Дали съм влюбен в съученик (момче съм) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали съм влюбен в съученик (момче съм)
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 8921 пъти
Аз съм момче не мисля че е нормално момче да се влюби в момче но примен май стана точно така. Имах един съоченик който уш на ебавки само ме сваляше намигваше ми казваше че съм секси и други такива въобще не му обръщах внимание беше ми някакси противно той не ме оставяше намира. Това беше в 9 и 10 и 11 клас въобще не му обръщах внимание защото на ебавки ги праше тези неща даже по - някой път се държеше като гейче и налиташе на другите момчета и казваше че ще им пръсне задника и рисуваше само курове по тетрадките.

Ето каде идва истинският проблем в 12 клас когато беше по празниците и бях по чувствителен гледах клипче на класа и видях този от моя клас кадето само ме сваляше почнаха да изплуват някакви мисли и спомени с него и почуствах усещане за пеперуди в корема или е било просто вълнение и имах високо сърцебиене тези симтоми преди като съм го виждал в предишните три години въобще ги нямах. И случайно четох в интернет че това са симптоми на влюбването тогава около мене настъпи паника неможех да повярвам че е влюбване самата мисъл ме отвращава това ме мъчеше и си казвах АБЕ НЕ Е НОРМАЛНО НЕ МОЖЕ ДА СЪМ ВЛЮБЕН В ТОЯ та аз все пак съм момче.

Тази мисъл ме измъчваше неможех да спа имах безсънни нощи не ми се ядеше нищо. Изплуха спомени как нещо ме сваляше ими говореше некви гнусни неща непрекъснато това вероятно е повлияло подсъзнателно на сексуалността ми и съм почнал да харесвам близастта му. Почнах да изпитвам потребност от вниманието му но той тогава нещо спря да ми обръща внимание вече от това някак си ме стана гадно мислех че сериозно ме е харесвал.

Веднъш бях пуснал гей порно и се възбудих защото си представях някак си че той участва там. Тогава се намразих стана ми гадно намразих го той после стана постоянно в мислите не можех да се контролирам. След няколко месеца това усещане на пеперуди в корема и сърцебиене изчезна нагласих мислите си така че мъжете да ми станат противни опитах се да харесвам жени гледах цици путки голи жени почвах да се възбуждам повече от жените и гей порното не ме възбуждаже повече.

Научих се да харесвам лизбийки да се възбуждам от тях много по готино е отколкото гей порното. Опитах се да възвърна предишния си аз образ когато ми беше безразличен и противен този мой съоченик.

Въпросът ми е такъв дали тогава съм бил силно влюбен в него понеже имах усещане на пеперуди в корема и сърцебиене или дано да не е било влюбване не нормално защото аз съм момче и той е момче но тази мисъл ме мъчи :(:(:(. Особенно ме мъчи това че в интернет четох че са били симптоми на първо влюбване. Някаде пак бях чел че след като изчезне усещането за пеперуди в корема тогава почвала обичта любовта и някакви такива. Ама да кажа че го обичам ми звучи някакво абсурдно нито испадам в депресия че гоняма даже ми става спокойно нито имам силна нужда постоянно да съм с него па камоли да имам нужда съм цял живот с него абсурд не мисля че го обичам.

МОЛЯ ВИ ПОМОГНТЕ МИ според вас влюбен ли съм бил в него или просто съм искал да се сприятеля с него но нямам обяснение за това усещане на пеперудите в корема и сърцебиенето които вече не ги усещам като го виждам на снимка или на живо защото мие безразличен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2bcd69f90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че си бил влюбен. Има нещо, което забелязах докато четях написаното от теб по-горе.. то е, че май би могъл да се намразиш само защото си гей.. не казвам, че си, но и да си просто се приеми такъв какъвто си.. ако ти не се приемеш няма кой друг да го направи, миличък! Таа.. относно въпросът ти.. не си бил влюбен, спокойно! Мисля, че на всеки му се е случвало да се възбуди от човек от същия пол, но това категорично не означава, че си преминал на другият бряг.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: df35c67b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   е във възраста в която бушуват хормоните може да се възбудиш от всичко... пък и точно в тази възраст малко по трудно се ориентираш сексуално.. не се притеснявай дори и да си се влюбил в него няма нищо лошо всички сме хора нека да живеем свободно.. може би е време да пробваш да бъдеш с някое момиче, да имаш връзка и т. н.. за да сравниш нещата...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 38b747e9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Приятел аз съм момиче, но мисля, че няма значение. При мен е така само че с момиче. Задавала съм си въпросите дали наистина това е влюбване момиче в момиче. Но по късно разбрах че просто се възбуждаш . Ако си бил влюбен трябва само да мислиш за него/нея и да се опитваш да се добереш до него/нея по някакъв начин. Не се притеснявай. Пробвай да харесаш някое момиче :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e5c7e06a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   А според мен си гей :(>

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 743345068e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Объркан си. Владей над това изкушение! Не си хомосексуален според мен. Навярно имаш празнота и липса на такива чувства, защото от дълго време не си бил влюбен в жена и просто младият ти ум се обърква. То не е само до възбуждане и как те тресе хормона, човек е емоционално същество. Явно трябва да обръщаш повече внимание и на истинските момичета, не само на тия в някакво порно.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2a75c8a434
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен неможе да си влюбен в него просто си го харесвал по характер СПОРЕД МЕН...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 34db332f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Прави всичко друго но не мрази себе си за това което си! Ти си това което си и на когото не му харесва, да си гледа работата. Ако си гей, бъди такъв. Ако не си - недей да бъдеш. Омразата и вътрешното противоречие не са помогнали на никого.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: adb5a3e755
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   аз съм геи винаги съм бил но ми се е случвало да се влюбя три пъти в различни момичета особено когато те танцуват в дискотека по особен женствен начин в тези моменти чувствах не гениталите но цялото ми сърце да пламти от желание последва цялото ми тяло да мисли за нея освен гениталите... това маи го наричам влюбване
та вапросът ми е какво беше твоето чувство? ако е от сърцето (без ''генитали те'')незнам какво е но нете прави геи., но ако си еректирал хм... поне се пази много от бисексуалисти(камоли геиове) ще ти говорят много за жени но теб ще те съблазнят...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9c3f6c17c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   сега разбрах че не съм бил влюбен в него и не съм усещал никакви пеперуди в корема а просто е от притеснение ми се сви корема

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9b1a7a836c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Има си един термин - СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ и той се изразява именно в това - някой да отпраща сексуални сигнали на неподходящ обект, на неподходящо място /напр. в службата, където не можеш да избягаш/.
В този ред на мисли - затова сексуалният тормоз е толкова отвратително нещо, защото действа прелъстяващо и изнасилващо на жертвата, мозъкопромиващо е и поставя насилника в положение на доминант, а жертвата в положение на подчинен.
Пеперудите в стомаха са признак не непременно на влюбване, а осъзнаване надмощието на някой, към който си се привързал. И забраненото чувство е това, което те кара да губиш контрол и засилва усещанията.
Ето защо - това, което ти се е случило не е влюбване и няма общо със сексуална ориентация, ти просто си бил подложен на типичен сексуален тормоз.
Повечето мъже като усетят подобни намеци, директно удрят натрапника или го избиват на грозни подигравки, така че оня да се притесни и да престане.
Ти не си го отблъснал убедително и затова е продължил докато те е превзел, така да се каже.
Добре е, че е минало, но имай вече едно наум да не позволяваш при никакви обстоятелства вече някой да злоупотребява с теб - и не само под сексуална, а каквато и да е друга форма.
Вече поне можеш да разпознаваш наглеците и да знаеш колко е коварно влиянието им.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b8fd90587c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ще ти кажа нещо брат, историята може и да е стара но ако автора е на лице и я следи нека ме прочете: Аз съм гей, на 25 години. Разбрах го още когато бях на 18 но криех от нашите а майка ми беше против да си пиша с едно момче, но минаха години изнесох се на квартира и още живея самостоятелно и си пиша с момчето всеки ден. Нормално е да си влюбен в момче но не знам как биха реагирали вашите

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6808d6408e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Чуй приятел, важно е да можеш да правиш разлика между влюбване за цял живот и моментно увлечение. Това много ще ти помогне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker