Влюбена съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена съм...
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 8236 пъти
Преди доста време се влюбих в най-прекрасния човек. Всеки път когато го видя започвам да треперя. Събираме се в една компания, но не се засичаме доста често. Живеем в един квартал. Когато се влюбих в него бях на 14. Беше ме страх да направя каквото и да било. Не смеех да го погледна в очите. Е и сега ме е страх, но разликата е там че не отлепям очи от него. Имах дълга връзка с друго момче надявайки се чувствата ми да отихнат. Е извесно време не мислех толкова често за него. Но само извесно време. Сега не е така всичко е като преди мисля постоянно за него. Стомаха ми е свит на кълбо само при мисълта за невероятните му очи. Всеки път когато излезна се надявам да го видя. Всяка вечер когато си легна се моля да бъда завинаги в прегръдките му. Незнам какво да правя. Доста съм объркана. Дали ако продължавам да крия чувствата си те един ден ще изчезнат. Тепърва съм на 17 можеби това не е любов, а може и да е, незнам.

Готова съм на всичко да го имам. Но незнам как да постъпя. Сигурно ще ме помисли за глупава малка пикла която незнае какво иска. Но не е така аз знам какво искам. Знам какво искам вече от 3 години. Сигурна съм в чувствата си. Обичам го. Но не мисля че той ще ме разбере. Готова съм дори и на една нощ, дори и на 1 час, но да съм в прегръдките му. Искам да усещам ръцете му преплетени в мойте. Искам да уещам устните му. Искам го повече от всичко. Незнам дали ще ме разберете, сигурна съм че всеки един от вас се е влюбвал и знае какво е това любов. Е мисля че и аз съм влюбена, не аз съм безумно влюбена. Ако някой има желание нека изкаже и своето мнение, ще ви бъда много благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 071593b944
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей миличка!
Аз също знам от 5 години какво искам, но също така и много добре знам, че никога няма да го имам. Трудно ми е, но все пак трябва да се върви напред ;)
Ако имаш възможност да си с него направи всичко по силите си, влюбена си, дори загубена и ако няма пречка, потърси го, покажи чувствата си без значение дали ще те отреже поне ще знаеш, че си опитала и няма да съжаляваш. Ако имах твоя шанс изобщо нямаше да се двоумя.. ПОТЪРСИ ГООО ;))))
Ceki

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d9d2c8a9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те! Аз преди също се влюбих в момче. И не се колебаех защото исках толкова много да съм до него. При мене беше че беше непознат, веднага с моята приятелка събрахме информация за него и му казах 4е го обичам. Той ми отвърна че това е хубаво и да не се притеснявам, така станахме приятели.
Кажи му чуствата си! Дали ще те помисли за пикла или каквато там ти каза няма значение, защото вече ще си сигурна, че той знае, а може и да ти се усмихне късмета. Щастието не винаги идва, трябва и ти да го потърсиш ;) Поне се пробвай :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 25facfbfc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мила, поговори с него! Сподели му чувствата си! Ако нищо не си му казала и той дори не знае, тогава не очаквай той да бъде твой. Много често става така, че дадена личност се влюбва или просто започва да се интересува от другия след като той му е споделил как се чувства. Ако не предприемеш мерки, ако не направиш нещо може да се съсипеш. Аз направих подобна грешка и не ми беше много добре. Мила, просто му сподели!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 46f7693858
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм същата, но по-малка. Харесвам си едно момче от 9-ти клас, а аз съм 6ти клас. Дой живее през 3-4 къщи от нас. Всеки път, когато го видя в училище или по улиците, буквално полудявам, треперя цялата, и дори от 2-3 нощи сънувам само него, как си ходим двамата и т. н. Ние имаме 3год разлика, а моята приятелка всеки път ми казва да се откажа от него, но не мога, защото той е много сладък. Ако може и мен някой да ме посъветва какво да правя! А за теб, ако имате 3-4 год разлика и аз те съветвам да се откажеш.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ba5e292988
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Може и да не е любов, а незряла страст. Имай малко самоуважение. Готова си на всичко, на една нощ, на един път, само и само да ти обърне внимание. Това е толкова слабохарактерно мислене. Тотално си въобразяваш. Колкото и да си мислиш, че си влюбена в него, то това е илюзия и навярно ще разбереш, че е същия като всички останали, с нищо не се различава. Всичко е просто в твоята глава, цялата му невероятност. А и тази незряла страст може спокойно да мине в безразличие след време, ако сега бъдете известно време заедно. Любовта е нещо съвсем различно. Изпитвай (проверявай) чувствата си, не им се доверявай твърде. Нямаш основания да им вярваш, та ти нямаш никакъв опит в живота и никакво разбиране. Вероятността да си заблудена е голяма. В никакъв случай не се отдавай просто за един път. Ако искаш да го спечелиш, трябва да имаш самоуважение, иначе той няма да те уважава и няма да види твоите чувства, а ще види само възможност за бройка. Вече като походите, като го поизпиташ и него самия ще си по-наясно с тези чувства, с желанията си. В никакъв случай не бързай да се отдаваш сексуално. Само ще загубиш.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 77e260b55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз също съм била тайно влюбена, но с години не си признавах чувствата, докато просто един ден садбата ни събра. Бих те посъветвала да се сближиш с него, да разбереш дали ще прояви някакъв интарес към теб, защото ако не те харесва и му признаеш чувствата ти и те отхвърли, тогава ще си много наранена. Mary Jane

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f5cdc65721
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
извинявай за любопитството но на колко години е той?
По голям ли е от теб?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 66d12b4ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Да по-голям е с 5 год, той е на 22. Споделих му за чувствата си, както ме посаветвахте в първите коментари... Сега сме заедно вече повече от месец и се чувствам като на 7мото небе... Благодаря на всички вас които отделихте от времето си и изказахте мнението си.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1f4530d370
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мила, и аз бях така.. несмях да му кажа.. но.. много го обичах..
Един ден той влезе в скайпа.. писахме сии.. и накрая му казвах..
и всичко беше супер... станахме гаджета..!!
Кажи му няма кфо да губиш..!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5b9ff251c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може би е вярно твърдението, че "Никой не е идеален, докато не се влюбиш в Него"..!? !

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1b8acf4b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте, запознах се с едно момче на 23г, познаваме се вече повече от година. Той е от друг град, срещаме се като ходим на почивка, сега ми е обещал да дойде. Миналото лято просто го харесвах и се опитах да го забравя, но сега като го видях пак, осъзнах че май съм се влюбила, не мога да спра да мисля за него ден и нощ, дори плача защото ми липсва и ми се иска да е до мен постоянно. Понеже съм на 17г и не ме пускат сама съм с майка ми и той каза пред нея че е влюбен в мен. Много се забавлявам като сме заедно пък и като се разделим той винаги се сеща за мен. Майка ми вече е съгласна да ни остави сами, но понеже нямам много опит съм малко объркана.
Приемам съвети и мнения по въпроса. Блягодаря че отделихте време да прочетете историята ми.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8982020d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте хора можели да ми помогнете.
Аз също съм влюбена от 2 г. и не знам какво да правя. Момчето което обичам почти не го познавам, най често се виждаме лятото, защото тогава си идваме на село и групата там ние много малка и тогава най - много си говорим. Иначе сме си в града, където всеки там си има свои приятели.
Аз много го обичам, понякога предчувствам че и той има някакви интереси към мен, а друг път пък чувствам че изобщо не се е замислял за мен. КАКВО ДА ПРАВЯ?
Ако скрия, няма да бъде добро решение или пък ако му призная своите чувства, защото после няма да мога да го погледна в очите от срам, тъйкато през тези 3 м. когато си дойде той винаги идва при нас, смисъл как ще се гледаме в очите и говорим, ако не ми отвърне.
Правила съм какви ли не неща, тоест вече съм полудяла - ходила съм на църкви, чела съм черни и бели магии, давам пари за гледане на карти, от това нищо няма резултат. Единственото в което вярвам е Бог, рано или късно той збъдва желанията на хората, но кога. Аз вече не мога да чакам.
Сега на 15 февруари имам РД и се надявам да ми честити.
ПОМОГНЕТЕ МИ!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker