Обичам го, но вече се съмнявам в любовта му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го, но вече се съмнявам в любовта му
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 3767 пъти
Здравейте! Ами моята история е следната...Аз съм на 15, а приятелят ми тази година завърши. Преди месец и половина бяхме се скарали много жестоко и аз му бях казала, че не искам да имам нищо общо с него. Но той ме умоляваше, че нищо няма да е както преди...аз не исках да се събираме, защото знаех че ще преживея пак онази болка от предишни караници.

И така накрая ме убеди беше страашно мил аз се държах тъпо, защото ми беше гадно. Но една вечер всичко се преобърна той стана друг. На следващия ден, когато се видяхме той ми каза, че не иска да има нищо общо с мен и че ще отиде да учи (а преди това ме уверяваше че няма да замине ако се съглася да съм с него), казваше ми колко хубаво ще му е без мен.

Много плаках умолявах го да не заминава, а тои беше и по-студен от лед, целувах го, а той не отвръщаше. Бях полудяла! Както и да е събрахме се...но той продължи да се държи гадно с мен въпреки че направих страшно много неща за него...всякаш му е все едно дали ще е с мен. Цял ден не ме търси, а когато аз го потърся и излезем, той не се сеща да ме целува да ме държи в прегръдките си. Но в един момент сякаш нещо му прищраква и започва луд да ме целува и да иска да прави любов с мен. Страшно съм объркана от поведението му. Плс дайте съвет :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: e0da1b8309
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хормони. Като му се прави секс ще те целува :). Най-вероятно не те обича.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: a806adb4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ти си още на 15 ама ще разбереш, че една голяма част от мъжете без значение дали са на 19 или на 40 са си такива. Ами миличка това не е любов и аз имах един такъв но от доста панаири съм врищана и не му позволих да си разиграва кончето дълго. Почнах да се държа студено както казваш ти като купче лед бях. И какво се получи той полудя по мен е разбирасе на мен ми беше омразнало да ме тъпче и разиграва. Сега беше мой ред аз го разигравах. Тичаше след мен като кученце или като коте след валерян. Моя съвет е бъди студена ти почни да му говориш за раздяла. Мъжете са така обичат трудните жени тези които немогат да са техни лесно. Представи си сянка - колкото повече я гониш тя толкова повече се отдаечава, а колкото повече бягаш от нея тя, толкова повече те следва и с мъжете е така. Но това неговото в никакъв случай не е любов няма смисъл да се измъчваш.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 8e8fc13b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря много, наистина и през това съм минала както казваш ти се държа студено, но в един момент на него му писва и ме остава.
Даже преди два дни беше страшно мил с мен всичко беше ок... и на другия ден, когато му се обадих защото цял ден не се бяхме чували той ми заяви, че не иска повече да му звъня някой го бил ядосал и каза да спра да го занимавам с глупости. ИиИ аз се разплаках и той "Стига си ревала само хленчиш". Просто не мога да опиша това много го обичм и нз как да се откажа от него :(

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 457fa86cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми и аз съм със съштия приблем не ни обичат и тоба е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker