Вече не знам коя съм..(фейк профили) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Вече не знам коя съм..(фейк профили)
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2397 пъти
Здравейте. Аз съм на 15 години. Винаги съм си била задръстена и грозноватичка.. Никога не съм била феймъска в училище, нито нищо даже са ме обиждали доста. В 5-ти клас си направих фейк профил във фейсбук. Той беше мой и на една приятелка (да го кажем общ :Д) Та, аз и моята приятелка да я наречем Й. Както и да е.. тя заряза фейка и ме остави аз да го развивам. Тя започна да става мноого реална, даже бяха докладвали истинската защото не изглеждаше толкова реална. Й не беше от моят квартал нито от моето училище и с нея много рядко се виждахме. В училище си имах само една приятелка, да я наречем С. С също имаше фейк профил. И една вечер на 4-ти Януари 2016-та година тя ми каза ``може ли да пробваш един от твоя фейк дали ще ти върже защото на моя фейк ми казва, че ме харесва`` аз и отвърнах ``добре``. След като се съгласих му пратих покана от фейка и той веднага я прие и ми писа. Аз му писах и така си писахме и споделяхме до около 4 часа сутринта. Всичко беше много яко, споделях му истински случки и преживявания той ме изслушваше и тн.. споделяше ми, и ми се видя мноого свестен. Да го наречем К. С също го харесваше наистина колкото и да отричаше. С нея се скарахме заради него защото и бях казала, че съм го блокнала абе дълга история.. След известно време много започнах да го харесвам и накрая му пратих покана от моя профил, истинския. Той я прие след около 1 час и ми писа дали се познаваме, аз му казах не и той ми написа съжалявам много си грозна аре чао не ми пиши, и ме блокна.. почувствах се ужасно. Затворих се още повече в себе си и оттогава се мисля за ужасно грозна и изобщо не се ценя. Почнах да се филмирам, да се режа и сякви такива глупости. Чувствах се много гадно.. чувствам се много гадно и до ден днешен- 9. 08. 2017 г. Почти 2 години по- късно аз продължавам да го обичам смея да твърдя. Знам, че ви звучи филмарско но моля ви не ме критикувайте.. Та да кажа, че се превърнах във фейк манячка и започнах да си правя мн фейкове само и само да го следя къде е, с кой е, да си пишеме тук- таме.. Превърнах се в НЕЩО което не знам какво е.. пълна психопатка. Ама пълна. Осъзнавам го. Моля Ви модератори публикувайте историята ми, моля ви... Благодаря предварително и хубава вечер на всички.
Поздрави- Fluffy

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: db9166d3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тъжно е, когато станеш чужд на себе си. Опасно е. И, о божичко, неописуемо ужасяващо страшно е. Нереално е да не се разпознаваш в собствените си действия. Нито в думите си. Нито дори в мислите си. Недопустимо е да се изгубиш до толкова, че да се питаш кой е влязъл в кожата ти. Кой експлоатира клетките в тялото ти, кой борави с нервите и реакциите ти. Кой обезкървява и обездушава чувствата и мислите ти. А най-често това се оказваш самия ти. "Най големия-враг на човека е самия той". Всеки един от нас притежава комплекси за малоценност в даден аспект. Мога да те посъветвам единствено, да не се отдаваш на отчаянието, а да помислиш за правилното решение. Погледнато реално, щом си се затворила толкова дълбоко в себе си, колкото твърдиш, означава че си прекалено емоционална и чуствителна. Използвай това в твой плюс, намери правилната посока. Забрави всичко добро, всичко лошо. Хвърли се в непознатото. Изживей всичко така, сякаш го чувстваш, виждаш, чуваш, докосваш за първи и последен път. Създай отново самия себе си. Напълно съзнателно. Напълно целенасочено. И запомни добре момента, в който се запознаваш с истинската си същност. Изгубения човек намира пътя, само когато не мисли за загубата, а за това какво ще намери. Така може би ще имаш шанса никога повече да не се отчуждиш от сърцето и душата си. Чистия въздух помага също. Smisal izlez ot vas :D :D

Поздрави, HolySqeak & Biometrix

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c4a3a4eb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей, Fluffy (Пухкавке)!
Първо: това, че си дебеличка, съвсем не значи, че си грозна. Красотата е нещо безкрайно разтегливо и относително. Погледни картините на Рембранд, на Тициан, на Гоя. Техните модели явно добре са се хранили.

Второ: Първоначално ми дожаля за момчето, когото си "уловила" с фалшивия профил. После обаче разбрах, че не струва. Очевидно е, че неговият интерес събуждат момичета, които са лъскави и атрактивни. Супер! Да си ги намери! Споделяла си лчни неща с него, а той е реагирал с интерес. Как може да си сигурна, че интересът му не е притворен. Може дори да не ти е чел случките, а просто да е поддържал разговора, само и само да си чати с "оная готината мацка".
С една реч (Нека го кажа на уличен жаргон...): пичът ти е ега ти и простото парче.

Трето: Самонараняването е много опасно! Не се измъчвай така, моля те. Ако толкова не издържаш, пробвай за половин-един час някаква игра. Подвърляй си топка, виж там някоя и друга кръстословица... или обърши пода, разтреби нещо в къщи. Ако нещата за вършене се изчерпят, напиши нещо безсмислено, порисувай драскулки. Работата ще ти канализира емоциите без да ги подтиска. Ядът ти ще премине, щом си насочиш енергията към нещо градивно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c6deedff3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не го обичаш, спокойно.
Първото момче, което си е пописало с теб и е проявил внимание и си решила, че е любов. Но не е :)
Доста по-голяма съм от теб, мога да съм ти майка, и се чувствам длъжна да ти кажа някои неща.
Няма грозни хора, защото истинската красота е вътре. Някой да ти каже нещо обидно и да те блокира - означава не, че ти не струваш, а че това е едно малко лайненце, което не заслужава абсолютно никакво внимание.

Изтрий веднага всички профили, които имаш. Остави си само истинския и се отдалечи от тази виртуална реалност, прекарвай време с майка си, ако имаш някакви хобита - съсредоточи се върху тях. Прочети някоя хубава книга, гледай хубави филми. Прочети си литературата за следващата учебна година.

Животът стана много странен. Ако сега съм на твоите години, честно няма да мога да се оправя :) Но едно е същото - хората и техните постъпки. дръж се далеко от боклуците, вярвай в себе си, забавлявай се и спри да се подценяваш.

Ако някой ти се подиграва, просто го игнорирай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a8826226ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   При жените е вродено някакво влечение към себеподобни ама е по-скороп от лигавешки.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0ee17b5af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И аз съм се занимавал с фейк профили от 2014 година, но никога не съм изгубвал себе си в глупости. Винаги съм твърдял, че съм различен от стадото и е така, много хора. които са ме срещали могат да ти го потвърдят. Доста горделив съм, не си губя времето с хора, които не харесвам. Дори мислех да мина самостоятелна форм в даскало, за да не съм близо до хората, които не харесвам ( почти всички каква ирония нали :D). Аз се занимавах с тролл на хора просто за забава, не съм се правил на момиче което да сваля мъже, просто ми беше забавно да им го набивам в глупавите тикви, че са глупави и като ти го казва някой по-интелигентен от теб става доста кофти за мъжете " загорелтаци " ще се оправиш просто си в пубертета, занимавай се със спорт ще се оправиш.. Много лошо... Да загубиш себе си е ужасно ( лично за мен било най-ужасното нещо, защото това съм правил цял живот). Надявам се ти да не си изгубила себе си наистина.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a551fc2c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката- благодаря ви за съветите. До номер 3 -аз далеч не съм дебеличка хах. Грозотата ми са зъбите и ушите.. най-вече зъбите. Ценя мнението на всеки един ит вас.
-поздрави Fluffy

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 449524ba10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Виж, това, че за оня боклук си грозна, не означава, че за друго момче не си прекрасна! Спри да мислиш за него и потърси някое друго момче!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 449524ba10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Виж, това, че за оня си грозна, не означава, че за друго момче не си прекрасна! Спри да мислиш за него и потърси някое друго момче!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 030a07f77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ох мило дете, как се влияеш от хорското мнение. :(
Преди време на едно от работните ми места имаше супер заядлива, злоба и хаплива лелка, която ни изгони 3, 4 момичета с думите: "Не ставате за тая работа, тук няма да ви огрее", а тя беше само управител.
Да огорчих се от думите й, но те бяха провокирани от лоши доностници, защо ние сме наети а не някои други.
Бяхме буквално от час на работа, а тя ни изгони като мръсни котета.
Отстоявах опита и таланта си, сега повече от 2 години работя на прекрасна, заредена с позитивизъм и коректност работа (заведение).
Всяко стадо си има черни овце повече от необходимото, но не се разтровай, само защото не си се харесала на някой си.
Спри с фалшивите профили, гледай реалният си живот, той е по-важен.
Ако продължиш ставаш психопат, която търси одобрението на другите, като се представя за нещо което не е.
Във фейсбук, аз и няколко приятели неуморно се борим срещу фалшивите профили, ама те никнат като гъби.
Още един път повтарям СПРИ с фалшивите профили!!!
Деактивирай ги и се насочи към нещо стойностно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 32818076be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не те познавам и няма как, но съм убедена, че ти си уникална!
Ще минат години и ти ще се развиваш, външният ти вид ще се промени и знай, че ако не обичаш себе си няма как някой друг да те обича! Не се режи! Не се обиждай сама! Вярвай си и бъди уверена! Пожелавам ти много успех във всичко за напред и моля те наистина харесвай се такава, каквато си и съм сигурна, че всичко ще е наред! <3

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 01ebabcaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз не разбирам само как успяваш да залъгваш хората. че това е реален профил. Преди и аз се занимавах с фейк профили като теб. Направих няколко със снимки на чужденки. за да не ги разпознаят българите и започнах да качвам много снимки. клипчета. да изглежда реално и като започнах да добавям хора и те не спираха да ме питат дали се познаваме и ако кажа ДА те ме питат от къде и аз си измислям истории и те разбират. че лъжа. Ако кажа НЕ ме питат тогава как съм ги намерила. Питат ме защо имам толкова малко приятели. Защо имам нов профил. а не познавам хората дето добавям и в крайна сметка ме хващат и фейсбук ми изтрива профила. Успявам само за един ден да го опазя. Понякога и само за един час. Не знам ти как си успяла. Искам да ти кажа. че не само грозните хора правят фейк профили. Аз съм хубава смисъл пишат ми много момчета и имам харесвания на снимките и ми пишат комплименти. но аз не искам да си качвам разголени снимки и затова качвам разголени момичета от фейк профили. Иначе моят съвет към теб е да спреш да правиш тези профили както и твоите приятелки. Първо. защото е незаконно. Води се кражба на самоличност. Второ. че рано или късно това момче и което и да е било друго ще разбере. защото той ще очаква да я види все някога. Трето и на теб няма да ти е приятно да ти крадат снимките. Представи си онова момиче как се чувства. Някой се представя за нея и пише някакви неща. Супер гадно е. Четвърто може да стане така. че той да я види или засече някъде и да я заговори и да разбере какво става и тогава ще те намрази. Това което си научила от всичко е. че той е задник. Гледа само външността. Не си струва да хабиш усилия за него. Ако искаш го питай примерно.. ти защо блокира братовчедка ми.. демек твоя реален профил. Кажи. че това е твоя роднина и е много готина и той ще се засрами. че е блокирал твоята роднина демек теб. Питай го защо не я е харесал и така нататък. Идея е. Друго което исках да ти кажа е. че според мен е време да изтриеш тези профили. Те само те нараняват. Дори да искаш не можеш да излезеш никога с човека отсреща. защото не си ти. Опитай се да промениш себе си. Аз имам една приятелка. Тя беше с черна коса и черни очи и много дебела. Всички й повтаряха. че е грозна. За една година тя става коренно различна. Отиде на фризьор и я направиха руса. започна да носи сини лещи. Започна да тренира и отслабна. Започна да се гримира супер много. купи си токчета. рокли. стана най-красивата. Сега момчетата не спират да й пишат и да й харесват снимките. Стана фейсбук звезда. а преди беше ужасна. Пробвай да се промениш. Отиди на фризьор и на гримьор. Искай коренна промяна. Купи си нови хубави дрехи. гримове. Избери си някоя известна личност на която искаш да приличаш и се опитвай да се доближиш до нея по визия. Иначе ми е интересно да ми разкажеш как успяваш да направиш фейк профили които изглеждат реални. Напиши коментар към моя. Аз ще следя темата да видя какво става с теб. Напиши ми какво мислиш за казаното от мен и какво смяташ да направиш. Интересно ми е.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ccc3c98689
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз на твое място бих споделила на тоя когото харесваш коя съм. Ти не си грозна, просто не се е намерил човека, който ще те обикне такава, каквато си. И не съжалявай, че нямаш прекрасни зъби и уши, защото има хора, които например се раждат без крака и ръце. Научи се да се обичаш. Направи така, че да имаш самочувствие. Хубавите неща ти предстоят.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0826dd7975
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Така се получава като правиш фалшиви профили. Направи си истински и ако не се харесваш постни исвоя снимка отдалеч или само на очите и тн. а може приятелката ти С. Да е казала на това момче, че ти му пишеш от фалшив профил. И той да се е обидил. Така че като си се появила с истинския да тиго е върнал. Но според мен ти не го обичаш, а си влюбена в измисления му интернет образ. Вие виждахте ли се на живос него? Ако не ти и идея си нямаш той що за човек е. А обичаш несъществуващ виртуален образ.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: bc493b44db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мацка, не се коси. За всеки влак си има пътници!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a551fc2c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От Fluffy. Много ви благодаря за мнениеята хора. Винаги съм готова за още. Оценявам всеки един който е отделил време да напише нещо a до 16, С ее му е казала убедена съм тя не е такава и никога не би му казала защото знае чи аз имам какво да му кажа

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aa07323f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Миличка, няма смисъл да си скапваш настроението, само защото един келеш не те е харесал! Ще срещнеш своето момче все някога, което ще те харесва заради, това което си, а не заради външния ти вид. Няма смисъл да се правиш на някой когото не си само, за да се харесаш на друг! Номер 14, какво я съветваш ти да стане кифла само и само да се харесва на Сульо и Пульо като приятелката ти ли?
Приятелка на моя съученичка си сложи ярко сини лещи преди преди 5-6 години. Адски неестествено и стояха. Също прекаляваше и все още продължава да прекалява с грима - в момента е на 22, а изглежда като на 35. След няколко години като излезете от училище всичко това ще е без значение - никой няма да го интересува дали сте били популярни или не там и колко приятели имате във фейсбук, а това колко сте постигнали в личен план и дали на работното място си вършите съвестно работата. Към авторката : Може да започнеш да тренираш и да си съставиш хранителен режим, както и да се движиш повече. По отношение на грима слагай си но без да прекаляваш аз сега в жегите слагам или само червило или спирала и гланц също и запомни какво ти казах горе!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5293504a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Щом го интересува външността толкова значи определно не е бил свестен... Недей да се филмираш за такива нещастници, не го заслужава.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 38893f5a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Странно. Чела съм твои коментари, не предполагах, че си такъв човек с толкова личности. Никак не е добре, но няма да те обиждам и да ти изреждам причини колко е тъпо, наистина. Изтрий всички фейк профили и започни да си живееш живота пълноценно. Онова момче може и изобщо да не ти е погледнало снимките, просто да е бил в настроение "грубиян", защото тестостеронът му нещо не се е побирал в кожата му и да е решил, че няма да се занимава със случайни хора от фейсбук. Все подкрепям истината, но на теб ще ти препоръчам да не му казваш за цялата схема с лъжите, защото никак няма да свърши добре. Той определено не е бил от най-свестните, ако е гледал външния вид само, ама и ти не влизаш в тази графа, ако лъжеш за личността си през други профили. Оправи нещата. Сериозно, вземи се в ръце и продължи напред от свое име.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a551fc2c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Здравейте. Благодаря на всички за коментарите. До номер 14 съжалявам но не мога да ти кажа, мила. До номер 24 ами да, такава съм си обичам да помагам на хората но като всеки нормален човек и аз имам нужда от помощ понякога. :) Да ви споделя какво стана вчера. Бях за първи път на купон в живота си. Вслушах се в съветите ви да се срещам с нови хора и да излизам по-често от нас. Запознах се с един пич, много як. И се натискахме.. засега просто искам да забравя К но се надявам да стане нещо повече. :) За тези които следят темата ще има продължение защото утре ще се виждам с него да се изясниме и да си поговориме. Благодаря ви още веднъж за съветите. Лека вечер от мен! Поздрави- Fluffy

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker