Жестоко болезнен цикъл! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Жестоко болезнен цикъл!
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1456 пъти
Здравейте! Понеже тук се пази анонимност, моля просто да ме наричате Джо. Това е прякора, който си измислих на скоро, на 16 съм. Ще съм ви много благодарна, ако можете да ми помогнете по някакъв начин, защото болката е непоносима! Имам чувството, че някой ми е забил трион в яйчниците и корема! Понякога това ме кара да си мечтая да се бях родила момче.
Боли ме ужасно и почти до задух!
Пих обезболяващи, но няма никакъв ефект, не ме отразяват изобщо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: f285fc99b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм същата! Пии нимезил или кафетин менструал. Нимезила е доста силен и трябва по едно прахче на ден. Присвии крака към корема и сложи дланите си до яйчниците. Така на мен ми помага. Дано и на теб ти помогне!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a0f563ee21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иди на гинеколог и сподели проблема си. Аз също имам болезнена менструация, стигала съм до рев и повръщане от главоболие. На мен ми изписа противозачатъчни, но ги пих само два месеца, защото трябваше да си правя изследвания. Не си преписвай сама обаче, иди да се види какво е (няма да те гледа изобщо отдолу, а само с ехограф). Иначе пробвай да слагаш шише с топла вода на корема, взимай топли душове(вана ако имаш), яж сладко и не прекалявай с обезболяващите щом не виждаш да помагат. Пиши да кажеш какво е станало. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5459ad4b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имам същия проблем. Спасява ме единствено нурофен, от розовия, предназначен специално за менструация.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4e972c72e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пий спазмалгон или но-шпа, а ако те не помогнат - към чаша вряща вода добави босилек и когато изстине го пий на няколко часа. Друго, което предлагам, е по време на болезната ти менструация да ядеш по 1 лъжичка канела дневно.
~pretty woman~

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a55c6c0601
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пробвай дексофен, нимезил, кокстрал, кафетин, но-шпа, спаьмалгон, нурофен, .. и аз съм като теб..в момента карам на нимезил защото организма ми привикнана другите и спряха да действат...той обаче е доста силничък...

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e243d43711
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз препоръчвам НО - ШПА или Нурофен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f8be57ac39
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, разбирам те напълно. На мен единствените неща, които ми помагат са нурофен, миг400 и главно свещички- индометацин. Знам как звучи това със свещичките и аз така си казах първия път, но повярвай ми болката беше толкова непоносима, че пробвах и утихва за по-малко от час. Буквално цялата болка изчезва за половин ден някъде, което е страхотно. Опитай, няма да сгрешиш. В началото е неприятно, но се свиква и спасява от много кофти ситуации. Спазмолгон и но-спа грам не помагат в такива случаи. Всичко съм опитала. Успех!
-K&P

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0457c531e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз нямам какво да допълня, тъй като останалите споменаха лекарства, които са им помагали при болезнена менструация. Аз нямам такъв проблем - издържам 4 деда /при мен е толкова/ с леки болки в корема, понякога ме боли и главата. При нужда, случва се рядко, използвам Спазмалгон или друго обезболяващо. Опитай се да мислиш за нещо различно, слушай музика или гледай телевизия, за да не те побеждава болката. А това, че понякога ти се иска да си се родила момче, забрави го, на света няма нищо по-прекрасно от нас, жените!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9b91eee413
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако болката не се дължи на инфекция, то можеш да си помогнеш, като започнеш трайно да спортуваш. Леки упражнения по 3-4 пъти седмично, дори само 15-20 минути са достатъчни. Може да не изчезне напълно болката, но много ще намалее.
Трябва да търсиш причината за болката, лесно е да пиеш обезболяващи, но при такава силна болка, каквато описваш, трябва да намериш корена й, защото не е нормално да те боли толкова. Аз също съм изпитвала подобни болки, а майка ми не ми даваше да пия нищо друго, освен бусколизин, който тотално не ми помагаше, но след това започнах да спортувам и цикълът ми спря да е толкова болезнен. 2-3 години бях зарязала спорта и връщането на болката не закъсня. Важно е коремната ти мускулатура да е добре поддържана, тогава такива болки няма да имаш.
Обезателно посети гинеколог, но за противозачатъчните си помисли, имат и много странични ефекти. Не при всички се проявяват, но при мен се получиха доста неприятни неща и ги спрях след 2 г. употреба. Като пример мога да ти дам, че кожата на лицето ми беше започнала буквално да повяхва, бях станала изключително раздразнителна и от всяко нещо ми се плачеше.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c3aa9baea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз също имам много болезнена, обилна седемдневна меструация. Пия Бусколизин колкото и ям, но това не помагаше за повече от 3-4 часа. Веднъж наскоро ми дойде на море, на което бях със семейството на моя близка приятелка. Когато разбра за проблема ми, майка и ни купи Цетебе. Това са някакви хапчета с витамин С, но от тях се пият по 2 на доза. Това нещо намали течението, болките и дори промени времетраенето от 7 на 6 дни. Наистина го препоръчвам от тогава започвам да го пия от първия ден на цикъла и се чувствам прекрасно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker