Подиграват ми се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подиграват ми се
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2083 пъти
Здравейте казвам се Ивана и съм на 13, и имам много изпъкнало чело, не е нормално да е толкова изпъкнало навън, и от 3 години получавам много тежки обиди в училище и нямам никакво самочувствие заради този факт, заради голямото ми чело не мога да съм нормалма, не мога да съм като другите... ако някой знае как въобще ако има някакъв проклет начин да се отърва от него, кажете моля ви! Писна ми да съм различна и всички да ми се подиграват.. ако това голямо чело го нямаше щях да бъда поне малко по красива.. просто аз съм единственият човек на света който има толкова голямо чело.. някак си отгоре си е нормално и надолу е много изпъкнало някакво такова е " ( " и просто ми писна все да нямам самочувствие, имам бритон но пак може и да се види... не мисля че е нормално това... като изляза на вън като ми духне вятъра, бритона просто умирам, срам ме е даже и на вън да изляза... моля ви хораа кажете ми някакъв начин, аз съм много чувствителен човек и от най малкото нещо се обиждам, много ми е трудно и тежко в живота заради челото ми... не знам как съм се родила така баща ми бог да го прости и баба имаха голями чела но не бяха изпъкнали... а моето е нз като какво, моля ви хора

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: eaf39d9d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Следващият път като ти се подиграят им кажи. че си роднина на Сузанита. Тя има същото голямо чело и им кажи. че тя е известна и богата и ще ти купува всичко хубаво. а те да си гледат работата. Не им обръщай внимание. Иначе отностно бретона и правилно. че си си направила такъв да закрива поне като си в класната стая. Може като си навън да си слагаш бандана. за да не ти лети напред назад. Банданата е вид кърпа и е много модерна в чужбина. напиши в гугъл на изображения ''girl bandana fringe'' и ще ти излязат снимки. после виж в ютуб клипове със същото заглавие как се слагат. евтини са. по 2-3 лева. аз имам доста. нямам като твоето чело. моето даже е прекалено малко и преди имах бретон и си носих такива кърпи и бях добре. за да не ми лети бретона. пробвай и ти.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ef1be2ef16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато човек е ядосан пише какви ли не глупави неща.
Личи си колко навътре се вземаш.
Първо. В момента няма какво да направиш.
Второ. Нямаш си на идея какви страшни изменения има по света. Ти си един от най-леките.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1d9c0cf9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Глупости!
Нищо ти няма, всичко е в съзнанието ти!
Знам, трудно е, но не обръщай внимание на тези, които ти се подиграват.
Те не са прави! Не позволявай това да ти оставя травма.
Намери си приятели, излизай с тях, забавлявай се, учи... животът ти ще се нареди, както ти го искаш!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3432d5fde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче,
ти няма да бъдеш нормална докато не започнеш да се възприемаш като такава.
Тъй като чак след години ще разбереш какво ти говоря, а сега ти трябва спешна помощ и съвет, то - избери си добър ( много добър фризьор ). Помоли го за съвет каква прическа ще ти отива и какъв бритон, за да се намали оптически големината на челото ти.
Ако не ти отива бритон, то ще издължи лицето ти, за да стои добре "проблемът" ти.
Ако искаш пробвай в модна агенция - търсят различни лица и умеят да превръщат дефектите в ефекти.
Ако си от малък град или село поговори с родителите си, т. е и да не си си финансово зависима и трябва да говориш.
Обясни им, че не се чувстваш добре и малко съвети и разбиране ще бъдат от полза за развитието ти и самочувствието ти!
Всеки ден си повтаряй, че си красива - независимо дали го вярваш или не и след няколко месеца пиши има ли промяна в настроението ти.
Знаеш ли, няма да те успокоявам, че челото ти е красиво, защото не зная дали е така и може би ще те излъжа. Но едно грозно чело не прави чоеек грозен, защото съм сигурна, че ако имаш ужасно чело, то имаш невероятна кожа или очи за милиони или тяло, за което аз бих убила или нещо друго...
Въпросът е какво избираш да виждаш - красивото или грозното...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7b5f71f44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не го мисли чак толкова... Колкото повече се притесняваш, толкова повече ти личи, че си създаваш комплекс. Направи си някоя прическа, която да отива на формата на лицето ти, друг начин няма.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c6fec7269a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мило дете, света е огромен и необятен. Всеки човек е различен и също така всеки човек има своите недостатъци, макар и понякога да не се виждат, има ги! Искам да ти кажа да не се влияеш от чуждото мнение, защото никога няма да бъдем перфектни в нечии очи. Бъди щастлива и се радвай на живота и това ще мине :), бъди силна! Поздрави

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 64c44a1867
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Хай. Мила моят проблем също е свързан с външния ми вид и той е че зъбите ми имат огромно разстояние което може да се забележи от километри.. и на мен ми се подиграваха, но виж.. това може да е някаква болест, вместо да се чудиш какво да го правиш иди на лекар и виж да не би да имаш някакво заболяване щом е толкова голямо колкото го описваш. Ти поне имаш бритон който да го крие малко или много.. а аз с мойте зъби не трябва да се усмихвам. Така че не се опитвай да го прикриеш а погледни от здравословна гледна точка и отиди на лекар и ако има някакъв начин да се махне опитай. Успех.
Fluffy, 15

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2daf154bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ивана, децата са много груби, но и вие ще пораснете. Всички тези подигравки са безсмислени, човек не може да промени всичко, което не му харесва във външния му вид. Можеш да стоиш с бритон, но не можеш да промениш лицето си и не заслужаваш подигравките, които получаваш. С течение на времето наборите ти ще престанат да те съдят толкова, важното е да се научиш сама да се харесваш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c66f9345fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Mила, трябва да живееш по някакъв начин! Не може формата на челото да ти скапе целия живот! Много добре знаеш децата колко са жестоки и как обиждат други-за това, че са с очила, с брекети, че са дебели, слаби, високи, ниски, за абсолютно каквото се сетиш. Дори момичета и момчета, които са перфектни се намира за какво да ги заяждат.
За сега спасяваш положението с бретона и моля те, недей да трепериш, че ще духне вятър! Ако трябва, залепяй го с лимонада. В подходящи дни можеш да ползваш, шапки, козирки, диадеми панделки и т. н.
Накарай майка си да посетите лицевочелюстен хирург и започни да си спестяваш пари за пластична операция.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6dbce70622
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Момиче, моето чело също е огромно, а не ми липсва момчешко внимание. Виж Риана-челото и е точно като това, което ти описваш и пак е една от най-атрактивните и желани жени в света, защото не и пука и ходи с високо вдигната глава. Самочувствието прикрива всеки недостатък, запомни го!

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1deffb1af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   По правила се води че хората тук трябва да си останат в анонимност, а момичето е дало името и възраста си.. Какво ще стане ако аз съм от съседния клас и знам че в другия има Ивана на 13 с изпъкнало чело? Къде се дяна тази анонимност?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 670f93f860
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пусни си бретона по дълъг, или отиди на фризьор да ти сменят прическата. Добре си си така. Не обръщай внимание на подигравчиите или пък им отвърни и ти. Те не са съвършени също виж какъв е недостатъкът им и им го изтъквай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 74dd2aa828
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Знаеш ли, като ти се подиграе някой пак, ти му кажи, че той няма такова чело, но пък не е по- умен от тебе.
Васа Ганчева преди години в едно предаване "Вот на доверие" бяха се заяли с нея за килограмите, а нейните думи бяха" Аз мога да отслабна па ти по- умен няма да станеш. " Бъди такава, каквато си. Да не ти пука за хорското мнение. Аз имам проблеми със зрението, дискриминирали са ме много пъти, обаче никога не съм се сдухвал. Да са живи и здрави. ти не живееш за хората, живей за себе си. Ако ти отива бритон, остави си го. въобще не ти трябва психолог, пластични операции. На мене като ми се подиграят, аз им казвам, че не могат да ми стъпят и на малкият пръст, не са по- интелигентни от мене, не са постигнали нищо, докато аз съм постигнал много. Външната красота не е по- важна от вътрешната. Все някой ще те оцени, както става и при мене.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 24138eb255
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   О не се притеснявай и моето чело е голямо и изпъкнало наистина даже си мислих че само аз съм така... И аз съм получавала обиди относно това но със годините се свиква а и вече съм сред компания която не ми се подиграва а и разбрах че това не е толкова важно... Не бива да си сваляш самочуствието заради едно чело!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 24138eb255
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 7-айде пък да не е чак такъв проблем че пък чак на лекар да ходи.... Просто така се е родила какво толкова аз познавам и други хора с големи чела и какво това не ги прави по-малко хора. А и моята баба казваше че хората с големи чела са много умни така че споко не е болка за умиране!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker