Една.....история...... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една.....история......
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2970 пъти
Здравейте, аз съм едно тъжно момиче на 12 години. Писна ми вече! ! Всички ме мразят (само без семейството ми) по неизвестна причина. В класа ми само се заяждат с мен, а аз нищо не им правя.. просто си седя спокойно на чина или в коридора. Като си седя, те идват, започват да ме обиждат много гадно и ако им се опълча (което много често правя, защото не издържам), те започват да ме бият, а и нали съм най-малка в целия клас, те са по-силни от мен, а и са момчета.

Момичетата не смеят нищо да ми направят, но пък една от тях наговаря целия клас срещу мен, а те понеже са глупави я слушат. Отгоре на всичко има и една учителка, която не ме харесва особено и не знам защо е така. Не й закъснявам в часовете, не й говоря в нейния час, старая се да не я дразня, но тя винаги мен изкарва за всичко виновна и ме унижава пред класа, а в класа ми има много лоши деца, които се лигавят постоянно, но на тях нищо не им прави, а дори им се радва..

Най-лошото е, че сега съм 7 клас и ми предстоят изпити. По български ще се справя, но по математика... не знам. Разбирам някои неща по математика, но просто не е достатъчно. От другия клас харесва едно момче (ние с него сме от една махала също и понякога излизаме, но не само двамата), но пък той не ми обръща никакво внимание и ми става много гадно, когато се закача с някое друго момиче и се прави, че не ме вижда.

През 3 дена плача заради него... дори и като бяхме 6 клас, глупавия ми клас без да знае, че го харесвам му казаха и той много се беше ядосал... по думите на едно момче от класа ми, той ме е бил наричал "курва" и този път си личеше, че не лъжат, защото той се държеше много гадно с мен, но на 15 юни се сдобрихме..

В класа ми имам само една приятелка, а в махалата също има едно момиче, което за жалост не го пускат често навън. Преди имаше и още едно, но то се премести и вече идва рядко и няма какво да правя. Е, това беше моята изповед... знам, че съм поредната разглезена пикла, но просто имах нужда да споделя с някой. Благодаря на тези, които са го прочели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: a01de5dddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мила!

Много ми домъчня, докато четях историята ти. Защото си личи, че си грамотно и умно дете. Винаги си е за яд, когато виждаш как масата простаци доминира, а често и упражнява насилие към по - качествения, но често по - слаб индивид. Най - добре, спри да им обръщаш внимание. Прави се, че ги няма. Знам, че теоретично е много лесно да се каже, а да се изпълни практически - доста по - трудно! Но, за теб най - важни сега са изпитите, защото, вярваш или не - от тях ти зависи цялото бъдеще. Добри оценки на изпитите - добра гимназия - добра подготовка за университета - добър университет. Иначе, още от сега ще тръгнеш надолу. Най - добре се концентрирай изцяло върху ученето. Защото само то ще ти се "отплати" по някакъв начин. За математиката - намери някой да ти помага (и аз на твоите години не я загрявах особено, но майка ми ми обясняваше задачите и на изпита си се представих супер). Ако няма кой да ти помага, намери си частен учител. Важното е да се подготвиш добре! През цялото време мисли, че това го правиш за себе си. За да си един ден ТИ успялата, а те - да вървят на майната си.

За онова момче, не си струва да мислиш. Нарекъл те бил "курва", държал се гадно - НЕДОРАСЛЯК отвсякъде! Много под нивото ти е! Зае*и ги всичките и си се гледай тебе! Желая ти успех!

Поздрави: Борония

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 521c1c0188
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   http://s3.bg.bitefight.org/user/bite/167705

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 999fe05f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мила и аз съм на твоята възраст... Имай самочувствие и хич да не ти пука от някакви си в класа.. ! На оная патка, където наговаря всички и фрасни една ;дд... За момчето да не говорим.. тресе го пубертета.. мухъл! ! Ти си умно и добро момиче! Продължавай все така напред и ще пожънеш голям успех.. да видим дали после ще ти се смеят ! ! !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d14f8e5afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За ъучителката ето ти един съвет: направи и нещо гадно. Пиратка в якето, габарчета на стола, тор в колата и така на татък. А за тия в класа ти ще ги биеш и ти.
Аз съм на 15, в нов клас съм, и съм най ниския. Имаше такива дето ми се подиграваха заради ръста, но веднъж единия го пресрещнах в тоалетната и го пребих. Тъка че пробвай със самоотбрана.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6c74baa03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4, аз пробвам да ги бия, но нали казах, че мен няма кой да ме защити, но тях има кой, а и нали са по-силни от мен и не мога да се бия с 15 човека. А за училелката, ако й направя нещо такова, целия клас ще разбере и ще ме издаде и сигурно тази ще ме одере жива.
Авторката

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: fdbabae158
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами тогава се оплачи на някой по - възрастен от теб - майка, баба, леля, ... Тя няма право да се държи така с теб. И какво - била даскалка, мисли се за голямата работа! Моят съвет е да отидеш на някоя родителска среща/консултация с майка си, баба си или леля си (на нас ни дават да ходим) и я заведи при тази твоя даскалка, да и го върне тъпкано. Ако не разбира - марш при директора и да я издрънкаш какво прави! Той директора ще се заеме ;) Еми, мило момиче, дано съм ти помогнала :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6c74baa03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, всичките ми роднини знаят за нея :D, но не може да се направи нищо. Мама няколко пъти искаше да поговори с нея, но аз не й дадох, за да не се озлоби учителката. Родителската среща мина вече. Ако кажа на директора, той въобще няма да се заеме с нищо, защото почти всички в това училище (и учители, и ученици) ме мразят поради една причина (не съм им правила нищо лошо, причината, по която учителите ме мразят е свързана с тормоза в училище).
Авторката

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c739cd0b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: Положението се промени чисто малко - скарах се с приятелката ми в училище и сега съм сама.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6c74baa03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много е гадно, знам... и аз съм в почти същото положение.. ;( ;(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6c74baa03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте! Положението малко се оправи. Вече си имам повече приятели и излизам по-често. Приеха ме в една хубава гимназия и се измъкнах от лошия ми клас. Благодаря за коментарите :)
Авторката

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a3b2f2e4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз преди бях така. Почти нямах приятели, за всичко излизах виновна дори да не съм!!! Но просто 1ден си казах "от днес нататък ще е различно" и наистина така и стана! Просто трябва да повярваш в себе си, да правиш каквото можеш, да излизаш по-често дори и сам и се ще се намери още 1 тапак като тебе, в най-добрия смисъл на думата!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker