Емоционална дупка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Емоционална дупка
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1178 пъти
Никога не ми се е налагало да вляза в сайт като този. На 21 съм, не съм тийнейджър, но се чувствам като такъв. Студент съм, 2-ра година. Трябва ми място, където да напиша това, което е в главата ми последните дни и ме побърква. А ако някой иска, може да ми отговори. Учебната година завършва и аз трябва да реша какво да правя лятото. Дали да се прибера в родния си град за три месеца, дали да работя ако се прибера. И няма ли да съм лузър, ако не работя, все пак съм на 21. Но същевременно ми трябва време спокойствие, защото мисля, че имам нужда да разбера кой съм. А и спокойно време, за да се подготвя за два невзети изпита. Другите варианти са да отида на морето и там да бачкам или да остана в града, където е университета ми и да се хвана на работа. Първото лято бях направил последното, но тогава имах причина за оставане. Сега обаче не го чувствам така. Сега и останалото. Февруари се запознах с момиче с година по-малко. Писахме си отвреме навреме, много рядко. Предложих и два пъти да излезем, но ме отряза. Преди 10-на дни ми беше писала с повод и в един момент аз бях малко по-настъпателен и и казах, че не я възприемам като приятел, това е и причината да искам да изляза с нея. Тогава тя предложи да излезем. Вчера говорихме, говорихме и днес, като се разбрахме да излезем утре, за да не вали. Но в този момент стана така, че ми каза, че всъщност ме възприема само като приятел, иска приятелски отношениея, и че не е искала да ме заблуди. Аз отвърнах, че не съм се заблудил до толкова, тъй като не я познавам, но бих се радвал да се опознаем, а за нещо повече ще стане дума след време, евентуално. След това съобщение отидох до магазина и като се прибрах видях, че ми е блокирала профила. И наистина ми стана кофти и вътрешно усещам някакво много гадно чувство. Отрязван съм не малко пъти, но за последните месеци, като че ли се посъбра и май не мога да го издържа. Съчетано с по-горното, свързано с лятото направо ме побърква. Изобщо не знам какво да правя, не знам и защо тя реагира по този начин. Не мисля, че беше нужно да ме блокира. Може би го направи, за да не и се налага да ми отказва, не знам. Не знам какво ми става, защо всичко около мен рухва по този странен начин и защо аз не мога да го превъзможна. Иска ми се просто да дам като във видео игра пауза. Или направо рестарт. Усещам пулса в главата си. Благодаря на всеки прочел. Не бих казал, че ми е олекнало, но поне споделих.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: fe320f28dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен е постъпила ужасно!!! Можеше да ти обясни ситуацията, по малко по-деликатен начин, след като знае че имаш чувства към нея, не е било нужно да те блокира толкова рязко. Не мога да си обясня как може да има толкова груби хора. Без да помислят как би се почувствал човека отсреща.
От една страна може и да е за добро, понеже тя ти е казала, че те възприема като приятел, а ти тайничко се надяваш нещо да се случи след време, а явно тя не го иска. Искрено ти желая успех и не се отказвай сигурна съм, че някъде има човек който те чака.
С.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3f7bf1dbf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aми тя ти е кaзaлa, но ти си нaстоял, че по-късно ще говорите... пaк!
Товa е обидно отнемaне нa прaвото ни дa кaжем НЕ и дa бъде прието! Действaл си кaто някои тукa в сaйтa, дето се изживявaт кaто мaчовци aлфa. И aз бих те блокирaлa.
Нaучете се дa приемaте НЕ-то!
Сaмо тaкa можеше дaже дa излезете, че пък дори дa се опознaете кaто приятели, че дaже пък във времето и дa хaресa ЛИЧНОСТТA ти, товa пък е другото прaво, което си и отнел- дa те опознaе мaлко и чaк тогaвa дa реши. Тези глупости "нaтискaй от нaчaло дa е нaясно кaкво искaш" офф, нaясно сме, сaмо дето вие мaй не сте нaясно, че пишки имaте всички, искaме дa видим кaкво друго освен товa?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 90f8f86ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може да работиш 4 часа и през останалото време от деня да се отдаваш на спокойствие и време за себе си.
Момичето се чувства неудобно с теб и е искало да се измъкне от ситуацията колкото се може по-бързо. Аз лично трудно бих могла да бъда приятел с човек, които ме смята за повече от приятел и се надява да излезе нещо между нас, а ако в същото време аз не чувствам никакво привличане - абсурд.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2914eb909c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 е изключително права!!! Много точен коментар.
Момиче на 21.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3c4a279188
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря за коментарите. Истината е, че аз нямам никакво отношение към нея, защото не я познавам. Това беше и идеята на излизането, да се опознаем, на живо. Защо тогава изобщо предлага тази среща, след като няма желание? Не може да бъде обяснено с някаква форма на учтивост, просто защото аз за този ден променям плановете си. Именно характера ми е видяла, от чат какво може друго? Но предполагам на всички ни е ясно, че при жив контакт нещата са коренно различни. Затова аз настоявах за него. И не смятам за грешно още в началото да изясня, че не я възприемам само като приятел. Именно за да няма заблуждението. И друго. Какво ви говори факта, че няколко пъти ми пишеше, за да ми каже, че ме е била видяла пред НДК и пред унито. Но не е дошла при мен, примерно. Първия път и казах, че е трябвало да дойде и да ми каже здравей, след като ме е видяла. Защо изобщо ми ги каза тези неща? Не мисля, че дори когато възприемаш някого като приятел, няма да го поздравиш. Вие приятелите си не ги ли поздравявате? Тези ситуации са преди момента, в който ми казва, че иска да сме само приятели :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b34dd46333
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Спокойно пич, време ти е да разбереш че жените(особено тия които са били тийнейджърки до скоро) масово нямат идея какво искат, а дори и да разберат нямат идея как да си го вземат. Затова и постоянно се търсят мъже които "знаят какво искат и как да го получат". Двама неадекватни на едно място са в повече. Стига ти да прочетеш внимателно 2 коментар и реакциите на 3 и 4 на него. Трябва да се говори закодирано и с недомлъвки.
За какво приятелство става въпрос като си пишеш с някой от дъжд на вятър който до преди няколко месеца не си познавал - въпрос с повишена трудност. Иначе реакцията е все едно си я поканил на оргия с наркотици. Макар че шанса да дойде на такава сигурно щеше да е по-голям. За сведение на 2/3/4 - опознаването на личността идва именно като ИЗЛЕЗЕТЕ с някой да се видите реално. Ако под излизане имате предвид да идете някъде да се изчукате, честно казано силно ви съжалявам. Не знам мъжете какви права и задължения ви отнемат, но е крайно време да въведат някакъв предмет в училище елементарно общуване. На много им липсва такова. На девойката от историята определено.
Относно това какво да правиш лятото - избирай си един вариант който ти се стори най-подходящ на теб, без да се влияеш от това кой за какъв ще те мисли и си карай с него. В живота всеки момент е рестарт - просто оставяш всичко случило се в миналото и правиш каквото ти се прави. Колкото повече го умуваш, толкова повече време губиш на едно и също "ниво" на играта.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3f7bf1dbf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Aвторе, нaстоял си, че по-нaтaтък пaк ще говорите зa нещо повече. Тоест, си пренебрегнaл кaквото ти е кaзaлa преди още дa ст се видели дори. Тa кaкво може дa се очaквa от тaкъв човек освен, чрр нямa дa зaчитa мнението нa другите и щее си нaтискa зa... е, кaквото той си искa, a? ! Я помисли мaлко!
Вмрсто дa излезе с теб и дa си губи времето дa ти обяснявa товa, което aз в моментa, просто те е блокирaлa, което е и нaй-прaвилно.
Aмa хем не приемaте кaто ви се кaже, хем питaте! Е, зa кaкво питaш???
Продължaвaй си тогaвa по твоему!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 90f8f86ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От 3. Не казвам, че момичето от историята е било право. Постъпила е по най-лесния начин за нея и то не много мило. Най-вероятно има проблем с комуникацията или не иска да си губи времето.
Ако някой ми заяви още от началото, че иска нещо повече от приятелство, когато знае само името ми, ми става неудобно и запознанството загубва своя смисъл. Много рядко се получава приятелство или любов от това. Прави ситуацията твърде сложна, когато и едно "искаш ли да излезем" е било напълно достатъчно.
Твърде често се случва. Без да те познават казват, че се надяват на нещо повече, но "хайде да се опознаем" и след това или а) осъзнават, че вече не те харесват и се правят, че не те познават; б) ти не ги харесваш, но през ден ти правят намеци и не приемат не за отговор. Реално два типажа, на които изобщо не им пука за теб, а нямам намерение да си губя времето с такива хора само за да намеря единия процент от тях, които си струват. Със сигурност има жени, които биха оценили и харесали пълната откровеност на автора, а и той изглежда като печен човек, но това не означава, че всички други са без вкус, недорасли, не знаят какво искат и т. н.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b34dd46333
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да видим дали съм разбрал изказалите се девойки.
Искате нещо повече само евентуално след като сте се опознали с някой мъж/момче.
Но пък ще се опознаете само ако той не иска нещо повече по начало.
Вие нямате идея дали искате да сте приятели или "нещо повече", но този отсреща трябва да знае без да ви познава.
И преди всичко, ми е много любопитно дали наистина си мислите че някой мъж/момче за да прояви интерес към вас без да ви познава, причината може да е някаква друга освен сексуални намерения което се води "нещо повече"?
То наистина женската логика не се слави особено. Но ако намирате каквато и да е връзка в това, ще се радвам както и много други мъже предполагам, да я обясните.
И изобщо няма да намесвам тия жени дето по принцип се правят на незаинтересовани и те режат, само да проверят колко ти пукало за тях.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f96962f2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям номер 6! Момиче на 23 съм. Да видим кой е слушал на лекции :) Упражняването на едно право е свободно, доколкото не накърнява чужди права. А ВСЕКИ има право да бъде третиран човешки! Или тази дума е непозната за някои? ! Горе главата, авторе! Онази не заслужава да мислиш и 1 минута повече за нея. Направи си лятото възможно най-добро напук на всичко

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker