Краят ли е или самото начало - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Краят ли е или самото начало
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 956 пъти
здравейте, ще се опитам да ви разкажа възможно най- кратко историята ми! Запознах се с едно момче. Започнахме да излизаме всеки ден харесахме се след това започнахме да се прегръщаме и накрая всичко се превърна в целувки прекарвахме всеки ден различно когато бях с него се чувствах различно всичко беше прекрасно.
Освен факта, че си имаше приятелка и аз го знаех, но продължавах да излизам с него и да се държим така сякаш сме гаджета, но не бяхме той ми казваше, че скоро ще скъса с нея, но така и не го направи!
Канеше ме у тях, когато бях с него сякаш времето спираше след като си тръгваше аз знаех, че отива при приятелката си, защото той ми казваш споделяхме си всичко.
Но всичко свърши много бързо приятелката му имаше съмнения, че става нещо накрая той и каза, че само сме се целунали веднъж и това е било и няма да има нищо друго повече, но той ми каза не го приемай на сериозно. Вече ми писа да не ме лъже, че ще скъса с нея.
Той започна да се държи ужасно гадно с мен не знаех какво да правя накрая реших да го питам дали само се възползвал о мен и той всеки път сменяше темата и не ми отговаряше.
Дори гаджето му искаше да ме бие, но той я спря и само говорихме с нея. До последно му вярвах, че ще скъса с нея всички ми казваха да го оставя, но понеже бях супер наивна не го направих. И там ми беше грешката за първи път страдам толкова за момче. Така де иск да говоря с него, защото не исках да продължава така излизаме в една компания няма как поне едно здрасти да не си казваме, пък и имахме толкова моменти няма как поне малко да не му пука за мен и все още изглежда така сякаш иск да сме заедно и му пука. После след един ден той ми писа искаш ли да започнем всичко от начало и сега сме само приятели, но не мисля, че ще мога да издържа да сме само приятели!!! Някакви съвети, МОЛЯ!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: f53b6cd606
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е трябвало да ходиш с обвързано момче. Намери си свободен. Иначе страдаш ти.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e734e177cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен той те е използвал за забавление. Трудно ще ти е, но опитай да сте приятели, а ако ще сте нещо повече е възможно ти да бъдеш на мястото на приятелката му.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 416ca29674
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Какво да ти кажа! Постъпила си наистина много глупаво. Казал ти е, че ще я остави, ами тогава изчакай да я остави, пък после имай нещо с него. Ако си била интимна с него, още по- голяма грешка, но ако искаш те да се разделят, кажи, че си била интимна с него, обаче така можеш да изгубиш и него. Аз бих ти казал да не се занимаваш с такъв гашник.
astanvila

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5e5234120e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съветите трябваше да ги поискаш преди да се забъркаш в тая каша. И двамата постъпвате непочтено, после много си страдала.
Сега се отдръпни и изчакай да реши с кого иска да бъде. Според мен, никоя от двете не харесва по-вече, иначе щеше да реши. Но изчакай, тъкмо и ти ще прецениш по-трезво дали искаш да бъдеш с него.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 16512e305f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Била си му един вид любовница. Приятелка с привилегии. Помисли само за това: с гаджето му скъсат и вие тръгнете. При първата възможност да се забие с някое друго момиче ще го направи. После ще стане така и с нея и т.н. Щом се е държал гадно с теб преди значи се сържи така и с гаджетата си. Ако искаш му дай шанс и го наблюдавай как ще се държи и при първата грешка го режи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker