Едва ли не предпочита да ме загуби отколкото да развали 10 годишно приятелство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Едва ли не предпочита да ме загуби отколкото да развали 10 годишно приятелство
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2147 пъти
Здравейте! Моля, дайте ми някакъв съвет, много съм объркана.

Запознах се с едно момче от друг град. Много се харесахме. Беше ни приятно заедно и решихме да се преместя при него. Всичко беше добре, излизахме, забавлявахме се, прекарвахме си страхотно.

Негов приятел, започна да му завижда, че е щастлив с мен. Преди, те винаги били заедно, а сега, голяма част от времето му е за мен. Започна да подмята разни шеги по мой адрес, което ме обиждаше. Забелязах, че моят приятел е като зомбиран от него, но нищо не правеше по въпроса, за да не си развалят приятелството. Каквото и да му кажа, как и да се опитвам да му отворя очите, винаги го защитава. Това все повече създава напрежение между нас и разрушава връзката ни. Ясно ми е, че целта на неговия приятел е да ни раздели, за да може отново да си има "куче". Какво да правя? Много държа на него, но главата му е толкова промита, че едва ли не предпочита да ме загуби отколкото да развали 10 годишно приятелство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5a733bf91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелството на мъжете е по силно от всичко. ще ти разкажа моята история. Бях на 15 запознах се с сегашният си приятел. Поради сложни обстоятелства той живееше от 3 години за постоянно на село при баба си (селото е на 7-8 км от града в които живея). От малък е имал няколко приятели в това село и един от тях беше с 2 години по-малък от него и 5 години по-голям от мен. Преди са ходили на всякъде с мотори от едно село на друго. По събори по кръчми изобщо на всякъде където има пиене, ядене и момичета. Момчето като било малко му правили операция на сърцето и до сега родителите му всичко позволяват, беше станал поне 150 кг един такъв едър и дебел, пуши като комин и се налива с всякакъв алкохол. Поради тази си външност трудно му се вързват явно момичета. Когато видял, че моят човек е обвързан с малка лигла явно се е притеснил, че верният му приятел ще го остави заради мен. Започваха разни бъзици, че съм малка и че в 8-9 трябва да се прибирам да спя, а моя човек щял да го закара на едно място. Понеже като се напие много на 1-2 каси с бира или 2-3 бутилки с водка тогава избягва да кара. Та моето момче да го разкарва на всякъде, ама уж заедно да са, ходил е много пъти, аз се дразнех постоянно, в главата ми се въртяха какви ли не неща, че сега е с друга някоя селянка, а аз малкото и наивно момиче си стоя в къщи защото наще не ме пускат, защото нямам 18 години. Мъчих се да ги разделя, след училище учех на бързо, даже приятелките си оставих заради него(по точно той ме отдели от тях, защото бяха курви с една дума само ме използваха за пари), а той още с оня навлек, въртях суках и какво стана не разбрах, явно са почнали да се карат или момчето е видяло, че няма да отстъпя и че няма да си дам приятеля ей така. Мина 1 година не се виждаха или чуваха, аз си викам:охааа сега си е мой, няма го тоя навлек, аз растях той също, мина ми злобата към онова момче и след време пак почнаха да се виждат от време на време, но това момче повече не посмя да каже айде да идем някъде двамата а тя тука, защото станах пълнолетна и можех да ходя на всякъде. Аз все още съм със същия приятел, а онзи все още е сам, но вече работи не го хрантутят като преди и сега си има и други приятели и колеги. Мисълта ми беше че те със сигурност се познават повече от 10 години, не можах да ги разделя на пълно, аз даже още си казвам здравей на старите приятелки нищо, че вече не съм с тях. Времето ще покаже миличка какво ще стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker