Колко още?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Колко още?!
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 3405 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години и до сега съм имала доста гаджета! Но честно казано живота ми е много скапан и исках да споделя с вас моята история! Преди време ( мисля че изминаха 2 години) бях много влюбена в едно момче! Наистина бях "луда" по него! Е да и както винаги се получава при мен той не ми обърна никакво внимание! (Не си мислете че съм грозна или тъпа .. е не съм някаква страшна красавица от списание .. но ме бива .. просто не ми върви в любовта) И освен че той ми скапа живота .. най-добрата ми приятелка с която бяхме неразделни и заедно от деца ми го взе зад гърба! ( Вече не сме приятелки!!! :) )

Но това е само началото ! Докато бях "заблудена" по въпросното момче едно от най-готините момчета в града ме хареса страшно много! Бяхме на рожден ден на негов приятел. Аз бях с една моя приятелка. Тя ми каза че две момчета са ме харесали само трябва да си избера. ( "Сделката" беше да съм с него само за дискотеката и после нищо!) Аз избрах "готиния", но към него нямах никакви чувства! Бяхме зедно.. дори и на другия ден.. всичко сякаш беше нормално но сърцето ми крещеше! Той не учеше в града и замина в неделя.. трябваше да си дойде петък! Да дойде.. но го чакаше една лоша за него новина! .. Бях решила да скъсам с него! Незнам какво съм си мислила .. може би че съм някаква "гъзарка" ...!!! но тогава бях заслепена .. бях "влюбена" в онзи тъпак и зарязах най-якото момче!

Времето си минаваше .. много хора казаха че съм сбъркала .. но аз не им вярвах ! Бях си "влюбена"! Сещах се за това момче само от време на време! Веднъж бях с него в дискотеката той дори изневери на приятелката си с мен! И оттогава разбрах че не е било просто свалка ! Когато мина достатъчно време и аз напълно забравих "откраднатия" ми нещастник реших че мога отново да опитам да съм с моето сладко момче ! Но той вече не ме искаше! Правих какво ли не .. а неговия отговор беше "не" .. ! Сега единствено иска да спи с мен.. и това е така защото за него аз вече не съм старото момиче (за което разбираме че е държал наистина много ! наскоро ми казаха че докато е бил с мен е отказал на три от най-хубавите момичета в града! ЗАРАДИ МЕН?!??!? )! Защото освен че не учи в града се премести още по далеч! Аз наистина бях голяма тъпачка и сега си плащам за това.. искам го .. плача за него а на него му е все едно.. пак се е събрал с едно момиче от нашия град("те са само приятели" .. а тя ми е най-голямата заплаха) а на мен ми казва че неможе да сме заедно защото бил далече! А аз толкова го обичам и немога да си простя грешката и немога да го забравя . .трябва ли да страдам още затова че бях тъпачка и го оставих когато той ме искаше .. ! Колко още ще мога да понеса! В момента почти не ям ..стоя си само вкъщи и се тъпча с успокоителни! не искам да излизам .. немога да се усмихна дори! Минала съм през много лоши неща .. живота ми не е като на нирмалните деца(не говоря само за гаджета и такива неща .. а за неща от реалния живот) .. но това май ме довършва! И немога да го забравя! Помогнете ми кажете ми какво да правя! Незнам дали да продължа да опитвам незнам дали вече за него не е твърде късно! Дали ще ме иска отново? Незнам какъв е моя шанс.. но знам това е идеалното момче за мен! А аз го изпуснах! Завинаги ли??????? :(((((((( Дали старата любов се връща и ако не .. как да продължа без него в живота като толкова много го обичам!!!!!!!!!!!!! И се чудя как заради един тъпак си разбих живота и си изпуснах най-голямата любов? Честно ли е? :(

П.С .. Моля ви дайте своето мнение и съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: c8ab140ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ех миличка така е! Първо прятелки НЯМА! Второ за онзи откраднатия бих казала само мажка путка! А за теб...опитай се да поговориш с иделаното за теб момче! Но знай, че ти си направила огромна грешка! Ако той те е обичал или пак е имал сериозни чувства, а ти си се подиграла както си направила едва ли ще иска да бъде с теб дори и да те харесва страшно много все пак поговори с него открий картинте и бъди чесна! УСПЕХ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!!!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: f36b396df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко съкровище. Тресе те хормона. Не пий успокоителни. Не ти трябват. Само се тровиш. Само на 16 си. Ще дойде истинския и тогава ще се чудиш за какво си ревала сега.
И още един акъл: "незнам", "немога" ги пиши отделно.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 8c72f9ae39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   а бе защо всички имат гаджета от 14-15 годишна възраст аз съм момче опитвал съм много пъти но всички момичета ме отрязват помогнете ми моля ви

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 012c5a167f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе миличка знам че в момента ти е много гадно нормално е на тези години всяко едно лошо преживяване ти се струва че света се е срутил. Да, но не е така. Ако той навремето те е обичал истински щеше все още да те иска. Истинската любов е вечна. Може би малко трудно ще си го представиш сега, но след години. Не пий успокоителни на тези години освен да ти навредят повече нищо друго няма да се получи. Не съжалявай за нищо, той е човекът който трябва и ще съжалява след време, но ще е късно. Живота е пред теб ще се влюбиш в друг. Знаеш ли още колко и в колко ще се влюбиш. Сега си казваш че е единствен и неповторим, но времето минава и то лекува ще го забравиш сигурна съм ;)

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: df9c83f6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, аз съм на 15 и мога само да ти кажа: Бори се за него със зъби и нокти, изненадай го с целувка.... ако се дърпа, ще разбереш че наистина няма да излезе нищо между вас... или пък се опитай да го накараш да ревнува... в най-лошия случай ще го загубиш завинаги.

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 5ee7965419
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Приятелки наистина няма! Моята спа с гаджето ми... а ти миличка ако наистина виждаш че не иска да е с теб... нз и аз нз ко бих направила сигурно и аз щях да съм като теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker