Поредната любовна тегоба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поредната любовна тегоба
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1009 пъти
Здрасти!
Пиша просто, за са споделя на някого, за да си го излея.
Живота ми е пълна каша. Давам всичко което мога на един човек, давам всичко от себе си в училище, правя всичко по силите си.. все едно остава повече от недооценено. Имам чувството, че се давя, не мога да си поема въздух. 3 години връзка, 3 години давам, давам, единственото което искам е да съм щастлива и обичана, чакам търпеливо, но не се случва нищо. Нямам приятели, нямам си никого освен този един човек, но каквото о да правя, все чувствата ми надделяват, толкова съм привързана, имам толкова силни чувства, чак ме е яд над себе си, че съм толкова слабохарактерна. Един ден е най-доброто същество на света., следващия месец е безразличен и апатичен. Изгубих бройката на пътите които съм се опитала да си тръгна, но ме тегли постоянно натам, а нещата стават по-зле, аз тъжа все повече и повече и всичко е сълзи, тъга и празнина.. Опитвам се да остана позитивна, но понякога ме събаря, като в този момент.. Държа се като удавник за сламка за този един човек, повярвайте ми правя всичко по силите си за него... буквално каквото поиска е негово, това е най-голямата ми болка, всичко друго е търпимо, не знам дали това е да си влюбен, да потъпчеш себе си, да се измъчваш сам. Преди си мислех, че този човек е всичко което съм искала, и наистина това е детската ми мечта-той. Старая св да му се харесам винаги повече и повече, секса е хубав, не го правим толкова често като преди, но все пак не е и толкова малко. Всичко уж е наред, погледнато отстрани, но в мен има тонове тъга, тонове гняв... не знам какво толкова ми харесва в този човек, защо не мога да се откажа от него, ако може по-зрялата женска аудитория да ми даде някакъв отговор... Не знам даже дали ме обича, знам само че аз него много обичам и съм доказала множество пъти, че ще направя всичко за него.. без изключение.

Страхувам се от случайно завръщане на депресията, с която се борих дълго време, не искам да се чувствам повече така някога... Връзката ми е токсична, знам го, но кажете ми какво да направя, за да спра да искам този човек... Мисля за него нон стоп, само той ми е в главата, няма момент в който да не мисля за него, добре ли е, гладен ли е, жаден ли е и т. н. Как да се откажа, как да го превъзмогна... От сега ме боли, ако края дойде ще рухна съвсем.. не ми изневерява, сигурна съм, но да, има я тази капчица съмнение в мен..

Едновременно най-хубавото и най-лошото нещо в живота ми
Нр обичам да си казвам годините, защото хората съдят по тях най-често, но съм над 16.. моля ви без хейт, търся само малко съвети, много съм объркана, имам нужда да видя гледната точка на хора врели и кипели, с повече опит от мен
Благодаря ви за времето отделено да прочетете, моля модераторите да одобрят историята ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8b214727a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обичай себе си. Уважавай се. Това ти не правиш в момента. Ти не се уважаваш и съответно той не те уважава. Ти пренебрегваш себе си, за да му угодиш и... Той също те пренебрегва. Разбираш ли-както ти се отнасяш към себе си, така другите хора се отнасят с теб. Затова започни на първо място да се обичаш и уважаваш. И след това го прави за него.. И няма смисъл да се вкопчваш в когото и да било. Нали знае поговорката -Насила хубост на става. Не се вкопчвай в него. Започни да обичаш себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker