На 18 без любим... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 18 без любим...
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1618 пъти
На 18 съм. Никога съм нямала гадже а от много мъничка си мечтая да имам принцът на мечтите ми. Никога не съм усещала какво е да си обичана. Не съм чувствала нежност. На моите години всички са преживели първата си любов а аз дори не съм я открила. Аз самата знам причината, това е наднорменото ми тегло. Не съм над нормата, но все пак съм пълна. Питам се дали всичко е визия? Това е заради килограмите ми но защо и аз да нямам право на любов и щастие? Защо няма кой да ме приеме такава каквато съм и да ми даде любов? Някой имал ли е същият проблем и как се е справил? Искам да създам семейство да бъда обичана, все пак аз съм жена. Коя жена няма нужда от любов и нежност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 431aa0bcd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Да имало е хора в твоето положение - аз самият. И аз съм с наднормено тегло. На твоята възраст бях около 183 см и към 100 кг. На 22 съм и аз до сега съм нямал гадже. Все ме успокояваха, че не ми личат килограмите, а и не било такъв проблем, но сам виждах, до колко наистина не личаха, когато бях сред слабата и мускулеста "конкуренция". Характерът ми е такъв и се комплексирах, естествено нямах и самочувствие, тъй че още на 17-18 си казах: "Оставям момичетата за сега, нека завърша пък тогава ще му мисля"
Е, не след дълго завърших, в момента имам още 1 година в университета, а при мен нищо не се промени. Самочувствието ми никакво го няма, а и с течение на времето спрях да търся и социална среда. В момента пак съм си казал, нека да завърша, да започна работа, та тогава ще търся половинка, но се опасявам, че може отново да ударя на камък.
Живеем във време, в което външният вид и парцалките на гърба са всичко. Вероятно повечето, на мое място биха се мотивирали, и биха променили досегашното положение, с тренировки, фитнес и тн, но не и аз. Тъй като не си правих труда за мисля за момичета, (защото считах, че с никоя няма да се получат нещата, а и нямах никаква увереност) се отдадох изцяло на образованието.
Надявам се някой ден все пак да се престраша и аз да открия своята половинка, но имам чувството, че всичко трябва да се случва постепенно, понеже това ще е нещо напълно ново за мен.
И между другото, външният вид има най-малко значение за мен. Килограмите или лошото телосложение, ни най-малко могат да се опрат на характера, чарът, интелектът, харизмата.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c397d3d182
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Причината не е в килограмите, а в липсата на самочувствие и инициатива. Без значение от външния вид (добре де, с изключение на някои екстремни случаи, какъвто ти явно не си) отворените и весели хора привличат. Освен това от написаното изглежда, че чакаш някой да ти падне от небето. Това рядко се случва - когато ги харесаш някой, трябва и ти да се постараеш, не само да чакаш наготово. И имай предвид, че хората, които на 18 не са имали гадже, са повече, отколкото предполагаш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2ee99894ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз пък имам същия проблем, обаче съм на 29 години. Не е наднорменото ти тегло, поне според мен. Ужасно много работя и нямам време да се занимавам, но ти сама каза, че си пълна, а това, до колко ти отива да си пухкава е относително. За пример ще ти дам едно момиче, което е на 18 години, живее в блока, в който работя и е тоооолкова секси, че нямам думи. Много си млада и тепърва ще се появяват много кандидати, а ти трябва да прецениш кой от тях е достоен за теб. Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3fea92d9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в абсолютно същото положение, но с разликите че навърших 19 преди няколко дни, с нормално тегло съм и скоро пак ще почна да ходя на фитнес. Аз, обаче, сложих край на мечтата си да търся подходящия партньор (и не, той НЕ е някой с много пари! ) и един ден да създам семейство с него. Приех фактът, че ми е писано да бъда сама и че за мен не съществува такъв индивид и сега се чувствам спокойна и свободна.
Някъде в коментарите из сайта някой беше написал нещо от сорта, че напразната надежда е най- лошата инквизиция. Е, за мен инквизицията приключи. Отне ми много страдание и сълзи, обаче резултатът си заслужава и просто ми писна от пренебрежителното отношение на момчетата/ мъжете. Опитай и ти. Няма да сбъркаш.
Ако не, продължавай да търсиш. Пожелавам ти да го намериш. И не мисля, че нещата идват от теглото ти. Всеки ден виждам слаби момчета с пълни момичета заедно, по- скоро е от това че си неуверена в себе си. Ако толкова ти пречат килограмите, отслабни, но не заради другите, а заради себе си.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f88d373636
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На 18 и вече говориш за задомяване? Живей си живота, учи ако искаш, пътувай, живей. Правилният човек ще дойде, когато най-малко очакваш..

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f2d327af48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз не съм си имала никого, също съм на 18. Не е от килограмите - 163 см/45 кг, фигурата ми е хубава, косата също, лицето ми е нормално (малко по-остри черти, защото съм слаба). Но досега съм си харесвала само едно момче (и то беше много отдавна), с което не се получиха нещата. Оттогава съм имала симпатии към няколко човека, но са преминавали за 2-3 седмици и дори не съм си правила труда да направя нещо по въпроса. Нямам никакво доверие към хората и много трудно и бавно ги допускам до себе си за приятелство, а с новите познати съм доста дистанцирана и просто не мога да се connect-на с тях за толкова кратко време.
Излизала съм с няколко момчета, но след няколко срещи се отдръпвам и отсвирвам момчето. Не знам защо, плаша се, не мога да го преценя за толкова кратко време и накрая решавам, че не си струва.
Та така. Иначе приятелите ми са всичко за мен, към тях съм страшно грижовна, привързана, внимателна, подкрепяща, отворена, но това са хора, които са спечелили доверието ми и съм ги допуснала в кръга си.
Та при мен проблема определено е в нагласата, в общуването и в характера ми. Но не искам да се променям и не искам да св откривам пред хората. Така че виждаш, че външността не е определяща. Може би и ти трябва да погледнеш навътре към характера ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d7d8b1d00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разсъждаваш малко повърхностно. Познавам по-пълни жени с чудесни мъже до себе си. Може да изглеждаш недостъпна, студена, самодостатъчна, или пък повърхностна, без интереси, без амбиция. Ако смяташ, че е от пълнотата, започни да спортуваш нещо (може някакъв лек спорт, фитнес, йога). Усмихвай се повече, бъди по-общителна. Виж какви интереси имаш (ако нямаш си харесай) и ги афиширай, но не и натрапчиво.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 493ef7ff23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Грешно мислиш: "Не съм над нормата, но все пак съм пълна". Докато не си признаеш, че си дебела няма да одслабнеш и няма да има мъж за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 94c4d9410a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Спокойно аз съм момче на 19 и все още нямам. Край с даскало, няма вече да се срещам със толкова свободни момичета, всеки ще си има в университета и така.... :)
Съмнявам се всичко да е визия познавам много примери. Споко ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 45eb2f6210
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Започни да спортуваш или ходи на танци. За всеки влак си има пътници.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b4fcbf2758
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Искам да ми кажеш някой под 18, който НАИСТИНА да е срещнал любов. Това са глупости, на тази възраст мнооого трудно ще намериш "любов". Живей со живота и ако харесаш някой го заговори, но не мисли че той е "единственият".
Момиче на 17г

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 62ea30495f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А твоите критерии за тоя "принц" какви са?
"Наднорменото ми тегло, не съм над нормата, но съм пълна" противоречие, не ми говори нищо.
Причината не е това, че си пълна, а нещата, които често го съпътсват - при някои неувереност, при други озлобление към света.
Познавам момиче със затлъстяване - това не са 10-15кг отгоре, а 40 кг и винаги е имала успех с гаджетата. По-пълните ми приятелки - и те постоянно с гаджета.
Който търси намира, но нещо ми подсказва, че ти не търсиш, а чакаш "принца" да ти дойде наготово.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9806db42cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Aма, вие на 19 години ли се сещате, че нямате гаджета? Децата в детската градина имат.
Но и на 19 не сте престарели, ако вземете да се събудите от зимната летаргия, в която сте изпаднали, току-виж, и на вашия влак се качил някой. Много ми е интересно, момичетата с какви мерки са, та това са определили като основна причини? Ако смятате, че сте дебели, правите ли нещо, за да отслабнете? Знаете ли, че с годините килата стават по-вече? Ако искате да си стоите дебели, има и дебели момчета като вас-може да се харесате с някой.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9c75c8f95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Както казват добре дошла в клуба аз съм имал една приятелка през живота си и то за кратък период преди 4 години оттогава съм пас. И запознанства и какво ли не и не става да си хвана приятелка толкова ли много искам. И момичета ме заглеждат и пак не става. Е, не съм мистър красавец. На 20 съм и както виждаш съм сам аз авери си имам само приятелката да дойде, че много гадно тъй. Моят съвет е гледай себе си, обръщай внимание на вида си. И не е болка за умиране и по-лоши случай едва на 18 си само си блъскаш главата за глупости. И още нещо авторке горе главата един живот живеем няма да се отчайваш ако има нещо пиши ще следя темата.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 30f0b94a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мило объркано момиче, трябва да знаеш и да приемеш, че килограмите не са най-важното нещо и само повърхностните момчета се спират на тях, важен е характера, сигурна съм,че там някъде е твоят принц, още си млада тепърва ще го търсиш и откриваш в лицата на различни момчета докато не намериш ''идеалният'' за теб , а ако имаш късмет ще е от първия път, не се отчайвай! Успех!
-P&K

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 93aafd5897
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не искам да съм груб, но външния вид играе голяма роля.
От една жена най-малкото което се очаква е да е с нормално телосложение (да не е дебела или анорексичка).
Тука е пълно с пичове дето спортуват и се занимават с какво ли не и пак мизерстват, а жените се оплакват, че са сами защото са дебели или защото режели всеки дето ги харесва.
Като искате готини гаджета направете нещо по въпроса, не може само мъжете да се гърбят за вас и вашите очаквания.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5765c18e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Едно е да обичаш и да бъдеш обичана, а съвсем друго да ходиш с някого, просто защото искаш да имаш гадже.
Масово на твоите години и по-малки си намират гаджета, а не "принца на бял кон", който да ги обича, уважава и подкрепя.
Ако това си мислиш е за завиждане, аз съм извънземна.
Ще те поправя, не си жена, а момиче!
Момиче искащо рано да се задоми, да се оплете в окови, които няма да са любовни.
Любовта идва, когато най-малко очакваш!
Живей си живота, учи, занимавай се със спорт, забавлявай се с приятели и не го мисли.
Не е заради килограмите, много дебеланки/дебеланчовци съм виждала с половинките си.
Прочети в раздел "Любов и изневяра", колко любов виждаш там?
Повечето истории са плачевни, защото любовта е възвишено чувство, но така може да те приземи, че...
"По-добре сама, отколкото зле придружена".
Надявам се да откриеш любовта, за която толкова мечтаеш. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker