Тя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тя
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2446 пъти
Добър вечер. Чудя се от къде да започна, толкова съм объркан. Всичко започна преди около две години. Запознахме се една топла майска вечер. Аз имах бал, но ми е било много скучно щом, докато всички пият и се веселят аз седях пред лаптопа на мой съученик. Намери ме в скайп. В първият момент си помислих, че е поредният базик и реагирах много остро, но в последствие видях, че зад "базика" седеше едно много красиво момиче.

Запознахме се беше по-малка от мен. Това момиче ми привлече вниманието с визията си. Проявих интерес към нея. Започнахме да пишем често с нея. Само да уточня от различни градове сме. Та в последствие се родиха, чувства. Дали е било някакво увлечение или просто някаква тръпка, незнам и до ден днешен незнам. Но отношенията ни се развиваха. Минаваха месеците, но в един момент започнаха някакви караници, дали е било заради мое внушение дали заради самата нея, незнам.

Хващал съм я да ме лъже много пъти. Често се виждахме, твърдеше че ме обича, но аз не го вярвах, и до ден днешен не го вярвам. Но дните си минаваха тя ставаше все по подозрителна. Все имаше караници, породени от "моето внушение" както казва тя. Но аз дълбоко в себе си смятах, че всяко едно обвинение е било правомерно и никога не съм грешал в преценката си. Найстина не издържах на тея караници.

На 20 години съм а бяла коса ми се появи от ежедневните ядове. А при нея от страни изглежда сякаш, все едно нищо не е станало, смее си се, радва си се. Дали крие болката си, дали страда и не иска да го покаже и до ден днешен не разбрах. Но ето че дойде деня да се разделим. Така и стана. По взаймно съгласие, но ето вече ден минава аз не спирам да мисля за нея. Моля помогнете ми, наистина не се чувствам добре.

Ако може някой да ми даде някакъв добър съвет, как да я преодолея бих бил безкрайно благодарен.
Предварително мерси
П. И.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: ea6b207832
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   излиаи забвляваи се докато не откриеш следващата която ще ре направи мн по щастлив и обичан ! :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a6f73c5d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ПИ - когато се влюбваш в красотата... болката е силна. може и да харесваш момичето, но седни и си помисли - ако сега се появи друго красиво момиче и се прехласнеш - няма ли да ти олекне? клин клин избива е стар лаф на патерици, до голяма степен елементарен, но действа... поне колкото да се разсееш малко. обстановката и обкръжението за жалост много бутат и дърпат към 'материалната' същност на връзките ни и за това толкова се страда като си тръгне някой. не е края на света, макар че точно така изглежда. и аз така си гасна по едно далечно цвете - не съм пример за подражание - но ти не се предавай! излизай по-често навън и стой сред хора, дори да не са приятели. чуждите разговори и сплетни ще те разсеят, пък току виж някой дойде да ти прави компания:)

М.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b3bc8ed2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Все пак дълго време си бил с нея и е нормално да те боли. Позволи си един период от една седмица да тъгуваш по нея, премисли всичко, цялата ви връзка, какво не е било наред и какво искаш да е следващото момиче до теб. Не се втурвай веднага в нова връзка, защото така ще правиш само сравнения между двете. Остави си красив спомен за нея в съзнанието. Организирай си времето все да си зает с нещо, да работиш, просто да се налага да мислиш за други неща. И ще видиш, че времето ще я изтрие от мислите ти, бавно, малко, по-малко. Бърз лек за любовна мъка за съжаление няма. Mery Jane

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2714216c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само времето лекува! Не забравяй, обаче, любимата ми сентенция: "Всичко тече, всичко се променя и нищо не остава същото!" Работи безотказно! Аз прекарах 8 одини в затвора на любовната мъка. Но в един момент просто ми писна и ЗАЖИВЯХ! Не прави глупостта да се фимлираш на тема вечна и незабравима любов. Нали ти казвам: Всичко тече! ВСИЧКО! Ти само вярвай в това!

Борония

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker