За хора, които ще ме разберат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За хора, които ще ме разберат
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2511 пъти
Здравейте! Всички знаем, че всякога е имало недобронамерени хора. От времето на баба ми, майка ми и в моето време също.. Не намирам причина да има тормоз в училищата и затова като видя някой да тормози друг съм крайно възмутена. Аз съм 8 клас НЕ съм комплексарка, дебела, тъпа, скандалджийка и т.н. Просто не се подбират тези тормозените, достатъчно е да не са от твоя ''кръг'' от приятели. Тогава си позволяват не само тебе, но и учителите!

Няма да описвам негативните случки, само ще кажа,че всичко това трябва да се види, защото няма да повярвате колко са зле нещата. То не беше злоба, не беше чудо. Отивам със светлосини дънки например и задължително е да си обършиш калната подмента отново върху тях. Или някой от идиотите иска да ме напръска хубаво с вода, но вместо да опръска само мене опръска още 8 човека заедно с учебниците и тетрадките. Всичко прогизна, но и всички други си мълчат.... Това на нищо не прилича! То е всеки ден и страда целия клас, цялото училище. И всичко заради няколко недомасленика, които ''властват'' над другите и се мислят за нещо повече!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 63445a8fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам какво е чувството.В твоя случай поне с само няколко човека.При мен (аз уча в елитно училище) целият ми клас са пълни олигофрени.Не ми пречи да ходя на училище.Пречи ми да ходя на училище с тях.Просто всеки ден изживявам един ад.Искам да се преместя но цитирам "Е то останаха 2 месеца до края на училище ще изтраеш".Как да ги изтърпя?!Аз един ден не мога да ги издържа пък още 2 месеца...В твоя случай ако са 2-ма 3-ма можете да се съберете всички и да ги излекувате със собственото си лекарство.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 32cc450603
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   тия така наречени "хора" са ОЛИГОФРЕНИ :D
и в моя клас (12 клас) има такива недорасли индивиди, които да! мислят се за нещо повече от другите обаче не осъзнават че са супер прости. И смешното е че правят секви глупости за да се харесат на момичетата, докато аз си седа и си мълча и много рядко приказвам с някой и кво? момичетата си ме уважават :D тва са също така комплексари, те печелят внимание само с глупостта си,щото по друг начин и без тва не могат да се държат :) Спокойно,ще завършиш училище ще хванеш да работиш някъде и вече ще се срещаш със ХОРА. А ония олигофрените ше се скитат из улиците , понеже вместо да учат, са си губили времето със правене на глупости.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0d7e9c2066
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Наистина е възмутително! Направила си първата крачка-споделяш го! Не спирай до тук-говори за тозип роблем с по-вече хора. Със сигурност ще намериш съмишленици. Говорила ли си с другите потърпевши? Борете се. Не можеда няма начин. Едва ли всички в това училище са толкова безразлични. Смачкайте ги тези боклуци!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0f3dea64b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виш сега, ако някой те тормози му отвръщаш и това е. Няма значение дали са 1-2-3ма, 4ма, 5ма. От лична практика съм научил че ако им отвърнеш на обидите, ще ти посегнат, но ако и ти им посегнеш, ще гледат различно на теб, ще си изядеш боя но ще защитиш достойнството и най-вероятно няма да се занимават повече с теб. Тези които тормозят по кротките са най-големите дрислювци, в повечето случаи на 2 шамара живот. Съветът ми е само един, НЕ се оставяйте да ви мачкат, няма от какво да ви е страх, отвръщайте, може да си изядете боя но ще им покажете че не ви е страх от тях, а това им е главният мотив да ви тормозят, усещат страхът ви!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 96d01a32b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към автора! И аз бях някога в твоето положение, и много добре знам какво е да ходиш със страх на училище. Моят съвет е да се борите срещу тези келеменца. Обърнете се към директора, към родителите ако трябва, но не си мълчете е не позволявайте да ви потъпкват достойнството по този начин. Никой не заслужава това. Успех!

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0d7e9c2066
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Истината е, че едвам ги изтрайвам. Искам да се срещна с някой с моето мислене - абе как може бе, нали растем и семейство ще създаваме! Нали като минеш покрай майка си ще я поздавиш, а не да и кажеш ''оо, ко стаа лекк дай пари'' или ''едно време оная патка за кво ме остай на изпит а''. Искам да кажа, че аз съм говорила (и не само аз) с учители, родители, инспекторат, с приятели. Говорих и с едно свясно момиче от моя клас, което освен мен е единственото, което не може да търпи идиотщината и не крие мнението си! Аз съм момиче, и ако е за достойнството ми нямам нищо против да се защитя и физически, вече всички знаят, че пи падам прикрита побойница (само при самозащита). Аз не ходя със страх на училище, защото така ще падна духом. Вечер си поплаквам пък дано ми мине, най-лошото е, че няма причина наистина няма! Единствено, че не съм от този град, но вече минаха 2 години и не е това причината.


Ще кажа няколко случки, които се случиха днес. Едното дори се случи преди малко в интернет! Едно момиче във facebook ме пита от кога се познаваме и аз и отговарям, че е преди една година в училище. В интернет общувам в свободното си време с хора, които уважавам или поне търпя. И тогава получавам ''страхотните'' съобщения: ''tupa si maaa tupa si ka kvo pi6e6 na momi4eto ma az ne sum ti rezre6aval vie s neq dori ne si govorite kvo pi6e6 ma'' имаше и по-гадни.
Днес в междучасието освен, че ми направиха якето на парцал бях много кратно спъната, но както и да е.
Понеше съм хубава (е не кой знае каква красавица, но пък си имам обожатели :) ) един идиот сяда на чина ми и вика ''ела за свирка ма, ела да лапаш''. Представяте ли си това е всеки ден :((( всеки ден ми тъпчи достойнството. Търпяла съм всякякви обиди. Дори престанах да се обличам с дрехите, които подчертават фигурата ми. Писна ми да ми зяпат задника или ако не го зяпат поне да не се потъркват в мен. Дори не съм толкова тормозена, има далеч по-гадни случки.
Да не говорим, че хората се изродиха. Дали има искрени приятели, няма ли аз не знам. Как може някоя да ми се пише за приятелка и едновременно да подкрепя този, който ме унижава всеки ден!?
И още нещо, най-големите комплексари са именно тези, които се правят на голямата работа в училище.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 031550a036
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   оооф мен до миналата година ми викаха с един прякор ма няя да казвам тука знам какво е да те тормозят ако искаш остави емаил да разменим скайп момиче 9 клас съм :))

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0d7e9c2066
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката: Бих ти го дала, но администраторите ще го изтрият.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 031550a036
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от номер 8 ми кажи си е-майл тогава

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker