Коравосърдечни родители - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Коравосърдечни родители
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1405 пъти
Здравейте, момиче на 17 години съм. Не уча в родния си град и през времето в което ходя на училище живея сама в апартамент, а лятото съм при нашите. Преди година и половина се запознах по интернет с момче, което беше на 24 (сега е на 26). Допаднахме си по характер и започнахме да говорим по скайп всеки ден. Разговорите ни винаги траеха с часове. С течение на времето започнахме да се възприемаме като за гаджета. Влюбих се в него както и той в мен. Проблем е че той живее на другия край на България. Той има висше образование, но не може да си намери работа по специалността, за това отиде на бригада в Англия за 6 месеца. След като се прибра от чужбина, през Март успя да дойде в градът в който уча, за да се видим за първи път. Беше прекрасно. Бях много щастлива а след като си отиде започнах много да тъгувам за него. Скоро той ме посети още два пъти и учебната година свърши. Той много ми липсва. Искам аз да му отида на гости през лятото но ето го и проблемът - родителите ми не знаят за него и съм сигурна че ако им кажа няма да одобрят връзката ни. Не вярвам да ме разберат и да ме оставят да отида. Приятелят ми е много свестен, умен и мил. Трогателно е това че би пътувал 7 часа, за да се видим. Хич не му е приятно, че страдам когато го няма. И двамата страдаме.
Родителите ми са в разклатени отношения. Няколко пъти бяха пред раздяла. Също така не са либерални. Много ме ограничават и се тревожат прекалено много за мен. Не знам какво да правя. Моля ви, имам нужда от съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: df9b591ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можеш да направиш друго, освен да изчакаш докато завършиш 12-ти клас (тогава ще си и пълнолетна).
Той ако те обича, ще ти помогне, ако се скараш с родителите си.
Обстоятелствата ти се струват лоши, но така можеш да провериш дали наистина те обича или те е харесал само визуално (сещаш се какво имам предвид).

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0fae0060f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз не бих одобрила и ще ти кажа защо, първо разликата в годините ви е твърде голяма и неподходяща. Второ ти си твърде млада, той отдавна е минал пълнолетие, ти не. Когато сте се запознали ти си била към 16г, а той на двадесет и нещо. Всичко това ти го пише жена на 27, магистър. И не мога да разбера като жена на тази възраст близка до неговата и с близко образование. Защо той търси гадже в момиче ма такава възраст. Това е притеснително. Проблемът не е в теб, може да си зряла за годините си. И скоро ще направиш пълнолетие. Още не си завършила гимназия, а той за тези години е могъл да завърши магистратура или докторантура и да работи 2 години. Виждаш ли голямата разлика. Повече хора на тази възраст се или женени, или със сериозни приятелки на близка възраст и искат деца. А той знае, че първо ти е рано да се жениш, не си завършила дори гимназия и т. н Едва ли е много сериозен. Но пък защо търси толкова младо момиче, защото е по-неопитно или защото харесва непълнолетни. Малко ми е странна цялата работа.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f487023fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И от всичко написано, не разбрах как стигна до извода, че родителите ти са коравосърдечни? :D

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3372384950
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И защо да са коравосърдечни вашите, защото искат да опазят дъщеря си да не пропадне ли? Сега може и да им се сърдиш че те ограничават обаче един ден когато видиш как повечето ти връстници с либерални родители са деградирали а ти си постигнала нещо в живота ще им благодариш. Колкото до момчето ще подкрепя горните коментари първо разликата ви не е малка и сте на различни етапи от живота ти си още ученичка и тепърва ще мислиш за кандидатстване в университет докато той навярно е на вълна кариера и семейство. Второ връзките от разстояние нямат бъдеще. И трето виждала си го само веднъж на живо и може въобще да не е този, за когото се представя в действителност. Възможно е да те омайва със сладки приказки и после щом получи това, което иска да спре да те търси и ти да страдаш после (сещаш се за какво ти говоря ). Помисли ли хубаво какво може да иска от малко, наивно девойче мъж като него? Ако беше свестен щеше да търси жена или на неговата или поне на близка до неговата възраст, а нямаше да се занимава да омайва непълнолетни момиченца! ж. 24

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d3b0a0fff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   имайки предвид колко случаи на трафик на момичета от хора, които се представят з влюбеи в тях има, по-добре сподели с родителите си и ги послушай, дори и да не ти харесва.
обичай момчето, но нека мине време и да ти се докаже като човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker