Страшен сън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страшен сън
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1660 пъти
Не съм сигурна дали е в правилната категория, ако не е - моля, насочете ме.
Тази нож сънувах много стресиращ сън, който ме накара да се замисля за нещо. От много малка (сега съм почти на 16) сънувам кошмари, но рядко се случва да се повтарят или да са на серии и след всяко заспиване съня да продължава. Искам да разкажа съня си от тази вечер и много бих се радвала, ако някой, който разбира нещата ми разясни какво да правя.
Започвам да пиша каквото помня, ще се опитам да е хронологично, но може да стане малко объркано (може да задавате въпроси за повече уточнения):
Значи живях в огромна къща на по-изолирано място, но само с майка си (по принцип живея с майка си, баща си, баба си и малката ми сестра) и една жена на средна възраст, която имаше някакво заболяване и беше ниска и несъразмерна. Освен това имаше психически заболявания и всеки път като се опитвах да кажа на майка ми тя се появяваше, като знак, че ще ми направи нещо, ако й кажа. Освен това, ако й кажеш, че те боли корема, примерно, тя неочаквано ще си забие катаната и като я извади ще провери кръвта от корема ти, за да ти каже как си.
Странното беше, че това не беше само къща, в която да живеем, а и идваха други хора като на хотел.
Не помня точно как и кога се случваха нещата и в коя "серия", обаче аз сънувах, будех се от страх, заспивах много бързо и като се върна пак в съня тази жената знаеше, че ме е нямало и аз питах хората наоколо за разни неща да видя докъде се е стигнало. В предпоследната "серия" в къщата/хотела беше дошло първото ми гадже (от ранното детство) и имаше съпруга и деца, а беше на моята възраст. Аз не намирах и никъде не виждах жената и питах майка ми дали са я заловили и тя каза, че си е тук. И през цялото време, през всичките сънища, само аз се притеснявах от жената, а на другите не им правеше впечатление, че е такава.
В последната "серия" жената вече я нямаше и бях много щастлива. На нейно място, обаче се появи едно момче (дълга история какъв е той, ако някой пита ще обясня), за което знам, че има склонност да се реже, което адски много ме притеснява. И в съня седяхме двамата и той ми взе ръката и го питах нещо от сорта на "Нали няма да правиш неща, като онази жена? " и той каза "Не" и се усмихна. После продължи "Аз имам само малки ножчета. Те не болят" и докосна върха на едно ножче до горната страна на ръката ми, при китката. Аз му извиках "Не! ", но той ми каза да съм спокойна, задържа ми ръката и натисна ножа. Влезе дълбоко и няма да забравя гледката как влезе в кожата ми като в масло и после бликна кръв и започна да изтича. Аз се разревах, а той седеше и ми се усмихваше и викаше "Абе спокойно! ".
След като се събудих бях много уплашена и потна. Ръката, където ме беше порязал, ме болеше и първо си помислих, че може да е изтръпнала и заедно със психиката ми да се заблуждавам, че ме боли наистина. Обаче не беше изтръпнала... И ме е много страх и не искал да заспя, а утре имам класно по английски.
П. С. - Напомням, че може да задавате въпроси за уточнения. Дано помогнат.
П. С. - Последния месец съм много натоварена и напрегната, заради училище и не само за себе си, а и се тревожа допълнително и за приятеля си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: cf8e3cf521
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не съм специалист, но знам, че сънуваш кошмари от стреса. Ти сама си написала, че си много стресирана

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7c8dca386c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се страхувай. За кратко време чевството от съня ще изчизне. И аз съм сънувала страшни сънища, но аз съм ги приемала за предизвикателни и даже ми е било яко да ги сънува.
И до ден днешен си спомням от преди 1-2 години как сънувах, че една моя позната умира и когато отивам до къщата й чувствах призрачно присъствие, но не съм се уплашила.
Преди няколко дни пък сънувах как два вола ме нападат и ме подхвъляха във въздуха. Беше интересен, но на следващата нощ пък сънувах, че съм болна от страшна болест и, че няма да живея дълго. Това вече определено ми беше много неприятен сън, ако трябва да си призная и даже се събудих. Всеки от нас малко или много е сънувал кошмарни сънища.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4c96df010e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора: Аз много харесвам хоръри и често гледам, но съм страхлива. Мислите ли, че това може да има някакъв ефект върху мен? #4, и аз нямам нищо против повечето пъти, но специално този сън много ме стресира и реших да взема мерки...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9d5d4bc0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Кажи на родителите си, ще намерите решение.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9d5d4bc0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи на родителите си, ще намерите решение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker