Как да накарам всичко да престане? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да накарам всичко да престане?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1386 пъти
Здравейте! Пиша това с цел да получа помощ, която не мога от мои близки и роднини и тн. Вече не издържам и съвсем скоро имам чувството, че ще избухна или ще направя някоя глупост, защото всички около мен са толкова консервативни, толкова старомодни..
Още от съвсем малка възраст започнах да осъзнавам, че има нещо "специално" в мен. Докато всички деца бяха нормални, аз често бях затворен. Не общувах с повечето деца заради нещата, които се случваха с мен. Тогава може би съм могъл да се преструвам, че няма нищо, но сега.. Накратко съм по-чувствителен към всичко, което ме заобикаля. Мога да виждам неща, които другите не могат. Най-честно сънувах хора, които най-вероятно са загинали в насилствена смърт - имаха белези по лицето, кръв, накратко обезобразени. Всичко това разбира се споделях с майка ми, но тя естествено ме обеждаваше, че всичко е плод на моето детско въображение и не трябва да обръщам такова внимание. Но проблемът беше, когато станах малко по-голям. Моят кръгозор се разшири и от сънищата преминахме във фазата на виждането на разни хора.
Докато се прибирах веднъж от училище видях един от моите съседи. Да го наречем дядо Стоян. Беше пред неговата къща или по-точно на земята. Беше целият в кръв. Изчезна след броени секунди, а аз почти не напълних гащите естествено. По-късно разбрах, че той е бил починал рано сутринта. Паднал от втория етаж директно в двора си. И естествено това беше достатъчно за да изпадна в паника и най-вече депресия. След точно няколко часа се беше случил друг такъв "инцидент". Отчаяно исках да кажа на някой от семейството си, но предвид историята - баба ми е смятана за семейната откачалка. Казвала е, че вижда такива неща и естествено не са го възприели добре. Смятам, че от нея съм наследил това. Което ме озадачава, защото майка ми едва ли е преживяла такива неща.
Няма смисъл да се впускам в детайли. Мисля, че разбрахте основното. Определено това не съм го сънувал и не е плод на моето въображение. Искам единствено да си отпочина от всичката тази смърт около мен. Има ли начин да накарам съзнанието ми да утихне? с психолог бих ли могъл да променя нещо от това. Ами с лекарства? Благодаря на всеки, който се е наел да прочете това. Надявам се някой да има решение..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 38b2f6f371
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен трябва да отидеш да ти леят куршум. И не е лудост, хората с по-силна духовна енергия получават такива работи.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a6eefe5d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък имам ясновидски способности и познавам различни неща, но само на хора, които познавам лично.

Не си луд, просто усещаш, когато мозъка ти работи на другото, подсъзнателното ниво, а той от своя страна е свързан с планетата Земя, чрез магнитното и поле. Мислите, които създаваме, докато разсъждаваме са горното ниво.

Ако беше луд, щеше да си шизофреник, а явно не си.

Такива неща не са хубави за споделяне с другите хора, освен с някой много близък човек.

Аз свикнах с това и когато се случи "видяното" си трая.

Хората не вярват в подобни неща, но са истина.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c86d63c88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Можеш да управляваш твоите способности съзнателно чрез самохипноза. Аз имам подобни "способности" (не виждам мъртви, но виждам бъдещето), но съм ги затулил, именно защото искам да съм по-интегриран с обществото. Успявам да ги контролирам чрез самохипноза - концентрирано намерение. Успокоявам се, отпускам си тялото, насочвам вниманието към желаното състояние на ума и го чувствам и преживявам все едно е истина в момента. Може да намеся и визуализация на някакъв символ. Това е базова самохипноза. Има един ясновидец M.B. Dykshoorn, който се ражда с много развити ясновидски способности и му пречат да си живее нормално живота (например знае 3 месеца предварително какво ще му вземат за Коледа, още преди техните да са решили). Има книга "My Passport Says Clairvoyant". Успява обаче съзнателно, чрез самохипноза, да програмира умът си да отключва тези способности само ако държи в ръцете си радистезична пръчица. Радистезичните пръчици са тези Г-образни пръчки (или подобни форми), които се ползват за търсене на вода. Той не търси вода, нито нещо подобно, но това няма значение - просто това му е попаднало и той успява да се програмира да е ясновидец само докато държи и върти пръчицата.

Бих те помолил ако не ти е проблем да споделиш датата, годината, часът и мястото ти на раждане, за да ти направя хороскоп. Интересни са ми позициите на Луната, Сатурн и Нептун. Аз имам Нептун на MC (най-високата точка от еклиптиката по време на раждането) и съм много чувствителен. При теб може да има и нещо с Плутон и/или Марс, заради мъртвите. ако не желаеш да споделяш данните (например за да не те разкрие някой), но желаеш да участваш в моето мини "изследване", можеш да споделиш асцендента си, слънчевия си знак, лунния знак, позициите на Сатурн, Нептун, Плутон и Марс по дом и знак. Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0e3af5720a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-добре се насочи към професията криминалистика. Залягай над необходимите предмети и физическата си подготовка, за да влезеш във ВСУ или Симеоново, най-добре. Поне да използваш за нещо тази стресираща дарба, която щом ти е дадена, трябва да се оползотвори. Предполагам с времето ще свикнеш и ще приемеш, че това е просто информация в пространството, под формата на образи. Не си увреждай мозъка с хапчета, а впрегни в нещо полезно дарбата си.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7f74e867e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Автора: Благодаря на хората, които коментираха. До някаква степен се успокоих поне за момента.

Към номер 4: Осъзнавам, че починалите хора не могат да ме наранят, а единствено да ми се появяват от време на време. Но за тинейджър това са покъртителни гледки. Понякога ги виждам в разложен вид. Докато най-спокойно съм си в стаята и се появява от нищото човек. Повечето пъти затварям очи и просто изчаквам да се махнат. Колкото и да се опитвам да я използвам за нещо ползотворно, нещо не се получава. Но те разбирам.

Към номер 3: Наистина ми стана интересно, но нямам никаква представа как се осъществява тази хипноза? Ще потърся, но се надявам да обясниш.

Към номер 2: Аз също през повечето време получавам нещо като.. видения. Дядо ми, бог да го прости, го сънувах малко преди да умре. Беше съсухрен, немощен. След като се събудих имах страшна болки в гърдите. Почина със същите дрехи, в които бeше в съня ми седмици по-късно. Удар посред бял ден. Също и доста често имам предчувствия за нещата, които ми се случват. Сънувам, че правя нещо и то се случва след определен период от време. Наистина си права, че трябва да имаш голямо доверие на даден човек за да му споделиш това.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3458c75982
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си луд и мисля, че психолог едва ли ще успее да ти помогне. Все си мисля, че ако споделиш на психолог ще ти лепне една диагноза, а аз имам депресия и хапчетата не са от най-ефективните средства за лечение. Откакто се нанесох в ново жилище (семейството ми смени апартамента), започнах да чувам странни работи. Като малка ми се е случвало да виждам силуети, в новото жилище усещам постоянно присъствие, когато спя, уплашена съм, но не мога да спра тези неща. Имаш дарба, която много малко имат и е нормално да си уплашен. Разбирам те! Ти си уникален и е въпрос на време да го осъзнаеш. Най-добре, поне според мен, ще е да опиташ да потърсиш други хора с близки до твоите способности или същите. Искренно се надявам да намериш хора, с които спокойно можеш да кажеш какво ти се е случило и вярвам, че ако тези видения не спрат, поне ще намериш утеха в подкрепата на хора, за които не си "луд". Желая ти успех и се надявам да съм ти помогнала! Ще се справиш!!! Аз вярвам в теб!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker