Нов телефон - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нов телефон
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1278 пъти
Здравейте! Момче съм и съм на 15. Родителите ми не са от най-богатите, но не сме и бедни, даже бих казал малко над средното положение. Проблемът не е сериозен или кой знае колко важен... Става въпрос, че искам нов телефон, понеже родителите ми купиха нов зимата на 2014. Телефонът е Самсунг-S4. Хубав телефон, но екранът му е счупен и почва адски да бъгва. Искам Huawei p10-главно заради камерата и паметта. Може ли съвет как да убедя родителите ми да ми го купят. Моля без хейт! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: ad3ee22020
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма смисъл от скъп телефон, след като си успял да счупиш екрана на този, ще успееш и на друг. Сигурно искаш скъп телефон с хубава камера и памет, за да снимаш себе си и да играеш игри. Аз съм със samsung galaxy a3, в калта съм го изтървала, на камъни е падал и все още здрав, с леки надрасквания. Имам около 20 допълнително изтеглени приложения, 80 песни, 1000 снимки и още 20 % свободно място.
И все пак трудно ще ги убедиш,аз ги поставих пред свършен факт. Поръчах телефона от сайт и изчаках баща ми да получи съобщение, че поръчката ще пристигне след час. Така разбраха, но платиха, това е важното.
момиче 15

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c40319defe
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

2.   Брат ми си взе Huawei P10 и телефонът е много хубав, върши перфектна работа, а както и ти каза камерата е много добра. Та по въпроса доколкото разбирам вие имате тази възможност (за закупването на телефона) и мисля, че няма да е трудно да ги убедиш. Аз убедих нашите сравнително лесно, казах им, че искам нов телефон и тъй като се справям добре в училище и изкарах добри оценки на НВО, те се съгласиха. Тъй че според мен ако не си от най-големите зубъри с шестици и медали, 2-3 дни преди всъщност да поискаш телефона, помагай на вашите смисъл отиди да помогнеш в работата на баща си, измий чиниите, изчисти дома ви докато вашите са на работа, сгъни прането, сготви вечеря и т. н. Няколко дни така изненадвай вашите и тогава им обясни за телефона, но го направи така че да изглежда в тяхна полза да ти купят телефон. Например разясни, че телефонът ти е счупен и бъгва, след това обещай, че ще се справяш добре през новата учебна година, ще помагаш в домакинството, ще дадеш от спестяванията си ако счупиш телефона и още такива неща ( поукраси малко). Ако тези неща не сработят направете някаква сделка като "Ако ми купиш телефона, аз ще почиствам стаята си всяка седмица". И най-важното помоли ги в подходящ момент например след повишение в работата.
Дано да съм помогнала. :*
Момиче 14години
МАК

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: bb645556c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо просто не им кажеш, че и ти ще им помагаш за сумата. Аз съм момиче на 16 и в момента навивам тате за кросов мотор или АТВ. Събрала съм около 600-700 лева за ами... 4 месеца. Събирай и ти. В момента мрънкам за поне 150 кубика атв. Мрънкай и ще получиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 003b33bb09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Помоли ги.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fb4cc6033a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За какво ти е толкова скъп телефон? А това с шестиците ми се струва глезотия, и аз имах 6-ци на НВО, ама като няма възможност, да ми купуват ябълка ли? Взеха ми Lenovo Vibe C и е много добър, но пък аз си харесвам Леново и вярвам на марката въпреки недостатъците, естествено че и аз искам ябълка, защото са най-добри, но не може и се доверявам на Леново, защото ми харесват. Други телефони - Алкател ми харесва, но имат слаба батерия, а пък Хуауей - Не знам, P10 е нов, нямал е време за маймунджулъци :D Взимай си телефон поне на 1 година, за да намериш отзиви. Защото S7 на Самсунг уж беше хубав, ама почна да гърми, нали. Затова чети.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e04a578ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нямам представа колко струва желаният от теб телефон. Аз имам iphone7 и сигурно е доста по-скъп от този телефон, който ти искаш. Нашите не са богати изобщо, живеем с баба и дядо в един тесен апартамент и дори нямам своя собствена стая. За iphone трябвашв да им мрънкам сигурно 2,3 години. Доста плаках, доста давах обещания за училището и така нататък. Кажи им и ти, че искаш нов телефон и им обещай че ще си добър в училище и бъди по- тих от водата и по-нисък ит тревата както се казва. Аз не спазих много от обещанията си ноо това е друг въпрос. :D Не, не казвайте че не уважавам родителите си или съм невъзпитана защото не е така. Хубав ден и дано да ти купят Huawei. Поздрави от 15 годишна тийнейджърка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker