Как да процедирам?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да процедирам??
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1108 пъти
Здравейте. Реших и аз да пиша тук за пореден път и да споделя за проблема си и да попитам за евентуално решение :).

На 16г. съм. На морето тази година се запознах с едно прекрасно момиче на 13г, което обаче живее в Украйна. Това е единственото момиче, което може да ме изслушва, разбира, да говори нормално с мен, без да се прави на друга, за да ми се хареса - тя е себе си. Взех, че я харесах. Разстоянието е проблем, а аз не зная дали тя изпитва подобни чувства към мен. Можем да си говорим и пишем, но да се видим... най-рано през януари.

Както и да е, гадно ми е в момента, че ми липсва страшно много, а досега такова момиче не съм намирал! Ако искайте вярвайте, но не се бях влюбвал от година, докато не я видях!

Зная, че ще кажете неща от сорта на това да се социализирам, да излизам с повече хора, уви да, но аз имам приятели и понякога излизам с тях. Проблемът е, че не обичам големите компании и не ми е приятно да съм в голяма компания, обичам 2-3 човека, 4 най-много. Иначе излизам, понякога.

Друго нещо, което съм сигурен, че ще кажете е, че ще си намеря момиче, и че за всеки има някого. Предполагам е така, но погледнете го от тази гледна точка: на 16г съм, не съм имал гадже, не съм се целувал, не зная какво е приятелката ти да те обича, да ти обръща внимание, да излиза с теб - нищо не зная за връзките. На теория зная, но важното е на практика. Харесвало ме е момиче преди, обръщаше ми внимание и накрая без да исках го зарязах.

Ще стана по-голям, ще отида някъде да уча, ще си намеря работа, и още няма да имам някакъв опит с момиче. В момента не ми трябва, но би било хубаво да имам малко опит, който да ми послужи за в бъдеще!

Сега за въпроса: как да намекна на момичето от Украйна, че я харесвам, без да й го кажа направо (мога само през viber) и как точно да процедирам при евентуален резултат - да ме харесва също и да иска да опитаме, въпреки разстоянието/да ми откаже/да ме харесва, но да се бои от разстоянието. Помагайте, защото нямам опит, а искам да пробвам нещо. Всеки съвет и препоръка ще ми бъдат от полза!

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: fe2b872a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужасно е да искаш да станеш гадже с едно момиче само за да натрупаш опит. Ако не ти трябва връзка в момента, изобщо не се захващай.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 302c14edaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Можеш да ѝ кажеш, че не ти е безразлична и може да разбере. Кажи ѝ, че ти е много хубаво с нея и ако пак не разбере, тогава ѝ кажи направо. Ако си замълчиш, може да я изгубиш( ако и тя има същите чувства).
astanvila

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8b54643d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не й го причинявай. Тя в манастир ли искаш да се заточи, никога няма да може да сте сигурни един в друг и няма да може и да си докажете дали нямате зарибявания с други или нещо подобно. Изобщо не гледай филмите, животът не е филм, а ти яко си се вкарал в такъв.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 90f0832f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави момичето на мира първо още е дете второ връзките от разстояние нямат бъдеще! Свършиха ли се момичета на твоята или близка до твоята възраст та си се захванал с малолетна? На всичкото отгоре искаш и да се възползваш от нея да я хванеш само за да натрупаш опит. Това да не ти е играчка бе сополанко, да се наиграеш с нея и като ти писне да я зарежеш! Да я нараниш ли искаш, когато все още е дете?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 62d7e50c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти ако не я харесваш, защо ще й казваш, че я харесваш. Може просто да си пишете във вайбъра, тя да те изслушва и така... А всъщност тя чака да й кажеш, че я харесваш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5492c307c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От Украйна до България голям опит ще натрупаш, ама не какъвто си мислиш. Никак не е сигурно, че изобщо ще стигнете до виждане, прегръдка и целувка. Тя е малка и вероятно лесно ще се влюби, лесно ще трепне и ще направите куп глупости, за да сте заедно, но не е много здравословно. Ако искаш опит, натрупай го физически, реално, очи в очи. Ако бяхте по-големи, поне на 20 и нещо, щеше да има шанс, но вие сте деца и имате много ограничения, които трудно ще прескочите без помощта на възрастен, а не мисля, че някой възрастен ще ви благослови.

Процедирай разумно. Съветът ми е да се откажеш, преди и двамата да сте започнали да мислите схеми за пътуване зад граница в кашон. Естествено, може да й намекнеш, че я харесваш, може и директно да й кажеш, сигурно и тя ще ти отвърне, но до никъде няма да я докарате. В тинейджърските години да искаш здрава връзка, от която да се научиш на много и иначе е трудно, а какво остава, ако се виждате максимум 2 пъти годишно. Каквото и да си мислиш, ти така или иначе ще имаш гаджета и ще натрупаш опит. Нямам един познат, който на 18-19 да е имал първа целувка и прочие, доста са. Самата аз на 18 бях интимна с момче за първи път, до тогава се бях целувала и бях имала само едно гадже на 15-16. Познай как на 17 си представях, че никога няма да имам нормална връзка. Не е така. Всеки среща някого, рано или късно, не е страшно на 16 да нямаш опит, защото почти никой няма опит на 16, постижимият максимум е да има бройки... то пък защото да се лигавиш с купчина хора е голям опит. Другото, което е, че почти всяка целувка е като първата целувка- ти не знаеш каква ще бъде и дали с другия ще си паснете отведнъж. Толкова хора са се целували за първи път, а партньорите им дори не са го знаели. Не прави глупости за единия опит, който и без това ще натрупаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e640162db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора:
Благодаря за коментарите от всякакво естество - дали лошо или добро, всички са от полза :)

Аз може леко да съм събрал темата, но наистина я харесвам и не искам само опита. Просто: досега не съм срещал такова момиче и ми е гадно (всеки харесва някого и казва, че друг като него няма, но аз имам предвид черти от вида на възпитание и изслушване, такива хора в моя град не съм намирал).

Истината е, че са ме харесвали момичета, но те никога не са били като това, все са се държали странно само за да ми привлекат вниманието, което при мен не се получи. Просто не мога да ги харесам обратно и това е.

До номер 1: аз я харесвам и я искам за гадже, макар и да мисля, че няма да се получи. Не искам само опита.

До номер 3: принципно аз много рядко гледам филми и такъв, в който казваш, че съм се вкарал не съм гледал, а ако съм успял да се вкарам, имам бъдеще като актьор :D.

До номер 4: не са свършили, но никоя не си струва вниманието ми - всички са ми безразлични, никоя от тях не мога да си харесам просто. И не искам изобщо да се възползвам от нея, просто с друга не ми е било толкова приятно и я харесвам. Предполагам, че нищо няма да стане и няма смисъл да опитвам

До номер 6: така е, предполагам. Аз обаче не виждам смисъл да се занимавам с момичета от моя град, всички са ми сиви. Повечето са отворени и се правят на някакви си, тези, които са себе си са редки, но на мен не ми е особено приятно с тях, защото не са луди като мен и не винаги ме разбират, а тя просто: разбира, себе си е, говори лесно. Радвам се за теб, че си си намерила някого, но аз не вярвам, че скоро ще намеря, защото зная, че очите ми все още ще чакат да я видят

Ще кажете: не си говорил достатъчно с другите момичета. Може и да е така, но знам, че съм ги отблъсквал с моите недъзи и приказки, докато това момиче - не

Аз искам такова същество, пред което да не се променям, да съм си себе си и да си се държа пред него, както у дома - възпитано, горе долу лигаво, като инат, но то да ме разбира и да ми отвръща с истинска усмивка и разумен възпитан отговор...

По-различни интереси и искания искам от момичетата като цяло, а никое от тези в моя град не ме удоволетворява. Всички имат някоя черта, която на мен не ми харесва у тях, а аз не мога да се примиря с нея и се отказвам... Не искам да правя компромиси с това, просто не ги харесвам и толкова...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f7169ac36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От номер 3:
Друго исках да ти кажа, но май не ме разбра. Просто си дайте време докато обстоятелствата позволят и през тва време няма смисъл да се задължавате в каквито и да било връзки от разстояние и тем подобни. Няма смисъл, а дори да се "обвържете", представи си се установите в сериозна връзка, когато стане пълнолетна примерно и дойде в България. Това ще е след 5-6 години чак. Я пак помисли добре, до тогава искаш да стоиш девственик ли? Който се е обрекъл в любов на момиче на над 3000 километра и никога няма да си позволи да погледне друга докато не могат да са в сериозни отношения с нея? Съжалявам, но нещо силно ме съмнява да стане и по-добре се откажи.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e640162db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 8:

Аз не зная дали ще стане или не. Нищо не ми пречи да опитам. Само се притеснявам да не и стане нещо, докато опитваме (де да знам).
И да е след 5-6 години, какво? И без това тук момиче не намирам, мога да изчакам. А пък, ако зема да намеря, то това е друга тема и може би още една в сподели от мен :). Но не разбирам, какво общо има това със секса? Аз не съм тръгнал сега да го правя с някоя, като цяло не искам. Според мен, сексът трябва да е по-любов, а аз не искам да го правя, ако не е. Мога до тогава да се влюбя в друга, може и да не се, не зная. Ако не, ще изчакам. Аз не виждам нищо лошо в това да си девствен, дори и да е за много време.

И да кажа - упорита глава съм и ще се опитам, пък докъдето я докарам, до там, има много време за всичко ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f7169ac36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявям, но много грешиш. Окей, чакай си, обаче накрая като си останеш с чакането да не кажеш, че не си бил предупреден. На 16 си, до колкото казваш нищо не си видял от живота, защо тогава си сигурен, че си влюбен и че тя е момичето. Та ти дори не си имал вземане-даване с друга. Обърнала ти е повече внимание, опитала се е да бъде любезна и ти вече сигурен. Айде стягай се моля.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker