Масовата Дегенеративност сред подрастващите и манията за доминация над останалите.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Масовата Дегенеративност сред подрастващите и манията за доминация над останалите..
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3408 пъти
Темата която пускам мисля че е от съществено значение и просто искам да чуя, по точно да прочета вашето мнение и виждане над нещата.

Та подтикна ме масовата промяна в обществото, самата дегенерация която е заляла човечеството. В днешни дни масово забелязвам че е на мода да се пие, да се друса, да се перверзничи и куп други простотии. В крайна сметка се питам защо се получава така? като че ли сме навлезли в коренно друга ера, във друга "цивилизация" където моралните ценности и културата вече се дискриминират и не се оценяват, а се възхищават всички на разврата, курварщината и простотията. Самото съзнание на днешните подрастващи според мен е доста в лоша насока защото те нямат ценност, нямат принципи, те не използват умствените си възможности за да прогресират а го правят по лошите пътища, чрез цинизъм, арогантност, нощен чалгарски живот.. гримове, алкохол и какво ли още не. А дефакто този им начин на живот ги води до провал и огромен западък но се чудя защо никой не се замисля над тези неща.

ЩЕ дам пример. Защо всеки си мисли че е по някакъв начин над другите? - Защо всеки си е изградил някаква представа че всички са му подчинени и че той ще контролира света? - това е вид болестно състояние според мен. и е сериозен проблем защото такива "хора" са склонни на насилие и на куп престъпления и жестокост, и всичко това с една единствена цел - да се "докажат" пред останалите.. А това ли е начинът?
Няма ли да е по добре ако се отдадат на учението и на ценностите и така да се изкачват нагоре по стълбичката на живота? .. Няма ли да е по добре ако се залага на моралните ценности и на справедливостта?

Познавам един човек от моят град който системно твърди че е земен бог и че можел да прави със всеки каквото си пожелае, за него боят и насилието са начин да се исфука пред останалите.. върви по улицата като че ли е някакъв министър и със всеки е арогантен и непрекъснато се изтъква че той бил най-великият и че можел да смачка всеки по пътят си.. арогантно поведение, абсолютно циничен тип който може да те извади извън контрол.. и не е само той, наскоро се запознах в Скайп със някакъв тип който ми твърди че бил от много богато и властно семейство, че щял да влиза в Българската Военна съпротива и че в живота той щял да бъде над всички останали.. Третият пък твърди че той бил много корав и нацепен и до няколко години щял да пребива всички.. Е добре де, като тренират това значи ли че са над другите, ами в крайна сметка да не тренират само те бе? - или като са богати, да не би само те да са богати? - ами че света е голям, хора всякакви и над всеки си има някого.. защо всеки си мисли че ще върви и ще трепе и че ще причинява болка на всички? - тези хора в кой свят живеят и защо си мислят че някой ще допусне те да третират хората? .. Според вас това нормални хора ли са? - според мен това са някакви болни личности, те страдат от нещо, самият факт да твърдиш подобни безумия доказва колко болен и ниско интелектуален си.
Никакво отношение нямат към момичетата, мислят ги за някакви играчки, а никой не се замисля че трябва да имаме уважение към дамите а не да ги приемаме като някакви парцали.. към по слабите винаги трябва да има почит и уважение.

Просто съм възмутен от самите хора. аз съм едно напълно нормално момче, не подражавам на никого свикнал съм да разчитам единствено и само на себе си, не ме интересуват шибаният секс и скапаните пари, това не са най важните неща в живота. Мисля че трябва да се залага на Любовта и на истината, на действителният прогрес в живота. А не на простотиите които днешните подрастващи са си втълпили. Защо е тази алчност защо всеки се мисли че е някой си и че може да прави каквото си поиска. Защо е тази борба за доминация над другите? ..

Защо няма ценност.. Като един който ми твърдеше че е избил много хора и че бил много властен и много богат и ченгетата не му правели нищо и сега щял да избие цяла България и всеки който му пречел щял да умре..
Абе нямам думи.

А да не говорим за обноските на днешните подрастващи.. то освен цинизъм, арогантност и перверзии друго не може да се чуе от устата на младеж.. а замислете се - това е Бъдещето на България, младото поколение на което страната разчита. просто не ми се мисли какво население и какви жестокости ни очакват. Трябва да има някакъв контрол над подобни изруди, трябва да им се показва че това не е екшън игра а реалност и трябва да разберат че живота се живее без да пречиш на другите и без да вършиш жестокости и простотии! Сега сигурно ще кажете "какво те засяга тебе за другите нали всеки си отговаря за себе си" - да принципно е така обаче замислете се че аз и хората като мен живеем сред този свят и сред тези хора.. и помислете че това малко или много ни засяга и късае защото в днешно време хора като мен е адски трудно да се реализират защото не се вместваме в това общество и дръзваме да живеем различно тоест ПРАВИЛНО! а когато обществото види че си различен и че си разумен човек те веднага те дискриминират и осъждат, започват да те нападат като че ли си престъпник.. и всичко това само защото не си като тях и не позволяваш да те деградират.. Хора като мен биват изолирани и мачкани.. а дегенерираните личности си живеят живота и имат всичко.. така ли трябва да бъде? защо едно време е било на мода да си човек а сега е на мода да си изруд, да си животно.. и хората ти се възхищават когато си такъв това е най-лошото.. а на разумните всеки се смее и ги приемат като старовремешни и психично болни.. и защо? за това че дръзваме да бъдем нормални ли? - за това че дръзваме гласно да кажем истината ли? .. или заради това че не толерираме насилието? ..

Просто мисленето на човечеството сякаш е промито.
например аз мразя нощни клубове и дискотеки и всякакви такива.. защото това са типични заведения в която затъпяваш.. да не говорим че вече спокойно се предлага дрога по дискотеките а и като се замисли човек какви изруди ходят по такива места то просто ти става лошо..
А масово наблюдавам някакви 12-13 годишни момиченца дето се казва това е толкова крехка възраст и тепърва сега им се изгражда характера и ценностната система, а те тръгнали по дискотеки и нощни клубове.. и що за родители са тези които допускат 13 годишните им деца да живеят подобен начин на живот.. замислят ли се до какво ще ги доведе този им пропаднал начин на живот.. и после защо имало изнасилвания и убийства между децата.. ами има защото в такава насока тръгват днешните подрастващи.. защото не са възпитавани правилно. Жал ми е за невинните дечица защото са толкова прекрасни Българските деца а така яко се поробват и западат.. просто ми е жал!

Едно непълнолетно момче или момиче според мен не му е мястото по нощните клубове.. особено нощно време, има какви ли не изруди готови да убиват, да насилват и какво ли още не.. и тези психопати живеят сред нас замислете се какви последици може да си докарат младежите.. какво знае едно 12-13 годишно момче или момиче за живота? - какво знае за опасностите които дебнат? - защо всеки родител не се старае да направи от детето си наистина човек, да му говори какви опасности има по земята, да му налива ценностна система и т. н.
Възмутен съм от упадакът и от масовата дегенерация която е заляла човечеството. А тези които се възприемат че са над другите и че са еди какви си, това според мен са едни злобни коплексари и трябва със закон да бъдат наказвани както подобава защото това не е нормално мислене!

Търся постоянно онези различните и нормално мислещи хора като мен но все по трудно ги намирам защото остават все по малко.. дегенерацията залива всичко по пътя ся.. НЯМАМ ДУМИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3c345f50e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Млади момко, похвални са наблюденията, които правиш, както и въпросите, които си задаваш. Единствено критика търпи начина, по който го правиш - терзаеш себе си заради грешките, особеностите и недостатъците на" другите" . Остави ги- моралът и добродетелният живот не са нещо, което може да се наложи (или самоналожи) на някого въпреки волята му. Те са резултат от Осъзнаване, от събран духовен опит, който не се натрупва само за един живот. Младите души, които за пръв път се сблъскват с живота в човешката му форма преживяват реалността много по-различно, по-първично и его-центрично, отколкото по-опитните. В това отношение те са абсолютно първосигнални и са съвсем близко до животните като поведение. И както се казва" не виждат по-далече от носа си" , т. е. техният" аз" е изцяло концентриран във физическото им тяло, с всичките му инстинкти, пъровигнални усещания и липсата на какъвто и да било кармичен опит. Това обаче не е повод да гледаш на тях толкова критично и да ги съдиш, защото и ти някога си бил такъв, макар и да не си го спомняш. Нещо повече - бил си за момент такъв дори и в настоящия си живот, просто защото всяко ново превъплъщение в телесна форма в началото преповтаря в ускорен вариант цялата духовна еволюция на индивида, така както ембрионът преди да се офрми като човешко подобие преминава ускорено през цялата верига на биологичната еволюция на вида. Та гледай на тях по-скоро като на палави деца, които не съзнават какво правят, и че от това, което правят ще се порежат, простудят или изгорят, отколкото да ги съдиш и да им се възмущаваш. По-скоро се концентрирай върху себе си, търси контакт със себеподобни, с които да си споделяте и взаимно да ускорявате развитието си. Ако си израснал в калпава среда сигурно живееш с безнадеждното усещане, че такива хора няма, но това просто не е вярно - има ги, и те изживяват реалността по много подобен на твоя начин. Само с такъв човек можеш да създадеш стабилно семейство, което наистина да стимулира развитието и на двама ви, а и на децата ви по-нататък.
Дегенерация всъщност няма - има просто пренаселване на света с млади и неопитни души, носещи със себе си цялото си" просташко" поведение (а то е такова поради неопитност - те просто не осъзнават, че е такова... за тях това изглежда единствения възможен начин за изживяване на реалността). Т. нар. " дегенерати" нямат" всичко" - те имат множество материални неща отвън (понеже концентрират цялата си енергия в придобиването им) и една огромна черна духовна дупка отвътре, която се опитват да запълнят с все повече предмети, джаджи, информация, външни дразнения и удоволствия, но всичките тези каламбури и грам не им помага пред ужаса от смъртта на физическото тяло и съответно - егото.
" Няма безплатен обяд" , особено в кармичен смисъл - всичко взето се връща с лихвите, всяко нанесено унижение следва да се изживее от извършителя, хвърлиш ли камък по нечия глава, той отскача като от гума, връща се и счупва твоята - жалко единствено, че не е толкова очевидно...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 31b6e32ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, аз съм момиче и според мен си много прав. В днешното време е модерно момичетата да са к*рви, момчетата някакви изроди.. според мен ние нищо не можем да направим.. за съжаление.
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8e964d8cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Приятелче, никога не е било на мода да си човек! Така е от както свят светува, така че нито ти, нито някой друг ще го промени. Приеми го и живей, както ти диктува сърцето. Да бъдеш човек в този смисъл за, който ти говориш е много трудно и винаги е съпътствано с големи терзания, и физически и душевни.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bfecf4b7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво! Много точно казано, подкрепям те напълно! Не виждам никакво хубаво бъдеще за нашата скъпа родина!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bf3de80e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това показва че вече обществото не функционира както трябва,и помисли всичко е свързано живеем на 1 пренаселена планета,колко организми са на изчесване.Станахме свидетели на безпрецедентен бум технически,демографски,информационен,но и морална деградация.Това не е ново има го от над 100 години.Много хора са алчни,корумпирани,интересува ги само настоящето.Горивата свършват,цените растат ,хората се колебаят страхуват се за бъдещето и много прогнозират че може да се върнем в средновековието ако продължаваме така.Казват след възход падение,сигурно си чувал за Симеон велики и после за падението при Петър.Много цености са вече стари,новите все още не са изградени и сега сме помежду им.Всичко си има начало и край ,в крайна и това ще отмине.В бъдеще хората могат да бъдат подобрани с технологии и тези работи да изчезнат,но все още не се вижда светлина в тунела.Днешните младежи съзряват с няколко години по рано от родителите си.Момче на 20

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d8181ff6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   100% си прав! Аз съм момиче на 15 години и те поздравявам за добре написаната историйка. Къде ca разумните хора?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 752f73e031
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Скъпи авторе, събрал си много гняв. Аз съм всеки ден с млади хора, защото съм преподавател. Не мога да ги обвинявам за тяхната повърхностност, защото осъзнавам, че голяма част от тях са отгледани без любов. Когато не получаваш любов и подкрепа не можеш да изградиш вяра в собствените си възможности, вяра в идеали и здрава ценностна система. Голяма част от това поколение бе оставено само да се отгледа. А какви примери гледат от улицата. Ами в училище? Повечето учители са обезверени, под стрес, безпарични, не-свободни хора и следователно голяма част от тях не могат да формират свободомислещи и ученолюбиви младежи. Знанието е забавно, освен всичко друго. Един материал може да бъде преподаден много скучно, но и много интересно. Не обвинявай младите хора за това, което са. Но всеки път, когато комуникираш с тях, им покзвай, че има и друг път. Намери си сродни души и контактувай предимно с тях. Тези, които се приемат за повече от другите са заблудени. Гледай на тях като на далтонисти. Можеш ли да се сърдиш на далтониста, че не различава цветовете? Това са осакатени хора, но не те са се осакатили сами, а техните родители, учители и обществото. Има и много свестни млади хора. Явно трябва да си смениш средата.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7b82ec62fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до Автора - Аристотел май беше казал „Ако младите продължават да бъдат такива, светът ще се унищожи„ - е, хиляди години след това, светът съществува.
Аз съм на 26 и нашето поколение също беше заклеймено като не знам си какви боклуци сме били. В 12 клас се стегнахме и завършихме с НАЙ-ДОБРИЯ УСПЕХ В ИСТОРИЯТА НА елитната ни гимназия! Даже сумати се отказаха от пушенето, сега всички са завършили висше, работят, по чужбина, омъжени, инжинери... . И какво стана с моралистите, които ни сочиха с пръст и гонеха десетината пушачи по строежите?
Не им се сбъднаха предсказанията. Нещо повече - според мен нашето поколение и може би тези до 35 са единствените в момента в България, носители на европейски ценности и начин на живот. По-възрастните са страхотно излъгани и обработени от комунизмa и се опитват да ни вкарат в главите точно твоите разсъждения - че сме (сте) поколение - боклуци.
Съветвам те да спреш да общуваш с възрастни, които само мрънкат и нищо не са постигнали в живота си. Не забравяй, че и ти си представител на поколението си и повечето от вас не само са нормални младежи, но и са единствените, които са точно по ценности като младежите в Западна Европа. Вие имате контакт със света и ще бъдете тези, които окончателно ще приобщят България към нормалните държави.
Съвсем нормално е в тази възраст да си задаваш сериозни философски въпроси, да търсиш себе си и да забелязваш несправедливостите в света. Но те са нещо, характерно за човешкото общество. Хубаво е, че ги забелязваш и отричаш. За съжаление обаче виждам вече една от нагласите у теб, която може да те обрече на неуспех - ти вярваш, че богатите и силните са по определение лоши, несправедливи и престъпници, вярваш в глупавите разкази на още по-глупави момчета и се събираш с такива. Освен това сякаш се чувстваш жертва на обстоятелствата - т.е. едва ли сам ще предприемеш нещо, за да ги промениш.
Или си промени средата, или се занимавай повече с книги и учебници. Просто не слушай старите, който се опитват да ти внушат, че вашето поколение е боклук и т.н., защото това не е вярно - първо, всеки си е сам по себе си личност, и второ - нали, щом те не са боклуци, имат ценности и т. н., защо България е на този хал?
Кой управлява страната ни и я е превърнал в бунището и тоалентата на Европа - АМИ НАД 40-50 и дори 60 ГОДИШНИТЕ, те са корумпираните съдии, политици, полицаи, за тях е нормално да крадат държавно имущество по стар ком обичай - ни сме отраслите в хаос, който се отвръщават от всичко това. Хаосът не сме го създали ние, а те - „моралните„, уж „добрите„ от старите поколения.
Бях на огромен рок-концерт в София и за разлика от Запада, там нямаше бой, нямаше безредици и смачкани хора, нямаше дори и полицаи - след концерта се изсипахме хиляди, всеки се изчакваше, няма бутане и т. н., седнахме стотици да ядем пица на парче и ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА СИ ИЗХВЪРЛИХА ОТПАДАЦИТЕ В КОНТЕИНЕРИТЕ. Чужденците с мен се смаяха, те самите вече бяха изхвърлили всичко на пода, защото на Запад всичко се изхвърля на пода, минават черни или турци да чистят през час.
Младите ни хора не само са по-качествени от всички поколения преди тях в последните 70-години, но и са носители на европейски начин на мислене, на ценности, който не могат да се възпитат от комунизма. Младите ни хора имат достъп до всякаква информация и водят начин на живот, характерен за връсниците им на Запад и ще изградят един ден една развита европейска България. Те са израстнали в хаос ЗАВЕЩАН ОТ „ДОБРИТЕ„ И „МОРАЛНИТЕ„ СТАРИ и го ненавиждат, не само това - търсят себе си и извършват какви ли не културни революции, включително и сексуални, ценностни.. всичко, през което Западът е минал с генерацията 68 (сегашните 60 годишни са били най-големите бунтари и луди хора на Запад и са изградили НАЙ-БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ И НАЙ-БОГАТИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ в историята на Европа! ! ! ) Сегашните ЗАПАДНИ бабички и дядковци са били хипита, живяли са в комуни и са играли дрогирани буги-буги на плажа в Уудсток, докато нашите са градили „комунизма„ и днес се опитват да внушат на младите, че са били ненормални. (хе хе хе, като те са обявени от цял свят за заблудени овце на комунизма, неуспяли да изградят едно нормално общество и страна)
Авторе, гледай си живота, или ще завършиш като старите си мърморковци - сам, беден, недоволен и вечно на чашка в кварталната кръчма - все друг ще ти е виновен и все ще чакаш някой или нещо да те измъкне от лайната. Ако знаеш английски чети
http://de. wikipedia. org/wiki/Woodstock-Festival
и търси за това поколение информация, което уж щеше да разруши Запада, а го направи най-богатото място на планетата... . те се освобождават от старите норми и порядки и поставят света с главата на долу, за да го изградят по-шарен, весел и щастлив. Това правим и ние днес и не слушай старите какво ти разкават, иначе ще останеш в сивия им и скучен свят. Изолирай се от боклуците на обществото, от неуспелите и престъпните и си търси среда!

Мари.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2f5285192f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Искам да ти кажа, че *за съжаление* си много прав.Аз съм на 13 години и съм благодарен че съм намерил нормални хора за приятели а не животни.Чудя се защо ние трябва да страдаме заради тези олигофрени. Явно в днешно време е хубаво за момичетата да са както ги наричаме "кифли" а момчетата някакви диваци които само мислят за алкохол, цигари, наркотици и секс.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1841d8f792
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз със кеф бих те пребил.. тръгнал да съди хората за тва и за онова, че кой си ти че да береш грижа за бъдещето поколение в наши дни честните хора не успяват! Или ставаш роб на системата какъвто си ти.. или избираш друг живот, който може да ти плати месечните доходи и да имаш малко свободни пари. А сега може да ме наречете един от изродите.. :D :D

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 395b344189
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Еми аз пък със кеф бих стъпкал такъв като тебе номер 12, и ще ти кажа нещо: Всеки си има различно виждане над нещата и кой си ти пък че да ми казваш как да мисля. Защо не критукуваш простотиите които се пишат тук а си тръгнал да критикуваш един праведен човек като мен който цитира самата истина , такава каквато е! Защо да съм аз виновен, за това че дръзвам да живея различно и правилно ли? - за това че не се сливам с тълпата на обеството ли? - или за това че дръзвам гласно да цитирам реалността а?! Гордея се с това което съм и със ценностната система която имам, и винаги бих цитирал действителността такава каквато е защото за разлика от вас аз съм преди всичко реалист и гледам нещата от реалната им страна и с действителния им субект така че и да ругаеш и да хулиш не ми пука човече! много ясно че ще ругаете, все пак аз съм различен от вас вие сте безчовечни същества а пък аз съм човек и следователно ме плюете защото ви е яд че не можете да ме деградирате. Завиждате че мисля различно и правилно! ама това само ми вдига самочувствието и ме кара още повече да се гордея със себе си и с начина си на мислене! Щял да ме пребие.. хах ето поредното доказателство че освен насилие вие за друго не мислите, смятай колко ниско си паднал. Жал ми е за теб и за всички като теб! Блъскайте си главите и си живейте в илюзорния си свят , и вашето време ще свърши защото рано или късно възмездието идва за всеки изверг и всеки си отива там където му е мястото! Така че това е от мен.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4628ca1990
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Толкова точно изразена тема.... Преди няколко дни отидох в едно селце - Скравена. Там имаме приятели. Момичето е на 14 години и реши да ме разведе из селото. Първото нещо което тя направи и да си купи цигари, за който родителите и не знаят... Докато се разхождахме видях какви ли не простаци и от всякъде кънтеше чалга. Запознах се и с други деца на моята възраст, от който многократно получих въпроса, , Е са ти как не пушиш, пиеш и т. н. " Аз съм само на 13 и още ми е трудно да разбирам тези неща, но просто стигам до извода, че то във всяко село си е така, но като всичките селяни дойдат в София където е най-голяма част от населението, те променят нормалните граждани в грешна посока и така става масовата дегенеративност... Хората като мен стават все по-малко, но интересно ми беше, че въпреки че пиеха и пушеха селските деца - те бяха много мили и възпитани... Ако има други хора като мен да ме търсят на skype- ....



Модератор - не публикуваме скайпове и фейсбуци, както и лични данни. Опитай с мейл адрес, който не е свързан със скайп и фейсбук профили.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2d94233d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Какво разбираш под перверзничене?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker