Има ли ми нещо или си въобразявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли ми нещо или си въобразявам?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1431 пъти
Здравейте всички,
Момче на 17 години съм и мам проблем - станах вече на "дърти" години, а още дори не съм се целувал, не съм имал гадже и т. н! Като се замисля аз какво съм направил в тази посока досега и ми става неудобно понякога. В училище всичко ми е наред, оценки и успех ми е на топ ниво, но усещам една празнина от това, че все не ми се получава с момичетата. Може би, затова не съм го докарал не до целуване, ми до никъде! Не изпитвам нужда от това(да имам приятелка), защото виждам как всички около мен го правят, а защото просто се чувствам готов и не смятам, че изглеждам по-лошо от останалите!
Мисълта ми е, че не разбирам защо се получава досега така! Не изглеждам зле, грижа се за себе си, тренирам, казват ми, че съм интелигентен и умен, приветлив съм, а не някой ръб, но все нещо не се получава! Понякога имам чувството, че има нещо сбъркано в мен и момичетата го карат само на приятелство с мен. Сега има едно момиче от даскалото ми, с което искам да се пробвам, но с толковато много провали преди това и тази неопитност, за която написах по-горе просто не знам дали въобще да пробвам. Може би ми липсва подход или и аз не знам вече? В

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1902e7321f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз, като момиче, искрено се срамувам от представителките на своя си пол.. Та, по същество-не е в теб проблема. Пиши ѝ, покани я на среща, започни от някъде, а всичко останало ще се случи от самосебе си.. Действай, ако мислиш, че си заслужава, разбира се. Успех! :)
Момиче, 15г.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3cb9719b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Проблемът ти е, че очакваш нещата от само себе си да станат. За да те виждат момичетата като нещо повече от приятел, трябва да се държиш като нещо повече от приятел. Поеми повече инициатива, не чакай връзката да ти падне от небето. Започни да говориш повече с това момиче и да флиртуваш! Гаранция за успех никога няма, но задължително опитай.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3cb9719b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма как да добиеш опит, ако не се пробваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b99eef37ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   С тези "дърти" години просто ме уби :-)
Не знам за къде бързаш. Връзките на тази възраст в повечето случай са кратки, някак тромави, насилени, неудовлетворителни, сконфузни... И те са такива точно поради тази несигурност, която изпитваш, и поради неосъзнатите, непостоянни и неконтролирани емоции. Но младежите сякаш се чувстват длъжни да си причинят това, за да са на нивото на връстниците си.
Ако не изпитваш реално влечение към определено момиче, не си струва да се опитваш изобщо.
Ако усещаш, че момичето си струва, положи усилие. Проучи я, разбери какво харесва, какво я трогва, какво я изненадва. Направи й малки, аноними жестове, които да я карат да се усмихва и да мисли за подателя. Сближи се първо с нейни познати, за да я доближиш и опознаеш от по-къса дистанция.
И когато се решиш да й покажеш интереса си, не мисли за провал. Няма как да има такъв. Дори тя да не е твоят човек, то ти вече ще си обогатен като душевност и опит от самия процес. Изживяването ще си е струвало, защото ще е време, прекарано наслаждавайки се на нежното чувство, вместо терзаейки се от съмнения дали да я заговориш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 71968b4075
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм на 17, но момиче
2 е права, повечето момичета са боклуци.. Започни да си говориш с нея и да я опознаеш, пък нататък ти ще си решиш искаш ли да се случи или не. Дори и да те отреже, вече ще имаш някаква представа за подход и повече опит. Ако е свестна, няма да очаква подаръци или големи изненади, дъвка ще й е достатъчна, дето се вика.. не всички момичета се хвърлят на принца с бяла х6-ца, но повечето го правят да

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker