Истината - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Истината
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2501 пъти
Аз съм момиче на 15 години. От малък град съм и е ясно, че всички хора се познават. Не зная дали само в моя град е така, но тук всеки гледа да те прецака. Например мойте ''приятелки'' винаги гледат да ми направят мръсно, да ми говорят зад гърба. Дори днес една от тях каза на момчето, което харесвам, че съм имала фантазий с него.

Въпросното момче тъкмо беше започнало да ми обръща внимание, което си е забележително, като се има предвид, че не говори много много със саучениците си и се доверява на определени хора. Той си има приятелка, не съм негов тип и секса не е главаното, което искам. Просто исках да сме приятели, а сега вече след повечето мръсотий, които въпросната ''приятелка'' направи, които му каза, сигурно ме е намразил или ме е отписал напълно.

Та както и да е. Тук всеки гледа да те прецака. И тогава ме питат защо постоянно си мълча и почти не общувам със никой-ами защото почти всички са фалшиви. Изобщо не се чуствам добре около подобни хора. Ако уж имам истинска приятелка, след време се оказва, че и тя иска да те прецака и че изобщо не съм и била важна. ктде да излезна в този малък град. не искам просто да ида на кафе с някой лицемер.

Не искам да отида на дискотека, където малки деца по на 11-12 годинки са полуголи и препили и танцуват на песните на Галена. Все тая, че повечето хора слушат чалга. Нормално в тази ''държава''. Не че съм задръстена. И аз пия, и аз пуша, но тва не е най-важното да си готин и да си по цели нощи в дискотеките, да си с яки дрешки, а отвътре да си баси простия индивид. Иска ми се някой да ме разбере, да ме уважава, както и аз него. някой да мисли по същия начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: f81e5d2420
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче,ако имаш възможност учи във Вуз,отиди в големия град,намери клоубове по интереси.Повечето хора в малкия град са ограничени в ежедневието си,в големия има много повече възможност,заплатите са по-високи,цените също.Има много преуспели хора тругнали от забутани села,който сами са се издигнали.в малките градове е повече с връзки,в големите хората са малко по-толерантни има чужденци.Може да ходиш цял ден из града и да не срещнеш никой познат,може да завъртиш тайна любов без никой да разбере,но ако си неопитна може да се изгубиш.
Препоръчвам ти да откажеш цигарите при 1 възможност,има
различни лепенки за отказване (провери).И аз съм от малък град но ще се местя да уча в София

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2bc0774f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момиче на 15. Това, което си написала припокрива поне 90% и от моята ''случка''. Все едно за мен разказваш. Единствено, че не пуша и пия. И аз търся някой, който да мисли като мен и теб, но уви !

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fe0e310e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. В тази тийн възраст, най-вече момичетата, сме много емоционални и всичко ни наранява и ни кара непрекъснато да го обмисляме и да търсим вината в себе си.

Сигурна съм, че там някъде сред твоята среда се намира и твоята истинска приятелка. Ще я намериш или вече си я намерила, но не си даваш сметка колко много си приличате с нея. И аз така пропусках да видя едно момиче, което по всичко приличаше на мен, но също като мен, преди време много я отхвърляха и все й говореха зад гърба.

Колкото до момчето, ако то те харесва поне малко, едва ли думите на" приятелката" ти ще му направят впечатление.

Цигарите и пушенето трябва да оставиш колкото се може по-скоро. Когато отидеш в друг, по-голям град ще откриеш предимствата му. В повечето клубове виждаме описаните от теб тийнейджъри и музиката, която се чува е само и единствено чалга. Държавата едва ли ще се промени към по-добро, но ако успее, това ще е цяло постижение за народа ни.

Това за което сега е хубаво да мислиш е за здравето ти, за училището, за това каква искаш да станеш след време, може би за любов и за това как да откажеш цигарите и алкохола. Успех, мила.

Sunshine

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 13361467dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Благодаря на всички. Относно щигарите-отказвала съм ги няколко пъти и ако имам воля бих могла да ги откажа напълно. Има ли воля всичко се получава. :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f81e5d2420
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Така е казал и Марк Твен. Няма нищо по лесно от да откажеш цигарите. Той го е правил над 100 пъти.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1af0bceca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   здрасти аз също съм като теб и се чудя дали ще намеря някой който да ме разбира. най добрата ми приятелка ми заби нож в гърба! ! ! нямам си гадже защото няма подходящи и си търся сродни доши! ! !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 13361467dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: здрасти, ами email-a ми е anito9500@mail.bg ако искаш пиши :]

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker