В грешната компания ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В грешната компания ли съм?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1200 пъти
Аз съм момче на 14 години и ще бъда 8-ми клас. Вече повече от година "движа" с една компания или по точно приятелите ми са в нея. Миналото лято аз и приятелите ми почнахме да излизаме в двора на училището. Там обаче имаше и други хора които ходеха да ритат там всеки ден. С времето и приятелите ми почнаха да ритат с тях и станахме една голяма компания. Повечето хора ги познавах и преди това но просто не бяхме толкова близки(не, че сега сме) обаче има един човек който ще го кръстим Иван. Та Иван е на 18 и ми беше много странно, че се размотава с деца на 13-14 като нас. Явно просто си нямаше други приятели. Проблемът е, че той не ме харесва. Винаги ме игнорира и въпреки, че се "знаем" от около година никога не сме си разменяли и една дума. Той идва всеки ден аз също обае просто не съм му приятен поради някаква причина. Не знам защо е така, но е така. Въпреки, че повечето хора там са ми познати той и няколко други не ме харесват и не искат да съм там. Предполагам, че защото не харесвам футбол. Никога не съм бил от хората които, ще отидат и ще прекарат целия си ден в ритане. Понякога играя обаче не съм добър и не ми е интересно. Интересувам се от други спортове. Също така и момичетата там въобще не им дреме за мен. Винаги ме игнорират почти никога не говорят с мен и сякаш ме отбягват. Не, че ме интересува много точно за тях обаче самото чувство да знаеш, че момичетата не искат да са близо до теб е гаден. Не бих казал, че съм грозен и съм в много по добра физическа форма от много от хората там, не обиждам никого, не съм досаден. Също така има и група в месинджър в която сякаш има правило да не съм вътре. Винаги когато някой от по-близките ми приятели ме, почти веднага някой ме маха а има хора които почти не идват почти никой не знае обаче са вътре. Когато приятелите ми ме питат зашо не излизам по рано аз им казвам, че понеже няма смисъл аз да седя на пейката докато другите играя а и без това те не ме искат тук. Винаги ми казват, че това не е вярно обаче аз го усещам. Какво да правя. Да зарежа приятелите ми които познавам от 1-ви клас заради онези които ме мразят или да продължа да ходя там и да си седя сам на пейката през повечето време?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6d7e1e7cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти нямаш място там.. Изолиран седиш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 80144badc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам ако си от онези напомпаните с блестящите личица, сигурно те мислят за п*далче. А ако си истински интелигентно момче, просто приеми, че глупаците не понасят умни хора. Както и да е трябва да се държиш по агресивно, да не се даваш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b88095338e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мило момче, щом не се чувстваш добре в дадена среда ти имаш пълното право да я напуснеш и никой не е в състояние да те задължи обратното. Не се влияй от факта, че това са ти стари приятели, през живота ти много хора ще идват и ще си отиват, ти също за други ще минаваш и ще си отиваш, важното е единствено ти да се чувстваш добре.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 71347a11fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също мисля че не е препоръчително да седиш при тях. Аз сега също ще бъда осми клас и първо и в старото училище също се чувствах изолиран от хората там. Престанах да "движа" с тях и сега се чувствам много по-добре, защото винаги имах усещането, че трябва да оправдавам очакванията им.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8a03fa1197
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Намери други приятели тези очевидно не са ти толкова добри! Запиши се на някакъв спорт, който те влече там може да се запознаеш с нови хора. Няма смисъл да стоиш там където се чувстваш изолиран и нещастен. Ако пък толкова се измъчваш попитай онези какъв им е проблемът и защо се държат така с теб. Каквото и да стане не губиш нищо, ако попиташ.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 017810b8e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На твоята възраст съм и усещането да съм изолирана ми е до болка познато. Правех компромиси, излизах с хора, които може би не са ме харесвали... И сега никой не си спомня за мен, някои и името ми забравят даже :(. Няма по - ценни приятели от такива, които наистина те ценят и обичат. Не движи с тези хора, ако не са ти приятни. В гимназията ще си намериш нови приятели. Успех :).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker