Искам да се възползвам от фигурата си. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да се възползвам от фигурата си.
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3916 пъти
Здравейте на всички :)
Така аз съм момиче на 13, лятото правя 14.
Пиша тук, защото имам фигура точно на манекенка. Доста съм висока за възръста си- 169см. И съм не просто слаба ами доста слаба...И така роднини и приятели ми го повтарят, че трябвало да ям, така хич не било добре...И аз правих опити да напълнея малко, но резултата беше точно никакъв.

И след размисли каква да стана ми хрумна "манекенка". Знам, това е работа за млади момичета, говори се, че излизат с "борци, богаташи, футболисти", но аз съм голям фен на модата и това ми допада. Апък и като ги гледам по ревютата...Хубави са манекенките, но не са неземна красота. По-скоро ги избират заради фигурата, нищо друго.
И сега нашите са твърдо против моята гениална идея. Само безмозъчните момиченца искали да стават такива, апък аз в училище съм добра ученичка...По англ. имам 5 и допълнително уча език.

Както и да е. Сега съм малка, обаче след 4-5 години защо да не се възползвам от фигурата си, също така и в лице се харесвам.

Искам да попитам някой от вас знае ли агенция, с която мога да се свържа, да мина някакви курсове. Не искам да се занимавам само с това, влече ме спортната журналистика, но ако се занимавам с това отделно ии ако пък успея да работя в чужбина (Италия, Англия, Франция) просто ще бъде страхотно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: cb821fa616
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не мисля, че идеята за манекенка е много добра. Чувала съм, че всички манекенки в България ги карат да се снимат голи, дори и да спят с мъже. Една моя приятелка, която е на 12 се записа да участва в модна агенция в София, но след година и нещо се разбра, че всички организатори там са били педофили и сега са в затвора.
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 37eb90f792
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   смях голям... детенце... как да ти кажа фирми, като не се знае къде си? в Долни Богров може да няма нито една, но в София и по морето е пълно. манекенството е - ходеща закачалка. модата с анорексичните тела вече поотминава, та е по-добре да се замислиш малко за външния си вид и да не го караш само на минерална вода и ябълки;) манекенството си е бездушна професия... носиш дрешки и парцалки докато не ти увисне кожата и после те изхвърлят на улицата за някоя по-млада и по-красива и по-отваряща си краката :( за жалост, това е реалността и тук и по света. поразгледай се по града си - сигурен съм, че ще попаднеш на агенции за подбор или тренировка на модели. или просто напиши модни агенции в добрия стар гугъл и разгледай. успех

М.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 81e1dbea19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Знаеш ли, аз като малък бях тръгнал да продавам пред входа буркани с компоти, лютеници и буркани от мазето на нашите и на баба ми и дядо ми, за да събера пари за шейна" Чук и Гек" ... Та и твоята история някаква такава!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e9a241847b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Написала си "искам да се възползвам от фигурата си", а не смяташ ли, че и много други хора ще трябва да се възползват от нея, за да пробиеш в това начинание? Ти сама решаваш дали искаш, можеш и трябва да платиш тази цена, замисли се върху този въпрос преди да питаш за агенции. А историите за красавици явили се на кастинг и станали богати, известни и желани са прости приказки, който в този сайт биха се отнесли единствено към категорията "Измислени истории".
Лиан

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a4271adade
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Възползвай се от фигурата си, но и от придобиването на знания, че фигурата е до време и манекенството... В България тези професии са несериозни и само ще станеш личната подложка на някои имотен чичо за час-два...

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 41504ab67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не само ти. И други ще искат да се възползват.

Приятно възползване на всички участници!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c5a01ec86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   от авторката:
Хора, какво ви става подяволите? ! Защо всичките сте толкова черногледи. От коментарите ви трябва да разбирам, че манекенка=к*рва, така ли? Наистина не разбирам... Между манекенка и модел по принцип разликата е страшно голяма. За тия дето са си натъпкали 10 литра силикон къде ли не- разбирам да спят с тоя и оня, но манекенките... Както и да е специално за номер 2:
Кое ти е толкова смешно, че нещо не разбрах. Анорексички или не- хванат си някой богаташ и живеят добре (моята цел не е точно такава) Апък не я карам на никаква вода- храня се с всевъзможни мазнотии и глупости, никога не съм си налага диети, защото от малка съм си слаба.
П. С. - това, че съм слаба не значи, че съм анорексичка в никакъв случай. Водя напълно нормален живот без лишения от храни или напитки. Дори мисля, че сравнено с приятелките ми се много добре. Не гладувам, просто това ми е структурата...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ded4822c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мацка, на твойта възраст баща ми ми казваше манекенката на освиенцим... Освиенцим е нацистки концлагер. После си се налях, още съм слаба, но не съм изключително слаба... Скоро гледах и едно предаване за анна уинтур(гоогле ще ти даде информация) иза манекенките. Случва се да не спят по 40 часа, плащат си всичко сами( хотели, коли, храна), т. е. колкото им дадът, толкова им взимат. Фотографите често им се нахвърлят да ги опипват, снимат ги голи в съблекалните, има и психически тормоз, че не са достатъчно слаби. Много са малко тези които успяват. Ти сама познаваш няколко имена, а манекенките сами по себе си са десетки хиляди, и всичките са заменими. Инвестирай в моъъка си, пък тялото си винаги можеш да го използваш, като искаш.
Лола

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 05d600596e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм с всички коментари. Манекенките наистина са ходещи закачалки, освен това на тази възраст е възможно да си още толкова слаба, защото не си се развила съвсем и при теб да се получи като при 9. Нито тази професия е престижна, нито прекалено слабото тяло- красиво.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 13cff0bb76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   авторке (аз съм онзи Н2) ако според теб разликата между модела и манекенката е 'огромна' значи дори нямаш реална представа каква работа вършат представителите на професията... манекенът винаги е модел и обратното. ти ако си мислиш, че модела само го снимат, а манекена е този/тази която се разхожда по подиума... останала си силно заблудена. също така, от много време в света на фотографите, и по-точно тези които снимат за модни списания, е приет обичая всички снимки да са манипулирани. всичко минава през фотошоп и от 'модела' остава бледа следа. поинтересувай се, поразрови се, не е никак трудно или недостъпно.
" твоята цел не е точно такава" извинявай, но това са изказвания на човек който има силно желание това да му е целта... нагледала си се на каки по улицата, или в списанията, и до тях лъскави батковци та давай сега юруш и ти с тях - това ми е смешно. и не съм казал, че ти конкретно си анорексичка, говорех фигуративно.
последно: поне според мен - момичетата модели не са еднозначно к*рви, но поради естеството на професията много от тях се превръщат в такива, или поне изглеждат така в очите на други хора. когато работното ти време е от 10 вечерта до 5 сутринта да се развееш по един подиум и после на дискотека/чалготека с момчетата с черните фанелки... на каква да те оприличи човек?
избора си е твой, ако искаш - занимавай се, казах ти - гугъл и ще намериш агенция. аз съм ти никой да те съдя, но като питаш и споделяш не се коси от негативни коментари.

М.

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3bc9d54fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно съгласна с номер 9. Ако искаш пробвай се за самочувствие, но аз от познати знам, че адски трудно се пробива. Следят им теглото стриктно и ги подлагат на диети. За това че са и компаньонки, няма да коментирам. А относно" храня се с всевъзможни мазнотии и глупости, никога не съм си налага диети, защото от малка съм си слаба" - всичко това е до време. Ще си слаба до 17-18 и после всичките мазнотии и вредни храни, които си яла, ще ти дадат отражение на фигурата. Всички слаби и кльощави момичета около мен се закръглиха, а някои дори станаха дебелани. Аз бях пухкава като малка и след 20 г. почнах да се ограничавам. После почнах и да спортувам, рядко си позволявам да преяждам и винаги следя какво ям, а ако усетя че почвам да пълнея, пак намалявам храната. Сега съм на 35 и смея да твърдя, че имам много хубаво тяло. Но не се възползвам от него, аз инвестирах в мозъка си. Така че успех, мила. Направи го както решиш, но знай, че образованието е по-важно.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c5a01ec86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От авторката:
Ок до номер 2: Съжелявам ако по някакъв начин съм те засегнала. Просто като четох коментарите тук ии LOLWUT? ! Не очаквеах хората да са толкова скиптично настроени към въпросната ми идея и към самата професия... Ееее ще го преживея някак... Поне разбрах какво мислите за хорица, които са слаби като мен и т'ва ще го преживея ;)
Мерси на всички за мнението иии по-спокойно, PEACE

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3bc9d54fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От No 9: Не става дума само да си слаба, трябва да имаш и хубаво тяло, с подходящи мерки.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c5a01ec86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От авторката /отново/
Ами мисля че имам" подходящите" мерски, защото така съученички и познати, роднини (отново) ми казват, . че съм имала дълги крака, смятам, че фигурата ми може да е слаба, но пропорциите си ги имам... .
Апък до телата на манекенките (поне професионалните)... Телата им са брутални, буквално. По принцип по този начин обиждам и себе си, но... манекеннките отпред-плоски като дъски, кльощави крака, ребрата им се четат... Ето моята любима манекенка например е висока 1. 80 някъде и тежи по-малко от 50 кила, това може да е всякаква фигура, но не и хубава...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ded4822c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   No 14: аз съм 9... Не обичам да си присвояват мои мнения
Лола

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5493ab87ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Много се дразня на такива постове! Авторке, това, което се изписа по твоята тема е самата истина - за да си звезда трябва да се тъпкаш с наркотици и да си отваряш краката за който почука. И не само ...
Подразни ме друго - задаваш въпрос, търсиш мнение, а когато събереш мненията на странични наблюдатели, които по своята същност са еднакви, но се разминават с твоето, ги обявяваш за черногледи! Щом мненията на толкова хора са почти еднакви, логично било да се замислиш дали не са прави?
Щом толкова искаш стани модел, стани и държанка на някой или няколко мазни чичко-паричковци, явно си го решила и няма смисъл да губиш времето на хората, които са отделили време да ти отворят очите за истината.
Желая ти успех и се надявам следващата тема, която пуснеш тук да не е със заглавие "Кошмарният ми живот на манекенка" или нещо от тоя сорт ...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e281f02309
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   леле ужасни сте. то и на мен ми стана смешно, че авторката си е избрала такава без преспективна професия, поне в бг, но вие какво се нахвърлихте ужас. в бг всяка провесия си има слава, и певица, и секретарка, и манекенките, и сервитиорките, и депотатките, и вобще всички. едните са курви, другите лъжци, крадци и тн. не мислите ли, че всичко е до човек, а не до това какво работи. с мазни чичковци ходят и доста обикновени момичета, а не само манекенки. наркотиците, секса и алкохола са достъпни абселутно за всички вече, а не само за определени групи. така че по спокойно малко, не винаги слабите са анорексички, а дебелите лакомии, и не професията прави даден човек, а човека дава слава на професията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker