Не искам да съм всичко за всеки а да съм нещо за някой - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам да съм всичко за всеки а да съм нещо за някой
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3438 пъти
Чудя се за какво живея та аз съм момиче лятото навършвам 16 и не излизам с никой нищо не правя. Не съм няква грозна пъпчасала но не съм и най-красивата нормално момиче със черна коса, висока около 1. 63 и 51 кг. кафеви очи.

От 2 години съм влюбена в едно момче и от него никакво винамние и много ме боли.. като си качи някоя нова снимка във фейсбука и имам чуството, че става по красив от колкото е :хх толкова много искам лятото да излизам с някой да не седя в нас и да гледам от прозореца хората как се разхождат, смеят се, ядат сладоледи, пият газирани напитки а аз като видя и за секунди да се напълня със сълзи.

Представям си как аз и това момче сме на пейката 2мата прегърнати и има лек бриз как се целуваме, правим си снимки заедно и още крсиви неща но знам, че това никога няма да стане :(( Опитвам се да се сприятеля в училище със момичета от моя клас от другия клас но не става не знам защо.. Вторника преди ваканцията ми потече кръв от носа и помолих едно момиче да ми даде салфетка тя каза "ооффф нямаммм" и след това едно друго момиче попита "някой да има салфетка" и това, което ми каза оооф нямам каза "аз имам" като не иска да ми даде да ми каже няма да ти дам не съм тъпа. Виждате ли даже и една сълфетка не дават секи път като помоля нещо не може като поискам пак не може, но те като ме помолят или поискат и тряя да стане. Какво толкова съм направила толкова ли не заслужавам малко обич, малко любов, малко щастие и аз искам лятото да излизам със приятелки да си говоря с тях.. някои да ми даде причина да живея да се усмхна да ми звъни ей така без причина. Не искам да съм всичко за всеки а да съм нещо за някой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: c13412e354
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно мога да ти кажа че и аз съм така. Момче на 14 съм. С разликата че в училище си имам приятели и от класа и от другия клас не много но достатъчно.
Обаче през времето което мога да изляза на вън те или са си по села или се срещат с други и аз никога не излизам. Гледам си през прозореца децата и се чудя.

Преди бях по различен излизах навън и да няма с кой сега е по различно не знам и аз защо. Както каза ти нормален съм (няма да изреждам)

Но както каза номер 1 и аз смятам че това ще свърши.

Моя съвет е. Гледай си теб. Щом не те уважават не те заслужават. На тая със салфетките като ги извади да даде на другата и ги вземи разкъсай ги и ги хвърли от чина към кофата, после си седни доволна все едно нищо не е станало и най спокойно си продължи да си правиш това което си правиш.

Някой път на човек му писва и си казва: Така или иначе съм зле дай да направа какво ми хрумне. Много по зле няма да стане а пък и да стане - карай да върви ;)

И аз бих искал скайпа ти ;) ако може разбира се. Ако не искаш да ти пиша а искаш да го дадеш само на омер едно ми напиши под скайпа да не ти пиша ;)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: eb9ed65eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 2, ако тя и ти имате желание можем и тримата да си пишем : ))) Помислете си! :))

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f009a0b7c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз съм момиче на 12г. и съм в почти същото положение. Аз в махалата имам няколко приятелки, но те все са на село.. особено лятото и аз няма какво да правя. По цял ден съм на компютъра. И аз харесвам едно момче, но то не ми обръща внимание и ми е гадно. В класа всеки ме мрази, нямам приятели. Напълно те разбирам, но не губи надегда. По-късно може да си намериш приятели.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: cbc3afe1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   от авторката и към двамата: кажете си е-майл, защото няма да публикуват скайпа ми

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 79707503e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хора, стегнете се малко. Не се старайте "да ви забележат". Тези глупости и аз ги правех и разбрах, че така няма да стане. Опитайте да обръщате "минимално количество" внимание, точно на тези които искате да ви обърнат внимание. Ако не стане така, значи просто не си струва.. :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 163663cf7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Знаеш ли аз и аз имам подобен на твоя живот. Някакси се чувствам много гадно и скапано.. и така животът си тече а ние дефакто не успяваме да почувстваме от неговата сладост и красиви моменти, но нали знаеш - Свят голям и хора всякакви, всеки с различна съдба. Човек от себе си не може да избяга! Но от друга страна мога да ти кажа Гордей се със себе си, гордей се че си различна и че не си като днешните 12-13 годишни к... и от които не става нищо и си провалят живота! Този път по който те тръгват не е изобщо добър. скромните и истински хора като нас вече са много малко но нека бъдем горди че ни има! Колкото до момчето за което говориш, според мен ако няма никакъв отклик от негова страна, е безсмислено да си губиш времето и да страдаш защото така само ще се измъчваш и ще боли.. Бихсе радвам да ти бъда приятел, ако си съгласна можем да си комуникираме. Ако желаеш Драсни ми на мейл Edinstven6@abv. bg, Надявам се Модераторите да го публикуват, наистина бих се радвал да си общуваме с теб :))) и УсПеХчЕ :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 723a3f0852
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз не съм като вас ;дд Аз съм дребосък със сладко изражение и тъмна коса, и всички искат да общуват с мен ;дд Моят съвет е: не се занимавай с надуфките от класа. безсмислено е на този етап. Опитай се малко по малко да завържеш приятелство с по-спихнатичките и скромни момичета или дори момчета. трябва да проникнеш в тях, да им покажеш, че могат да ти вярват. така все повече и повече ще искат да са от твоята страна. Ще се сприятеляваш с повече и повече хора, и ще видиш, че дори 'надутите красавици' ще почнат да искат да са ти приятелки. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker