Момичета? Въпрос към момчетата,зададен от момиче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момичета? Въпрос към момчетата,зададен от момиче.
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2417 пъти
Здравейте. Въпросът ми е: Какви качества трябва да притежава момичето, което харесвате. Това според мен е много важно, защото тези момичета, които искат да имат приятел и се чудят защо нямат, трябва да знаят или пък поне да разберат към какво да се фокусират, за да бъдат харесвани. Искрено се надявам тази история да бъде публикувана.!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: ddafafbf52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-важното е да е възпитана и скромна, а не лигава и самовлюбена или злобна. Най-отблъскващото нещо е като се "фокусирате" да имате гадже.
Това е много жалко и натрапчиво, защото излъчва отчаяност и загорялост така да се каже. Все едно някой педофил иска да те отвлече. И момчетата усещаме такива неща и ни се скапва настроението.
И момичетата обикновенно нямате хобита и се залепвате за момчето сякаш да му откраднете живота, за да имате и вие занимание и тогава веднага в бият шута.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1cf9a1be85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ми се присмеят повечето тук, за това което ща кажа, но на практика ти искаш съвет за това в каква посока да се промениш и каква да станеш!! За мен няма нищо по-лошо за едно момиче. Да се играе една роля само за да се харесаш... За мен няма нищо по-добро от това човек да е естествен. Предполагам имаш наблюдение върху оборотните момичета - От страна на външният вид - Предизвикателно облекло, тежки гримове, много татуировки. От страна на навиците - алкохолизъм, а от поведението ку*варство. Е, поне според мен, това е мечтаното момиче за съвременните момчета.
Лично за мен критерии няма, надявам се нещата да се получат от само себе си, но определено дори и не бих се загледал в женски екземпляр, с качествата, които описах.
За мен, ци*ите. джуките и татусите ни най-малко могат да се опрат на мен интелектът, харизмата, чарът, добродушието и скромността.

Ерген на 23

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 207a50cdf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здрасти. За мен едно момиче трябва да не бъде прекалено превзето, да не мисли само за себе си. Ако ще започне връзка с някого от нея бих искал доверие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: abed8bb7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оф тийнейджърската възраст качества не се ценят. Предимно се гледат повърхностни неща. Нали се сещаш хубаво тяло, коса, да си накрипрена, по-отракана нали смисъл уж да минаваш за готина. Да познаваш всички, . да се правиш на интересен във фейса. Такива търсят момчетата да си чешат егото покрай "готината мацка'която всеки желае и харесва ама тя е с него. Та такива ти му глупости. Гледай си учението и си създай план за живота, несе тормози за маловажни в момента неща.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ce80d9b27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Задаваш въпрос, чийто отговор може да няма нищо общо с твоята история. За себе си мога да кажа, че на 16-17 мислех по един начин, след студентсвтото си мисля по коренно различен такъв. Не ще намериш търсенето от теб при така зададен въпрос, позволяващ обширни отговори.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9e304e4c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Зависи какъв тип е момчето. При нас нещата се получиха много лесно. Но той е... иска да съм му като кученце. Да го слушам зи всичко, за да се разбираме. Това да не обличам, това да не правя, онова да нямам... Всеки с характера си. Ако иска само той да те има ще ти забрани да обличаш къси панталони. При мен така стана. От мацка се превърнах в момче. Поне клинове ми дава да обличам, НО само когато сме заедно. На училище с дънки.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 896073c918
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз лично харесвам естественоста. Не ми допадат гримове и тем подобни, а за боядисана коса да не говорим - откачам!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 91ed674028
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Трябва да е красива(не е задължително да е като от корица на списание, но все пак трябва да има добър външен вид), интелигентна(това е много важно поне за мен), да има позитивно излъчване, комуникативна, лоялна и общо взето това е.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ef97a564ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към номер 6 от авторката.
Аз лично не мисля, че трябва да позволяваш това да се случва, защото жените трябва да имат свое собствено мнение и равни права с мъжете. Не мисля, че трябва да се примиряваш и на твое място бих си отворила устата, и бих му казала всичко в очите и с един шамар след това. Жените не са някакви домашни любимци и не са длъжни да търпят такива мъже, които ги ревнуват от всички, дори и от жените. Майка ми е в подобна ситуация, но не точно, та аз затова мисля, че трябва да му кажеш нещата или пък ако те бие или нещо от този род трябва да се обърнеш тайно към полицията или пък към някоя помощна агенция. Надявам се да ме послушаш, защото аз лично вече си отварям устата и от тогава всички започнаха да се държат различно с мен. Отделбо не търпя мъже, които си мислят, че жените им могат да бъдат само с тях и с никой друг, просто нещо в мен почва да пламти, като видя някой такъв мъж(всъщност и баща ми е такъв и може би затова не понасям такива мъже). Послушай ме, няма да сбъркаш! :*

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ef97a564ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към номер 4 от авторката
Да, знам. Това е най-важното нещо. Все пак аз самата съм пълна отличничка, а и дори си планирам живота вече, макар че съм още доста млада за това. Все пак съм на 14, но пеосто темата ми стана интересна и затова я написах. Все пак това е важно, защото почти всички от бившия ми клас си имаха гаджета и затова аз се чувствам гадно. Също така знам, че момчетата рядко казват, че харесват някое момиче. Отделно не съм грозна, нито съм някаква кифла и затова се питах. Моля нека да няма негативни коментари относно моя отговор към нонер 4.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ddafafbf52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да е висока около 1. 55. С големи гърди(жена е все пак) и широк ханш и кръгло дупе(да не е увиснало като на бебе или квадратно като на мъж), малка талия(да не е като буре) и най важното малко и прибрано стъпало.
Да е с черна, дълга, права коса и бяла кожа.
А колкото до поведението: да е възпитана и вярна.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 66e6ec0e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Качество, нужно, за да имаш приятел... да успееш да ме намериш и да си поговорим. Шегата настрана, няма как да ти нарисуваме универсална картинка, която да важи за всички. Едни гледат тялото и хич не се вълнуват от качествата, други искат конкретни качества, трети искат други качества. Ако момчетата (или момичетата макар тук да не става дума за тях) можеха да бъдат описани и категоризирани толкова лесно, значи нещо се е "бъгнало" и всички сме станали еднакви. За щастие все още има разнообразие. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 998c28dd15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Знам че повечето ще ми се присмеят (и действително в живота ми се е случвало много пъти) много искам някое момиче което не е като другите на днешно време - не пие, не пуши, не ходи по дискотеки. Искам да е лъчезарна и когато я видя да се побърквам. И да не носи грим (или поне да не е тежък). И не искам да е простачка. Много изисквания но на днешно време май не останаха такива момичета... :(
М19

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e3d6bebb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Съгласен съм с коментар 14. И аз искам да срещна такова момиче.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c54ddf7f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   За мен е важно момичето да бъде добра, мила, любезна, да не пуши и да не пие, да не се държи арогантно и надуто 0,и може би е това.
А, забравих и да не е грозна, а да е красива отвсякъде ( и на външен и на вътрешен ) вид.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7379bb5ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторке, чета за забавление, защото съм момиче, а ти търсиш отговор от другия пол, но все си мисля, че момчетата харесват различни неща... то и жените не харесват едни и същи мъже. Прочетох ти и коментарите и това с отварянето на устата и удрянето на шамар, никак не ми допадна. Никой човек не би искал половинката му да е агресивна, груба и да го унижава с физическо насилие. В такъв случай мъжа или ще ти удари и той един шамар, или ще стои като вцепенен и ще си повтаря, че са го учили да не посяга. За мен е много грозно една жена да си позволява да посяга и да повишава тон, при положение че на мъжете от малки им се набива в главите, че не може да отвръщат. Ти си на 14 и си отличничка, казваш, че изглеждаш добре и не си кифла- прекрасно, но до 14 на всички им е сравнително лесно да са естествени и да изкарват добри оценки. Първата година в гимназията ми успехът ми падна, 12 клас и дипломата ми за средното е с отличие все пак, но мисленето ми, външността ми и старанието ми рязко се промениха за 5 години. На 14 изобщо не е срамно да нямаш гадже. До този момент е лесно. След това момчетата започват да искат секс, ти започваш да движиш в различни компании, учителите ти са повече и все различни типажи... след 2-3 години ти може да си коренно различен човек. Не една моя приятелка се "изкифли" в гимназията, да не говорим за отварянето на краката.
Опитай се да си търсиш и знаеш правата без да си излишно агресивна и груба. Това е много отблъскващо и не съм видяла мъж, който да го приема добре. Не бъди драматична, не се натягай, не влизай в роли, не прекалявай с грима и налагането на мнението си. Работи върху себе си, ще си намериш момче, ще сте щастливи и всичко, стига ти да си концентрирана върху това да бъдеш добър човек, а не да намериш добър човек за себе си и да се нагаждаш спрямо него.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 998c28dd15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз искам да не е простачка и да ми е вярна пък другото само идва :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 87f8dd3398
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 18 от авторката.
Здравей! Лично аз не смятам, че си права за това, че в гимназията ще се променя, защото когато бях 5 клас се държах различно(слава богу не съм си отваряла краката), но това ми остави тежка травма. Тоест държах се много отворено и си харесвах 3 момчета, и изключително много съжалявам за този мой период. Тогава имах и лоши оценки, не защото съм тъпа, а дори и аз самата не знам защо! От шести клас се стегнах и в седми също. Лично аз смятам, че не е лесно в 7 клас да имаш по всичко шест и не мисля, че ще се променя така, че да не уча, защото като имам 5-ца и изключително много се разстройвам. Аз съм доста срамежлива, най-вече с противоположния пол(започвам да говоря всякакви глупости), затова не мисля, че някой може да ме харесва, защото като гледам момчетата харесват някакви отворени кифли, които са облечени като леки жени(поне повечето момчета от бившия ми клас харесваха такива). Аз се срамувам от момчета дори с година по-малки. Или пък в училище ми казваха зубър и дори някой да ме е харесвал естествено, че няма да каже на зубърката и всички да разберат, и да му се подиграват. Надявам се да отговориш и да споделиш мнението си по моя отговор.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 87f8dd3398
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Също така до номер 18, пак от авторката
Забравих да кажа, че аз съм доста интровертен човек и не се вписвам добре в компании. Имам само три приятелки, а другите две са само на думи. Не се сприятелявам лесно и не мисля, че ще съм част от група.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 12e0f4f965
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Да не е "кифла" и да не се мисли за нещо което не е . :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7379bb5ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   В гимназията е малко по-различно. Запознаваш се с много хора и първата година има едно групиране и разгрупиране, в 8 клас всички бяхме по двойки, мразещи се по между си, а в 12 имаше 2-3 големи компании в класа ни. Самата аз бях много затворена, имам предвид, че ако си изправя косата имах чувството, че съм прекалила и всички ме съдят, защото съм малка. Ти може би няма да тръгнеш да се запознаваш, но другарчето ти по чин може да е общително момиче и около нея да срещнеш много хора. Казвам само, че в 8 клас всичко ти идва ново и успехът обикновено спада, не че преди това е чак толкова лесно, да имаш 6, а че нататък е малко по-трудно. Хубавото е, че ти предстоят години, в които почти няма как да не намериш приятели. Вие още сте деца, всеки мисли за неговите си глупости, всеки съди другите и се подиграва, но в пубертета човек започва да изгражда собствено мнение и да търси други, които го споделят. Пак ти казвам, в 8 клас всички момичета харесваха един тип момчета, а всички момчета един тип момичета, тези които не се вписваха- бяха аутсайдери, в последствие нещата рязко се промениха. Гледаш как в 10-11-12 клас отличниците са разпънали учебници на два чина и обясняват на онези, които все кръшкат как да решават уравнения, в междучасието гореспоменатите излизат да пушат и да пият кафета и се забавляват заедно. Оценките спират да са признак на това какъв човек си, хората започват да търсят и да виждат теб, а не успехът ти. Надявам се да попаднеш в добра компания и да се впишеш, дано всички в новия ти клас да са готини и разбрани. Ти гледай себе си, работи върху себе си и се отвори към света.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7379bb5ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   от номер 18, забравих да добавя.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e19b84e0a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До номер 18 от авторката
Много благодаря за това твое мнение! Лично аз мисля,че е от голяма полза!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0c88e0b509
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   14 и 15, останаха и такива момичета! Но никой не ги отразява или отнасяме отвратително отношение от противоположния пол.
Момиче съм, но според мен 98% от момчетата/ мъжете харесват леки момичета и гледат само външния вид. И това не го казвам с цел да обидя някого или да се заяждам (съжалявам, ако съм засегнала някого с изказа си), просто е на базата на личните ми впечатления.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 049255c868
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Аз съм момиче на 13 години. Има добри и готини момичета, но и лигави кифли. Честно казано съм за 7-ми клас. Едно момиче, което познавам, е голяма кифла и не е умна. Когато техните й взеха нов телефон, тя започна да движи с други кифли. И веднъж чух, че тя искала да натрупа опит в онова, за да доставя удоволствие на мъжете. Просто ужас.
Но едно момче, което си търси момиче, не би останало дълго с някоя кифла.
Исках да кажа, момичета, бъдете себе си!
Та, авторке, доколкото разбрах, ти си умно, красиво и готино момиче. Има време и ще се срещаш с още много хора.
А като завършиш ще видиш, че момчетата ще си търсят момиче, с коета да са влюбени и да се разбират и уважават. Но си на 14 и се забавлявай! Нали е лято! Приятен остатък от ваканцията! :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 089e9ef795
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До номер 29 от авторката
Благодаря! Приятна ваканция и на теб!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 560d6fa52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Аз съм момиче (да, знам че искаш съвет от момчета, но все пак...) на твоята възраст. И за мен е важно да се впиша в другото даскало и за това си съставих план още в края на учебната година. Тей като много пътувам цяло лято и се запознавам с различни момчета и момичета, реших да се държа различно с тях - по - отракано. Все още го правя и мога да те оверя че е доста забавно. Но все пак съм си обещала да не се отказвам от нищо което ми харесва. Също и да не го крия и отричам. Вярно е че все още ми се учудват че чета книги и правя разни декорации от подръчни материали, но на никой не му пречи. Ако исках да си намеря гадже, за това лято трябваше да сменя поне 10. Вярно е че никой не обича срамежливите (досадно е да ги караш да обелят поне една дума), но не е задължително да се променяш изцяло. Това е моето мнение, създадено посредством моето наблюдение. Някои може да не са съгласни, но чесно казано не ми пука. Впрочем и аз съм с доста добри оценки (завърших с 5,48, да знам гадно е) и това не ми попречи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f9fbe24464
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Виж, на първо място бъди себе си.Всеки един човек притежава уникални качества и рано или късно ще намери подходящия за него партньор, който те обича такъв какъвто си.
А попринцип повечеро мъже харесват жени, които са добре възпитани,УМНИ, не са лигави и разглезени, здраво стъпили на земята ,но това категорично не значи свити.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f9fbe24464
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   До номер 14 .. Аз я срещнах ,но живеем на 400км.:( Просто ми иде да се самоубия :(

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2b5100bbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До номер 31 от авторката
Добре. Благодаря, но само искаш да те питам ти свита и тиха ли си била. Аз да. Но тази година си обещах не да се държа като кифла или надувка, ами да казвам това, което мисля. Надявам се да се получи. Аз не съм комуникативна. Ако някой ме дразни се мълча, но тази година си казах, че ще си отварям устата, ако някой ме дразни, ами да се почувства така, като аз се чувствам. Лично аз бих се радвала да разкажеш още малко. Например как успя да станеш по-комуникативна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker