Не мога да си намеря приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да си намеря приятелка
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1728 пъти
Здравейте на всички!
На 16 години съм, почти 17. До скоро единственото нещо което правих е да стоя вкъщи пред компютъра си и да играя игри, което ми беше повлияло доста негативно на социалният живот, а и станах интроверт; беше ми трудно да изразявам това което мисля с думи. Реших горе долу в началото на годината отново да изградя социален живот, и да излизам навън, тъй като ми омръзна този начин на живот. Вече не прекарвам толкова много време пред компютъра. Компанията ми е само момчета. Доста се радвам че не стоя вкъщи, но имам нужда от сродна душа с която да споделям проблемите си, и да си помагаме взаимно. Никога не съм споделял с родителите си толкова много, не ми е комфортно да говоря с тях за проблемите си, а и не живея с тях, виждам ги само през уикендите. Приятелите с които дружа по - скоро са повърхностни (смисъл главното което гледат е забавлението, парите и др. ) докато аз съм малко по - скромен и срамежлив. Свободно се чувствам само с хора които познавам, но избягвам очен контакт с който и да е, и трудно разговарям с момичета (не че ми се е случвало много пъти де). Определям се като амбиверт. Училището ми е само момчета (в електротехникум съм), а и не познавам толкова много хора. Сравнително слаб съм (178cm 57kg), без значение колко ям не качвам килограми (Живея с баба и дядо, можете да си представите колко храна ям :D ). Предните ми зъби са леко криви, и не се смея толкова много. Обмислям да започна и фитнес...
Някой има ли някаква идея по какъв начин мога да си намеря сродна душа така да се каже? :D
Извинявам се че ви безпокоя с личният си живот. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 87dc380586
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Излизай повече, бъди по-общителен, намери си някакво хоби, фитнесът е хубаво решение, може да пробваш и друг спорт, използвай социалните мрежи, ако си по-срамежлив... малко по-малко ще срещаш нови хора (в частност момичета), не се притеснявай, за всичко има време, когато най -малко очакваш, ще се появи човека, който търсиш

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: edfcc12f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Започни да ходиш на фитнес. Спортувай, ще общуваш с хора там и ще придобиеш повече самочувствие. Изглеждаш интелигентен, така че ще си намериш приятелка. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 209ce80528
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   №1 ти дава недобър съвет - не ползвай "социалните мрежи", че съвсем ще я втасаш с компютъра. Имаш нужда от живи хора. Определено ти се дразниш на повърхностите хора, а ти гарантирам, че във фитнеса е пълно с такива. Не ти казвам "не ходи във фитнеса", а ти казвам да се отдадеш на любимите си неща. Все ще има нещо такова - планинарство, рисуване, кинология и т. н. Намери си нови приятели, според това какво обичаш ти да правиш. Когато се успокоиш и канализираш душевния си ритъм, без да се насилваш ще си намериш приятелка.
Сега вероятно изглеждаш потиснат, а това кара хората да странят от теб. Затова първо си намери занимания, които ти харесват.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 49ed7cecdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е добре, че си почнал да излизаш, но, ако искаш да излизаш с момичета, трябва да ходиш по дискотеки или някъде другаде щом си в клас само от момчета. Сегс ти е времето да купонясваш, тъй че в никакъв случай не започвай стария си живот ( пред компютъра). Няма как да срещнеш момиче, ако висиш само там.. Успех в търсенето и не забравяй - каквото и да стане все някога ще си намериш приятелка!!!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: aa3ff05cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора:
Първо искам да благодаря на екипа на сайта, затова че споделиха моята история.

№1: И аз съм на подобно мнение. Относно социалните мрежи, горе долу е същата работа, пък и не ми е много удобно да започна разговор с някой без някакъв повод. Благодаря!

№2: Благодаря за съвета. Намерих си работа за през лятото. От другата седмица започвам да тренирам със съученик. Не знам дали ще ми помогне, но мисля че е идеално поне за разтоварване след училище например.

№3: Здравей. Имам влечение към компютрите. Едва ли ще ми помогне, но нямам никакъв проблем да общувам на каквито и да е теми. Не познавам много хора, тъй като когато другите са създавали приятелства, аз съм стоял пред компютъра. Излизам главно със съученици; запознавам се и с други хора чрез тях, тъй като те са доста по - общителни. Благодаря ти за съвета, ще го имам впредвид.

№4: Здравей, благодаря ти за съвета. Дискотеките по принцип са късно вечер, трябва да говоря с родителите си относно това. Досега не съм излизал толкова много навън, нито съм ходил по дискотеки, и не мисля че семейството ми ще се съгласи, тъй като досега не съм имал опит с подобни неща. Предполагам че догодина, когато стана на 18 ще ми гласуват доверие, а и ставам пълнолетен все пак. Все още са ми настойници, а и съм единствено дете в семейството. Твърде много внимание ми отдават. Посещавал съм дискотеки само по поводи досега.

Благодаря на всички, които се включихте и ми помогнахте!

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 27fa7be8a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм така пич... Ама ти поне си на 16, а аз на 26..
Терор ;/
Искам някоя по-малка от мене, всичко давам за нея, ама я няма...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: be4b26a1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За жалост твоето поколение 50% са като тебе. Виртуализирани, клавиатурни нинджи. Плюсовете са, че сега децата се самообразоват много по-лесно, въпреки, че и това е под въпрос имайки предвид всичкия бълвоч из интернет. По мое време на твоите години от сутрин до вечер стояхме на вънка. Играехме мачове, цъкахме карти, когато отивах да извикам приятел на вън не му званяхме по смартфона ами званяхме на звънец и крещяхме като луди до 9тия етаж "СТОООЯН ЩЕ ИЗЛИЗААА ЛИ" :D . Бяха страхотни времена. Това което искам да кажа е... ограничи максимално виртуалния живот. А относно гледането в очите, някога имах подобен проблем когато започнах да работя. Когато говориш с някого гледай веждите. Малко по-малко ще изчезне проблема.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6b7cb4d6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Добре си пичага, не се притеснявай, тези неща не се плануват, те стават когато им дойде времето. Вдигни малко самочувствието, имал бил криви зъби, нямал бил мускули... и какво от това? Аз познавам много хора с перфектни зъби и тела за завиждане, но само като си отворят устата и като тръгне тая мисъл да придобива фонетичен характер ми идва да се преселя на друга планета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker