Женена за един а обича друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Женена за един а обича друг
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3903 пъти
Здравейте моята история е много дълга но ще се опитам да ви разкажа по на кратко мисля че всички обичаме да четем разни истории затова дано да ви е интересно!

Преди около 4-5 години бях с едно момче което много обичах както и тои мен давахме живота си един за друг всичко правехме заедно но дойде един момент в който някак си ми омразна всичко това да е добар и да ми угажда на акала исках нещо различно дори нямах никакво желание за секс а преди това колкото можеше толкова правехме с една дума не спирахме..

И в един момент в живота ми някак си се появява друг към който имам някакъв интерес и заради него оставям момчето което обичам защото както казах беше ми омръзнало исках нещо различно. Тогава той ми се молеше да него правя мо аз него послушах. Започнах да се виждам с другото момче Ще го нарека "номер 2" зада несе забърквате. Виждахме се излизахме много хубаво си прекравахме и вече разбрахме че искаме да сме задно. да но през цялото време се сещах за бифшия си приятел и незнаех точно какво искам.. С "номер 2 " сме вече заедно около 4 през това време сам си позволила 5-6 пъти да се видя с бившия си като несме правили нищо просто оставахме двамата и си говорихме споделяхме си...

Забременях от номер 2 искахме го но постъпих глупаво тогава бях на 18 години тогава ее сега сам почти 19 не е голяма разлига но не помислих че живота ми отива на кино.. до някаде беше хубаво.. детенце ще си имаш ше се радвате а от друга страна не.. защото дори и сега си имам чуства Кам Първия ми приятел всичко беше хубаво преди да забременея от тогава Вече настоящтия му муж номер 2 се промени започна да се даржи агресивно винаги е изнервен спря д ами звани да ме пита как сам какво пеавя къде сам и т. н. неме прегръщаше като се прибере от работа неме целуваше неме наричаше с хубавите нежни думички а ела ма кажи ма и тем подобни. дори ме е скуба;започна да мисли само за него си не че неме издаржаше всичко ми даваше но чуството и уважението изчезнаха.. Обиждаше ме пред хората а като се приберем и искаше секс беше много добър... :( Вече незнам какво да правя имам си един прекрасен Син който е на 6 месеца сега има нужда да е при двамата си родители а аз обичам бившия си той ме караше да се чуствам щастлива но късно го разбрах а й имам вазможноста да съм с него!

Но и имам някакви чуства към мажа ми не е обич може би е навик но има нещо а начина по който живеем неможе да продалжава. но ме е страх да сложа край незнам как да постъпя.. ако тръгна да се махам сигорно ще ме пребие а и ако взема сина си... а тук немога да го оставя не че ако се разделим ще му забраня да се виждат но.. незнам когато видя бившия си приятел всичко ми се преообръша и в мен идва едно желание за живот за любов и приключения.. а когато съм в къщи нямам желание за нишо. незнам какво да правя но моляви дайте ми съвет имам огромна нужда дори и да поговоря с някой.. това е историята ми на кратко надявам се да ми помогнете и да ви е било интересно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: c5411a617c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи аз съм само на 15, но те разбирам. Когато мъжа ти е на работа. Приготвяш си такъмите(багажа) и тези на сина си. Преди да се е върнал, тръгваш към къщата на най- близкия си човек и оставаш там за 4- 5 дена. През това време трябва да накараш номер 1 да се влюби отново в теб и така ще имаш семейството което желаеш.
П.П: ако желаеш да говориш: abstergo4

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 188aabe636
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хехе №1 да беше толкова лесно, да го накара да се влюби, да си тръгне и всички заживели щасливо, не става така. Авторке, ти сама разбираш, че си направила грешка като си оставила бившия си. Имала си възможност с него за живот, любов и приключения, сега го остави на мира, да си намери някоя свястна и да е щаслив. А сегашния ти мъж, лош или добър, ти сама си си го избрала и вече имаш дете. Опитай да оправиш отношенята с мъжа ти и си гледай детето. Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5f96a0f20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами всъщност лесно е защото въпреки годините все още ме обича все още е влюбен в мен доказал ми го е и знам че е така.
Знам че когато и да реша мога да се върна при него и никога няма да ме отпрати.И ми каза че ако се върна при него ще ме чака с детето а не сама защото той чуствал сина ми като негов син и го обича като такъв ... НО! има едно НО!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2fb9f35318
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо изясняваш за себе си какво искаш ти. И после, ако можеш го реализираш. Ти сама не знаеш при кого ще ти е по-добре, а ние ли да знаем. Но повярвай, че ако правиш подобна крачка - да се върнеш при първия по-добре го направи докато детето е малко и не разбира, а и докато първият те обича и те иска. После ще е късно. Детето ще е най-щастливо не просто с двама родители, а с двама родители, които се обичат.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5f96a0f20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Авторката: Найстина много е лошо да не знаеш какво искаш наистина съм в това положение но все пак Благодаря ти за съвета номер 4..

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3a7b32f0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Голяма каша... . Разведи се и тичай при бившия, единствения начин да бъдете щасливи и ти и детето ти, и бившия ти а за мъжа ти не се грижи...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker