Няма какво да споделя с приятелките си по темата гаджета и се чувствам излишна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няма какво да споделя с приятелките си по темата гаджета и се чувствам излишна!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3040 пъти
Здравейте.. аз съм момиче на 17 години от един малък град. За първи път пиша тук, надявам се да няма правописни грешки...

Така както казах аз съм на 17 години, моите приятелки вече си имат гаджета, а аз нямам. Но проблема не е това... пробема е, че се чувствам излишна сред тях, защото когато те разказват само за гаджетата си "гаджето миии направи тава... . направи онова" не че им завиждам, в никакъв случай аз мисля, че няма какво да споделя с тях по тяхната тема и за това се чувствам излишна. Оставам сама, защото те излизат с гаджетата си.

Дълго мислех да си хвана гадже и аз, но не искам да тръгна с някой просто ей така, защото знам, че резултатът от това няма да е добър... . не съм кои знае каква красавица, но не съм и грозна. И другото, което искам да споделя е, че скоро започна много да ми харесва едно момче от града (но в момента е в Белгия)... пишехме си по скайпа, обещаваше ми, че ще ми донесе подарък, разбрахме се, че ще излезем на кафе и т. н Аз не посмях да споделя това с моите приятелки... исках просто да споделя щястието си ДОКАТО това момче се обвърза за едно момиче, което е 6 години по-малко от него... та сега няма е с кого да споделя колко съм разочарована... кажете мнението си и вие.. дайте ми съвети какво да правя, защото вече не издържам така без да споделям и съм все самичка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 047595e97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бъди спокойна-аз пък съм момче на 18 и не съм си имал въобще гаджета. Но любовта си идва сама, когато най малко я очакваш! ! И недей да се обвързваш просто ей така за да си имаш гадже, тъй като няма да го обичаш, а и ако пък го обикнеш с течение на времето, не значи че ще бъдете заедно завинаги, и накрая ще се окажеш с разбито сърце и каква е била ползата от това? зарди едните приказки за гаджета с приятелките ти. Има време за всичко! Не бързай, любовта според мен не е шега работа. Тя ще си дойде сама. :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 27d47e9cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, принципно мога да кажа че и аз имам същия проблем и чесно казано осъзнах че, да си търся гадже само за да имам такова няма смисъл както ти каза в изложението си. За това оставих нещатата така и все още си търся перфекната за мен.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bc4283ff0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Спокойно, спокойно! Когато губиш, не знаеш всъщност какво печелиш. И аз съм така. Не ставай като тях, ако трябва не си губи времено с тях. А за това момче - недей напразно да съжаляваш. На мен ми се случи абсолютно същото, но в моя случай той не е в чужбина, а от другия край на България.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d33ba28f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мила, аз съм на 21г. вече 22г. и още не съм имала гадже досега. И то не за друго, а защото не съм намерила подходящият човек. Недей да се разстройваш за глупости, това, че нямаш гадже не означава, че никога няма да си намериш, просто не му е дошло времето. Недей да пришпорваш нещата. Това не е някаква дреха, която си харесваш и си купуваш от магазина. Темата с гаджетата е много сериозна. Това че те имат не значи, че и ти задължинтелно трябва да си хванеш за да не те е срам. Разсъждаваш още по детски, мисля, че още не ти е дошло времето за това. Трябва да си запозната с много неща-да имаш сексуална култура, да носиш отговорност за себе си. Не е толко просто колкото си мислиш. А и днешните момчета не са от най-отговорните и възпитани, така че трябва да внимаваш на какъв ще попаднеш. Пази се и мисли малко! Недей да се водиш по акъла на тая и оная, мисли със собствената си глава!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4ab55ed835
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Усещам че явно си от онези" Различните" тоест нормално мислещи хора в това общество а за хората от нашият вид е наистина трудно да се реализираме като цяло. иначе това което аз бих ти казал е че трябва да се гордееш че не си като днешните 13-14 годишни" пикли" които не си знаят бройките на мъжете. От подобен изпаднал живот смисъл няма.. Гордей се че си различна и че имаш някаква ценност в себе си, за гадже не се тормози и не го търси то ще дойде при теб когато най-малко го очакваш. Но един съвет - НЕ СЕ ПРЕДОВЕРЯВАЙ! днешните момчета и момичета са нямам думи. не бързай да се влюбваш докато не опознаеш човека защото много ще страдаш ако прибързваш! Бих искал много да си комуникирам с такова момиче като теб, много добър слушател съм аз и малко психолог си падам :Д и аз като теб съм табу в темата" гаджета" и ми е трудно да се вместя в днешното общество и да говоря на темите на които говорят те.. Но пък какво да се прави поне се гордея със това което съм и че си утстоявам ценностите по някакъв начин. Много искам да си имам момиче и много бих се радвал това е чудесно изживяване за всеки един човек особено за мен би било страхотно но просто не мога и не мога да намеря точното момиче което да е като мен. Както и да е много се заплеснах в обесненията. Успехче ти желая и бих искал да си комуникираме обаче ако си напиша Скайпа модераторите ще го изтрият и просто няма как :( Бъди Ценностно момиче и си имай едно на ум за д ане те наръняват :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 44385bbff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разочарованието е най-кофти от всичко, знам как е (от личен опит). Моят съвет е да му кажеш, дори и той да не ти отвърне със същото или пък да има връзка в момента.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bdf13f7b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей мило момиче! Искам да ти кажа, че и аз съм се чувствала като теб! Знам колко е неприятно всички да говорят само за гаджета, и ти като си необвързана чак започваш комплекси да развиваш на тази тема притисната от обкръжаващата среда. В тази връзка искам да ти кажа да не ти пука от никой. Не си длъжна да си обвързана, и е много глупаво да си хванеш някой просто ей така за да си като другите. На вашите години до някъде е нормално да се повдига често на въпрос тази тема, но вярвай ми, че ако тези момичета наистина са влюбени и им е много хубаво с гаджетата едва ли постоянно щаха да говорят за тях. Най-вероятно повечето са се обвързали само за да не са по-долу от другите и сега само се хвалят "уж" колко готини приятелчета имат.
Помоли приятелките ти от време на време да сменят темата, когато си в тяхната компания, или ти се опитвай да я сменяш. Ако са истински приятелки ще те разберат. Ако пък ли не, въобще не им обръщай внимание- явно не са ти истински приятелки!
Като за финал ще ти кажа, че каквото и да става отстоявай себе си и не се опитвай да се правиш на такава, каквато не си! В края на краищата само на 17 си. Нормално е сега да започваш да опипваш почвата с гаджетата, а не вече да имаш 4-5 вече зад гърба си.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b04491a66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бе, я си живей живота! Хвани си пет и ги върти всеки по един ден в седмицата, с почивка за събота и неделя. После иди при тия твойте приятелки и им кажи само да гледат как ще ги изхвърлиш всичките и ще свалиш някой от техните... Шегувам се, разбира се. Да не мислиш че е героизъм да имаш" гадже" . Проблемът ти се нагнетява от измислиците, че" вървежните" пи*ки са с гаджета! Да, бе, да! Само си помисли колко им е акълът на твоите" приятелки" , щом всичката Мара втасала, та най важните проблеми са им с гаджетата... Имат се за" пораснали" . А като се усетят, че от цялата им прелест, гаджетата им се интересуват само от едно място с триъгълна форма върху тялото им, ще започнат да те търсят за да" плачат" на рамото ти -нали си приятелка. Споко! Когато прецениш, че ти е необходимо (защото и това е неизбежно за нормално момиче), ще видиш как момчетата усещат флуидите ти и ще се изненадаш колко добре природата си знае и си върши работата.
Айде, горе главата!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f5bd99cd6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да това ми е познато! Аз вече имах гадже на 14 години, а сега съм на 15. Връзката ни траеше месец и после той поиска да скъсаме и аз казах " Па ок " :D. И сега си нямам гадже и ми е някак гадно. Моята приятелка до 8 ми клас си нямаше гадже, а сега изведнъж започнаха да се навъртат момчета около нея и мен ми е гадно, защото преди бяхме двете заедно, а сега съм само аз. Страх ме е да не остана сама. Незнам просто вече всички имат ииии... Ти си в същата ситуация и незнам какво да те посъветвам! Спокойно, ако се претисняваш от това, че още нямаш гадже - Недей! Има още много други момичета, като теб и мен, така че Спокс! Много ми се иска да разговарям с такова момиче, като мен! Ако си съгласна, незнам да ти дам skype or mail! Ти само отговори с коментар : )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4848abf9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   здравей, не съм чела коментарите до тук, затова не знам какво са казали другите, но това, което аз ще кажа е:

в никакъв случай не си мисли че си излишна :) всеки човек е уникален по някакъв начин, без значение дали има гадже или колко гаджета има (просто давам пример с това, защото си писала темата за този проблем). приятелите ти излизат с теб не заради някакви си "клюки" :)

бъди спокойна и много поздрави от мен :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 972baad5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей! Аз съм 14 г. Ще имаш гадже. Упех !

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 05f86132bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, аз съм на 17 също и с още 2 приятелки сме винаги заедно. Досега винаги те 2 си хващат гаджета, а аз все съм сама.. и аз като теб не съм някоя красавица от кориците по списанията, но пък и грозна не съм.. Все като излизаме когато те 2 ( приятелките ми ) са обвързани, аз понякога се чувствам излишна, например като вземат да се целуват или си говорят техни си работи.. миналата година беше така и аз бях в депресия и не излизах почти 2 месеца с тях... все си намирах някоя причина, макар че лъжех понякога.. после като скъсаха, пак взех да излизам с тях и всичко си стана както преди.. сега пак и 2 като ходят с някой, а аз естествено пак съм си самичка, се сприятелявам с приятелите им и се шегуваме всички, абе като групичка сме си.. вярно, все още понякога като съм сама седя и плача, отчайвайки се, че винаги съм сама и никога не съм си имала сериозен приятел и никой не ме харесва, искам да изпитам това чувство, да имам някой до себе си и т. н. ( знаете за какво говоря ).. но се дръж! И ти един ден ще си намериш приятел, ще ти се случи това, за което мечтаеш и т. н. просто не мисли постоянно за това и любовта ще почука на вратата ти когато най-малко очакваш :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker