеки ден по половин час на глас. Ще бъдеш разбирана, обичана, с красивите си думи. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker