Една объркана история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една объркана история
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1622 пъти
Здравейте!

Аз съм момче от малък град и през месец септември ще навърша 16 години. Не знам дали е хубаво или не, но аз съм от по-нежните момчета - никога не съм излизал на дискотека, не пия, не пуша, девствен съм и не ходя по гаджета. Чувствителен и притеснителен, състрадателен и жертвоготовен. Срамежлив съм и трудно говоря с хора. Зодия Дева (нищо чудно, нали!? ), предпочитам осамотението в повечето случаи. Най-умният в класа, винаги с отличен, отличник, ходя на уроци по английски от 9 години и по руски от 3 години и се справям добре с тези два прекрасни езика (не зубря, никога не уча наизуст, наистина си уча, просто имам едетична памет). Работлив. В моя град това изобщо не се харесва (не било на мода -, -) и нямам много приятели, повечето ми приятели са момичета, което за някои от вас може и да е странно, но е факт. Лошо ли е, че съм момче, а съм почти като едно момиче?? Защо момчета като мен са подигравани и мачкани??

Сексуалната ми ориентация не ми е приятна тема. Мисля, че съм гей, което ме притеснява, защото знам, че гейовете не са много тачени от обществото, да не говорим за днешната младеж (алкохол, цигари, секс). По принцип искам да имам семейство, съпруга, деца, но знам, че няма как да стане, а ако стане ще е гадно, защото ще заблуждавам някоя прекрасна жена, която иска семеен живот, който за съжаление ще бъда фалшив. Аз не искам това.

Има две момчета от моя клас (името на едното започва с П, а на другото с А), които са другата крайност (мачовци, дискотеки, пушат, пият, момчето А е девствено, а другото не) По принцип си харесват момичета (даже едното си имаше приятелка до скоро). Странното при тях е, че уж не са гейове, а с мен се държат като такива. Ако можех да се бия, нещата щяха да са други, но уви!
Момчето А постоянно ме закача, понякога се "базика" с мен, но в същото време ме обарва за задника, казва колко много иска да прави секс с мен, как го възбуждам, постоянно ми се навира в лицето, все едно иска да ме целува всеки път. Малко гаден по характер, обижда и псува и е крайността, за която ви казах по-горе. Малко е тъпичък (според него континентите са 5 и Европа е най-малкият и не знае дори Питагоровата теорема).
Момчето П също ме закача постоянно. Един път в час по химия учихме за сапуни и СМВ и се пошегувах с момичето, с което седя на чин, като ѝ казах "Вземай един сапун и ела да ми измиеш гърба". Казах го на шега, а и по принцип нямам голямо чувство за хумор. И той каза "Не карай нея бе, брат, аз ще дойда. После така ще те изчукам, че цял живот ще си помниш първия път" (не питайте как се почувствах). Момчето П също ме обарва за задника, пак казва как съм го възбуждал и иска да прави секс с мен, "базика" ме, че съм му гадже и отдавна съм си изгубил девствеността с него (ще му се). Той дори каза да не се разхождам по тъмното сам, защото ще ме изнасили без да се замисля, дори да не е пиян.

Представете си ужаса и анархията, в които живея. Уж аз съм геят, а погледнете "хетеросексуалните мачовци" какво правят и говорят. Това е сбъркано, цялата младеж в града е сбъркана, добре че не излизам вечер по тъмното (не знам дали се шегуваше или не, но наистина се моля да не го видя в тъмното).

КАКВО ДА ПРАВЯ? Септември месец историите пак ще се повтарят и то до 30-ти юни. Знам ли ги някои ден дали наистина няма да им хрумнат някакви похотливи идеи. КАК ДА ПОСТЪПЯ? Не искам да казвам на никого за ориентацията си, в дилема съм. СЕГА КАКВО?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8068713632
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е прекрасно, че учиш и че искаш да постигнеш нещо в живота. Не виждам проблем и в това, че приятелите ти са момичета, явно те те оценяват повече. А и какво ще постигнеш, като пушиш и пиеш? Проблеми с бъбреците и белия дроб, нищо друго.

Защо момчета като теб са мачкани? Защото тъпото общество не толерира интелигентното. Щом не си като тях веднага започват подигравките. Това не е критерия дали си изнежен или не.

Няма нищо лошо в това да си гей, обаче преди да признаеш пред другите, трябва да си сигурен пред себе си точно каква е сексуалната ти ориентация. След като си изясниш това, можеш да споделиш на най-близките ти хора. Не бих те посъветвала да казваш на тези момчета, защото няма да е добре за теб. Очевидно е, че ти се подиграват, защото не си някакъв "мачо" както се изрази. Миже би е добра идея да смениш класа? Или просто да не ги отразяваш много.

Успех :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: bad04953eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може да са бисексуални. А може и да се правят на много отракани.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 327e3eebee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не се притеснявай за нищо. Не искам да ти звуча банална, но всичко ще е наред. Не мога да повярвам с какви изроди си в един клас. Как може такива нещастни момчета да се държат така с момче, което е различно от тях. И то само защото си по-раним и нежен. Как не ги е срам. Срам и позор!!

За всичко трябва време, мило момче. Щастлива съм да чуя, че има такива момчета като теб, които са успяли да се запазят. Бъди спокоен, нищо от казаното няма да се случи. Че са гейове гейове са. Аз като хетеросексуална никога не бих говорила така на момиче. Ти си смело момче и ще се справиш. Щом ще ставаш на 16 предполагам сега на есен ще си 10 клас. Още 2 години и всичко ще приключи.

А сега за проблемът ти. Аз ти предлагам да останеш сам за 2-3 дни, не излизай и помисли над всичко това. Изясни себе си и при нужда сподели на класния си ръководител. Ще следя историята ти, от теб искам спокойствие. Ако имаш най-най-близка приятелка или приятел си кажи цялата истина. Истинските приятели на момчета като теб са наистина такива, сигурна съм.

Всичко най-хубаво желая. Успех! Защитавай се.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 80a9aeabd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега тези двамата са със сигурност би-сексуални, дори и клонящи към хомо. Имай предвид, че някои от би-сексуалните се правят на големи мачовци и женкари, докато в същото време си падат по мъжко. И въпреки това на тази възраст на която сте нищо не може да се каже категорично. Просто спри да им обръщаш толкова внимание, гледай си уроците и училището, пък нещата след време ще се наредят както трябва. След още 2-3 години ще отидеш да учиш на съвсем друго място и ще се откъснеш от тази среда. А това дали си гей или бисексуален можеш да определиш по това какво си представяш като мастурбираш - дали мъжко или женско. Ако те възбуждат и двете - значи си би. Тъй или иначе неможеш да го промениш, за това прави си нещата които са ти кеф.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4b617af62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз пък не мисля, че са бисексуални. По мое време, т. е. преди около 10-ина години, в гимазията положението беше същото. Момчетата масово си правехме гей шегички точно от този тип. Включително имаше групи момчета, които се "чукаха" по чиновете. Аз съм хетеросексуален, но участвах в гей шегичките и чуканията и така нататък. Не минаваше ден без подобен вид шегички. Това продължи почти до 10-ти клас, когато нещо ни стана на всички и спряхме с тези поведения и започнахме повече да каним момичета по срещи.

Авторе, при теб положението ми изглежда като типичен майчин комплекс. В крайните си форми той се проявява като би и хомосексуализъм. Наясно съм, че е спорна тема, но такова е лично моето мнение и това показва малкият ми опит в психологията. Ако ти е интересно, може да четеш Юнг, както и да потърсиш за "mother-son enmeshment" на английски.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: def30a74f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   В този живот всичко трябва да се пробва. Спи с момиче.. след време с момче. И така ще разбереш какъв си. Гей или би няма нищо лошо в това. Тъпото скапано общество ни е такова.. Когато разбереш, пиши тук, ще следя темата интересно ми е. Успех и успешна учебна година. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 25ba79d453
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мисля че са гейове а просто се шегуват с теб и сексуалната ти ориентация. Много момчета от моя клас са ми казвали че ще ме изчукат ( аз съм момиче) и всичко е било на шега. Казвали са го и на други момчета, но това изобщо не е така. Всички момичета в класа се обарваме правим си секс намеци и това всичко е в кръга на шегата. Просто не разбираш от чувство за хумор мисля че е това. Продължавай да учиш и да не посягаш към вредни неща.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 192a297ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хей,можем много да си поговорим и споделим,защото аз съм момиче и съм би.. Кефят ме хората от лгбт обществото

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker