Нашите не го харесват! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нашите не го харесват!
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2021 пъти
Здравейте на всички! Моля историята ми да бъде публикувана, защото вече не знам какво да правя! Имам си приятел от година и половина, но нашите така и не свикнаха с тази мисъл! Какво да правя? Винаги се чоплят с него! Той бил такъв и онакъв, не бил за мен, бил лигав и такива! Истината е че винаги гледа позитивно! А те не го харесват, въпреки че той прави всичко за мен! Заради тях започваме да се караме! А той се сърди много! Какво да правя? Как да подходим към нашите, че да го харесат? И с добро сме опитвали и не става!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9b782f5f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко години си? В общи линии се опитай пред родителите ти да изтъкваш предимствата на приятеля ти -че е добро момче, че е позитивен, че не е лош и мутра, че не се друса и пр.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c29ed30bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако момчето наистина е добро свястно и не те дърпа назад не виждам проблем да сте заедно. Явно вашите не могат да приемат, че вече порастваш и не си малкото им момиченце. ж. 24

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3c806b183b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На колко си години? Ако си под 20, твърде вероятно е родителите ти да са прави.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 63a994c520
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Имах същия проблем преди време. Нашите разбраха за приятеля ми но след като се запознаха не го харесаха накараха ме насила да се разделя и аз естествено се примирих с тяхното решение. Оказаха се прави за това че не е подходящия. Но не е гранажия че е така в момента имам приятел и ме е страх да им кажа за да не последва същото. Моя съвет към теб е че ако се чувстваш добре с този човек вашите ще се примирят с това че сте заедно а ако те принудят да се разделиш бори се до край.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7e096a3c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От Авторката:
На 16 сме и двамата. Винаги за всичко ми е помагал. А родителите му се държат прекрасно с мен. Аз съм им като дъщеря. А нашите се държат изродски и дори наскоро майка ми каза пред мен че бил тъпанар и че не бил за мен и той чу. Скарах се по най жестокия начин с нея и излезнах. Баща ми да не говоря. Като малка ми даваше да седя навън до когато си искам а сега като си имам приятел, когото познават от много време не може да седя до късно, щял да ме изврътка. Та той въобще не ми подговаря за такива неща! Как може да си го помислят? Ще ме изчака колкото е нужно. Нашите са станали пълни олигофрени. И сега колкото повече време сме заедно толкова повече искат да ни разделят ама не успяват. Той ме обича наистина много и не един или два пъти го е доказвал пред нашите. Просто те са слабоумни и гледат да ни разделят. Какво и пречим не разбирам? Нито седим у нас да разхвърляме или да вдигаме шум нито нищо. Знаят че е добро момче и че се чувствам добре с него но не! Трябва да е на тяхната да ама НЕ!

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 826fc5502a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Такива са си родителите. Спомням си като бях малка не споделях, че си имам гадже, защото те не харесваха идеята и намираха недостатъци във всеки. Сега съм на 24 и постоянно ме питат дали си нямам някой и правят намеци, че ми е дошло времето. Моят съвет е да си гледаш живота. Ако не го харесват просто не ги събирай на едно място. По написаното съдя, че си на около 16 години. Почти всеки има подобни истории в тинейджърските си години

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 571461fc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей!
Аз имах същия проблем като теб.В момента съм на 17,а приятеля ми на 18.С тази разлика,че ние сме заедно от вече почти четири години. :)
И това щяха да са най-красивите ми четири години от живота,ако родителите ми не се държаха отвратително с мен,не го обиждаха и не ни забраняваха да се виждаме.Да,но ние не се предадохме и смея да твърдя,че едва сега започва нашата приказка..
Защото аз от притеснение,какво биха казали родителите ми ако разберат, дори не смеех да го целуна повече от година,но той остана с мен.И сега ни предстоят много хубави мигове-сигурна съм.
Бих те посъветвала да не се отказваш от момчето си,ако сте щастливи заедно.Най-важното в момента е да се чувстваш добре с него.Това са много красиви години-няма какво да делите,а просто чисто да се обичате.
Възползвай се! :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e778468a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Най-вероятно те не че не харесват самото момче, а неговите родители или неговият произход. Защото вие сте още много малки, за да дават оценки за личността му. Казваш, че приятелят ти прави всичко за теб. Интересно какво прави приятелят ти за теб, което вашите не виждат или не признават?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7e096a3c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Към N8 ами от къде да започна.... защитавал ме е много пъти и ме свести след като колабирах понеже ми падна рязко кръвното. В училище ме бутнаха и той се сби и такива неща. В 3 часа идва до нас понеже чух шум. В 00 ми е носил вечеря, понеже е нямало какво да ям... а родителите му са прекрасни хора.. държат се много мило с мен...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 94dcee3296
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж, казваш, че го смятат за лигав.
Ами изгответе стратегия как да се дръжи като говори с вашите, че вашите да започнат да го виждат в по - добре светлина.
Нямам в предвид да се променя наистина, а просто да започне да се държи пред вашите така, както те ще одобряват.
Нека играе роля, която на тях ще им се харесва - това и без това го правят много възрастни/пораснали хора в какви ли не ситуации...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker