Какви "извивки" искат мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какви "извивки" искат мъжете
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 6909 пъти
Така пише ви момиче в пубертета...
Понеже в момента тялото ми приема доста промени започнах да се питам как трябва да е сложена една жена. И говоря основна за гърдите. Наподледък все по често се споменават силиконовите импланти и се замислих...За това ли мечтаят мъжете. Те от своя страна казват, че силикона не им харесвал, но дали наистина е така? Този сайт е анонимен и всеки може да си сподели предполагам.

Колкото до моята фигура в момента...Станах висока и с нормално тегло, даже мъничко по-слаба. Единственото което не харесвам в себе си е задника, не е голям, не съм с широк таз, просто...Малко като бразилките...И за това съм се чудила малко. Дали мъжката част харесва така малко по-изхвръкнали дупета и дали харесват жени с деколтета, през които може и обувките им да видиш. Не, не съм много "надарена" в тази област, но не съм и плоска като дъска. Никога не бих прибегнала до каквито и да е корекции там, не е тоилкова важно за мен. Но ми е странно. Каква жена бихте предпочети- с хормални или малки гърди или някоя с големите млекоцентрали..Тук идва и поговорката "за всеки влак си има пътници" но ще се радвам ако споделите мнение :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: d1663ed2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, формата е хубаво, но всъщност доста второстепенно нещо (иначе надуваемите кукли щяха да са най-добрите жени на света). Много по-важно е с какво съдържание ще я изпълниш. Един съвет - хората, които кълват на външен вид обикновено са доста повърхноистни и неориентирани... Не се занимавай с това - развивай интелекта и интуицията си. Тялото си е тяло и там много малко можеш да направиш, и то главно чрез спорт, туризъм, подходяща настройка на мисленето (светоусещането) и постоянство.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5a8534ac0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всяко момиче си има някакъв чар, една ще е с готино дупенце, друга с дълги крака, трета с чаровна усмивка, четвърта с голямо деколте и т. н. Аз като почитател на женската красота мога да ти кажа, че отначало гледам" формите" , но те не са важни. Важен е човекът с главно Ч в тези форми :) Така, че не променяй нищо (силикони, ботокси и други глупости)

П. П Спортуваи, за да имаш стегнато дупе (никои не обича отпуснати задници)

>>> Тишански <<<

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5b9d0ddcc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Здравей!

И аз на твоите години много съм се чудила по тия въпроси:) Странното е, че в пубертета имах нормално тегло и съвсем средностатистичеки бюст. След като завърших гимназия и отидох в Университета, рязко отслабнах. В следствие на това и от "нормални" гърдите ми станаха "малки". Това доста ме попритесни. Защото и аз бях облъчена от легендата за вездесъщата мъжка цицомания. Именно в този период срещнах сегашния си приятел. Докато бяхме на етапа на "свалките", т. е. преди да "тръгнем", една мадама от моя випуск също започна много яко да му се натиска. Тя е висока, с дълга изрусена коса, естествено зелени очи и огромни гърди. Яко се комплексирах от нея. Аз също съм дългокоса, но брюнетка, с тъмни очи, слабовата, по - скоро ниска и, както казах с малък бюст (колкото да си личи, че не съм момче:). Обаче той избра мен:) След време го попитах дали я е харесвал като жена - от любопитство, никога не бих му правила сцени. И той ме шашна с отговора си. Искрено възмутен каза: "Как можеш да си помислиш, че бих харесал такава крава?!" Оказа се, че човекът просто не харесва големи "дарования". Приличали му на торби - едната "Кауфланд", другата - "Билла". В началото, направо не му повярвах. Мислех, че го разправя, за да ме ласкае. Но, в последствие се убедих, че си е бил съвсем откровен. Даже редовно си отнася майтапи от приятелите, задето не харесва "бомби".

Разказах това, за да покажа, че има мъже с всякакви предпочитания. Вярно, любителите на цици са преобладаващи. Но има и такива, като моя мъж, които казват - "Ако си сложиш силикон, сериозно ще се скараме."

За женското тяло е най - важно да бъде пропорционално и стегнато. Оттам нататък, вече почват личните предпочитания.

ХАРЕСВАЙ СЕ!

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b1c9f677dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   мъжко мнение -> обожавам силикони!!! супер удобни са в леглото и мога да си ги намачкам по контура на главата:))) в женско тяло мисля, че ще е много по гадно, но така на килограмче са удобен атрибут. иначе, женските гърди ако може да са 'хормални' най-добре:)))
харесваме ли мъжете 'бразилски дупета'? = харесвате ли жените мускулести мъже? -> според човека е. ние мъжете (всичките) се срещаме по принцип всеки първи понеделник от месеца в тайната ни зала за срещи и го обсъждаме казуса, но още няма единно мнение... а като стигнем до каква жена предпочитаме... ставай кървав бой! едни се мятат за типа Андреа, защото харесват певици с хубав глас, други се мятат за Галена заради майчинските и дадености... пак не сме единни *амка му/ ако държиш, мога да изнеса твоя казус и ще го сложим за гласуване, но смея да твърдя - като председател на международния изпълком по мъжки дейности и желания (МИПМДЖ) че гласовете ще в полза на "Бъди себе си"

М.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 63b74d9ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Относно фигурата на тялото- тя при жените е една и съща! Не мисля, че бразилското ти дупе е проблем, дори напротив! Силиконови гърди- УЖАС! След като си слабичка и имаш нормални гърди, значи просто имаш красиво тяло! Аз лично, последното, което гледам в едно момиче, са гърдите.. От значение са стойката на тялото, дължината на краката (и това те да са прави, разбира се). Горе главата, има брунтозаври, на които задниците им се влачат по улицата и са по плоски от дъска, но самочувствието им няма граници!

момче, 16г.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a03f87ba0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Всеки чевек си има различен вкус. Затова и всички сме различни.
Но най-важното е какво има под обвивката.. Характерът е много важен.. Най важен е характерът.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3def484417
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мислех, че хaресвaм сaмо големите гърди и яките зaдници, но срещнaх преднaтa ми приятелкa която нямaше някъкви особени рaзмери или пък стрaхотен зaдник, но много ми допaднa кaто хaрaктер пък и лицето и беше хубaво и се влюбих. Тaкa че циците и зaдникa не сa нaй-вaжното.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a03f87ba0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   За истинският мъж тези неща са без значение. Важното е да си чистоплътна и поддържана. За мен нямат значение циците. Болната тема на повечето жени.
Аз гледам жената която е до мен да е спокойна и да се чувства желана и искана, привлекателна. Мъж които ще ти свърши работа не се вълнува от тела и някакви критерии за красота наложени от медиите.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 46baf3e36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Малки цици и голям задник са новите тенденции. Колкото по- дебел по-добре. Но ако си куче в лице и няма с какво да компенсираш като перверзно отношение. Цял живот ще страдаш!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ee0b1c4812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Простаците гледат тези неща. Свястните момчета гледат какво има вътре.
Аз съм момче, на 13, 1, 73 и 90 кг. Да, дебел съм, за съжаление теглото ми докарва болки в краката и сърцето.
Та, момичетата не гледат в мен това отвън, а това отвътре. Така е и с нас момчетата, има простаци, просто ги игнорирай. И винаги имай самочувствие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker