Каза ми, че съм пълна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Каза ми, че съм пълна
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2475 пъти
Здравейте! С гаджето ми сме заедно от пет месеца и сме много близки. Казваме си всичко и много се обичаме. Може би историята ще ви се стори тъпа, но имам нужда от вашата помощ. Наскоро си говорихме за мен. Попринцип съм с много ниско самочувствие, но това е проблем за него понеже не обича да се обиждам. Но това на страна. На скоро той ми каза че съм пълна или по скоро отпусната. Каза че ако правя упражнения ще изглеждам по-добре. На същото мнение съм понеже и аз ще се харесвам повече. Обаче... той каза, че ме харесва такава и не иска да ме променя. Няма против и да си остана така, понеже и така съм имала красиво и секси тяло. Той е мило момче и не иска да ме накара да се чувствам зле и наистина харесва тялото ми така, но се чудя... харесва ли ме наистина или просто иска да отслабна и тогава ще ме харесва повече. Искам да кажа, че наистина съм леко закръглена 1. 60 съм висока на около 58/60 килограма, но понеже съм отпусната си мисля че не ме харесва. Въпреки това многократно ми казва че съм красива и, че ме мисли за секси (имам бюст и талия на пясъчен часовник) и че имам страхотно тяло. Не мога да го разбера. Иска ли да отслабне или не... харесва ли ме такава или не? Просто искам да ме харесва. Моля ви за помощ. Извинявам се предварително за скучната деградирала история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 28ccc2d374
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни да правиш упражнения, ходи на тамци, спортувай. И не за него, а заради себе си и да имаш по-високо самочувствие.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9e8f358e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си много пълна, но като отслабнеш с 15кг. ще си супер.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7af5322429
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Момчето само е споменало, че си отпусната, не е казало, че не те харесва. Според килограмите си нормално тегло, ако свалиш 5 килограма ще си супер.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3bc0d8877f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "На скоро той ми каза че съм пълна или по скоро отпусната. Каза че ако правя упражнения ще изглеждам по-добре. "

Авторке, ти сама си написала отговор на въпроса си. Щом е стигнал до там да ти го каже е ясно, че повече ще те харесва стегната. Което не означава, че в момента не те харесва такава каквато си. Просто едно тренирано и добре оформено тяло ще бъде в плюс, както за теб, така и за него. Не е трудно... потърси си из нета малко информация-има най-различни упражнения, както за домашни условия, така и за фитнес зала. Като за начало започни да пиеш много вода, спри яденето след 20:00ч. ( на мен това винаги ми помага) и качвай стълби. Страшно стягат дупето и бедрата. Прави клекове, напади, глутеус мост (по схема разбира се). Има една фитнес-инструкторка - Румяна Илиева. Жената има канал в ютуб, както и сайт. Предлага страхотни упражнения за вкъщи. Не е трудно, просто започни отнякъде и ще видиш как след редовни тренировки, ще се чувстваш много по-секси и добре в кожата си. Пожелавам ти успех и повече самочувствие. :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 19f84f470f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   2, ненормален/а ли си? Как ще е пълна? Нормално е 58 за 160 височина, не килограмите се гледат, а по това как изглеждаш външно! Сигурно си писал/а така, за да се опиташ да унизиш момичето, като разбра, че има ниско самочувствие, а?

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6f2e88f034
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти харесваш ли се? Странни са ми момчета, които от една страна ти обясняват, че си супер, а от друга колко по-добре ще бъдеш, ако промениш еди-какво си във външността си. Един мой приятел си пада такъв, харесва момиче, постепенно иска да я промени да му пасва повече на вкуса. Ако имаш време и желание, ами тренирай, щом така ще се чувстваш по-добре, но не го прави за да се харесаш на този и онзи, ако мислиш, че всичко ти е наред.
Една моя приятелка, която винаги е имала ниско самочувствие в крайна сметка отслабна много. Тръгна с едно момче, което уж си я харесваше и всичко, но като мина месец и започна да й мрънка, че трябвало да се стегне повече и други такива гадости- да си изправяла косата, да се гримирала повече. Говоря ти за момче с прическа тип "купичка" и килограми над нормата. Случи се в период, в който не се бяхме виждали от много време и когато я видях се оказа, че тя направо се е стопила, но онзи все не беше доволен от нея. Скъсаха, сега е с момче, което не й дава да гладува повече. Самата тя се чувства много по-добре. Все ще има недоволни от външността ти, това е, няма как да се харесаш на всички, гледай ти сама да се чувстваш добре с външността ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6541a9c3ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оооо стига момиче!!! Не се обичате или поне не той.
Аз съм била в същата ситуация, само че съм слаба, а той искаше да промени косата ми, стила ми на обличане, дори живота ми, за това бягай от този!
5 месеца са малко за връзка, а ти е казал че иска да отслабнеш, това е явен знак, че не те харесва такава каквато си.
Не се променяй, ако искаш да се промениш го направи, но само заради теб самата.
Не позволявай на сульо и пульо, да "мислят" вместо теб!

В момента съм с момче повече от 2 години, който ме оценява, обича и боготвори, такава каквато съм, аз също го обичам такъв какъвто е, това е най-важното, да намериш човека за теб.

Надявам се да срещнеш перфектното за теб момче.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: efc2fda92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Пише ти момиче на 16 години. Първо въобще не ги слушай, не си въобще дебела, а си си в нормата. Ако искаш да отслабнеш, то го направи заради себе си, а не заради друг. ТИ трябва да се харесваш, на теб трябва да ти е удобно в кожата ти- защото ти ще си в нея до края на живота ти! Поради тази важна причина, трябва да се чувстваш удобно в кожата си!

Ако искаш да отслабнеш то започни с някакви упражнения вкъщи. Храни се по-здравословно. Отслабването е тежка работа ( казвам от личен опит), за сега съм свалила 12 килограма и то за период от 2 години. Но ако толкова ти е на сърце, ще отслабнеш също за по- кратко време.

Аз съм висока колкото теб и моята цел е под 55 килограма.

Пожелавам ти късмет с каквото си наумиш!

- Г.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a08e1e736c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Най-важното е, ако правиш нещо, да го правиш за себе си и защото ти го искаш, а не за това, че някой ти казва да го правиш или да го правиш заради някого. Решението трябва да си е твое и освен това, да изпитваш удоволствие от това, което правиш и да се чувстваш добре в кожата си. И още нещо - изобщо не ги слушай тези, които ти казват, че си пълна. Всичко е въпрос на вкус, фигура, предпочитания и самочувствие.
Лично аз, като мъж, мисля, че си идеална ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: db8f223a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Отслабни. Какво толкова се чудиш. Разбира се, че ще му е приятно да си по-стегната.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c60b2140f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моят съвет е недей да се променяш заради някого, ако се чувстваш добре в кожата си стой с тези килограми, а ти си в нормата. Приятеля ти е постъпил много зле, засягайки тази тема.. Ако наистина те обича държи на теб, ще бъде с теб и ще те обича дори и да си 120кг!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c60b2140f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Абе номер 2, как ще е много дебела бе? Ти да нямаш анорексия, че 58кг за теб е много? Наистина не разбирам коментиралите тук.. Всички ''Отслабни, та отслабни.. ''. Аз разбирам да е 100кг и да я съветвате да отслабне... Много глупаво!
Мила, аз пък ще ти кажа да не отслабваш! Ако сега тялото ти е секси, когато отслабнеш ще ти стане много по-отпуснато... Недей да си вредиш на здравето излишно с диети и прочие.. Приятеля ти в крайна сметка трябва да те обича заради теб самата, а не заради тялото ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 841205a9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   До № 13- Не е дебеличка, я пак помисли. :)

От ръстта изваждаш 110, та какво се получава? ! 50 кг е нормалното тегло при височината й, да не кажа че трябва да е 45 кг, защото самата аз съм по-висока от нея и съм 40 кг.
- И в друго нещо грешиш, че като отслабне ще е отпусната, ако отслабва със спорт и не гладува, не само че ще е стегната, а здрава и секси.
- Ако беше 1, 70-1, 75 см, щеше да е нормално да е 60 кг, но при нисичките хора повечето килограми си личат.

А колкото до гаджето й, той е егоистичен и коравосърдечен, ако на това му вика любов...!
Всеки има кусури, но като иска слабичка да си намери, не си длъжна да се съобразяваш с него.
Подтиска ти самочувствието по този начин, а ти го наричаш любов. О_О

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: cb4000624c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   На всеки килограмите стоят различно, така че, когато говорите за теглото си, давайте и мерките на телата си.

Според височината и килограмите си наистина имаш малко в излишък, но не си дебела. Хубаво е да не си отпусната, но ако предприемеш стъпки към стягане, го направи на първо място заради себе си и твоето самочувствие и после за някой друг!
И не е задължително да увиснеш, когато отслабнеш или непременно да трябва да следваш тежкк диети. Просто махаш всичко излишно от менюто си и се стараеш да отслабнеш бавно, за да се адаптира тялото ти към настъпващите промени. Да не говорим, че диета се следва с хранене, а не с гладуване.
Намери килограмите, в които се чувстваш най- добре. Например, ако са 55, не ставай 50, защото някой ти е казал.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 45455af92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Може би го възбужда, ако приятелката му прави упражнения или още по-добре заедно да си правите упражнения.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d723990e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ти сега растеж не трябва да се съобразяваш с някакъв си там. И ако отслабваш то отслабни за себе си и за своето нормално телосложение. То кой го каза де :D.. тази която най-много се съобразява с това какво казва някъв си за нея. Но ти го казвам, защото и аз съм в горе-долу същото положение. Лека от мен и успех - Fluffy

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7af5322429
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До номер 14: Теглото, получено при изваждането на 110 от ръста, е идеално, в нейния случай 50 кг. Следователно до 60 кг е в границите на нормалното тегло.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9e8f358e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Абе вие нормални ли сте бе. Дебела е и това е вредно за здравето и. 60кг. са за 175см. момиче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 713c4a0299
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Той ти е казал всичко директно, а ти умуваш какво всъщност искал да каже.. Би го привличало повече, ако беше малко по-слаба, но не иска да те притиска или нарани, не иска и да си мислиш, че в момента не си достатъчно привлекателна за него. Много малък процент хора гледат само характера и сърцето на човека отсреща и това е нещо напълно човешко. По-добре ли е да те лъже в очите колко си перфектна? Така не помага нито на теб, нито на себе си. Едно е да се опитваш да промениш някой, но той само ти предлага, а не налага. Ти сама казваш, че ще се чувстваш по-добре, ако отслабнеш - какъв е проблема? Помоли го за помощ даже - няма да възрази и ще се сближите още повече.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ef818476fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Не смятам, че си дебела, но леко пълна - може би. Аз съм висока 172 и тежа 60 кг, а пак се смятам за отпусната и в не особено добра форма. Според възрастта можеш да си избереш спорт или ходи на фитнес. Предполагам, че ще има резултат, въпреки че аз не съм опитвала никога. Диетите ги забрави - не действат, а ако има някакъв минимален резултат, той е краткотраен и после ще върнеш теглото, а може и да го повишиш. Но за момчето теглото ти не трябва да е проблем, ако се харесвате, пречки няма!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4dbb1b52a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Вие всички дето казвате че момичето е дебело трябва да се прегледате. Искам да чуя какво мислите за мен - 173см;73кг... е?
Скъпа, чудесна си си. Да не забравяме че и килограмите не са всичко. По-важни са мерките. Недей да си позволяваш да се комплексираш заради някъв си. Ако наистина те обича, дори няма да повдига тази тема. Била си отпусната. А защо не ни го опишеш него да го видим къв е хубостник

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker