Да отида ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да отида ли?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 946 пъти
Здравейте! Пиша Ви, защото имам нужда от съвет. Преди 4-5 месеца се запознах с едно момче. Запознахме се във фейсбук. Започнахме да си пишем, а след това и да си говорим. Сприятелихме се, споделяме си. Чувствам се добре с него. Той е от България, от същия град, в който живея и аз, но в момента живее в Германия. Там е учил и сега работи, като живее с родителите си. Прибира се и в България. Преди известно време ми предложи да му отида на гости. Показва ми, че има чувства към мен, но ми каза, че му е криво, тъй като живеем далеч, затова иска да се видим. Много ми се иска да отида, но не знам, дали е правилно. Все пак не сме се срещали, говорили сме си само по Интернет. Но усещам, че му вярвам. Притеснявам се и затова, че ако отида там ще сме с неговите родители, той е 5 години по-голям от мен (на 23 години е). Не знам те как ще реагират, какво ще си помислят. Също така ми е неудобно, мисля, че ще ги притеснявам. Той работи, каза, че ще си вземе няколко почивни дни, но няма да е през целия ми престой там. Пък и не мога да кажа на моите родители, че искам да се срещнем, все пак това е друга страна и знаейки това едва ли ще ме пуснат. Иначе ми позволиха да отида, но не съм им казвала, че ще съм при него. Нуждая се от съвет! Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: ce675a4ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм от недоверчивите.. и бих ти дала съвета да си внимателна, за да не се опариш. Идеята да идеш в една развита държава при някого звучи на пръв поглед супер, но си има и рисковете.
Защо не изчакаш първо той да се прибере?

Ж, 21 години.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2bf2a992e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Недей не сте се виждали на живо, не го познаваш може да не е този за когото се представя! Ами ако се окаже някой сводник?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7cf9484e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Момиче, това не е добре. Контактувате онлайн, това изобщо не е гарант, че е същия на живо или че ще си паснете на живо. А и в друга държава? Виж, изчакай докато се върне в България или защо ти да ходиш, а не той да дойде? Все пак сте и в един град тук. Онези няколко дни отпуска ще си ги вземе и идва. Какъв мъж е, че ще те подложи теб на това да ходиш при него в друга държава. Не се ли притеснява за теб, само момиче на 18 години си все пак. От личен опит ти говоря, аз съм на 17 и си пиша с момче, което е на около 200км от тук и нали уж много си пасваме, но все като стане въпрос за виждане иска аз да ходя. Че от какъв зор аз? Искам да го видя повече от всичко, да, но той не може ли да дойде? А и да не говорим, че нещо не съм особено доверчива в тези дни. Не се занимавай, изчакай го според мен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker