Странна ли съм или какво? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Странна ли съм или какво?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1783 пъти
Здравейте!
На 18 години съм. По принцип нямам много приятели, не съм асоциална, но все не си намирам подходяща среда, състояща се от повече хора. Нормално ли е да не обичам да ходя по дискотеки? Не разбирам на някои хора как това им е приоритет, не разбирам как може висенето на една маса 5 часа и наливането до припадък да бъдат забавни. Аз не мога да танцувам, доста често се пуска и чалга, което още повече ме отчайва и единственото, което ми остава е да умирам от скука.
Не ме разбирайте погрешно, не съм скучна! Просто имам чувството, че съм надраснала връстниците си и ме вълнуват други неща. За мен е много по-интересно и приятно да ходя на нови места, да пътувам, да опитвам нещо различно, да трупам знания, опит. Разтоварвам се най-вече, когато съм сред книгите и природата. Тежко ми е обаче, че заради това, загубих много познати и приятели. Сигурно ще кажете, че истинските никога не биха си отишли. Е, да! Но интересите на повечето се въртят около позьорщината, снимките във фейсбук и пиянските вечери.
Ще се радвам да споделите и вашето мнение по този въпрос! Надявам се да има и други като мен, вече изчезващ вид. Пишете и възраст!
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 86c03c892e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти! На 26 години съм и съм била от как се помня все на твоето положение, не ходих на бал (и не съжалявам) нито на абсолвентски или нещо такова... никога не съм имала желание за дискотеки и висене и напиване.. все си мисля, че явно за това почти приятели липсват... винаги съм обичала по- нестандартни неща и явно това не го разбират хората... от край време нестандартна музика обичам и въобще нито ме вълнуват селфита и фейсбук и такива неща.. не мога да кажа, че съм го преглътнала, че няма кой да ме разбере, но не съм в позиция да избирам.. не ме разбирай погрешно - не изглеждам кофти или нещо такова, но явно тези неща плашат хората затънали в статуквото..

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: dc73d31f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не си странна, просто е такава средата ти.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a037f18d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сякаш аз съм го писал... Същото се отнася и за мен, аз съм момче на 18 и аз не харесвам подобни неща, също така не съм особено голям фен и на лицевата книга. Незнам или по-скоро не проумявам някои от нещата, които другите правят, но като цяло както се казва за всеки влак си има пътник, макар и нашите пътници да са по-малко. Не си странна, просто си
помъдряла по-рано, а това се случва рядко в днешно време! :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d0063b7814
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момиче на 14 и съм горе - долу в същото положение. Един ден си говорехме със съучениците ми и аз споделих, че не харесвам дискотеките. Всички ме изгледаха учудено, сякаш съм казала най - странното нещо на света.. Също така повечето от тях вече са пушили наргиле и са опитвали алкохол. Аз не съм като тях и поради тази причина нямам много приятели, но честно казано, предпочитам да бъда себе си пред това да се правя на друга само за да им се харесам :). Прави това, което обичаш, и със сигурност ще си намериш истински приятели, които те харесват такава, каквато си. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 53cb4180e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм 2 години по малък от теб и също съм по различен от останалите. Не слушам чалга (освен когато съм пиян), слушам рок, обличам се по официално (не 24/7 с анцуг като повечето). През свободното си време ходя на фитнес или свиря на китара (все още се уча). Винаги когато съм в компания съм център на вниманието, падам си по шумен, много хора ми казват че съм много забавен. На въпросът ти ''Странна ли съм или какво? " ще отговоря че всеки е странен, всеки човек има своя гледна точка и не трябва да се спазват идеалите на някой хора. Ти си от малкото хора които са себе си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d19a75b2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм като теб момиче на почти 18 години със същите интереси. И за мен е безмислено това как това да си прекараш приятно означава се де напиеш до несвяст в някоя дискотека. Да не говорим, че сред останалите момичета това, че чета книги изглежда странно за тях. А относно приятелските ми осъзнах, че въпреки че се познаваме от деца това не означава, че ще бъдем приятелки цял живот, защото всяка от тях си намери нова компания, а аз останах само с една приятелка от училище и никъде не излизам. Просто за нашите връстници е просто странно, че има хора като нас, които мислят за наистина важните неща в живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5b31c89df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз мисля по същия начин. Момче на 17г.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 675de20f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Браво, че мислиш така. Намери си приятели, които обичат книгите, природата, екскурзиите... с които имаш общи интереси. Тези, които висят по дискотеки ще го правят още няколко години, после ще спрат. Животът ще ги завърти -работа, семейство, деца... И те ще спрат.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9517b29735
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Припознах себе си, в твоите думи (Аз съм на 23). Лошото е, че малко, по-малко всички "приятели" се отдръпнаха изоставяйки ме като скучна и неприятна личност. В техните очи бях странна, защото не живеех като тях - да слушам чалга заливайки се в някоя дискотека, облечена в изрязани дрехи и говореща само за фейсбук публикации.
Вместо това аз обичам да чета книги, да се разхождам сред природата, да слушам различна от тях музика (Блек Сабат, Аксел Руди Пел и пр. ), да рисувам, да пиша и да майсторя разни неща. Но в един момент останах сама и чувството е ужасно. Сякаш аз сгреших, а те се оказаха прави, но сама избрах пътя си.
Понякога съжалявам, че станах по-зряла на години вътрешно - в душевен план, иначе външно съм ужасно младолика.
Понякога съжалявам, че знам, защото боли да си сам на това високо място, което те отделя. Но понякога се радвам, защото имам толкова много неща, които развивам в себе си, както казваш за трупането на знания. Гледам да трупам и опит и знания, да се надграждам все по-напред и тайно се надявам някога да разбера, че наистина всичко това си е струвало.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 80536b11f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей. Радвам се, че все още има такива като теб. Много сме и не сме от изчезващ вид. Просто не попадаш на такива хора. Мой съвет е просто да започнеш да ходиш на места където на теб ти харесват и ще срещнеш хора с подобни на твоите интереси. :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 851207566e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм същия, това че не обичаш да слушаш чалга, да се напиваш и да ходиш по дискотеки не те прави скучна, даже обратното - нормална.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f917ce7388
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! И аз като теб се чувствам много по-разумна от хората на моята възраст, а четенето е любимото ми хоби. Освен това и пиша, надявам се добре. Колкото до приятели, да, те трудно се намират, когато не те кефи да се правиш на маймуна, но не е невъзможно. Не си РАЗЛИЧНА, а си РАЗУМНА - каквито повечето младежи за съжаление не са. Но с това можеш само да се гордееш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 06c30eaf7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Спокойно, аз съм на 16 и съм същата. Не бих казала че си надраснала другите, просто имаш други приоритети на този етап от живота си. Това да четеш вместо да ходиш на дискотека и да се напиваш е нещо похвално.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 985c82ab71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не се притеснявай, напълно нормална си. Не трябва като овца да следваш тълпата. Аз също не обичам да ходя по дискотеки, да се наливам с алкохол и да дишам цигарен дим. Занимавам се със спорт и тъй като общувам непрекснато с такива като мен хора, те са ми средата, защото с тях имаме общи интерси. Един ден ще срещнеш правилните за теб хора, а за сега прсто си намери някакво хоби.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker