Искам да чуя вашата гледна точка за това, дали си заслужава да бъда с него.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да чуя вашата гледна точка за това, дали си заслужава да бъда с него..
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2758 пъти
Здравейте !
Искам да чуя вашата гледна точка за това, дали си заслужава да бъда с него.. Заедно сме от година и няколко месеца, аз съм на 17, той тази година прави 19..
Всеки ден се виждаме, ту в тях - ту у нас.. :) Имам татус с неговата първа буква.. Разбираме се перфектно в родителите ни и уж всичко е ОК.., но не е .. поне за мене..
Някъде 3-тия месец, откогато бяхме заедно той си беше писал с една негова бивша В. - 6 месеца са ходили, ноо не е било кой знае каква връзка.. Бяха си писали и той и беше казал, че няма как да са приятели - или нещо повече или нищо.. Ок, това го преживях..

След това лятото аз отидох на почивка с нашите.. той тогава ходеше по вили с друга негова бивша - Б., по-малка от мен, ходели са около 4 месеца и нищо сериозно.. Там говорили за техните чувства, той и е казал, че има още чувства към нея (обяснявал ми е, че за чувства има предвид това да харесва усмивката и, очите и т.н).. Тогава разбрах, каза ми, че го е направил, защото един негов приятел нещо се е занимавал с нея, и той да му "покажел", че тя има чувства към него (приятеля ми).. Простих му, преживях го..

Наскоро се случи пак подобна случка.. пак с Б., но този път тя и неината "добра" приятелка, която му е братовчедка са поели инициативата.. Ходили са до тях, неговата братовчедка "щяла да направи всичко възможно да ги събере'' .. говорили са.. доколкото тя е говорила - той е казал, че му е гадно да скъса с мен.. (информацията е 80% достоверна) .. като ги разбрах тези неща.. го попитах - той отричаше първоначално, но като видя, че няма накъде ми каза уж всичко.. Аз му казах, че не искам да бъда с него вече, плюс това го бях предупредила, че при още една подобна случка приключваме, но той ме молеше и плачеше за последен шанс.. простих му.. Той каза, че иска да бъде с мене..

Всичко е добре, но тези мисли не ми излизат вече около месец от главата.. немога да не мисля за тях, постоянно се чудя като се скараме дали няма да се види с нея.. постоянно се съмнявам в него .. и му нямам доверие..
Не искам да скъсам с него, защото ме е страх, че ще съжалявам .. Незнам какво да правя, кажете вашето мнение.. И за тези, които веднага ще започнат да ме нападат - по-добре просто да не коментират, не съм писала тук за да слушам критики, а за съвет. Извинявам се ако имам и правописни грешки !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: e2501b7a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Едно искам да питам:тази татуировка заради него ли си я направи или я имаше от предишния и на него му каза, че заради него си я направила? Теб не са ли те учили че за хора не се правят татуировки? По-точно имена и букви? Или искаш да си като ромите:Сийка задраскано, Мара, задраскано Драгана в сърце и най отдолу Трендафила. Ситуацията ми изглежда глупава и детинска, знай че в всяка лъжа има малко истина, няма какво да ти казвам остави го не е за теб, не познавам нито теб, нито него, нито които и да било в цялата история. Не можеш ли сама да решиш проблема. Вместо всеки път да го питаш вярно ли е това и онова, един ден просто ей така казваш край и това е, няма да даваш после отчет защо си го зарязала. Толкова ли е трудно?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5d459e73cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто не знам как си успяла да простиш толкова много грешки от негова страна... Другото, което не ми е ясно, е какво въобще правиш с този човек. Страх те е да сложиш край. Ами по-добре "край", отколкото някакво жалко подобие на връзка.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6a75e095e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Той ако те обичаше и ако държеше на теб нямаше да се стига до такива проблеми.Щеше да е забравил миналите си връзки и нямаше да обръща внимание на бившите си,тъй че добре е че все пак си се борила за него и си му простила дори но не мисля че ще ти остане верен :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1fab3e602e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
№1, за него е, беше с мен, когато си я правих.. Това беше просто още един начин да му покажа, че съм готова на всичко за него и, че го обичам.. Критики и за нея достатъчно съм чула, но това не е от значение в момента..
№2 - Понякога хората злоупотребяват с търпението ти, като видят, че поддадеш веднъж и, че си им в кърпа вързан, те започват да злоупотребяват..
Най-лошото в случая е, че съм адски злопаметна, и може би ако ги" забравя" тези неща - ще са много по-добре нещата, а на него му е ясно, че направи ли още някоя подобна глупост ще приключиме и няма какво да ме спре..

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0303778d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм мъж и може би по друг начин бих приел да бъда" отрязан" , само защото ме били търсели" бивши" . Щом го търсят, значи не им е безразличен. Това лошо ли е? А дали им откликва е друг въпрос. Ако не си убедена, че им оставя вратички за кръшкане (извинявай за израза, не съм тийн и съм малко старомоден с терминологията), не бива и контролът ти да е полицейски -това вреди на връзката като цяло. Превръща се в безпочвена ревност. Напрежението принципно нараства и с премълчаване и с предизвикани разговори, така че, раздялата се явява по добрият изход. Но и взаимните обвинения без основание са лоша тактика. Имаш право на един опит, за да си отговориш на въпроса твиой ли е или не този човек и струва ли си да се втрнчваш в него: Дори без конкретен повод, само заради съмненията си, се отдалечи от него. Наблюдавай ракцията му, поведението му, нещата, които ще се случат след това. Ако се върне при" стара любов" , забрави завинаги да му се слагаш, за да доказваш някому, че можеш да си го върнеш. Просто подреди живота си по друг начин -задължително без него. Ако остане сам и направи поне една крачка към теб, бъди готова за две към него. Избягвайте да се наказвате взаимно заради поведението на трети лица. Това, което ти пиша е само за в сучай, че имаш сериозни съмнения, че не си в плановете му и е само за да се увериш дали е така. Много лошо е, ако го направиш редовна практика... казах -само веднъж!

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 61dac61d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От доста време сте заедно, за да прави все такива грешки. Ти го обичаш и е нормално да се страхуваш да го оставиш, но както виждаш всичко води на там. Добре, изчакай още малко, но през това време направи нещо и ти. Нямаш ли бивши, ухажори, момчета който те харесват? Не му изневерявай, просто му направи това, което ти е направил, за да види какво е. Обърни малко нещата и му покажи, че не може да ти прави такива номерца, защото наистина може да те изгуби. Той е свикнал да му прощаваш и си знае речта и думите, с който да те омае за пореден път. Замисли се, малко ли е това да казва на друга, че я харесва? !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1fab3e602e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката:
№5, благодаря за коментара ти - хареса ми ! :)
Много си прав във всичко ! (bow)
№6, не искам някой ден аз да се чувствам виновна, че съм прецакала нещата.. искам да съм си на чисто.. : )) Ясно му е, че аз повече няма да търпя такива неща, защото последният път мисля, че разбра, че не трябва да повтаря подобен тип грешка, ако иска да е с мен..

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 433311b246
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много сте млади толкова да се задълбочавате, кой и кого обича. Ще мине време и сами ще разберете, че са детски работи. Сигурна съм, че не го обичаш, но така си мислиш.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 209af132ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Към номер 1. Много важно за кого е татуса. Аз има огромен орел на гърба си и докато ти обясня защо съм го направил вече няма да те интересува.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker